DrTrav Åldersgräns 18 år. Regler & villkor gäller. stödlinjen.se. spelpaus.se. Spela ansvarsfullt. Spela inte för mer än du har råd att förlora.
DrTrav

V64 Tips Hagmyren Fredag 29/5

29 Maj 2020 - 11:45

På fredagen avgörs V64-spelet på Hagmyren. Det är en Jackpot på 5,5 miljoner kronor i potten och nedan följer min lösning av omgången.

V64 Tips Hagmyren Fredag 29/5
V64-1 3,9
V64-2 1,10
V64-3 1,2,3,5,8,9,12
V64-4 5,13
V64-5 1,5
V64-6 1,2,3,10,11

560 rader x 1 = 560 kr (spelar utdelning endast på 6 rätt)

DD Tips Hagmyren Fredag 29/5
DD1: 1,5
DD2: 1,3,10

6 rader x 30 kr = 180 kr

Här kan du spela på fasta odds på trav:
bet365 , Unibet , 888sport , Nordicbet , LeoVegas, Casumo

V64 TIPS HAGMYREN FREDAG 29 MAJ

V64-1
Vi inleder V64 med ett Spårtrappa lopp över 2140 meter och jag har streckat två hästar. 3 Remain In Light gjorde ett väldigt bra lopp som tvåa bakom Ninepoints Yankee som vann rätt enkelt från ledningen senast. Han blev förkyld efter den starten och det är svårt att säga om det har påverkat formen men han känns fin i jobben meddelar Svante Båth. Utgångsläget här är passande så jag tror att Ulf Ohlsson kan köra sig till spets och kommer han till ledningen smärtfritt så kan han bli svår att plocka ner om han skulle få fuska bort en del av loppet där framme i täten.

9 Timotejs Fredag har radat upp bra prestationer en tid. Senast så fick han ett lopp i rygg på Harvesting Time som vann från ledningen. Då satt han fast och han gick i mål med tillsynes gott om krafter sparade. Gången innan det så spurtade han bra till fjärdeplatsen i ett lopp där Ready Doc vann från ledningen. Bakspår nu behöver inte vara fel för han är effektiv när han får gå med i ryggar så kan Marcus Lilius som kör hästen lifta med i en vettig rygg innan attacken sätts in så kan han blanda sig i segerstriden.

I övrigt kan 7 A Nice Gift S.H. som har två lopp i kroppen efter en tids frånvaro vara tänkbar. Barfota runt om nu är en fördel och hon kan kliva iväg rätt bra från början så kan Rikard N Skoglund som kör hästen få till en bra styrning så kan hon ha vissa möjligheter här men hon får ses främst som ett platsbud.

Min Vinnare: 3 Remain In Light
Spets efter 500m: 3 Remain In Light
Skrällen: 5 No Lane
Ranking: A 3,9 B 7,11,15,5,14,2,13,8 C 6,12,4,1,10

V64-2
Lassas Lavins Minne - Kallblodslopp över 2140 meter och jag har streckat två hästar. 10 Smedheim Solan kommer till den här starten med två raka segrar. Han satt djupt nere i kön men han kom med en mycket vass avslutning och han lyckades sätta nosen först näst senast. Gången efter det så satt han sist i andraspår innan han gick till anfall på den sista bortre långsidan och via en stark avslutning i spåren så spurtade han in till en ny seger. Nu har han 20 meters tillägg men Mats E Djuse är en vass kusk så kan han få en fin resa så är han stark den sista biten och då kan det räcka långt mot det här motståndet.

1 Järvsöodin var med i nyss nämnda lopp som tipsettan vann senast. Han klev då fram utvändigt om den ledande Tangen Haap med varvet till mål och han knäckte sedan denne in på upploppet och han fullföljde sedan starkt till tredjeplatsen. Nu startar han 20 meter före tipsettan. Han kan öppna bra från start och från ledningen så har han vunnit flera gånger tidigare så lyckas Ulf Ohlsson som kör hästen hålla upp ledningen så kan han leda loppet länge om han slipper att utstå alltför hård press under vägen.

Vid ytterligare gardering kan 8 Steinfaks som svek som hårt betrodd i ett V75 lopp på Romme i påskhelgen vara tänkbar. Han blev hovöm när han inte hade några framskor då. Han är behandlad efter det och nu känns han fin i jobben meddelar man från stallet. Nu kommer han att tävla med skor runt om och kan Tom Erik Solberg som kör hästen ge honom ett passande lopp så kan han duga en bit mot det här motståndet men han får inte plats på systemet.

Min Vinnare: 10 Smedheim Solan
Spets efter 500m: 1 Järvsöodin
Skrällen: 6 Vill Solen
Ranking: A 10,1 B 8,6,7,3 C 2,5,11,9,4

V64-3
Ett lopp över 1640 meter och jag har streckat sju hästar. 3 Bone Hard Flash har gjort jämna och bra prestationer under året. Han vann årets två första starter för sin nya tränare Björn Röcklinger. Senast så landade han i dödens med varvet kvar till mål och från den positionen så höll han klart bra även om Greta Journey i ledningen blev en för svår nöt att knäcka. Debut över sprinterdistans nu men utgångsläget är passande så här kan han få en fin löpning i den främre träffen och då kan han vara med och kämpa om segern.

8 Totti Garline gjorde senast sin första start sedan augusti 2018. Han visade dock ingen ringrost för från tillägg så kördes han fram och övertog ledningen tidigt och han vann sedan överlägset på ett mycket bra vis. Det loppet innanför västen nu borde ha fört fram honom en del till den här starten. Tråkigt utgångsläge men en invändig strykning underlättar en del och löser det sig med positionerna så kan han duga en bit mot det här motståndet.

1 Camelita är ännu efter 12 starter utan seger. För tre starter sedan på Solvalla hade hon precis som nu innerspår bakom bilen över aktuell distans. Hon tog då enkelt hand om ledningen men blev lite het där framme fast hon såg ändå ut att gå mot segern men då fick en smygkörd Another Lucky Day en sen lucka och då fick hon nöja sig med andraplatsen. Spetsläge igen och kan hon hushålla med krafterna där framme i täten så kan det vara läge för en fullträff.

9 B.B.S.Canessa satt djupt nere i kön men hon flög fram den sista biten i vida spår och hon fångade in Husar Norrgård som gjort ett starkt lopp utvändigt om ledaren till en knapp seger senast. Fint smygläge här och kan hon få bra draghjälp under slutrundan så fäller hon många hästar till slut om det blir ett uppskruvat tempo på tillställningen.

5 Juliana Rags galopperade senast då Erik Braekken begärde lite för mycket av henne. Nu återkommer hon efter en paus så formen är svårbedömd men hon tränar på fint och hon har fått ett vettigt läge här. Hon är inte så snabb iväg men med lite klaff här så kan hon vara med och tampas om en framskjuten placering.

Min Vinnare: 3 Bone Hard Flash
Spets efter 500m: 1 Camelita
Skrällen: 9 B.B.S.Canessa
Ranking: A 3,8 B 1,9,5,12,2 C 6,4,10,11

V64-4
Ett Spårtrappa lopp över 2140 meter och jag har streckat två hästar. 13 Jackpot Tooma har inte riktigt fått till det på sistone men kommer nu ut i en spännande debut i ny regi för Daniel Redén. Formen är lite svårbedömd men löser det sig med positionerna på vägen så kan han bli svår att stå emot över upploppet. Barfota runt om och jänkarvagn och dessutom Örjan Kihlström upp nu.

5 Kathedral Zon har visat fin form på sistone. Näst senast så tog han över ledningen på den första långsidan och sedan så försvarade han sig länge och väl från den positionen men Satellit L.A. kom med en härlig avslutning och drog det längsta strået. Senast så gick han en godkänd avslutning i skymundan och då räckte det till fjärdeplatsen bakom en överlägsen Pleasure For Cash. Trevligt utgångsläge nu så här tror jag att han kan nå ledningen och kommer han till spets utan någon större strid så kan det var läge för en fullträff.

I övrigt kan 7 Global Worthy som har galopperat i de fyra senaste loppen vara tänkbar. Hon har bra farter i sig så kan hon se till att hålla sig i rätt gångart så kan hon duga en bit mot det här motståndet. Hon har inte startat på en dryg månad men hon känns bra i träningen för dagen meddelar Markus Pihlström. Nu är det viktigaste att hon sköter sig. Det blir barfota runt om och ett helstängt huvudlag med hål i.

Min Vinnare: 13 Jackpot Tooma
Spets efter 500m: 5 Kathedral Zon
Skrällen: 3 Foppa Sisu
Ranking: A 13,5 B 7,11,3,9,8,10,15,6 C 12,4,2,14,1

V64-5
DubbelCupen, Försök 4 i Meeting 3 - Fördel Ston - Kallblodslopp över 2140 meter och jag har streckat två hästar. 1 Klack Tekla travade större delen av loppet utvändigt om den ledande Lill Brisa och ur den sista svängen så hade hon kopplat greppet på denne men då kom Osen Expressa med en härlig avslutning så hon fick nöja sig med andrapriset näst senast. Gången efter det så slutade det med ett galoppmisslyckande. Innerspåret nu kan leda till trafikproblem men hon är väldigt stark så hittar hon bara loss i god tid före mål så kan hon bli farlig.

5 Månodin A.M. är van vid att möta klart tuffare motstånd än vad han stöter på nu så han kliver ner rejält i klass här. Han felade som trött och slagen när han mötte tuffingar som Grisle Odin G.L. och Järvsö Elling senast. Utgångsläget blev bra och Mats E Djuse är en vass kusk så här kan det kanske bli tidig ledning och skulle så bli fallet så kan han leda loppet länge om han slipper att utstå alltför hård press under vägen. Inte säkert att det blir spets men han är bra nog att han kan vinna loppet från andra positioner också.

I övrigt kan 7 Stuve Sky som ströks inför en tilltänkt start för hon var ej i tävlingsmässigt skick då vara tänkbar. Det kan ha varit någon korsförlamning eller liknande. Nu verkar i alla fall allt var bra och innan den tilltänkta starten så körde Kaj Widell i 28 tempo i full väg med henne i ett jobb. Hon har gått ytterligare jobb efter det och får hon ett passande lopp så kan det räcka en bit här även om man ligger lite lågt från stallet.

Min Vinnare: 1 Klack Tekla
Spets efter 500m: 5 Månodin A.M.
Skrällen: 8 Smedheim Snerta
Ranking: A 1,5 B 7,10,8,11,2,4 C 6,3,12,9

V64-6
Vi avslutar V64 med Mack Clowns Minne över 1640 meter och jag har streckat fem hästar. 10 Queer Fish hade inte vunnit sedan han skrällde rejält när han efter en visslande spurt fångade in Chief Orlando till seger i Sweden Cup finalen under Elitloppshelgen ifjol inför den senaste starten. Han fick då en fin resa i andra utvändigt och när han gick till anfall så avväpnade han Esprit Sisu väldigt enkelt och han dansade sedan undan till en överlägsen seger. Bakspår över kort distans nu är inte det lättaste men får han ligga på rulle och spara speeden så länge som möjligt så har han en vass spurt att tillgå.

3 Antonio Tabac kom med en härlig avslutning och räddade andraplatsen i nyss nämnda lopp som Queer Fish vann. Han kan öppna bra och kommer han till spets här så kan han leda loppet länge om han slipper att utstå alltför hård press under vägen så han ska räknas tidigt.

1 Weekend Fun blev störd till galopp senast men innan det har han gjort bra insatser. Han blev sexa i ett försök i silverdivisionen på Umåker som vanns av Macelleria i april. Han kan öppna rätt bra och skulle kunna hålla upp ledningen men om det inte blir spets så borde det kunna bli ett lopp i rygg på ledaren och då kan han vara intressant med en eventuell lucka till slut.

2 Michelangelo Ås var ute i den högsta klassen senast och där hängde han med klart godkänt som fyra bakom Mindyourvalue W.F. över lång distans. Sprinterdistans passar honom bättre nu och dessutom åker jänkarvagnen på så från ett trevligt utgångsläge här så kan han nypa en framskjuten placering.

11 Canari Match får godkänt för sin insats i Rättvik senast för det var dåliga förutsättningar då. Tufft utgångsläge nu men får han smyga med i en vettig rygg innan han sätter in slutstöten så fäller han många hästar till slut om det blir överpace på loppet.

Min Vinnare: 10 Queer Fish
Spets efter 500m: 3 Antonio Tabac
Skrällen: 1 Weekend Fun
Ranking: A 10,3,1 B 2,11,5,4,7,6 C 8,9,12

Lycka till

/ Henrik Hilmersson

0 Kommentarer Odds kan ändras. Alla odds var korrekta vid den tidpunkt de publicerades.
Kommentarer
För att kommentera måste du vara inloggad.

Bettingbonusar för nya kunder

Åldersgräns 18 år. Regler & villkor gäller. stödlinjen.se. spelpaus.se. Spela ansvarsfullt. Spela inte för mer än du har råd att förlora.

bet365:

Upp till 1250 kr i spelkrediter!
Minsta insats 50 kr och krav på 1x fastställt spel för att få spelkrediterna. Minsta odds, spel och betalningsmetod exkluderingar gäller. Utbetalningar exkluderar insatser i spelkrediter. Tidsbegränsningar och villkor tillämpas. 18+

Unibet:

Sätt in 100 kr spela för 200 kr!
18+ År - Regler & Villkor gäller, stödlinjen.se

LeoVegas:

Gratisspel upp till 100 kr!
18+ År - Regler & Villkor gäller, stödlinjen.se. Erbjudandet gäller nya spelare. 1x omsättningskrav till min odds 1.80 för att få bonusen.

Casumo:

Spela för 100 kr, få 100 kr!
18+ År - Regler & Villkor gäller, stödlinjen.se

Nordicbet:

100% bonus upp till 100 kr!
18+ År - Regler & Villkor gäller, stödlinjen.se

Bethard:

100% bonus upp till 100 kr!
18+ År - Regler & Villkor gäller, stödlinjen.se

SpeedyBet:

100% bonus upp till 100 kr!
18+ År - Regler & Villkor gäller, stödlinjen.se

Betsafe:

100% bonus upp till 100 kr!
18+ År - Regler & Villkor gäller, stödlinjen.se

Senaste Spelbloggar

Åldersgräns 18 år. Regler & villkor gäller. stödlinjen.se. spelpaus.se. Spela ansvarsfullt. Spela inte för mer än du har råd att förlora.

Oddsbonusar för nya kunder

Åldersgräns 18 år. Regler & villkor gäller. stödlinjen.se. spelpaus.se. Spela ansvarsfullt. Spela inte för mer än du har råd att förlora.
  Dagens Bästa Speltips
Åldersgräns 18 år. Spela ansvarsfullt. stödlinjen.se.
Odds
21:00  Everton - Sheffield W
Fotboll - FA-cupen - 1 asian hcp -1.5
2.06
  Rekatochklart Speltips
Åldersgräns 18 år. Spela ansvarsfullt. stödlinjen.se.
Odds
12:30  Juventus - Bologna
Fotboll - Serie A - 1 asian -1,5
2.20
12:30  Endre - Karlstad
Innebandy - SSL - 1 hcp -4,5
1.90
13:00  Chelsea - Luton
Fotboll - FA Cupen - 2 asian hcp +2,5
1.76
15:00  Vita Hästen - AIK
Ishockey - Hockeyallsvenskan  - 2
2
15:00  Verona - Napoli
Fotboll - Serie A - BLGM
1.83
15:30  Fulham - Burnley
Fotboll - FA-cupen - 1
2.25
16:15  Elche - Barcelona
Fotboll - La Liga - 2 asian -1,5
2.08
18:00  Man United - Liverpool
Fotboll - FA-cupen - Över 2,5 mål
1.66
18:00  Lazio - Sassuolo
Fotboll - Serie A - 1
1.80
21:00  Everton - Sheffield W
Fotboll - FA-cupen - 1 asian hcp -1.5
2.06
21:00  Atletico Madrid - Valencia
Fotboll - La Liga - 1 asian -1
1.75
21:00  Athletic Bilbao - Getafe
Fotboll - La Liga - 1
2.35
  Rekatochklart Poolspel
Åldersgräns 18 år. Spela ansvarsfullt. stödlinjen.se.
15:00  GS75 Tips Gävle 24/1
Insats: 768 kr - DrTrav
15:00  Europatipset Tips Söndag 24/1
Insats: 864 kr - Tipsexperten
15:00  Europatipset Tips Söndag 24 Jan
Insats: 864 kr - USandeback

Livestreaming