V64 Tips Halmstad 25/1

Publicerad på 25 Jan 2021 - 10:22

DrTrav

DrTrav

25 Jan 2021 - 10:22

V64 hämtar vi från Halmstad den här måndagskvällen och omgången kryddas dessutom av en Dubbeljackpot.

Jag spelar med två spikar och den första spiken hittar vi i den tredje avdelningen, 12 Daydream La Marc. Kvällens andra spik kommer i sjätte avdelningen, 4 Bianca Sisa.

V64-tips Halmstad Måndag 25/1
v64-1 1,2,3,5,7
v64-2 1,2,3,4,5,6,7
v64-3 12 Daydream La Marc
v64-4 5,7,8,9,12
v64-5 6,8,11
v64-6 4 Bianca Sisa

525 x 1kr = 525kr (spelar utdelning på endast 6 rätt)

DD-tips Halmstad Måndag 25/1
DD-1 6,8,11
DD-2 4 Bianca Sisa

3 rad x 70kr = 210kr

Spelbolag med fasta odds på trav:
bet365 - Casumo - LeoVegas - Unibet

V64-1 1640m auto
3 Arnie Express gör ikväll sin tredje start för sin tränare Conrad Lugauer. De två tidigare starterna har resulterat i en seger och en andraplats. För två starter sedan slog man av konkurrenterna från andra utvändigt, gick på i tredjespår 400m från mål och satte nosen först först över mållinjen. I den senaste starten satt man rygg på ledaren och kunde via Open Stretch bli trea i mål. Från ett perfekt utgångsläge ikväll är man min tidiga ledare av loppet och från den positionen har man sex segrar på sju försök. Men måste även nämna att Arnie Express varit struken efter senaste starten med dåliga blodvärden. Men lever man upp till sitt fulla kunnande här är man med och gör upp om segern.

5 Echelon har gjort det bra på slutet och varit ute och tävlat i V75. Han har kunnande och kapacitet som duger gott ikväll. Man är kvick iväg från start, men är tveksam på att man tar sig förbi Arnie Express i inledningen. Men hittar kusken Victor Rosleff ner i andraspår kommer man med sin hårdhet kunna blanda sig i segerstriden ändå. Tidigt streck på kupongen.

2 Quick Lane var inte som bäst i den senaste starten men gången innan blev man störd till galopp så den prestationen är inget man ska lasta hästen för. Idag har man ett bra utgångsläge och skulle det bli körning från början mellan flera startsnabba ekipage är det något Quick Lane kan utnyttja över upploppet. Från bricka två kommer man sitta bra på det direkt, och studsar Quick Lane tillbaka från den något sämre prestationen i den senaste starten så är man med och utmanar om segern här.

Min Vinnare: 3 Arnie Express
Spets efter 500m: 3 Arnie Express
Skrällen: 2 Quick Lane
Ranking: A 3,5,2 B 1,7,6,4,8

V64-2 1640m auto
6 Oliver P.Hill är en sexåring som besitter hög kapacitet vad gäller fart, men han är också en väldigt ojämn travare. Man stod för en fin upphämtning efter just galopp i den senaste starten och blev tvåa i mål. För två starter sedan vann man trots att man galopperat precis innan start. Går Oliver P.Hill felfritt ikväll vinner han men när man är streckad till 63% och har galopperat i fem av sina sju starter i livet måste man bara gardera loppet.

3 Goodlookin´ Pepper stod för en bra prestation i den senaste starten efter att blivit över från start och backat sig sist kunde man ändå stå för en vass avslutning och passerade mållinjen med full fart. Ett intryck jag tar med mig till dagens starta. Idag har man ett bra utgångsläge och får man spara speeden in till upploppet ska man inte nonchaleras ikväll. Ett givet streck.

7 Eagle Merci är skrällen som bara är streckad på 3% i skrivande stund. Han är kvick iväg från start och kommer man till ledningen ikväll har jag svårt att se Steen Juul som både tränar och kör släpper den positionen ifrån sig och över 1640m är det ett streck jag vill betala för.

4 Coutinho är ytterligare en kille som besitter bra fartresurser men som också är osäker. Fart och kunnande finns för att vara med och göra upp om segern, men det handlar om att trava hela vägen. När man väljer att gardera den stora favoriten är 5% på Coutinho ett givet streck.

Min Vinnare:
Spets efter 500m: 2 Jåkupp Erik/7 Eagle Merci
Skrällen: 7 Eagle Merci
Ranking: A 6,3 B 7,4,2,5,1 C 8,11,10,12,9

V64-3 2640m volt
Här hittar vi kvällens första spik 12 Daydream La Marc. Detta är en kapabel sexåring som trivs över den längre distansen. Man står inför ett tufft utgångsläge men kommer med fin form till dagens start. För två starter sedan stod man för en bra prestation på hemmabanan och blev två i mål i ett tufft lopp. Senast startade men på Solvalla över 1640m vilket inte är hans främsta distans. Lyckas Kim Eriksson som sitter i vagnen att lotsa fram Daydream La Marc utan alldeles för mycket strul längs vägen är detta en sund spik att ta ställning för i denna dubbel jackpot omgång i en annars streckkrävande avdelning.

Motbud
1 Kailua Boko är den tidiga ledaren av loppet, man har inte startat på ett tag och formen är svårbedömd. Men denna tjejens enda seger i karriären är tagen från ledningen så frågan är vad man gör när konkurrenterna kommer fram och ställer frågan? Trots att formen är diffus är detta ingen man ska lämna utanför kupongen om man garderar loppet.

9 Dropluggage Racing besitter bra kapacitet i grunden. Man har gjort det bra på slutet och stod okej insats i den senaste starten på en tungsprungen bana, även om man kanske önskat lite mera efter en fin resa. Är van att möta något enklare och kommer man bara till från detta utgångsläget kan man vara med och utmana om segern ikväll.

Min Vinnare: 12 Daydream La Marc
Spets efter 500m: 1 Kailua Boko
Skrällen: 9 Dropluggage Racing
Ranking: A 12 B 1,9,3,2,6,4,10,7 C 11,8,5

V64-4 2140m volt
12 Viva La Vida Face kommer ikväll tillbaka efter lite vila. Med tanke på att det var galopp i den senaste starten före vilan räknar jag med att det är något tränaren Adrian Kolgjini sett över under tävlingsfrånvaron. Ikväll möter denna fyraåringen beskedligt motstånd. Utgångsläget behöver dessutom inte vara så illa för Viva La Vida Face som nu kan ta det lugnt från start och trava in sig ordentligt innan Adrian väljer att gå på i spåren. Kapacitet finns för att runda samtliga. Till enbart 23% tycker jag Viva La Vida Face är en spelvärd förstahäst.

5 Atlas Font gör ikväll debut för Christian Fiore, vilket är intressant. Detta är en femåringen som i Italien visat upp bra kapacitet, segerdefinierat i sex av sina 27 starter. Spår fem ikväll är såklart inte optimalt men lyckas Christian Fiore som även kör ikväll få iväg sitt nyförvärv från start är man med långt framme här.

9 Digital Process kommer till dagens start med bra form och en färsk seger i bagaget. I den senaste starten fick man bestämma i ledningen och kunde gå undan till seger på lätta steg. Sören Boel har kört denna sexåring vid de tre senaste starterna och det har resulterat i två segrar och en galop. Ikväll får han förtroendet igen och detta ekipage ser sig inte besegrade på förhand.

7 Fiery Heart är skrällen. I den senaste starten orkade man inte från ledningen. Men nu är det 500m kortare och man har lopp i kroppen. Skulle man pricka springspåret här och ta hand om ledningen kommer man leda loppet länge. Endast streckad till 3% i skrivande stund vilket jag tycker är för lågt.

Min Vinnare: 12 Viva La Vida Face
Spets efter 500m: 7 Fiery Heart
Skrällen: 7 Fiery Heart
Ranking: A 12 B 5,9,7,8,10,4,1 C 2,3,6

V64-5 2140m volt
11 First One In har på pappret en bra uppgift framför sig här. Detta är en sjuåring som har bra kapacitet men som emellanåt ägnar sig åt galopp. Bland annat så galopperade man bort en seger på V75 med mindre än 200m till mål för två starter sedan. Men lyckas Kevin Oscarsson hålla First One In till rätt gångart loppet igenom så är man högaktuell för seger ikväll.

6 Catch The Day N.O imponerade under fjolåret med att på sina 13 starter aldrig placera sig sämre än trea någon gång, dessutom segerdefilerade man i fem av dessa framträdanden. Ikväll står man på mellan volten, men med endast två ekipage där kommer man komma iväg bra och snabbt vara ikapp hästarna på start. Med en bra position kommer man kunna vara med där framme när det ska avgöras under sista halvvarvet. Givet streck på kupongen.

8 Bastian är jämn och säker i sina prestationer. Han gör sällan några dåliga lopp för sin tränare Hanna Lähdekorpi. Från innerspåret på bakvolten handlar det i första hand om att hitta ut i ett andra spår, väl där kommer Bastian kunna gå med bra i ryggar för att sen ha en pollett sparad till upploppet. Streckas på systemet.

Min Vinnare: 11 First One In
Spets efter 500m: 6 Catch The Day N.O.
Skrällen: 8 Bastian
Ranking: A 11,6 B 8,7,3,5,13,10,9 C 14,1,2,4

V64-6 1640m auto
4 Bianca Sisa är en fin åttaåring som kommer med en färsk seger i bagaget till dagens start. I den senaste starten var man ute på V86 i Bjerke och vann från ledningen. Man är kvick från start och med bra form är jag inne på att man tidigt sitter i ledningen även här. Väl i den positionen kommer man sen sälja sig dyrt. Från stallet är man optimistiska och tror på en bra prestation igen, man meddelar att når man ledningen kommer man köra där så länge lampan lyser. De nämner också att körspö som man får använda sig av i Sverige är en klar fördel för Bianca Sisa. Jag tar ställning och spikar.

Motbud
5 Don Cash var betrodd senast på V75 men fick inte det att stämma då, låg på när ha han väl kom till ledningen och galopperade med 1400m kvar till mål. Ikväll är jag inne på att man kommer vilja servera Don Cash ett snällare lopp. För laddar man iväg från start är risken överhängande att man för trava utvändigt ledaren här och med tanke på prestationen senast vill man nog skona hästen från det scenariot. Men kapacitet finns för att vinna loppet från andra positioner också. Givet streck vid gardering.

1 Herakles är skrällen i loppet. Han gör sällan dåliga lopp och ikväll från ett intressant innerspår kan man sitta i rygg på ledaren och skulle luckan uppenbarade sig över upploppet finns en vass avslutning att tillgå. Ska inte nonchaleras om man garderar min spik.

Min Vinnare: 4 Bianca Sisa
Spets efter 500m: 4 Bianca Sisa
Skrällen: 1 Herakles
Ranking: A 4 B 5,12,9,11,3,6,8 C 7,10

Lycka till med spelet
Oliver Bergman

Kommentarer

Logga in eller skapa ett konto för att kommentera
Skapa ett konto