DrTrav Åldersgräns 18 år. Regler & villkor gäller. stödlinjen.se. spelpaus.se. Spela ansvarsfullt. Spela inte för mer än du har råd att förlora.
DrTrav

V64 Tips Halmstad

2 November 2020 - 09:08

V64 hämtar vi från Halmstad denna måndagskvällen. Min lösning på omgången finner ni nedan.

Jag spelar med två spikar och den första spiken hittar vi i den femte avdelningen, 3 Tony Afrika. Kvällens andra spik kommer i loppets sjätte avdelning, 3 I Come In Peace.

V64-tips Halmstad Måndag 2/11

v64-1 1,2,6,10
v64-2 1,2,5,6,9
v64-3 1,2,3,11
v64-4 2,3,5,6,7,11,15
v64-5 3 Tony Afrika
v64-6 3 I Come In Peace

560 x 1kr = 560kr (spelar utdelning på endast 6 rätt)

DD-tips Halmstad Måndag 2/11

DD-1 3 Tony Afrika
DD-2 3,5,1

3 rad x 70kr = 210kr

Spelbolag med fasta odds på trav:
bet365 - Casumo - LeoVegas - Unibet

V64-1 2140m auto
10 Almond Paste kommer med en färsk enkel seger till dagens start. Formen är på topp för dagen. Senast man besökte Halmstadtravet vann man på imponerande vis via 12,6 över 1640m. Från dagens utgångsläge kommer man inte kunna utnyttja Almond Pastes startsnabbhet. Men skulle det gå aningens fort där framme så kommer detta femåriga sto fälla många tillslut.

2 Mahara Gutha hittade en extra växel vid barfota körningen i senaste starten. Det är anmält samma utrustning idag som senast, ska passas med perfekt utgångsläge idag. Man lär ladda vad som går för att ta hand om ledningen och sen ska man försöka försvara sig däremot loppet igenom. Ska räknas in i segersnacket.

6 To The Moon Face har tagit fem segrar i år sedan hon kom i träning hos Christoffer Eriksson. Nämnvärt är att Isabella Bergh haft hand om tömmarna vid samtliga segrar, och hon ska även hålla i tömmarna ikväll. Detta är en tuff tjej som trivs som bäst med hårt och tufft tempo, taktiken lär således bli offensiv härifrån. Man har dock inte startat på ett tag och kommer kanske behöva loppet i kroppen för att hitta den riktiga formen, men ska ändå direkt.

1 Tiny Rocket har perfekt utgångsläge idag då man är snabb iväg från start. Oavsett vilken taktik Per Nordström väljer ska ekipaget räknas tidigt. Behöver inte vara fel med positionen rygg på ledaren och lucka in på upploppet.

Min Vinnare:10 Almond Paste
Spets efter 500m: 2 Mahara Gutha
Skrällen: 1 Tiny Rocket
Ranking: A 10,2 B 6,1,4,9,8,3 C 7,11,5

V64-2 1640m auto
Ett öppet kortlopp i min bok.

9 Cavidendron var först i mål på Åby den för tre starter sedan. Då öppnade man första 500 under 1.10 och körde sig till ledningen och varvade sen via 1.12.7. Släppte därefter ledningen på sista långsidan för att snyggt avgöra på open stretch. Men det man inte visste då var att ekipaget skulle diskvalificeras för en incident som skedde precis i starten. Men man fick revansch för den fadäsen i senaste starten, när man fick sätta nosen först efter man tagit en lugn dödens och sen avgjorde man enkelt. Ska ses med bra chans även ikväll trots sitt bakspår. Då det i min bok kommer bli körning från början och på så sätt ökar vinstchansen för Cavidendron.

1 Divane Godiva har hängt med bra i snabba avslutningar mot bättre motsånd på sutet. Står ikväll bra inne i loppet och utgångsläget är perfekt då man är snabb iväg från start. Oavsett vilken taktik man väljer idag, köra i ledning eller i ryggar så ska hon räknas in i segerstriden. Stall Lövgren som denna fyraåring kommer ifrån har verkligen stallformen i zenit för dagen.
6 Brilliant Smile är väldigt fartfylld treåring. Vaknar hon bara på rätt sida och hittar en bra position i loppet så blir hon att räkna med.

5 Five O'clock gick för första gången barfota runt om i senaste starten, då stod för en klart positiv insats från ledning och fick även sätta nosen först. Man har anmälts med samma utrustning till kvällens start. Five O'clock är naturligt startsnabb och lär laddas iväg från start ikväll.

2 Chiquitita Diablo är skrällen i loppet. Man har en missvisande resultatrad och man har mött hårda hästar på slutet. Galopperat bort sig i de två senaste starterna men travar man hela loppet idag så finns hårdhet för att kunna överraska idag.

Min Vinnare: 9 Cavidendron
Spets efter 500m: 1 Divane Godiva
Skrällen: 2 Chiquitita Diablo
Ranking: A 9,1 B 5,6,2,3,4,10 C 8,7

V64-3 2640m auto
1 Zone Z har uppträtt stabilt efter en kortare vila och inför kvällens start har man två lopp i kroppen. Med de loppen i kroppen meddelar man från stallet att formen ska vara ännu bättre inför kväll. Man har även tänkt att för första gången i karriären utrusta Zone Z med ryckhuva, en intressant utrustning förändring. Man är naturligt startsnabb och från innerspåret kommer man troligtvis försöka ladda iväg vad som går för att hålla upp innerspåret. Räknas tidigt.

3 Il Commendante såg ut gå emot en segern senast men tappade travet i sista sväng och galopperade. Till dagens start ska man ändra om i balansen och från stallet tror man det ska falla väl ut. Men detta är en väldigt osäker herra, det känns som lite fågel eller fisk när man startar. Travar man loppet igenom är med med i segersnacket.

2 Xet Diablo gör comeback efter en knäoperation, från stallet meddelar man att man tränat positivt där hemma på gården inför kvällens start. Formen är såklart diffus, men på kunnande och kapacitet ska man räknas som en segerkandidat direkt i comebacken i kvällens lopp.

11 Playit Flax har visat ruggiga fartresurser och har fin form för dagen. Dock finns det en tendens att Playit Flax strular till det lite för sig själv under loppen. I senaste starten ledde man med 30 meter när man felade på sista långsidan och tappade ca40m för att sedan hämta ikapp sin markförlust och rundade fältet till bekväm seger. Han verkar utan tvekan vara bra för klassen och distansen är nog bara en fördel. Felfri är man med och gör upp om segern.

Min Vinnare: 1 Zone Z
Spets efter 500m:1 Zone Z
Skrällen: 11 Playit Flax
Ranking: A 1,2,11 B 3,6,9,13,14,10 C 15,5,4,8,7,12

V64-4 3140m volt
3 First One In har tränaren Tony Jönsson fin statistik med när han själv hoppar upp i vagnen, First One har segrat tre gånger hittills i år. Samtliga segrar är tagna med Tony Jönsson som driver. Var ute i ett V75 lopp senast, där man avslutade godkänt och gick i mål som trea. Denna sexåring är allround och är inte beroende av något speciellt läkningsförlopp. Tycker man ska räknas tidigt i detta sammanhang.

7 Quantum Roc satt kvar i kön senast och gick imål med en del sparat. Krafter som man kan få nytta av ikväll. Nu har man ett lopp i kroppen som borde fört framåt Quantum Roc endel till kvällens start. Från kvällens utgångsläge ska man kunna komma iväg snabbt och troligtvis testar man att köra fram tidigt och ställer en fråga om ledningen.

2 Floydside Am är en femåring som ofta får mycket spel på sig, dock har man åtta raka lopp utan vinst. I fem av de starterna har man varit inspelad till under 5 ggr. I mina ögon står man lite hårt inne på pengarna idag, men man har visat höga toppar för sin klass. I detta öppna lopp vill jag inte lämna Floydside Am utanför systemet.

5 Karibean Dreams besitter en väldigt fin avslutning om detta fyraåriga sto fått rätt resa. Hittar man en vettig position från start och får smyga med så länge som möjligt i ryggar så kommer man fälla många med sin slutspurt. Skrällen för mig.

Min Vinnare: 3 First One
Spets efter 500m:7 Quantum Roc
Skrällen: 5 Karibean Dreams
Ranking: A 3,7 B 2,5,6,11,15,13,8,1 C 10,12,4,14,9

V64-5 3140m
3 Tony Afrika spurtade vasst efter invändigt lopp på V75 senast. Gången före var man överlägsen från ledningen. Formen är klart positiv och nu är det läge för att tidigt köra sig tidigt till ledning och sedan blir Adrian Kolgjini och denna femåriga valack svår att plocka ner. Min spik.

Motbud
5 Eldorado B gick barfota runt om för första gången hos sin tränare Joakim Lövgren senast. Kördes då till ledningen tidigt och såg tämligen oberörd ut över mål efter en avslutning på 1.11 sista varvet. Idag ser dock uppgiften annorlunda ut med spår ett på bakvolten, det kommer i första hand handla om att leta sig ut i ett andra spår för herr Lövgren och Eldorado B. Dessutom ändrar man till bakskor denna gången det blir alltså inte barfota runt om som fungerade så bra senast. Utgångsläget och utrusyningsförändrignarna gör att jag inte tror på honom lika mycket som jag gjorde senast. Är medveten om att formen hos Lövgren är på topp och det mycket väl kan bli så att 5 Eldorado B sköljer över alla i dagens start. Men jag tar ställning här och spikar emot.

10 Vincent As är närmast unik i sitt agerande i loppen. Vincent As blandar otroliga prestationer med att ibland bara lägger ner travet tvärt för att sedan tända om igen under loppen. Som ni förstår är denna sexåring svår att räkna på. Men han gynnas av distansen och skulle han bjuda till i loppet så går ingen säker.

Min Vinnare: 3 Tony Afrika
Spets efter 500m: 3 Tony Afrika
Skrällen: 10 Vincent As
Ranking: A 3 B 5,10,2,8,6,9 C 4,1,7,11

V64-6 1640m auto
3 I Come In Peace har sett fin ut i de senaste starterna och ska räknas tidigt som en segerkandidat i loppet. Formen är på topp för dagen, och från detta utgångsläge kan man öppna över medel. Idag över den korta distansen lär Peter Untersteiner vara aktiv från start och göra allt han kan för att I Come In Peace ska sitta i ledningen in i första sväng. Når man ledningen kommer man i mina ögon bli svår för konkurrenterna att plocka ner. Denna femåriga valack står på tur för seger och jag tar ställning och spikar.

Motbuden
5 Durello kan mycket och har formen på topp vilket man visat i de senaste starterna. Han är dock inte helt att lita på och har inte visat någon direkt startsnabbhet, men utan strul finns kapacitet för att vara med och segerstrida i kvällens start.

1 Backup D.K. har gjort det bra på slutet men det finns frågetecken kring hur man kan öppna i från spår ett bakom bilen. Men man bör komma iväg tillräckligt bra för att få fin resa härifrån. Kan man hålla upp positionen rygg på ledaren och sen få lucka in på upploppet går ingen säker ikväll.

Min Vinnare: 3 I Come In Peace
Spets efter 500m: 3 I Come In Peace
Skrällen: 1 Backup D.K.
Ranking: A 3 B 5,1,6,12,8,11 C 4,2,7,9,10

Lycka till med spelen

Oliver Bergman

0 Kommentarer Odds kan ändras. Alla odds var korrekta vid den tidpunkt de publicerades.
Kommentarer
För att kommentera måste du vara inloggad.

Bettingbonusar för nya kunder

Åldersgräns 18 år. Regler & villkor gäller. stödlinjen.se. spelpaus.se. Spela ansvarsfullt. Spela inte för mer än du har råd att förlora.

Lucky Sports:

100 kr tillbaka vid förlust!
18+ År - Regler & Villkor gäller, stödlinjen.se

Unibet:

Sätt in 100 kr spela för 200 kr!
18+ År - Regler & Villkor gäller, stödlinjen.se

No Account Bet:

100 kr gratisspel!
18+ År - Regler & Villkor gäller, stödlinjen.se

10Bet:

100% bonus upp till 100 kr!
18+ År - Regler & Villkor gäller, stödlinjen.se

Hajper:

Sätt in 100 kr - Spela för 200 kr
18+ År - Regler & Villkor gäller, stödlinjen.se

Pinnacle:

Alltid höga odds på betting
18+ År - Regler & Villkor gäller, stödlinjen.se

Bethard:

50 kr utan insättning!
18+ År - Regler & Villkor gäller, stödlinjen.se

Betway:

100% bonus upp till 100 kr!
18+ År - Regler & Villkor gäller, stödlinjen.se

Snabbare:

100% bonus upp till 100 kr!
18+ År - Regler & Villkor gäller, stödlinjen.se

bet365:

Upp till 1250 kr i spelkrediter!
Minsta insats 50 kr och krav på 1x fastställt spel för att få spelkrediterna. Minsta odds, spel och betalningsmetod exkluderingar gäller. Utbetalningar exkluderar insatser i spelkrediter. Tidsbegränsningar och villkor tillämpas. 18+

SpeedyBet:

100% bonus upp till 100 kr!
18+ År - Regler & Villkor gäller, stödlinjen.se

LeoVegas:

Sätt in 100, få 100 kr gratisspel!

MrGreen:

Freebet värt 100 kr!
18+ År - Regler & Villkor gäller, stödlinjen.se

Casumo:

Spela för 100 kr, få 100 kr!
18+ År - Regler & Villkor gäller, stödlinjen.se

William Hill:

Freebet värt 100 kr!
18+ År - Regler & Villkor gäller, stödlinjen.se

ComeOn:

100% bonus upp till 100 kr!
18+ År - Regler & Villkor gäller, stödlinjen.se

888sport:

100 kr i gratisspel!
18+ År - Regler & Villkor gäller, stödlinjen.se

Betsson:

100% bonus upp till 100 kr!
18+ År - Regler & Villkor gäller, stödlinjen.se

Betfair:

100% bonus upp till 100 kr!
18+ År - Regler & Villkor gäller, stödlinjen.se

Casinostugan:

Sätt in 100 kr - Få 100 Free Spins
18+ År - Regler & Villkor gäller, stödlinjen.se

Interwetten:

Brett utbud och höga odds!
18+ År - Regler & Villkor gäller, stödlinjen.se

Scandibet:

Registrering med BankID
18+ År - Regler & Villkor gäller, stödlinjen.se

Betsafe:

100% bonus upp till 100 kr!
18+ År - Regler & Villkor gäller, stödlinjen.se

Nordicbet:

100% bonus upp till 100 kr!
18+ År - Regler & Villkor gäller, stödlinjen.se

Coolbet:

100% bonus upp till 100 kr!
18+ År - Regler & Villkor gäller, stödlinjen.se

Senaste Spelbloggar

Åldersgräns 18 år. Regler & villkor gäller. stödlinjen.se. spelpaus.se. Spela ansvarsfullt. Spela inte för mer än du har råd att förlora.

Oddsbonusar för nya kunder

Åldersgräns 18 år. Regler & villkor gäller. stödlinjen.se. spelpaus.se. Spela ansvarsfullt. Spela inte för mer än du har råd att förlora.
  Dagens Bästa Speltips
Åldersgräns 18 år. Spela ansvarsfullt. stödlinjen.se.
Odds
22:00  Granada - Real Madrid
Fotboll - La Liga - 2 asian -1,5
2.18
  Rekatochklart Speltips
Åldersgräns 18 år. Spela ansvarsfullt. stödlinjen.se.
Odds
18:30  Norrköping - Degerfors
Fotboll - Allsvenskan - BLGM + ö2,5
2.05
18:30  AIK - Malmö FF
Fotboll - Allsvenskan - 2
2.21
19:00  Aston Villa - Everton
Fotboll - Premier League  - 2 asian hcp 0
1.85
19:00  Aston Villa - Everton
Fotboll - Premier League - Över 24,5 skott
1.72
21:15  Manchester Utd - Liverpool
Fotboll - Premier League  - 1 asian hcp 0
2.16
22:00  Granada - Real Madrid
Fotboll - La Liga - 2 asian -1,5
2.18
03:00  Calgary - Vancouver
Ishockey - NHL - 1
1.95
22:15  Braga - Moreirense
Fotboll - Primeira Liga - Under 2,5 mål
2.25
  Rekatochklart Poolspel
Åldersgräns 18 år. Spela ansvarsfullt. stödlinjen.se.
16:00  Powerplay Tips Torsdag 13/5
Insats: kr - MrHockey
18:30  Topptipset Tips Torsdag 13/5
Insats: 144 kr - Tipsexperten
19:30  V64 Tips Jägersro 13/5
Insats: 540 kr - DrTrav
20:55  DD Tips Jägersro 13/5
Insats: 320 kr - DrTrav

Livestreaming