V64 Tips Hagmyren 6/7

Publicerad på 6 Jul 2021 - 08:58

DrTrav

DrTrav

6 Jul 2021 - 08:58

Ikväll hämtar vi V64 från Hagmyren.

Min lösning på omgången finner ni nedan.

Jag spelar med en spik och den hittar vi i den andra avdelningen, 2 Otroligosåfin.

V64-tips Hagmyren Tisdag 6/7
v64-1 1,4,10,11
v64-2 2 Otroligosåfin
v64-3 6,7
v64-4 1,2,4,5,6,7,8
v64-5 3,4,8
v64-6 2,4,7,12

672 x 1kr = 672kr (spelar utdelning på endast 6 rätt)

DD-tips Hagmyren Tisdag 6/7
DD-1 3,4,8
DD-2 2,12

6 rad x 40kr = 240kr

Spelbolag med fasta odds på trav:
bet365 - Casumo - LeoVegas - Unibet

V64-1 2140m auto
11 Järvsö Ola är en fyraåring med bra kapacitet. Inför den senaste starten hade han tre raka segrar på kontot och såg senast fin ut som fastlåst med gott om krafter sparade. Han har dock varit struken efter den starten vilket gör formen svårbedömd. Utgångsläget gör inte heller uppgiften enklare. Men är Järvsö Ola bara någorlunda väl förberedd inför kvällens uppgift är man med och utmanar om segern.

10 Höstbo Wille kommer till kvällens start med fin form, i den senaste starten stod han för en bra prestation, det blev dött lopp i mål men man blev fråntagen seger då man mycket märkligt startat från fel distans. Höstbo Wille kan göra en del själv i loppen och stämmer det bara någorlunda med positionerna längs vägen ikväll är han med och gör upp om segern. Ulf Ohlsson sitter i vagnen precis som senast, vilket är ett plus.

Nämner även 4 Månsaga som kommer med två raka segrar i bagaget till kvällens start. Hon trivs bäst när hon får spara speeden och avsluta vasst. Från ett okej utgångsläge kommer hon kunna sitta bra på det från start och slipper hon göra för mycket jobb själv längs vägen kommer hon passera många över upploppet även ikväll.

Min Vinnare: 11 Järvsö Ola
Spets efter 500m: 1 Rein Flax
Skrällen: 4 Månsaga
Ranking: A 11,10 B 4,1,2,3,5,6 C 7,8,12

V64-2 2140m auto
Här hittar vi omgångens enda spik, 2 Otroligosåfin. Detta är en tuff femåring som i den senaste starten fick ett alldeles för tufft upplägg , då var det V75 och att det blev trött till slut var inte mycket att säga om. Ikväll är motståndet något enklare och man har fått ett fint utgångsläge. Otroligosåfin kan öppna kvickt bakom bilen och är den troliga ledaren av loppet. Väl i den positionen har femåringen tagit sju av sina totalt nio segrar. Hästen att slå för övriga.

Motbud
6 S.G.Charpentier har radat upp segrarna på slutet och kommer till kvällens start med tre raka segrar på kontot. Framförallt handlar det om att denna numera sjuåringen sköt sig i loppen vilket även gjort att segrarna kommit. S.G.Charpentier besitter bra grundkapacitet men riskerar dock att får göra jobbet utvändigt ledaren ikväll, men är trots detta främsta utmanaren i loppet.

Nämner även 7 Mellby Don Juan som normalt sett inte har samma kapacitet Otroligosåfin men som alltid gör sitt i loppen. Till kvällens start ska han tävla barfota bak och senast han tävlade med den balansen blev det seger via en fin resa. För den som garderar kan detta vara en tänkbar kantboll.

Min Vinnare: 2 Otroligosåfin
Spets efter 500m: 2 Otroligosåfin
Skrällen: 7 Mellby Don Juan
Ranking: A 2 B 6,7 C 3,5,1

V64-3 1640m auto
7 Månlykke A.M är Gunnar Melanders fina sjuåring som fullkomligt radar upp bra prestationer och segrar. Inför den senaste starten hade han fyra raka segrar på kontot och på de elva senaste starterna har man slutat etta eller tvåa. Han har segrar både i V75 finaler och i Svenskt Mästerskap på sitt CV. Men i den senaste starten blev det dubbla galopper som mega favorit på V75, han var spelad till 1,11 på toton. Den prestationen skapar såklart endel frågetecken, men Månlykke A.M är normalt sett travsäker och det troliga är att vi ändå kommer få se en normal prestation ifrån detta hög kapabla kallblod. Även om kortdistans inte ses som en fördel ska ändå segerchansen vara hög och man är given förstahäst i loppet.

Jag dubblar ändå systemet med 6 Åsrud Vilja som är den som kan få loppet om 7 Månlykke A.M skulle göra bort sig på något sätt. Ikväll står denna damen för sin årsdebut och skulle hon vara väl förberedd så är hon inte helt oäven, hon är kvick iväg från start och kommer hon till ledningen ökar även segerchansen. Förra året segrade Åsrud Vilja i tio av sina 16 starter och ska ikväll ses som främsta motbud till Månlykke A.M. Men det krävs att favoriten kommer bort på något sätt.

10 Tangen Haap var senast ute i Elitkampen under Elitloppshelgen, han fick det då inte att fungera fullt ut i loppet och det blev dubbla galopper. Kapacitet finns men utgångsläget är inte optimalt och det är även spåret som gör att jag avstår honom på mitt system. Men för den som vill gardera bredare ska Björn Karlssons travare med på systemet.

Min Vinnare: 7 Månlykke A.M
Spets efter 500m: 7 Månlykke A.M
Skrällen: 6 Åsrud Vilja
Ranking: A 7 B 6,10,5,9,4,2,1 C 3,8,11,12

V64-4 2140m auto

Järvsöfaks minne ska avgöras med 200.000kr i förstapris. Det är enbart sju hästar som kommer till start men loppet känns ändå öppet på förhand.

5 Våler Nikolai har nu fått två lopp i kroppen efter vila vilket borde gjort gott för formkurvan. Vi fick se prov en stigande form i den senaste starten när han gjorde det bra som tvåa på V75 via 22,1 över medeldistans. Även om man ikväll möter bra konkurrenter bör segerchansen vara bra. Både kapacitet och form räcker långt för Våler Nikolai.

6 Nordsjö Odin har nu fått starta igång efter nästan ett års uppehåll. Han har fått fyra lopp i kroppen och börjar se allt mer formstark ut i sina prestationer. Detta är en individ med bra kunnande och som är kvick iväg från start. Ikväll kommer man kunna hitta en bra position från start och skulle inte alls bli förvånad om Nordsjö Odin avslutar rappt och förbi samtliga över upploppet ikväll.

Nämner även 1 B.W.Rune som har en formkurva som lämnar en hel del att önska. Men för två starter sedan var man ute i Elitkampen under elitloppshelgen och mötte Odd Herakles. Då slutade man sexa vilket var klart godkänt. Då tävlar man barfota fram för första gången i livet, till kvällens start är man anmäld med samma balans vilket känns intressant. Dessutom har man ett fint utgångsläge och kommer kunna smyga med. Uppenbarar sig bara luckan i tid kommer han kunna avsluta bra. Endast 8%.

Min Vinnare: 5 Våler Nikolai
Spets efter 500m:
Skrällen: 1 B.W.Rune
Ranking: A 5,6 B 1,8,4,7,2

V64-5 1640m auto
4 Lesja Odin är en riktig segermaskin. Hon inledde sin karriär med att ta 29 raka segrar, TJUGONIO!! Han har nu startat 33 gånger i livet och vunnit hela 30 av dessa starter. Inför den senaste starten hade Lesja Odin pausat och även om stilen inte flöt fullt ut så avslutade hon ändå sista 800m via 21,8. Nu med den genomköraren i kroppen bör en vassare prestation vara att vänta ikväll. Från ett perfekt utgångsläge ska han givetvis ses med bra segerchans. 

Skrällen 3 Valle Storm har visat sig trivas bra över kort distans. Även om man i den senaste starten inte var som bäst så känns det som att Valle Storm kommer allt mer med loppen i kroppen. För tre starter sedan vann man över 1640m via en fin resa. Han är kvick iväg från start och även om man inte väljer att köra i den positionen så är man garanterad ett bra lopp. Endast 3%.

Framhåller även 8 Norrbo Odin som har bättre form än vad resultatraden antyder. Dessutom har man blivit nedstruken ett hack i banan vilket är positivt. Han har vunnit över 1640m tidigare vid tre tillfällen och stämmer det bara någorlunda med positionerna från ett tufft utgångsläge så är man med och utmanar om segern.

Min Vinnare: 4 Lesja Odin
Spets efter 500m: 3 Valle Storm / 4 Lesja Odin
Skrällen: 3 Valle Storm / 8 Norrbo Odin
Ranking: A 4 B 3,8,12,10,11,2,7 C 6,1,9

V64-6 2140m auto
12 Nårje är en norsk gäst som visat sig veta vart mållinjen befinner sig. Han har fyra segrar på sina fem senaste starter. Men Nårje är samtidigt inte helt att lita på, då han även stått för en hel del galopper under sin karriär. Att man får starta med bakspår ikväll ses nästan som en fördel då hästen kan få en lugn start och förhoppningsvis trava in sig ordentligt. För fart finns nästan så det blir över och det råder ingen tvekan om att segerchansen är mycket hög om han håller sig till rätt gångart loppet igenom. Men känns ändå givet att gardera.

2 Grude Tilla kommer med en färsk seger i bagaget till dagens start. Senast vann man på bra sätt efter att gått på i tredjespår med 400m kvar till mål.Efter senaste starten har man dock blivit behandlad och stått över lite tärning. Men har Grude Tilla inte tappat formen totalt så ska hon inte nonchaleras från ett perfekt utgångsläge. Hon är kvick iväg från start och den troliga ledaren av loppet, väl i den positionen leder hon sen loppet länge.

Nämner även 7 Prins C.K som besitter bra fart och god kapacitet för loppet. Dock är man något ojämn i sina prestationer vilket gör Prins C.K svår att räkna på. Men skulle han leva upp till sitt kunnande ikväll är han inte alls oäven och platsar därför på mitt system.

Min Vinnare: 12 Nårje
Spets efter 500m: 2 Grude Tilla
Skrällen: 2 Grude Tilla
Ranking: A 12 B 2,7,4,11,6,5,10 C 3,9,8,1

Lycka till med spelet
Oliver BergmanKommentarer

Logga in för att kommentera.

Vill du vara med i gemenskapen? Logga in eller registrera dig gratis!

Skapa konto