DrTrav Åldersgräns 18 år. Regler & villkor gäller. stödlinjen.se. spelpaus.se. Spela ansvarsfullt. Spela inte för mer än du har råd att förlora.
DrTrav

V64 Tips Halmstad 17/5

17 Maj 2021 - 11:29

V64 hämtar vi från Halmstad denna måndagskvällen. Det är fina tävlingar med ett par Breeders Crown-lopp som förgyller omgången.

Min lösning på omgången finner ni nedan.

Jag spelar med två spikar. 7 Islay Mist Sisu i den tredje avdelningen och 9 Manny Muscle i den femte avdelningen.

V64-tips Halmstad Måndag 17/5
v64-1 2,3,4,6,7
v64-2 1,3
v64-3 7 Islay Mist Sisu
v64-4 2,3,4,5,7,10,11,12
v64-5 9 Manny Muscle
v64-6 1,2,5,6,7,10,11

560 x 1kr = 560kr (spelar utdelning på endast 6 rätt)

DD-tips Halmstad Måndag 17/5
DD-1 9 Manny Muscle
DD-2 1,2,5,6,7,10,11

7 rad x 30kr = 210kr

Spelbolag med fasta odds på trav:
bet365 - Casumo - LeoVegas - Unibet


V64-1 2140m auto
3 Felix Orlando är en treårig som har en fin utvecklingskurva och blir bättre för varje start. I årsdebuten för två starter sedan avslutade man starkt via 1.10 sista 800m. Det följde man sen upp med att vinna enkelt i den senaste start. Ikväll har man ett passande utgångsläge och är kvick iväg från start. I min bok är detta ledaren av loppet efter en bit och väl där ska segerchansen vara hög. Förstahäst.

6 Donizetti avslutade fjolåret med två raka segrar och har nu inlett detta året lovande. I årsdebuten för två starter sedan fick man nöja sig med andraplatsen efter att man fick göra jobbet i spåren sista halvvarvet. I den senaste starten var man tillbaka i vinnarcirkeln efter att man plockade ner 2 King Of Djazz som man möter ikväll igen. Till endast 5% är man ett intressant streck på kupongen.

2 King Of Djazz är en individ som stått för bra prestationer i samtliga av sina framträdanden på travovalen. I den senaste starten fick man ge sig sista biten mot 6 Donizetti men dessförinnan hade man tre raka segrar. Ikväll har man ett bra utgångsläge och ska inte glömmas bort i segerstriden här.

Min Vinnare: 3 Felix Orlando
Spets efter 500m: 3 Felix Orlando
Skrällen: 6 Donizetti
Ranking: A 3 B 6,2,7,4,9,2 C 10,5,8,1

V64-2 1640m auto
3 Fromming kommer med fin form och har ikväll fått ett bra utgångsläge. Han är kvick iväg från start och är den troliga ledaren i min bok. En piston Fromming verkar trivas bra i då båda segrarna på Svensk mark tagits just därifrån. Nu är det även kort distans vilket ska ses som en fördel för denna fyraåring. Jag var inne på att ta ställning och spika men kommer dubbla systemet stänga loppet på två hästar.

Den jag dubblar systemet med är 1 Elegant C.N.. Detta är en segervan gäst från Danmark. Han vet vart mållinjen finns vilket han visat genom att segra i 10 av sina 28 starter i livet. Från bricka ett är man garanterad ett fin lopp och skulle luckan uppenbarade sig över upploppet kommer man kunna avsluta rappt. Till runt 10% är man klart intressant i en omgång som detta.

Vill man ha fler streck i loppet är 2 Brenda Grif tidig. Detta är en individ som besitter en hög kapacitet. Men ikväll är det årsdebut vilket gör att formen är svårbedömd och när man möter ett par bra andra hästar väljer jag att stå över honom. Men Brenda Grif är given vid större gardering.

Min Vinnare: 3 Fromming
Spets efter 500m: 3 Fromming
Skrällen: 1 Elegant C.N..
Ranking: A 3,1 B 2,5,4,10,12,9 C 7,6,8,11

V64-3 2140m auto
Hät hittar vi omgångens första spik, 7 Islay Mist Sisu. Detta är ett treårigt sto som kommer med ett imponerande staket i raden, vilket betyder fem raka segrar. Han är kvick iväg från start och det troliga är att man sitter i ledningen här efter en bit, trots sitt spår en bit ut bakom bilen. Väl i ledningen är man obesegrade och segerchansen ska vara bra. Spik.

Motbud
6 Ain't Misbehavin gjorde den bra årsdebut i den senaste starten, hon stod för ett bra slutvarv och klockan stannade på 10,5 sista 800m. Med det loppet innanför västen nu lär formen vara framflyttad en hel del till kvällens start. Skulle man hitta en bra position direkt från start ikväll ska man inte nonchaleras vid gardering.

Nämner även 1 Glorius Rain som har vunnit två av tre starter hon gjort för Johan Untersteiner. Från bricka ett är man garanterad ett spår snålt lopp och skulle luckan uppenbara sig tilllsut besitter Glorius Rain en rapp avslutning.

Min Vinnare: 7 Islay Mist Sisu
Spets efter 500m: 7 Islay Mist Sisu
Skrällen: 6 Ain't Misbehavin
Ranking: A 7 B 6,1,3,11,2,9,4 C 5,10,12,8

V64-4 2140m auto
5 Romero besitter hög grundkapacitet och är härdad på V75 i tuffa sammanhang. För två starter sedan avslutade man sista 800m via 1.11 på V75 med krafter sparade i mål. Senast såg man bra ut i ett lopp över kort distans men stumnade något sista biten. Nu går man ner i klass och hittar man bara en vettig position från start är men med och gör upp om segern här.

3 Valour Kronos är min idé i loppet. I den senaste starten var det årsdebut och man mötte då ett par bra konkurrenter. Valour Kronos blev dock fast med allt sparat, och valacken såg helt okörd ut över upploppet. Tränaren Dan Widegren har höga förhoppningar på Valour Kronos det kommande året och med intrycket i den senaste starten kan man inte annat än att hålla med honom än så länge. Han är rapp ut bakom bilen och kommer kunna blanda sig i spetsstriden och lyckas man ta sig till ledningen kommer det bli spännande att se Håkan B Johansson gasa så länge lampan lyser. Till endast 7% är detta ett givet drag i loppet.

2 Amazon Font gjorde det bra från ledningen i den senaste starten även om man fick se sig slagen av en smygkörd konkurrent sista biten. Nu har man blivit nedstucken till spåret ett vilket bör innebära att det finns bara en taktik från start, att ladda iväg vad som går. Lyckas man ta sig till ledningen blir man inte enkel för övriga att plocka ner. Men man kommer utmanas ordentligt och skulle man inte hålla upp innerspåret är man sårbar.

7 Inspector gör sällan ett dåligt lopp och har nu fått två lopp i kroppen vilket gör att formtoppen bör vara inom räckhåll. Man har dock inte vunnit på ett tag men känslan är att det bara är en tidsfråga innan vi återigen får se Inspector i vinnarcirkeln igen. Givet streck.

Min Vinnare: 5 Romero
Spets efter 500m: 3 Valour Kronos
Skrällen: 10 Quantum Roc
Ranking: A 5,3 B 2,7,4,10,11,12 C 9,6

V64-5 2140m auto
Här hittar vi omgångens andra spik, 9 Manny Muscle. Jag bygger tipset på att att flera vill komma till ledningen i loppet och att tempot hålls uppe vilket Manny Muscle kommer profitera på. Detta är en fyraåring som tränas av Reijo Liljendahls och som lovordas av sin tränare. Manny Muscle gick starkt efter galoppen i det senaste starten och nu med två lopp i kroppen bör toppformen vara nära. Till en intressant spelprocent är spelvärdet högt och jag tar ställning och spikar.

Motbud
6 Mr Mah Can trivs bra i ledningen och har fyra segrar på fem försök från den positionen. Man kommer återigen ladda iväg från start och skulle man nå ledningen relativt behändigt växer såklart segerchansen. Men som jag var inne på tidigare tror jag det väntar en utdragen spetskörning här vilket gör risken för att det blir trötta ben tillslut ökar för Mr Mah Can. Därför väljer jag att ta ställning emot honom denna gången.

4 Halo Am har inlett året på bästa sätt, på sina två starter i år har det blivit lika många segrar. I den senaste starten imponerade man när man åkandes travade sista varvet på 12,8. Med en liknande prestation ikväll är man med och utmanar om segern på nytt.

Min Vinnare: 9 Manny Muscle
Spets efter 500m: 6 Mr Mah Can
Skrällen:
Ranking: A 9 B 6,4,5,8,2,11 C 3,12,10,7,1

V64-6 2140m auto
1 Globalizer kommer ifrån en bra inatt senast när man trots den tunga vägen utanpå ledaren stödde delen av loppet kunde avgjorde på ett rejält och säkert sätt. Formkurvan pekar åt rätt håll och nu med tre lopp i kroppen bör toppformen vara nära till hands. Hon är både snabb och stark men det gäller för kusken Stefan Persson att ta sig ut från innerspåret då hon inte är kvick ut nog för att lösa det själv. Givet segerbud i loppet trots allt.

5 Malvha Ha var ute större delen av förra året och stångades emot klltoppen. Hon gjorde det på även ett bra sätt. Nu har man fått två lopp i kroppen inför kvällens uppgift, vilket borde göra sitt för formen. Hon är kvick iväg från start och från ett intressant utgångsläge är den tidiga ledaren av loppet i min bok. Till enbart 4% är detta ett givet streck i på kupongen.

6 Flower Dust gjorde årsdebut i den senaste starten och man genomförde det loppet på bästa sätt, hon vann direkt. Nu med loppet i kroppen bör formen vara ytterligare förbättrad till kvällens start. Skulle det klaffa med positionerna längs vägen besitter Flower Dust en avslutnign som kan fälla många. Till låg procent ska hon inte nonchaleras.

Det låter även bra på 11 Hill’s Angel inför kvällens start. Detta är ett fyraårigt sto som ikväll gör sin första start för året och även sin första start för sin nya tränare Bo Westergård. Hill’s Angel gjorde det bra som både två- och treåring och gör ikväll en spännande årsdebut. Streckas direkt.

Min Vinnare: 1 Globalizer
Spets efter 500m: 5 Malvha Ha
Skrällen: 5 Malvha Ha / 6 Flower Dust
Ranking: A 1,5,6 B 11,10,2,7,3,4 C 12,9,8

Lycka till med spelet
Oliver Bergman

0 Kommentarer Odds kan ändras. Alla odds var korrekta vid den tidpunkt de publicerades.
Kommentarer
För att kommentera måste du vara inloggad.

Bettingbonusar för nya kunder

Åldersgräns 18 år. Regler & villkor gäller. stödlinjen.se. spelpaus.se. Spela ansvarsfullt. Spela inte för mer än du har råd att förlora.

Casumo:

100 kr gratisspel
18+ År - Regler & Villkor gäller, stödlinjen.se

CampoBet:

Nya med bonus & BankID reg.
18+ År - Regler & Villkor gäller, stödlinjen.se

William Hill:

Bra utbud på fotboll
18+ År - Regler & Villkor gäller, stödlinjen.se

No Account Bet:

100 kr gratisspel!
18+. Gäller nya kunder. För att kvalificera sig till kampanjen måste man göra en första insättning på minst 200 kr. Bonusbeloppet är på 100 kr och tillfaller endast de spelare som accepterar bonusen efter sin första insättning. Regler & Villkor gäller. Spela ansvarsfullt - Stödlinjen.se - Spelpaus se.

Unibet:

100 kr gratisspel
18+ År - Regler & Villkor gäller, stödlinjen.se

Turbo Vegas:

Snabba uttag med BankID
18+ År - Regler & Villkor gäller, stödlinjen.se

Lucky Sports:

100 kr tillbaka vid förlust
18+ År - Regler & Villkor gäller, stödlinjen.se

Snabbis:

Odds & casino
18+ År - Regler & Villkor gäller, stödlinjen.se

Pinnacle:

Alltid höga odds på betting
18+ År - Regler & Villkor gäller, stödlinjen.se

Bethard:

100% upp till 100 kr
18+ År - Regler & Villkor gäller, stödlinjen.se

Betway:

100% upp till 100 kr
18+ År - Regler & Villkor gäller, stödlinjen.se

Expekt:

100% upp till 100 kr
18+ År - Regler & Villkor gäller, stödlinjen.se

bet365:

Upp till 1250 kr i spelkrediter!
För nya kunder hos bet365. Minsta insats 50 kr och krav på 1x fastställt spel för att få spelkrediterna. Minsta odds, spel och betalningsmetod exkluderingar gäller. Utbetalningar exkluderar insatser i spelkrediter. Tidsbegränsningar och villkor tillämpas. 18+

SpeedyBet:

Betting med BankID registrering
18+ År - Regler & Villkor gäller, stödlinjen.se

LeoVegas:

100 kr gratisspel
18+ År - Regler & Villkor gäller, stödlinjen.se

MrGreen:

Bygg dina egna spel
18+ År - Regler & Villkor gäller, stödlinjen.se

Snabbare:

100 kr utan insättning
18+ År - Regler & Villkor gäller, stödlinjen.se

Hajper:

100 kr riskfritt spel
18+ År - Regler & Villkor gäller, stödlinjen.se

ComeOn:

100% upp till 100 kr
18+ År - Regler & Villkor gäller, stödlinjen.se

888sport:

100% upp till 100 kr
18+ År - Regler & Villkor gäller, stödlinjen.se

Betsson:

100% upp till 100 kr
18+ År - Regler & Villkor gäller, stödlinjen.se

Betfair:

100% upp till 100 kr
18+ År - Regler & Villkor gäller, stödlinjen.se

Casinostugan:

100 Free Spins
18+ År - Regler & Villkor gäller, stödlinjen.se

Interwetten:

Brett utbud och höga odds!
18+ År - Regler & Villkor gäller, stödlinjen.se

Scandibet:

100 kr bonus
18+ År - Regler & Villkor gäller, stödlinjen.se

Betsafe:

100% upp till 100 kr
18+ År - Regler & Villkor gäller, stödlinjen.se

Nordicbet:

Stort fokus på Ishockey
18+ År - Regler & Villkor gäller, stödlinjen.se

Coolbet:

100% upp till 100 kr
18+ År - Regler & Villkor gäller, stödlinjen.se

10bet:

Satsar på Fotbolls-EM
18+ År - Regler & Villkor gäller, stödlinjen.se

Senaste Spelbloggar

Åldersgräns 18 år. Regler & villkor gäller. stödlinjen.se. spelpaus.se. Spela ansvarsfullt. Spela inte för mer än du har råd att förlora.

Oddsbonusar för nya kunder

Åldersgräns 18 år. Regler & villkor gäller. stödlinjen.se. spelpaus.se. Spela ansvarsfullt. Spela inte för mer än du har råd att förlora.
William Hill Sätt in 200 kr och få 100 kr gratisspel. Ett klassiskt spelbolag!

Sätt in 200 kr eller mer med koden: WHS100 , Spela för din insättning genom att lägga ett enkel- eller kombospel med minsta odds: 1.8 för hela kupongen. Få ett Freebet värt 100 kr. 18+ | Regler och villkor gäller | stodlinjen.se | spelpaus.se | Spela Ansvarsfullt

CampoBet Campobet är nya i Sverige och erbjuder betting med BankID.

18+. Gör din första insättning och få 100 kr bonus. Bonus + insättning skall omsättas 5 x till min. odds 1.5 inom 60 dagar. Min. insättning 100 kr. Endast nya spelare, bara en gång per hushåll / IP. Spela ansvarsfullt - Stödlinjen.se - Spelpaus se. Klicka för Regler och villkor.

Unibet Sätt in 100 kr och få 100 kr gratisspel extra att spela för.

Kunder som är 18 år eller äldre. Endast nya kunder bosatta i Sverige. Det finns inget omsättningskrav på den eventuella vinsten utan uttag kan göras direkt. Regler & Villkor gäller - Spela ansvarsfullt - Stödlinjen.se.

  Dagens Bästa Speltips
Odds kan ändras. Spela ansvarsfullt. stödlinjen.se.
Odds
19:00  IFK Göteborg - Kalmar
Fotboll - Allsvenskan - 2 över 4,5 hörnor
2.0
  Rekatochklart Speltips
Odds kan ändras. Spela ansvarsfullt. stödlinjen.se.
Odds
18:00  Nizhny Novgorod - Traktor
Ishockey - KHL - Över 4,5 mål
1.74
19:00  IFK Göteborg - Kalmar
Fotboll - Allsvenskan - 2 över 4,5 hörnor
2.0
19:00  Degerfors - AIK
Fotboll - Allsvenskan - BLGM
1.87
20:45  Venezia - Torino
Fotboll - Serie A - Under 2.5 mål
1.88
21:00  Crystal Palace - Brighton
Fotboll - Premier League - BLGM
1.95
21:00  Celta Vigo - Granada
Fotboll - La Liga - BLGM
1.90
02:15  Cowboys-Eagles
Amfotboll - NFL - 1 -2
1.68
18:45  Shakhtar Donetsk - Inter
Fotboll - Champions League - 2
1.63
21:00  Porto - Liverpool
Fotboll - Champions League - 2
1.76
21:00  Milan - Atletico Madrid
Fotboll - Champions League - Under 2,5 mål
1.78
01:00  Jotko - Cirkunov
Annat - UFC - Cirkunov vinnare
2.40
  Rekatochklart Andelsspel
Åldersgräns 18 år. Spela ansvarsfullt. stödlinjen.se.
18:55  Melkers Topptips Mån 100kr
Insats: 100 kr -  
Köp här!
  Rekatochklart Poolspel
Åldersgräns 18 år. Spela ansvarsfullt. stödlinjen.se.
19:00  Topptipset Tips Måndag 27/9
Insats: 144 kr - Tipsexperten
19:30  V64 Tips Mantorp 27/9
Insats: 504 kr - DrTrav
20:55  DD Tips Mantorp 27/9
Insats: 200 kr - DrTrav
  Läsarnas Speltips
Åldersgräns 18 år. Spela ansvarsfullt. stödlinjen.se.
Odds
19:00  Degerfors - AIK
Fotboll - Allsvenskan - 1 (+0.5)
2.20
20:45  Whitby - Stalybridge
Fotboll - Northern Premier League - 1
2.02

Livestreaming