DrTrav Åldersgräns 18 år. Regler & villkor gäller. stödlinjen.se. spelpaus.se. Spela ansvarsfullt. Spela inte för mer än du har råd att förlora.
DrTrav

V64 Tips Halmstad 11/1

11 Januari 2021 - 09:12

V64 hämtar vi från Halmstad den här måndagskvällen. Min lösning på omgången finner ni nedan.

Jag spelar med två spikar och den första spiken hittar vi i andra avdelningen, 8 Amore Passo V.W.. Kvällens andra spik kommer i omgångens fjärde avdelning, 5 Quantum Roc.

V64-tips Halmstad Måndag 11/1
v64-1 1,2,3,4
v64-2 8 Amore Passo V.W.
v64-3 2,3,4,9
v64-4 5 Quantum Roc
v64-5 1,4,5,6,10,11,12
v64-6 2,4,6,7,8

560 x 1kr = 560kr (spelar utdelning på endast 6 rätt)

DD-tips Halmstad Måndag 11/1
DD-1 5,6,11,12
DD-2 2,8

8 rad x 40kr = 320kr

Spelbolag med fasta odds på trav:
bet365 - Casumo - LeoVegas - Unibet

V64-1 1640m auto
1 Divane Godiva gjorde det bra som trea bakom en överlägsen Digital Crunch i den senaste starten. Hon är ingen segermaskin men vill ändå understryka att Divane Godiva haft en del otur i sina lopp på slutet och i min bok står hon på tur för att få vinna. Hon är kvick iväg från start och är min tidiga ledare i loppet, över kort distans är hon hästen att slå i ledningen. Min förstahäst.

2 Appaloosa har varit ute i tuffa sammanhang på slutet. Detta är en sexåring som alltid gör sitt och hänger med i på bra tider. Ikväll är det första starten över kort distans och man har ett perfekt utgångsläge. Appaloosa ska inte nonchaleras i dagens start.

3 Artemide Zack kommer från en mycket övertygande seger i den senaste starten. Då vann man från bakspår över kort distans. Detta femåriga sto presterar något ojämnt men i sina bästa stunder håller hon hög klass. Hon blir såklart svår att räkna på, men med senaste insatsen på näthinnan här hon ett givet streck på kupongen.

Min Vinnare:1 Divane Godiva
Spets efter 500m: 1 Divane Godiva
Skrällen: 2 Appaloosa
Ranking: A 1,2 B 3,4,5,7,8 C 6,9

V64-2 2640m volt
I denna avdelningen hittar vi kvällens första spik. 8 Amore Passo V.W. han måste ha toppchans i dagens start. Jag kommer spika trots den höga procenten. Amore Passo V.W. kommer till dagens start med två raka segrar i bagaget, i den senaste starten övertygade man när man trots hårt motstånd och tuff löpning enkelt kunde rinna undan till seger. Man trivs över den längre distansen och ikväll tävlar Amore Passo V.W mot sig själv och är man bara i närheten av den prestationen från senaste starten vinner man kvällens lopp. Spik.

Motbud
11 Rado S.W har en uppåtgående formkurva. Denna femåring var senast ute på V75 och satt fast med sparade krafter. Ikväll har man fått ett tufft utgångsläge, men skulle spiken gjort bort sig på något sätt kommer Rado S.W att blanda sig i segerstriden. Givet streck för den som garderar.

10 Kadett Brodde har fyra andraplatser i resultatraden men har varit struken inför dagens start vilket gör formen svårbedömd. Denna sexåringen har bra kapacitet för klassen och skulle även han kunna utmana om segern om favoriten skulle göra bort sig.
   
Min Vinnare:8 Amore Passo V.W.
Spets efter 500m:
Skrällen: 11 Rado S.W
Ranking: A 8 B 11,10,5,6,4,2,3 C 12,9,1,7

V64-3 2140m auto
9 Don’t Be So Shy gjorde det bra i senaste starten, han fick en tuff resa men visade fin löpskalle när han kämpade hela vägen till en fin andraplats. Förhoppningsvis går denna fyraåring fram ytterligare i både form och utveckling till dagens start. Idag har man spår nio med rygg på startsnabba hästar och kommer sitta i en bra position direkt från start. Till 16% som man är spelad på i nuläget tycker jag spelvärdet är högt och han blir föstahäst i loppet.

3 Lovemelikeyoudo kommer med en överlägsen seger i bagaget till dagens start, det var karriärens första seger. Detta är en sexåring som agerat ojämnt på slutet men skulle man hitta till ledningen här ikväll och man göra om samma prestation som i den senaste starten blir man tuff för övriga att plocka ner. Min tidiga ledare av loppet.

4 Evolution On Track kommer även han med en seger i bagaget från senaste starten, man stod för en bra insats och avslutade 12,4 sista 800m i kön i fin stil. Skulle det bli tempo på loppet ikväll skulle det gynna Evolution On Track då han besitter en fin avslutning. Ska inte nonchaleras här.

Min Vinnare: 9 Don’t Be So Shy
Spets efter 500m: 3 Lovemelikeyoudo
Skrällen:
Ranking: A 9 B 3,4,2,7,8,1,5,10 C 6,12,11

V64-4 1640m auto
Här hittar vi kvällens andra spik i omgången 5 Quantum Roc. Han stod för en okej insats senast när han var ute på V75. Ikväll har man ett passande utgångsläge då övriga konkurrenter på start inte är några blixtar iväg. Jag är inne på att Hannah Lähdekorpi som både tränar och kör kommer vara offensiv från start och ta hand om ledningen efter en bit, från den positionen har man sen tre segrar på fem försök. När motståndet heller inte är av det tuffaste laget ska segerchansen vara hög och jag spikar.

Motbud
4 Stella Pona är skrällen i loppet. Detta treåriga sto trivs när hon får smyga med i loppen och till kvällen ska hon även utrustas med amerikansk vagn. Skulle man hitta rygg på ledaren ikväll kommer hon kunna utmana om segern om luckan uppenbarar sig. Skräll.

10 Bankrobber kommer till dagens start med fin form. I den senaste starten vann man överlägset efter man fått göra jobbet själv. Ikväll sätter utgångsläget ner seger förhoppningarna något. Men skulle det lösa sig härifrån kommer man kunna blanda sig i segerstriden. Tidig för den som garderar loppet.

6 In The Air Tonight vann näst senast ett lopp i Belgien, alltid svårt att sätta in sådana prestationer i ett sammanhang här hemma. Men The Air Tonight har tidigare visat prov på att hon duger i klassen och gör ikväll en intressant comeback på svensk mark. Helena Burman som tränar brukar ha väl iordningställt när hon selar ut sina hästar.

Min Vinnare: 5 Quantum Roc
Spets efter 500m: 5 Quantum Roc
Skrällen:
Ranking: A 9 B 3,4,2,7,8,1,5,10 C 6,12,11

V64-5 3140m volt
5 Sandsjöns Enzo har fin form och har stått för två bra prestationer på slutet. Ikväll testar man för första gången ett lopp över tre varv vilket ska bli intressant att se. Sandsjöns Enzo har tidigare vunnit i lopp över 2640m och kommer blanda sig i segerstriden ikväll om han klarar distansen.

6 Panamera fick ett tufft lopp senast på V75, fick backa ner på innerspår efter en bit och den starten är bara att lägga till handlingarna. Panamera trivs över distansen och hittar man en vettig position härifrån kommer man vara med och utmana om segern i dagens start.

12 Vincent As är intressant i kvällen start. Han besitter fin styrk. För två starter sedan visade man prov på sin fina styrka och inställning. I den senaste starten fick man det inte att stämma fullt ut och det blev galopp. Studsar Vincent As tillbaka från senaste starten är man en rolig skräll till endast 5% i nuläget.

Annars är skrällen i loppet 11 All Star. Detta är en nioåring som besitter hög kapacitet men som inte riktigt fått det att stämma på slutte. Men intrycket hos All Star före start har varit mersmakande. Ikväll väljer tränaren Roger Malmqvist att köra själv vilket jag ser som ett plus då det är han som känner hästen allra bäst och skulle han hittat nycklarna till kvällens start är 2% som man är spelad på nu ett rån och jag måste bara ha med All Star på systemet. Skräll.

Min Vinnare: 5 Sandsjöns Enzo
Spets efter 500m:
Skrällen: 11 All Star.
Ranking: A 5,6,11 B 12,1,10,4,7,9 C 2,8,3

V64-6 2140m auto
2 Racing Ribb har stått för flera bra insatser under hela hösten utan att få stick nosen först. Formen är bra och ikväll har man ett bra utgångsläge och är garanterad ett bra lopp. Adrian Koljini som både tränar och kör kommer försöka ladda iväg Racing Ribb så snabbt det går från start. Han är ingen raket från start men det väntas ett offensivt upplägg härifrån oavsett. Jag är inne på att man sitter i ledningen efter en bit och kostar det inte för mycket att komma dit är man hästen att slå för övriga. Förstahäst.

8 Quick Lane är en minst lika bra häst men har ikväll fått ett tufft utgångsläge. Formen är fin, för två starter sedan vann man efter fått göra jobbet utvändigt ledaren och i den senaste starten var det V75 och man blev störd till galopp och är inget man kan lasta Quick Lane för. Risken finns att man kommer behöva göra grovjobbet utvändigt om ledaren även idag. Trots det eventuella tuffa upplägget som väntar ska man räknas in i segerstriden här.

6 Roofparty är troligen den som initialt tar hand om ledningen men söker sen rygg på ledaren när frågan ställs om tätpositionen. Skulle sen luckan sen uppenbara sig under upploppet finns en vass pollett att tillgå och man ska inte nonchalera denna sjuåring.
  
Min Vinnare: 2 Racing Ribb
Spets efter 500m: 2 Racing Ribb
Skrällen: 6 Roofparty
Ranking: A 2,8 B 6,7,4,9 C 3,10,5,1

Lycka till med spelet!

Oliver Bergman

0 Kommentarer Odds kan ändras. Alla odds var korrekta vid den tidpunkt de publicerades.
Kommentarer
För att kommentera måste du vara inloggad.

Bettingbonusar för nya kunder

Åldersgräns 18 år. Regler & villkor gäller. stödlinjen.se. spelpaus.se. Spela ansvarsfullt. Spela inte för mer än du har råd att förlora.

Casumo:

100 kr gratisspel
18+ År - Regler & Villkor gäller, stödlinjen.se

CampoBet:

Nya med bonus & BankID reg.
18+ År - Regler & Villkor gäller, stödlinjen.se

William Hill:

Bra utbud på fotboll
18+ År - Regler & Villkor gäller, stödlinjen.se

No Account Bet:

100 kr gratisspel!
18+. Gäller nya kunder. För att kvalificera sig till kampanjen måste man göra en första insättning på minst 200 kr. Bonusbeloppet är på 100 kr och tillfaller endast de spelare som accepterar bonusen efter sin första insättning. Regler & Villkor gäller. Spela ansvarsfullt - Stödlinjen.se - Spelpaus se.

Unibet:

100 kr gratisspel
18+ År - Regler & Villkor gäller, stödlinjen.se

Turbo Vegas:

Snabba uttag med BankID
18+ År - Regler & Villkor gäller, stödlinjen.se

Lucky Sports:

100 kr tillbaka vid förlust
18+ År - Regler & Villkor gäller, stödlinjen.se

Snabbis:

Odds & casino
18+ År - Regler & Villkor gäller, stödlinjen.se

Pinnacle:

Alltid höga odds på betting
18+ År - Regler & Villkor gäller, stödlinjen.se

Bethard:

100% upp till 100 kr
18+ År - Regler & Villkor gäller, stödlinjen.se

Betway:

100% upp till 100 kr
18+ År - Regler & Villkor gäller, stödlinjen.se

Expekt:

100% upp till 100 kr
18+ År - Regler & Villkor gäller, stödlinjen.se

bet365:

Upp till 1250 kr i spelkrediter!
För nya kunder hos bet365. Minsta insats 50 kr och krav på 1x fastställt spel för att få spelkrediterna. Minsta odds, spel och betalningsmetod exkluderingar gäller. Utbetalningar exkluderar insatser i spelkrediter. Tidsbegränsningar och villkor tillämpas. 18+

SpeedyBet:

Betting med BankID registrering
18+ År - Regler & Villkor gäller, stödlinjen.se

LeoVegas:

100 kr gratisspel
18+ År - Regler & Villkor gäller, stödlinjen.se

MrGreen:

Bygg dina egna spel
18+ År - Regler & Villkor gäller, stödlinjen.se

Snabbare:

100 kr utan insättning
18+ År - Regler & Villkor gäller, stödlinjen.se

Hajper:

100 kr riskfritt spel
18+ År - Regler & Villkor gäller, stödlinjen.se

ComeOn:

100% upp till 100 kr
18+ År - Regler & Villkor gäller, stödlinjen.se

888sport:

100% upp till 100 kr
18+ År - Regler & Villkor gäller, stödlinjen.se

Betsson:

100% upp till 100 kr
18+ År - Regler & Villkor gäller, stödlinjen.se

Betfair:

100% upp till 100 kr
18+ År - Regler & Villkor gäller, stödlinjen.se

Casinostugan:

100 Free Spins
18+ År - Regler & Villkor gäller, stödlinjen.se

Interwetten:

Brett utbud och höga odds!
18+ År - Regler & Villkor gäller, stödlinjen.se

Scandibet:

100 kr bonus
18+ År - Regler & Villkor gäller, stödlinjen.se

Betsafe:

100% upp till 100 kr
18+ År - Regler & Villkor gäller, stödlinjen.se

Nordicbet:

Stort fokus på Ishockey
18+ År - Regler & Villkor gäller, stödlinjen.se

Coolbet:

100% upp till 100 kr
18+ År - Regler & Villkor gäller, stödlinjen.se

10bet:

Satsar på Fotbolls-EM
18+ År - Regler & Villkor gäller, stödlinjen.se

Senaste Spelbloggar

Åldersgräns 18 år. Regler & villkor gäller. stödlinjen.se. spelpaus.se. Spela ansvarsfullt. Spela inte för mer än du har råd att förlora.

Oddsbonusar för nya kunder

Åldersgräns 18 år. Regler & villkor gäller. stödlinjen.se. spelpaus.se. Spela ansvarsfullt. Spela inte för mer än du har råd att förlora.
William Hill Sätt in 200 kr och få 100 kr gratisspel. Ett klassiskt spelbolag!

Sätt in 200 kr eller mer med koden: WHS100 , Spela för din insättning genom att lägga ett enkel- eller kombospel med minsta odds: 1.8 för hela kupongen. Få ett Freebet värt 100 kr. 18+ | Regler och villkor gäller | stodlinjen.se | spelpaus.se | Spela Ansvarsfullt

CampoBet Campobet är nya i Sverige och erbjuder betting med BankID.

18+. Gör din första insättning och få 100 kr bonus. Bonus + insättning skall omsättas 5 x till min. odds 1.5 inom 60 dagar. Min. insättning 100 kr. Endast nya spelare, bara en gång per hushåll / IP. Spela ansvarsfullt - Stödlinjen.se - Spelpaus se. Klicka för Regler och villkor.

Unibet Sätt in 100 kr och få 100 kr gratisspel extra att spela för.

Kunder som är 18 år eller äldre. Endast nya kunder bosatta i Sverige. Det finns inget omsättningskrav på den eventuella vinsten utan uttag kan göras direkt. Regler & Villkor gäller - Spela ansvarsfullt - Stödlinjen.se.

  Dagens Bästa Speltips
Odds kan ändras. Spela ansvarsfullt. stödlinjen.se.
Odds
19:00  Kristianstad - BIK Karlskoga
Ishockey - HockeyAllsvenskan - 2
1.76
  Rekatochklart Speltips
Odds kan ändras. Spela ansvarsfullt. stödlinjen.se.
Odds
19:00  Örgryte - AFC Eskilstuna
Fotboll - Superettan - 1
2.35
19:00  Västerås - Tingsryd
Ishockey - Hockeyallsvenskan  - 1
1.64
19:00  Kristianstad - BIK Karlskoga
Ishockey - HockeyAllsvenskan - 2
1.76
21:00  West Bomwich - QPR
Fotboll - The Championship - Över 2,5 mål
1.68
13:30  Man United - Aston Viilla
Fotboll - Premier League - Över 2,5 mål
1.60
13:30  Chelsea - Manchester City
Fotboll - Premier League - 1 +0 (asian)
1.94
16:00  Leeds - West Ham
Fotboll - Premier League - 2 (+0 asian)
1.79
17:30  Malmö - Örebro SK
Fotboll - Allsvenskan - 2 över 3,5 hörnor
2.33
18:30  Sevilla - Espanyol
Fotboll - La Liga - 1
1.65
18:30  Brentford - Liverpool
Fotboll - Premier League - 1 +4 hörnor (3-vägs)
1.85
21:00  Real Madrid - Villarreal
Fotboll - La Liga - 1 asian -1
1.82
04:00  Volkanovski - Ortega
Annat - UFC - Volko vinnare på avslut
3.75
15:00  Southampton - Wolves
Fotboll - Premier League - BLGM
1.85
17:30  Arsenal - Tottenham
Fotboll - Premier League - X2
1.69
19:00  Degerfors - AIK
Fotboll - Allsvenskan - BLGM
1.87
  Rekatochklart Andelsspel
Åldersgräns 18 år. Spela ansvarsfullt. stödlinjen.se.
18:30  Topptipset 100kr Fre
Insats: 100 kr -  
Köp här!
15:30  Melkers Jackpott Stryktipset 400kr
Insats: 400 kr -  
Köp här!
15:30  Melkers Jackpott Stryktipset 150kr
Insats: 150 kr -  
Köp här!
15:30  Rekatochklarts TV system 200kr
Insats: 200 kr -  
Köp här!
14:30  Europatipset 150kr
Insats: 150 kr -  
Köp här!
  Rekatochklart Poolspel
Åldersgräns 18 år. Spela ansvarsfullt. stödlinjen.se.
12:45  V65 Tips Boden 24/9
Insats: 720 kr - DrTrav
18:00  Powerplay Tips Fredag 24/9
Insats: 144 kr - Tipsexperten
19:00  Topptipset Tips Fredag 24/9
Insats: 144 kr - Tipsexperten
16:00  Stryktipset Tips Lördag 25/9
Insats: 144 kr - Tipsexperten
16:20  V75 Tips Solvalla 25/9
Insats: 1568 kr - DrTrav
  Läsarnas Speltips
Åldersgräns 18 år. Spela ansvarsfullt. stödlinjen.se.
Odds
19:00  Jaguars - Cardinals
Amfotboll - NFL - Cardinals -7 +2 spel till
1.87

Livestreaming