V64 Tips Hagmyren 28/5

Publicerad på 28 Maj 2021 - 13:31

DrTrav

DrTrav

28 Maj 2021 - 13:31

Dan före dan före dopparedan är här. Jag syftar såklart på Elitloppet. Elitloppshelgen är redan invigd i och med vi fick avnjuta lunchtävlingar från Solvalla. Ikväll hämtar vi en V64 omgång från Hagmyren och imorgon får vi njuta av fantastisk sport på Solvalla med V75.

Min lösning på omgången finner ni nedan.

Jag spelar med en spik och den hittar vi i den fjärde avdelningen, 11 Bugatti Miles.

V64-tips Hagmyren Fredag 28/5
v64-1 3,6,9,11
v64-2 1,2,4,6
v64-3 7,10,12
v64-4 11 Bugatti Miles
v64-5 4,7,8
v64-6 1,3,10

432 x 1kr = 432kr (spelar utdelning på endast 6 rätt)

DD-tips Hagmyren Fredag 28/5
DD-1 4,7,8
DD-2 1,3,10

9 rad x 30kr = 270kr

Spelbolag med fasta odds på trav:
bet365 - Casumo - LeoVegas - Unibet

V64-1 2140m auto
3 Ottens Hero är en talangfull fyraåring som aldrig slutat utanför topp-3 på sina åtta starter i livet. I den senaste starten vann man dessutom på ett bra sätt. Ottens Hero är under fin utveckling och blir lite bättre för varje start han gör. Ikväll har man ett bra utgångsläge och man är kvick iväg från start. Ottens Hero är den troliga ledaren av loppet och därifrån är man sen hästen att slå för övriga.

6 G.K.Justus gjorde det bra för två starter sedan när man vann på bra sätt. I den senaste starten var man ute på V75 och såg väldigt fin ut när man blev fast med sparade krafter över mållinjen. Han har kunnande för att göra en hel del själv under loppen och är bara formen bibehållen ifrån den senaste starten så är man med och utmanar om segern här.

Nämner även 11 First Mover som kommer till kvällens start med två raka segrar på kontot. Formkurvan pekar rakt upp och även om utgångsläget är tufft i kvällens start ska man inte nonchaleras med lite klaff längs vägen. Mats E Djuse sitter i vagnen och han känner hästen väl sedan tidigare vilket jag ser som positivt.

Min Vinnare: 3 Ottens Hero
Spets efter 500m: 3 Ottens Hero
Skrällen: 11 First Mover
Rankingen A: 3,6 B 11,9,10,1,5,2 C 8,7,4

V64-2 2140m auto
1 Sölvsveds Atlas hade två raka segrar på kontot inför den senaste starten. Men senast blev man störd dubbla gånger under vilket gjorde att segersviten blev bruten. Prestationen i sig var dock positiv och med en positiv formkurva lär en ny bra prestation ligga på lut. Han är kvick iväg från start och den troliga ledaren av loppet. I ledningen är man sen hästen att slå.

2 Månbest A.M är en fin sexåring som höll starkt som tvåa i den senaste starten bakom löftet Tekno Viking. Noterbart är dock att Månbest A.M inte vinner så ofta, vilket tre raka andraplatser skvallrar om. Endast två segrar på sina 31 starter. Men ikväll har man en passande uppgift med ett bra utgångsläge. Med en liknande prestation ikväll som i den senaste starten blir man tuff att stå emot under slutvarvet.

Nämner även 6 Järvsömalla som nu har fått ett lopp i kroppen. I den senaste starten var det årsdebut, då blev man trea via 25,4 sista varvet. Nu med lopp i kroppen bör formen vara förbättrad en hel del. Med lite klaff längs vägen ikväll finns kapacitet för att utmana i ett lopp som detta.

Skrällen är 4 Bara Snygg som i lördags var ute på V75 och galopperade bort sig mot tuffa hästar Ikväll möter man enklare motstånd och håller hans ig bara till rätt gångart genom hela loppet finns kapacitet för att utmana om segern. För två starter såg man fin ut i rygg på ledaren men fick aldrig se dagens ljus den dagen, utan gick i mål med sparade krafter. Med lite klaff längs vägen ikväll är detta en skräll jag betalar för till 3%.

Min Vinnare: 1 Sölvsveds Atlas
Spets efter 500m: 1 Sölvsveds Atlas
Skrällen: 6 Järvsömalla / 4 Bara Snygg
Rankingen A: 1,2 B 6,4,3,8,9 C 10,7,11,5,12

V64-3 2140m volt
7 Tekno Viking har utvecklats mycket på slutat och kommer till kvällens start med fem segrar på sina sex senaste starter. Ikväll står man bra inne i loppet pengamässigt och kommer med två raka segrar i bagaget. Jag räknar med att Mats E Djuse som sitter i vagnen är offensiv från start och jag ser det inte som omöjligt att man sitter i ledningen efter en bit. Men oavsett löpningsförlopp så ska femåringen helt klart ses med bra segerchans i loppet.

12 Havglimt som vann Svenskt Travderby förra året. Den numera femåriga hingsten har åtta segrar på sina fjorton starter i livet. Ikväll är det årsdebut och formen är ett frågetecken men trots detta måste man ses som en segerkandidat på ren kapacitet.

10 Mo Sjur kommer med formen på topp till dagens start, så sent som i lördags imponerade han när man klev förbi Ulvsåsen över upploppet till säker seger på V75. Han har segerdefilerat i fyra av de sex senaste starterna. Gör man om samma prestation som i lördags är man ett givet segerbud på nytt trots dubbla tillägg.

Min Vinnare: 7 Tekno Viking
Spets efter 500m:
Skrällen: 10 Mo Sjur
Rankingen A: 7,12 B 10,9,11,5,3 C 2,1,6,8,4

V64-4 2140m auto
Här hittar vi omgångens enda spik, 11 Bugatti Miles. Detta är en fin femåring som i den senaste starten visade lysande form när man avslutade via 09,9 sista 800m. Man gick i mål som femma i ett lopp där man mötte Hail Mary och Rotate. Trots sitt bakspår i loppet är man ett givet segerbud. Han tål att göra en hel del grovjobb själv och oavsett taktik ikväll startar man med bra segerchans. När även streckprocenten är tilltalande väljer jag att ta ställning och spika.

Motbud
4 Berra Steel kommer från en bra prestation på V75, han fick göra jobbet själv och höll starkt hela vägen in i mål som trea. Dessförinnan tog man en säker seger över den längre distansen. Berra Steel är stark och rejäl och har ikväll ett perfekt utgångsläge. Han är rapp iväg från start och den troliga ledaren av loppet. Därifrån kommer man bita ifrån sig bra, och får man fuska bort en bit under loppet blir han tuff för övriga att plocka ner.

Nämner även 13 Ajusco som inte varit sämre än tvåa på de fyra senaste starterna. I den senaste starten gjorde man det bra bakom vinnaren One Kind Of Art. Ajusco lever på styrkan och sin inställning och skulle gynnas med tempo på loppet.

Min Vinnare: 11 Bugatti Miles.
Spets efter 500m: 4 Berra Steel
Skrällen: 13 Ajusco
Rankingen A: 11 B 4,13,5,3,14,12,2,10 C 15,9,7,6,1,8

V64-5 2140m volt
Ett härligt kallblodslopp har vi framför oss.

4 Guli Rubin har både förlorat och besegrat flera av de betrodda hästarna. Men ikväll gynnas man att stå med 20m före. I den senaste starten fick man alldeles för långt fram för att kunna utmana ordentligt och fick nöja sig med en femteplats. Gången före stod kusken Erik Adielsson för en mästerlig styrning där han kryssade sig fram via tredjespår varvat med innerspår för att se komma loss när upploppet nalkades och Guli Rubin tackade för det genom att ta en enkel seger. Prestationen lyste form. Ikväll står man på start och är den troliga ledaren av loppet. Det ska sen bli spännande att se vilken taktik Örjan Kihlström som sitter i vagnen sen väljer..

8 Våler Nikolai besitter högst kapacitet i fältet men gör ikväll comeback efter ett tävlingsuppehåll och formen är ett frågetecken. Men är man bara någorlunda redo för kvällens uppgift är detta en häst som är härdad mot de bästa och som ska ses med bra segerchans i loppet.

Nämner även 7 Steinfaks som fick se sig besegrad av Guli Rubin för tre starter sedan. Nu står man även 20m sämre till gentemot den nämnda konkurrenten. Men till kvällens start är det anmält barfota runt om vilket är ett klart plus för denna tioåring. Steinfaks besitter även en vass avslutning och med rätt lopp här kommer han passerar man många över upploppet.

Min Vinnare: 4 Guli Rubin
Spets efter 500m: 4 Guli Rubin
Skrällen:
Rankingen A: 4,8,7 B 11,10,9,2,12 C 3,5,6,1

V64-6 1640m auto
10 Conrads Rödluva är en härlig tjej som inte är i behov av någon närmare presentation. Ett sexåerigt sto som besitter hög kapacitet som i den senaste starten gjorde årsdebut. En prestation som kanske inte levde upp till förväntningarna man hade på henne. Men det visade sig efter loppet att Conrads Rödluva var nedsatt den kvällen. Nu med den genomköraren i kroppen ska hon vara förbättrad till kvällens start. Trots bakspår över kort distans är hon stor favorit och vi vet alla att hon kan avsluta ruskigt vasst sista biten, vilket som också lär krävas från bricka tio.

1 Union Forces har varit ute i tuffa sammanhang på slutet och formen är bättre än vad resultatraden skvallrar om. Ikväll har man en spännande uppgift på förhand. Man har ett perfekt utgångsläge då man är kvick iväg från start och är den troliga ledaren av loppet. Sen har man gasglada Mika Forss i vagnen över kort distans vilket gör att jag hoppas på man gasar så länge lampan lyser. Till kvällens start är det även anmält med amerikansk vagn vilket är spännande.

Nämner även 3 Golden Tricks som också är kvick från start och är främsta motbudet till Union Forces i spets körningen. Lyckas man ta sig förbi den invändiga är mycket vunnet. Man har ett lopp i kroppen och formkurvan lär peka uppåt.

Min Vinnare: 10 Conrads Rödluva
Spets efter 500m: 1 Union Forces
Skrällen: 3 Golden Tricks
Rankingen A: 10 B 1,3,6,7,9,11 C 2,5,4,8,12

Lycka till med spelet

Kommentarer

Logga in eller skapa ett konto för att kommentera
Skapa ett konto