DrTrav Åldersgräns 18 år. Regler & villkor gäller. stödlinjen.se. spelpaus.se. Spela ansvarsfullt. Spela inte för mer än du har råd att förlora.
DrTrav

V64 Tips Hagmyren Fredag 19/6

18 Juni 2020 - 20:49

På midsommarafton så avgörs V64 tävlingarna på Hagmyren. Tänk på att det är ett tidigt spelstopp. Nedan följer min lösning av omgången.

Jag spikar i två av loppen. Dels i den första avdelningen på 7 Millie Millionaire och den andra spiken kommer i den femte avdelningen på 9 Månlykke A.M.

V64 Tips Hagmyren Fredag 19/6
V64-1 7 Millie Millionaire
V64-2 1,3,6,8,9,10,12
V64-3 1,2,4,5,6,7,10,12
V64-4 1,3,5,8,10
V64-5 9 Månlykke A.M.
V64-6 4,10

560 rader x 1 = 560 kr (spelar utdelning endast på 6 rätt)

DD Tips Hagmyren Fredag 19/6
DD1: 9 Månlykke A.M.
DD2: 4,10

2 rader x 100 kr = 200 kr

Här kan du spela på fasta odds på trav:
bet365 , Unibet , 888sport , Nordicbet , LeoVegas, Casumo

V64 TIPS HAGMYREN FREDAG 19 JUNI

V64-1
Vi inleder V64 med Glada Hudikloppet - Stolopp över 2640 meter. Jag har spikat 7 Millie Millionaire som har gjort två starter sedan flytten från Brage Hansen till Fredrik Wallin. I debuten så blev hon fyra och gången efter det så var hon ute i ett försök till Diamantstoet på Mantorp och där avslutade hon starkt men då var Karamel Hill som vann det loppet från ledningen redan i mål. Hon var efter det struken inför en tilltänkt start under Elitloppshelgen för en halsinfektion. Hon har jobbat på bra och i måndags kändes hon fin i ett jobb meddelar man från stallet. Hon kommer att tävla barfota fram och det är optimalt för henne. Kan Ulf Ohlsson få till en bra styrning så tror jag hon blir svårstoppad.

Vid gardering kan 6 Mily som höll bra som fyra i ett V75 lopp som vanns av Giant Shadow nyligen vara tänkbar. Gången innan det försvann hon med en startgalopp. Hon svarade för en stark insats i debuten för Robert Bergh för tre starter sedan när hon travade en stor del av loppet utvändigt om ledaren men trots en tung löpning så var hon starkast i fältet. Hon får nu Jan Norberg i vagnen för första gången. Hon är stark och rejäl och felfri här så kan hon vara långt framme.

1 Twinkle Face trivs över lång distans. Den senaste segern togs för fyra starter sedan just över aktuell distans. Nu har hon inte startat på ett tag så formen är en aning svårbedömd. Får hon ett passande lopp på innerspår så kan hon bli farlig med en eventuell lucka till slut men hon får ses främst som ett platsbud.

8 Ellieann gjorde första starten sedan december 2018 senast. Hon hade då innerspåret bakom bilen och fick ett lopp i rygg på Hagentoy som vann från ledningen och hon fick aldrig någon lucka men hon liftade med positivt till fjärdeplatsen. Med det loppet i kroppen nu så tror jag hon har gått framåt mycket till den här starten. Stämmer det lite med positionerna så kan hon avsluta loppet fort.

Min Vinnare: 7 Millie Millionaire
Spets efter 500m: 4 Selma Töll
Skrällen: 8 Ellieann
Ranking: A 7 B 6,1,8,4 C 5,3

V64-2
Ett Kallblodslopp - Hallsta Lotus lopp, Försök över 1640 meter och jag har streckat sju hästar. 6 Zenit har varit klart förbättrad i alla årets tre starter. I årsdebuten så fick han ge sig med knapp marginal mot Gangstra. Gången efter det så blev det en säker seger från ledningen. Senast så gick han till anfall på den sista bortre långsidan och kopplade greppet på ledaren in i slutsvängen och såg ut att gå mot segern men då fick Stjärn Truls C.F. en invändig lucka så han fick nöja sig med andraplatsen. Han tål att gå en repa ute i spåren och kan då blanda sig i segerstriden på nytt.

3 Rappjerv staplar tredjeplatser på hög. Fyra gånger i rad har han blivit trea. Nu har valacken spetsläge över den korta distansen och kommer han till ledningen smärtfritt så kan han leda loppet länge om han slipper att utstå alltför hård press under vägen. Karriärens hittills enda seger togs i tävlingsdebuten just över kort distans så från tätpositionen så kan det räcka långt här.

1 Stjärn Truls C.F. fick ett bra lopp i vinnarhålet och tog sig ut i andraspår med 150 meter kvar av loppet och sedan så fick han luckan invändigt och då sköt han till starkt och spurtade in till seger. Här kan det kanske bli ett lopp i rygg på ledaren ingen och får han en lucka som senast så kan han slå till med ytterligare en seger.

12 Klack Ibra var grym vid segern näst senast. Han fick en väldigt tungt lopp med tredjespår under det första varvet innan han kom ner i dödens med dryga halvvarvet till mål. Från den positionen så tog han ner Nattbris till en målfotoseger. Gången efter det så slutade det i ett galoppmisslyckande. Felfri nu så kan han bli att räkna med här om han kan få lite draghjälp under slutrundan.

8 Ängsodin har inte fått till det i de två senaste loppen där han har galopperat. Han gjorde ändå en positiv upphämtning och räddade femtepriset i ett lopp som vanns av Mjölner Apollo näst senast. Utgångsläget nu är mindre bra över den korta distansen men kommer han ner i en hygglig position och om han kan hålla ordning på benen här så kan han duga en bit mot det här motståndet.

Min Vinnare: 6 Zenit
Spets efter 500m: 3 Rappjerv
Skrällen: 10 Sopranfaks
Ranking: A 6,3,1 B 12,8,10,9 C 4,7,5,11,2

V64-3
Ett Kallblodslopp Hallsta Lotus lopp, Försök över 1640 meter och jag har streckat åtta hästar. 2 Paulas Prins hade ett dåligt utgångsläge senast. Han fick en invändig löpning och satt fast med tillsynes gott om krafter sparade då. Det var första gången som han gick barfota runt om i Öystein Tjomslands regi och det såg ut att fungera bra. Det är anmält likadant den här gången. Från ett trevligt utgångsläge nu så kan han få en fin löpning i den främre träffen och då kan det räcka en bit mot det här motståndet.

5 Klocksve Skott har efter 47 starter hittills i karriären ännu ingen seger. 6 andraplatser har det blivit som bäst. Han galopperade i början av loppet men kom tillbaka positivt och spurtade in till femteplatsen i ett lopp som vanns av Stjärn Truls C.F. senast. Nu är det väldigt intressant att han ska tävla barfota runt om för första gången. Han är startsnabb och gäller som spetsfavorit här och faller skorycket väl ut så kanske det kan bli karriärens första seger också.

12 Axel Sigfrid har vunnit fyra av åtta starter. Han årsdebuterade i april men hade ingen bra dag då. Han fick sedan problem med en hov efter årsdebuten och fick stå över en del. Nu är han bra igen och han har gått ett positivt jobb inför den här starten meddelar Svante Båth. Formen är ändå svårbedömd och utgångsläget är sämsta tänkbara men löser det sig på vägen så kan han dyka upp långt framme.

10 Odexa har varit bra en längre tid och senast så fick hon utdelning på formen när hon från rygg på ledaren tog sig loss och då spurtade hon ner den ledande Moi Edel till seger. Bakspår över kort distans är inte det bästa men klaffar det med löpningsförloppet så har hon en vass avslutning att ta till och då kan hon blanda sig i segerstriden igen.

1 Juni Jo gjorde comeback efter lång frånvaro senast men det slutade i ett misslyckande för hon galopperade bort sig med 650 meter kvar av loppet. Mats E Djuse hoppar upp nu och kan hon hålla ordning på benen här så kan hon bli farlig den sista biten med en eventuell lucka till slut.

Min Vinnare: 2 Paulas Prins
Spets efter 500m: 5 Klocksve Skott
Skrällen: 6 Obelix Rex
Ranking: A 2 B 5,12,10,1,7,4,6 C 9,8,3,11

V64-4  
I Långa Loppet över 3140 meter och jag har streckat fem hästar. 1 Forcement hade ingen lycka hos Jarmo Niskanen men i debuten för Martin P Djuse senast så blev det seger direkt. Från det här utgångsläget så tror jag att det är ledningen som gäller och skulle Magnus A Djuse som kör hästen dra i ett jämnt hårt tempo där framme för att grilla hästarna på tillägg så kan det räcka långt här. Den dryga distansen är en fördel. Eventuellt ändrar man från öppet huvudlag till halvstängt huvudlag den här gången.

8 Enge Eros har gjort bra insatser en längre tid. Näst senast så fick han ge sig med en knapp marginal mot Morris F.I. Gången efter det så travade han i ledningen och såg ut att gå mot segern men Morris F.I. var stark på utsidan och det slutade med att det blev dött lopp. Här har han 40 meters tillägg jämfört mot hästarna på startvolten men kan Torbjörn Jansson servera honom ett passande lopp så kan han vara med och göra upp om segern igen.

5 Borups Tornado har lämnat Torbjörn Östergren och debuterade i ny regi för Jasmine Ising senast. Han travade då utvändigt om den ledande Prepare Toulouse innan han tryckte till på den sista bortre långsidan och tog över ledningen och från den positionen så dansade han sedan undan till en överlägsen seger. Det var första starten sedan februari 2019 så med det loppet i kroppen är en minst lika bra prestation att vänta här. Han är stark och rejäl så här blir det nog ett offensivt upplägg och då kan han duga även mot det här gänget.

10 Young Highness hade inför den senaste starten två raka segrar. Då fick hon det inte att stämma och galopperade dubbelt. Det var barfota runt om då och hon fick det inte riktigt att flyta i travet så nu åker skorna på igen. Femtespår i volten är inte optimalt men kliver hon iväg i rätt gångart och om hon kan få lite draghjälp under slutrundan så är hon stark den sista biten och då fäller hon många hästar till slut.

3 Mats Tooma är jämn och säker men han har efter nio starter hittills i karriären ingen seger. Han höll godkänt till fjärdeplatsen i ett lopp som vanns av Vice Versa Diamant senast. Med lite klaff här så kan Jevgeni Ivanov ställa till med en rejäl överraskning.

Min Vinnare: 1 Forcement
Spets efter 500m: 1 Forcement
Skrällen: 3 Mats Tooma
Ranking: A 1,8,5 B 10,3,6,7,15 C 11,9,12,2,4,14,13

V64-5
Ett Kallblodslopp - DubbelCupen, Försök 8 i Meeting 3 över 2140 meter. Jag har spikat 9 Månlykke A.M. som har gjort tre starter i Gunnar Melanders regi. I debuten så galopperade han i början av loppet men han kom tillbaka bra och han räddade då femteplatsen i ett lopp som vanns av Backegubben. Det följde han upp med en seger sedan han kört sig till spets i ett tidigt skede. Senast så galopperade han efter 200 meter men han kom sedan tillbaka och han spurtade strålande men Rappnor lyckades hålla undan till seger så han fick nöja sig med andraplatsen. Nu har han spår 8 på tilläggsvolten men trampar han iväg i rätt gångart och om det löser sig med positionerna så tror jag han blir svår att stå emot den sista biten.

Vid gardering kan 13 Gott Klirr som inte vann ett enda lopp ifjol på 19 starter vara tänkbar. I år har det gått bättre. Tre vinster på fem starter har det blivit. Han har hittat nya växlar sedan man började att tävla barfota runt om med honom men senast hade han ingen bra dag och slog på dubbla galopper. Felfri nu så kan han bli farlig om Mats E Djuse kan få till en bra styrning.

12 Vollanfaks gick bra som trea trots en galopp på vägen i ett lopp som vanns av Gomnes Hans T. senast. Gången före det så var han blek. Han kissade aldrig den dagen och det var nog orsaken till den sämre insatsen meddelar man från stallet. Kan han hålla ihop aktionen här så kan han duga en bit mot det här motståndet men han får ses främst som ett platsbud.

Min Vinnare: 9 Månlykke A.M.
Spets efter 500m: 7 Hönn Blesa
Skrällen: 12 Vollanfaks
Ranking: A 9 B 13,12,7,2,1,6,11,3 C 10,4,5,8

V64-6
Vi avslutar V64 med ett Fyraåringslopp över 1640 meter och jag har streckat två hästar. 4 Gorgeous Am har varit väldigt bra på sistone. Näst senast så travade hon utvändigt om det ledande Sassy Royal Review och hade inga problem med att plocka ner sitt motstånd till en säker seger över aktuell distans. Gången efter det så räckte det inte hela vägen till seger så hon fick nöja sig med andraplatsen bakom Invented Sund som vann det loppet. Hon är anmäld barfota bak nu och här kanske hon kan komma till ledningen efter en bit och skulle så bli fallet så kan det räcka långt.

10 B.G.Pastor Jonte satt en bit ner i kön innan han vreds på till attack på den sista bortre långsidan och via en rejäl svepning så satt han i spets in i den sista svängen och från den positionen så hade han sedan full kontroll över situationen och plockade en säker seger för tre starter sedan. Senast på Vaggeryd så hamnade han snett på det så den starten kan vi glömma. Med en liknande svepning som vid vinsten för tre starter sedan så kan han bli svår att stå emot så han ska räknas tidigt här.

I övrigt kan 11 Bicc's Avalon som kommer med fin form vara tänkbar. Näst senast avancerade han framåt från kön med dryga varvet till mål och han forcerades sedan till ledningen på den sista bortre långsidan och från den positionen så gick han sedan undan till en ohotad seger före en duktig Icona Pop. Han är stark och han går från de flesta positioner så kan Ulf Ohlsson få till en bra styrning här så fäller han många hästar till slut om det blir lite tempo på loppet.

Min Vinnare: 4 Gorgeous Am
Spets efter 500m: 4 Gorgeous Am
Skrällen: 3 Whispering Angel
Ranking: A 4,10 B 11,1,2,3,6 C 5,8,7,9

Lycka till

/ Henrik Hilmersson

0 Kommentarer Odds kan ändras. Alla odds var korrekta vid den tidpunkt de publicerades.
Kommentarer
För att kommentera måste du vara inloggad.

Bettingbonusar för nya kunder

Åldersgräns 18 år. Regler & villkor gäller. stödlinjen.se. spelpaus.se. Spela ansvarsfullt. Spela inte för mer än du har råd att förlora.

Lucky Sports:

100 kr tillbaka vid förlust!
18+ År - Regler & Villkor gäller, stödlinjen.se

Unibet:

Sätt in 100 kr spela för 200 kr!
18+ År - Regler & Villkor gäller, stödlinjen.se

No Account Bet:

100 kr gratisspel!
18+ År - Regler & Villkor gäller, stödlinjen.se

10Bet:

100% bonus upp till 100 kr!
18+ År - Regler & Villkor gäller, stödlinjen.se

Hajper:

Sätt in 100 kr - Spela för 200 kr
18+ År - Regler & Villkor gäller, stödlinjen.se

Pinnacle:

Alltid höga odds på betting
18+ År - Regler & Villkor gäller, stödlinjen.se

Bethard:

50 kr utan insättning!
18+ År - Regler & Villkor gäller, stödlinjen.se

Betway:

100% bonus upp till 100 kr!
18+ År - Regler & Villkor gäller, stödlinjen.se

Snabbare:

100% bonus upp till 100 kr!
18+ År - Regler & Villkor gäller, stödlinjen.se

bet365:

Upp till 1250 kr i spelkrediter!
Minsta insats 50 kr och krav på 1x fastställt spel för att få spelkrediterna. Minsta odds, spel och betalningsmetod exkluderingar gäller. Utbetalningar exkluderar insatser i spelkrediter. Tidsbegränsningar och villkor tillämpas. 18+

SpeedyBet:

100% bonus upp till 100 kr!
18+ År - Regler & Villkor gäller, stödlinjen.se

LeoVegas:

Sätt in 100, få 100 kr gratisspel!

MrGreen:

Freebet värt 100 kr!
18+ År - Regler & Villkor gäller, stödlinjen.se

Casumo:

Spela för 100 kr, få 100 kr!
18+ År - Regler & Villkor gäller, stödlinjen.se

William Hill:

Freebet värt 100 kr!
18+ År - Regler & Villkor gäller, stödlinjen.se

ComeOn:

100% bonus upp till 100 kr!
18+ År - Regler & Villkor gäller, stödlinjen.se

888sport:

100 kr i gratisspel!
18+ År - Regler & Villkor gäller, stödlinjen.se

Betsson:

100% bonus upp till 100 kr!
18+ År - Regler & Villkor gäller, stödlinjen.se

Betfair:

100% bonus upp till 100 kr!
18+ År - Regler & Villkor gäller, stödlinjen.se

Casinostugan:

Sätt in 100 kr - Få 100 Free Spins
18+ År - Regler & Villkor gäller, stödlinjen.se

Interwetten:

Brett utbud och höga odds!
18+ År - Regler & Villkor gäller, stödlinjen.se

Scandibet:

Registrering med BankID
18+ År - Regler & Villkor gäller, stödlinjen.se

Betsafe:

100% bonus upp till 100 kr!
18+ År - Regler & Villkor gäller, stödlinjen.se

Nordicbet:

100% bonus upp till 100 kr!
18+ År - Regler & Villkor gäller, stödlinjen.se

Coolbet:

100% bonus upp till 100 kr!
18+ År - Regler & Villkor gäller, stödlinjen.se

Senaste Spelbloggar

Åldersgräns 18 år. Regler & villkor gäller. stödlinjen.se. spelpaus.se. Spela ansvarsfullt. Spela inte för mer än du har råd att förlora.

Oddsbonusar för nya kunder

Åldersgräns 18 år. Regler & villkor gäller. stödlinjen.se. spelpaus.se. Spela ansvarsfullt. Spela inte för mer än du har råd att förlora.
  Dagens Bästa Speltips
Åldersgräns 18 år. Spela ansvarsfullt. stödlinjen.se.
Odds
22:00  Granada - Real Madrid
Fotboll - La Liga - 2 asian -1,5
2.18
  Rekatochklart Speltips
Åldersgräns 18 år. Spela ansvarsfullt. stödlinjen.se.
Odds
18:30  Norrköping - Degerfors
Fotboll - Allsvenskan - BLGM + ö2,5
2.05
18:30  AIK - Malmö FF
Fotboll - Allsvenskan - 2
2.21
19:00  Aston Villa - Everton
Fotboll - Premier League  - 2 asian hcp 0
1.85
19:00  Aston Villa - Everton
Fotboll - Premier League - Över 24,5 skott
1.72
21:15  Manchester Utd - Liverpool
Fotboll - Premier League  - 1 asian hcp 0
2.16
22:00  Granada - Real Madrid
Fotboll - La Liga - 2 asian -1,5
2.18
03:00  Calgary - Vancouver
Ishockey - NHL - 1
1.95
22:15  Braga - Moreirense
Fotboll - Primeira Liga - Under 2,5 mål
2.25
  Rekatochklart Poolspel
Åldersgräns 18 år. Spela ansvarsfullt. stödlinjen.se.
16:00  Powerplay Tips Torsdag 13/5
Insats: kr - MrHockey
18:30  Topptipset Tips Torsdag 13/5
Insats: 144 kr - Tipsexperten
19:30  V64 Tips Jägersro 13/5
Insats: 540 kr - DrTrav
20:55  DD Tips Jägersro 13/5
Insats: 320 kr - DrTrav

Livestreaming