V64 Tips Halmstad 28/6

Publicerad på 28 Jun 2021 - 12:44

DrTrav

DrTrav

28 Jun 2021 - 12:44

V64 hämtar vi från Halmstad denna måndagskvällen. Omgången handlar i stora delar om uttagningslopp till Stosprintern, där de två främsta i varje lopp samt de två bäst seedade treorna kvalificerar sig till finalen den 8 juli. Min lösning på omgången finner ni nedan.

Jag spelar med två spikar och den första spiken hittar vi i den tredje avdelningen, 3 Helluva Am och kvällens andra spik kommer i loppets fjärde avdelning, 7 Globalizer.

V64-tips Halmstad Måndag 28/6
v64-1 2,3,8
v64-2 1,2,3,6,7,8
v64-3 3 Helluva Am
v64-4 7 Globalizer
v64-5 2,4,5,6,8,9
v64-6 1,4,5,8,10,12

648 x 1kr = 648kr (spelar utdelning på endast 6 rätt)

DD-tips Halmstad Måndag 28/6
DD-1 2,4,5,6,8,9
DD-2 5 Usain Töll

6 rader x 40kr = 240kr

Spelbolag med fasta oddspå trav:
bet365 - Casumo - LeoVegas - Unibet

V64-1 1609m auto
8 Fifty Cent Piece vann både försök och final av Drottnings Silvias Pokal, vilket säger en hel del om hennes kapacitet och kunnande. I den senaste starten var man hårt betrodd i Fyraåringseliten för ston under elitloppshelgen, men där blev det tyvärr en oväntad galopp i första sväng. I normala fall står Fifty Cent Piece för klassen i gänget och håller hon sig bara till rätt gångart ska segerchansen vara mycket hög trots sitt spår åtta över kort distans.

3 Malvha Ha är en kapabel häst som man siktat till dagen start med. Men formen är ett frågetecken då hon inte presterat på slutet. Visserligen har hon varit ute i tuffa lopp men det krävs en uppryckning för att vara med och slåss om segern här. Utgångsläget är däremot bra.

2 Aperfecttric visade under förra året att detta är ett sto som besitter bra kunnande. Hon var då med och gjorde det bra i tuffa sammanhang. I år har hon dock hittills inte fått det att fungera fullt ut. Men att det blir barfota runt om och amerikansk vagn ikväll känns spännande. Utgångsläget är perfekt.

Min Vinnare: 8 Fifty Cent Piece
Spets efter 500m: 2 Aperfecttric
Skrällen: 3 Malvha Ha / 2 Aperfecttric
Ranking: A 8 B 3,2,7,6 C 1,5

V64-2 1609m auto
1 Emma Häggenäs känns spännande ikväll, visserligen möter hon tuffare hästar nu än tidigare. Men hon från ett perfekt utgångsläge och tränas numera av Ola Samuelsson vilket känns spännande. Dessutom skickar man upp Johnny Takter i vagnen till kvällens start vilket också såklart är intressant.

2 Bank Wise As var ute i finalen av Drottning Silvias Pokal för två starter sedan men var inte helt kurant den dagen. Men i Fyraåringseliten för ston under elitloppshelgen fick hon visa upp sina kvaliteter, då fick hon fritt sent men sköt till väldigt vasst över upploppet. Ikväll möter hon lämpligare motstånd och oavsett löpningsförlopp ska segerchansen vara bra.

Nämner även 6 Global Benchmark som är jämn och säker i sina prestationer och ska inte nonchaleras vid gardering. Skulle hon få ett bra lopp kommer hon vara med och göra upp om de framskjutna placeringarna.

Skrällen är 8 Betting Pacer som till låg procent är en en given skräll att betala för trots sitt tuffa utgångsläge. Betting Pacer besitter bra kapacitet och för två starter sedan galopperade hon bort en finalplats i Drottningens Pokal och utan galoppen hade hon inte varit långt efter kulltoppen Namaste. Till kvällens start blir det Björn Goop som sitter i vagnen och i ett öppet uttagningslopp på förhand så ska man inte nonchalera Niklas Robertssons lovande Betting Pacer.

Min Vinnare: 1 Emma Häggenäs
Spets efter 500m: 2 Bank Wise As
Skrällen: 8 Betting Pacer
Ranking: A 1,2 B 6,83,7 C 5,4

V64-3 1609m auto
3 Helluva Am har alltid varit lovande men på slutet har hon radat upp fina prestationer mot tufft motstånd. Femteplatsen i Drottning Silvias Pokal följdes upp med en andraplats på nytt rekord under elitloppshelgen för två starter sedan. I den senaste starten avslutade hon 09,9 sista 1000m från ledningen, vilket räckte för seger. Intrycket var mersmakande och det mesta talar för att hon tar han om ledningen återigen och i den positionen är hon hästen att slå. Spik.

Motbud
1 Namaste har galopperat i slutskedet i de två senaste starterna vilket såklart är något oroväckande. Men dessförinnan hade Namaste tre raka segrar på kontot. Detta är ett sto med hög kapaciteten och skulle hon få till det ikväll är hon ett givet segerbud.

Nämner även 5 Kroatia Boko som är orutinerad med endast nio starter på kontot men hon har segrat i fyra av dem. Ikväll är motståndet tufft men för den som väljer att gardera loppet ska hon inte nonchaleras helt till låg procent.

Min Vinnare: 3 Helluva Am
Spets efter 500m: 3 Helluva Am
Skrällen: 5 Kroatia Boko
Ranking: A 3 B 1,5,7,8 C 6,4,2

V64-4 1609m auto
7 Globalizer är en klassig tjej som kommer från en fin treårssäsong med segern i korta E3 som höjdpunkt. Hon brottades med en hel del hovproblem förra året också men tränare Jerry Riordan meddelar att dessa problem ska var bättre i år. Ikväll fick hon spår en bit ut bakom vingen men det troliga är att det bli tuff körning om ledningen i loppet initialt vilket öppnar upp för Globalizer och hennes avslutning. I en omgång som detta så väljer jag även att spika henne till tilltalande procent.

Motbud
1 Sashay Kemp och 2 Hilarious Am gör upp om ledningen initialt, båda kan öppna kvickt och känslan är att den av dessa som tar ledningen kommer leda loppet länge.

Sashay Kemp galopperade i rygg på ledaren näst senast och de borde funnit en del krafter obrukade när galoppen kom. I den senaste starten fick hon luckan sent och avslutade bra. Lyckas hon hålla upp innerspåret ökar såklart även seger chanserna.

Hilarious Am satt fast med krafter sparade för två starter sedan och i den senaste starten avslutade hon vasst till en andraplats. Stall Kolgjini har bra form på stallet och ska bli spännande att se kuskarna Björn och Adrian duellera mot varandra inledningsvis. Vi minns den minst sagt heta diskussionerna dem sinsemellan i ett lopp under gårdagens V75 omgång.

Min Vinnare: 7 Globalizer
Spets efter 500m: 1 Sashay Kemp / 2 Hilarious Am
Skrällen:
Ranking: A 7 B 2,1,4,3,5 C 6,8

V64-5 1609m auto
4 Toto Barosso var nära att kvala in till finalen av kungapokalen för tre starter sedan. Men har efter det visat upp fortsatt fin form. För två starter sedan vann man säkert efter att ha spenderat slutrundan utvändigt om ledaren. I den senaste starten avslutade man vasst till andraplatsen. Förstastreck för mig i loppet.

6 Barolo Roc är en individ med bra kapacitet men han är något svårbedömd formmässigt. Han såg fin ut som fastlåst med gott om krafter sparade i debuten på svensk mark i den senaste starten. Nu med det loppet innanför västen bör formkurvan vara framflyttad en hel del till kvällens start. Givet streck.

Nämner även 5 A Good Point som är kvick iväg från start och lyckas han komma till ledningen ikväll blir han inte lätt att plocka ner för övriga. Kort distans som ikväll är en fördel då tre av fyra segrar kommit över korta häcken. Fast med sparade krafter i den senaste starten och till låg procent streckas han på systemet.

Min Vinnare: 4 Toto Barosso
Spets efter 500m: 5 A Good Point
Skrällen: 5 A Good Point
Ranking: A 4,6,5 B 2,9,8 C 3,1

V64-6 1640m auto
5 Usain Töll kommer till kvällens start med toppform. Femåringen har verkligen hittat sig själv hos sin nya tränare Mattia Orlandos. I den senaste starten gjorde man det bra mellan hästar utan att aldrig riktigt få chansen, intrycket var mersmakande och känslan är att det är en seger som ligger runt hörnet för denna fina valack. Han öppnar okej från start och skulle man hitta ner i rygg på ledaren bakom startkatapulten Sweetman är sen segerchansen mycket hög om bara luckan uppenbarar sig. Till 19% är detta min förstahäst och spik på Dagens Dubbel.

4 Sweetman öppnar kvickt från start och är den troliga ledaren av loppet. Väl i ledningen har man visat sig trivas bra och har åtta segrar på nio försök. För två starter sedan vann man från jst ledningen en final av Bronsdivisionen. Nu har han inte startat på nästan tre månader vilket gör att formen är något svårbedömd. Men streckas på systemet.

Nämner även 1 Emoji som är en segermaskin med 16 segrar på 28 starter. Nu har han varit struken inför kvällens start vilket gör att formen är svårbedömd, dessutom finns risken att han blir över från start vilket göra att seger chanserna sätts ner något. Men kapaciteten finns och därför vågar jag inte lämna henne utanför systemet.

Min Vinnare: 5 Usain Töll
Spets efter 500m: 4 Sweetman
Skrällen: 10 Bordeaux S.
Ranking: A 5 B 4,1,10,8,12,9,2 C 7,3,6

Lycka till


Kommentarer

Logga in för att kommentera.

Vill du vara med i gemenskapen? Logga in eller registrera dig gratis!

Skapa konto