DrTrav Åldersgräns 18 år. Regler & villkor gäller. stödlinjen.se. spelpaus.se. Spela ansvarsfullt. Spela inte för mer än du har råd att förlora.
DrTrav

V64 Tips Halmstad 31/5

31 Maj 2021 - 13:31

V64 hämtar vi från Halmstad denna måndagskvällen. Det är dagens efter Elitloppet och oj vilken gårdag vi fick bevittna. Travsport när den är absolut som bäst. Vilka Race och vilka tävlingar! Men nu ska vi blicka fram emot en omgång på Halmstad som kryddas av 5,5 Miljoner i jackpot.

Min lösning på omgången finner ni nedan.

Jag spelar med en spik. 3 Tabasco C.D. i den första avdelningen.

V64-tips Halmstad Måndag 31/5
v64-13 Tabasco C.D.
v64-2 8,12
v64-3 3,6,10
v64-4 2,3,5,6,9,11
v64-5 9,10,11
v64-6 1,3,6,7,9

540 x 1kr = 540kr (spelar utdelning på endast 6 rätt)

DD-tips Halmstad Måndag 31/5
DD-1 9,11
DD-2 1,3,6,7,9

10 rad x 25kr = 250kr

Spelbolag med fasta odds på trav:
bet365 - Casumo - LeoVegas - Unibet

V64-1 1640m auto
Vi inleder V64 spelet med att gå ut hårt och spika 3 Tabasco C.D. Ikväll har man fått perfekta förutsättningar. Han har nu tre lopp i kroppen vilket bör innebära att toppformen är nära. Dessutom är man kvick iväg från start och är den troliga ledaren av loppet. Väl i ledningen kommer Kaj Widell som sitter i vagnen se till att göra livet surt för konkurrenterna. I ledningen är man hästen att slå och vilket jag inte tror man lyckas med. Känns som ett sunt singelstreck i första avdelningen. Spik.

Motbud
4 Kennedy har matchats mot tuff konkurrens den senaste tiden. Han är mer stark än snabb och gynnas om tempot blir högt i loppet. Men det mesta talar för att man kommer behöva göra jobbet utvändigt om min spik vilket såklart är tufft. Men trots det är Kennedy främsta motbudet till min spik.

En som kan utmana i spets körningen är 5 Adde S.H som är rapp första biten. Men det blir tufft att ta en längd på min spk. I den senaste starten såg man bra ut efter en tidig galopp och formen är bättre än vad resultatraden visar. Skulle man lyckas ta sig till ledningen ökar såklart förhoppningarna och seger chanserna. Ska inte nonchaleras vid gardering.

Min Vinnare: 3 Tabasco C.D.
Spets efter 500m: 3 Tabasco C.D.
Skrällen: 4 Tangen Haap
Ranking: A 8 B 6,4,5,10,2 C 9,3,1,7

V64-2 2140m volt
Väljer även att gå kort i den andra avdelningen för att spara streck till senare.

12 Everest Laser besitter fart som duger bra för klassen. I den senaste starten höll man farten okej efter att gått på i spåren med 800m kvar till mål. Man har ikväll ett intressant utgångsläge med springspår på tillägg,vilket innebär att Everest Laser troligtvis snabbt kan vara ikapp hästarna på start. Stämmer det bara aningen med positionerna längs vägen ska hon ha goda möjligheter att sätta nosen först över mållinjen.

Dubblar systemet med 8 Vaiana Venit som kan en hel del i grunden och har även bra fart i benen. Men hon är lite osäker och har tendens till att galoppera lite då och då. Men med ett felfritt lopp ikväll är hon med och gör upp om segern. För två starter sedan gjorde hon det bra, då klev man på i spåren och gjorde jobbet själv men kunde ändå enkelt gå undan till seger. Strecks.

Söker man ytterligare streck är 1 America Style tidig. Hon är kvick iväg från start och är den troliga ledaren av loppet ikväll. Det är från den positionen karriärens enda seger kommit och kommer troligtvis leda loppet länge igen. Dock tycker jag formen är sviktande och om 12 Everest Laser tidigt är ikapp hästarna på start tror jag det blir tufft att stå emot henne sista biten. Streckas för den som garderar bredare.

Min Vinnare: 12 Everest Laser
Spets efter 500m: 1 America Style
Skrällen: 8 Vaiana Venit
Ranking: A 12,8 B 1,3,10,15,9,14,7 C 2,6,4,11,5,13

V64-3 2640m auto
6 Oliver P.Hill är en grundkapabel sexåring som nu fått två lopp i kroppen. I den senaste starten övertygade man dessutom när man klev på mycket rappt i spåren med 900m kvar till mål och och enkelt plocka hem segern. Dock är detta en individ som inte helt går att lita på då det blivit alldeles för många galopper under karriärens gång. Men skulle man hålla sig till rätt gångart ikväll blir man tuff för övriga att stå emot under slutvarvet.

3 Spinal Tap A.T kommer med bra form och är kvick iväg från start. Han är den troliga ledaren av loppet. För två starter sedan gjorde man det bra får ledningen efter att fått lite press under hela vägen. Skulle Oliver P.Hill komma bort i loppet eller att Spinal Tap A.T får bestämma lite i ledningen ökar såklart segerchansen. Givet streck på systemet ikväll.

Skrällen i loppet är 10 Floalts Clouseau som fick ett otacksamt lopp senast när man fick utstå press i ledningen nästintill under hela lopp. Men nu väntas bakspår vilket kan ses som positivt då Floalts Clouseau kan ta en lugn start och trava in sig ordentligt. Formen är bra och tillsammans med Johanna Strandberg som sitter i vagnen har man imponerat förut. Till endast 2% känns detta som en given skräll att betala för i denna jackpotomgång.

Min Vinnare: 6 Oliver P.Hill
Spets efter 500m: 3 Spinal Tap A.T
Skrällen: 10 Floalts Clouseau
Ranking: A 6,3 B 10,11,5,2,1 C 7,4,9,8

V64-4 2140m auto
3 Nanny´s Girl kommer med en färsk seger i bagaget till dagen start. Hon vann senast efter fått en bra resa och det tackade detta fyraåriga sto för genom att enkelt sätta nosen först över mållinjen. Ikväll är man den av de betrodda som fått bäst utgångsläge vilket gör att det är bra segerchans på nytt. Hon är den troliga ledaren av loppet och därifrån är man sen hästen att slå för övriga.

Framhåller även 11 Gaagaa Rivner som nu fått två lopp i kroppen efter vila. Formen är bättre än vad resultatraden visar och i den senaste starten travade hon 1900m på 1.14 efter en startgalopp. Fart finns för att vara med och utmana om segern. Håller hon sig till rätt gångart loppet igenom är hon ett intressant streck till 12%.

5 Free Fallin L.C har blandat fina prestationer med sämre. Men hon har gjort det klart bra vid båda sina segrar i år. I den senaste starten gick man bra efter startgalopp. Slipper hon galoppen denna gången finns goda möjligheter för att hitta en bra position från start. Kunnande finns för att vinna ikväll.

Nämner också 9 Prince of Aloha som har vettigt utgångsläge och kommer sitta bra på det i ett andraspår direkt. Hon blandar och ger i sina prestationer men till 3% ska hon inte nonchaleras vid gardering.

Min Vinnare: 3 Nanny´s Girl
Spets efter 500m: 3 Nanny´s Girl
Skrällen: 11 Gaagaa Rivner
Ranking: A 3,11,5 B 9,6,2,8,10 C 4,7,12,1

V64-5 2140m auto
9 Golden Guard hade två raka segrar på kontot inför den senaste starten men då fick man nöja sig med andraplatsen efter att man gjort det väldigt bra från utvändigt om ledaren och segraren Amornero Roc. Bricka nio ikväll behöver inte vara fel, man kan sitta bra på det direkt i ett andra spår utan att ödsla krafter i en spetskörning. Formen är på topp och med en liknande insats som i den senaste starten så har man en bra segerchans ikväll.

Skrällen är 11 Mystic Mom som avslutade vasst bakom Laradja Vrithout för två starter sedan och gick i mål som tvåa. Detta är en individ som är väldigt kvick på speed och skulle man få smyga med i tåget här ikväll kommer han passera många över upploppet. Gynnas av tempo på loppet. Till endast 8% är han ett givet streck på kupongen.

Nämner även 10 Peakadilly har vunnit två av sina fyra starter i år. För två starter sedan plockar man ner LArsson med ett tungt sista varv. Senast fick man det dock inte att stämma och det blev galopp. Kapacitet för att utmana om segern här ikväll.

Min Vinnare: 9 Golden Guard
Spets efter 500m:
Skrällen: 11 Mystic Mom
Ranking: A 9 B 11,10,12,5,1,2 C 4,6,8,7,3

V64-6 1640m auto
3 Eye in the Sky gynnas av den korta distansen. Ikväll har men ett bra utgångsläge och kommer få ett bra lopp. För två starter sedan visade man sitt kunnande när man avslutade sista 800m via 13,5 till seger. Formen är bra och i ett öppet avslutande lopp är detta min förstahäst.

Framhåller även 6 Wolf Of Wallstreet tidigt här. Ikväll är det årsdebut och comeback efter ett längre tävlingsuppehåll. Men Conrad Lugauers hästar är ofta bra tränade och presterar direkt. Dessutom ska man i årets första start tävla barfota runt om för första gången i livet, vilket är spännande och tyder på att man kommer göra en bra prestation direkt. Givet streck till 6% som man är streckad på i skrivande stund.

7 Kondor Dream besitter bra kunnande och stod för en bra prestation i den senaste starten när han attackerade i spåren med varvet kvar till mål. För två starter sedan var man ute på V75 och mötte Flirting Diamond. Denna fyraåring kommer med bra form till dagens start och hittar man bara en vettig position från start så är man inte oäven här. Endast 8%.

Nämner även 1 Black Mission. Vi stryker ett streck över den senaste starten när man tidigt kom bort i loppet på grund av galopp. Men gången före gjorde man det bra när man visade moral och tog sig förbi precis på linjen. Från bricka ett kommer man kunna få ett bra lopp men det kan samtidigt bli en fälla. Känns givet att gardera när man är favorit i detta öppna lopp.

Min Vinnare: 3 Eye in the Sky
Spets efter 500m: 6 Wolf Of Wallstreet
Skrällen: Wolf Of Wallstreet / 7 Kondor Dream
Ranking: A 3,6,7 B 1,9,10,12,2 C 4,5,11

Lycka till med spelet
Oliver Bergman

0 Kommentarer Odds kan ändras. Alla odds var korrekta vid den tidpunkt de publicerades.
Kommentarer
För att kommentera måste du vara inloggad.

Bettingbonusar för nya kunder

Åldersgräns 18 år. Regler & villkor gäller. stödlinjen.se. spelpaus.se. Spela ansvarsfullt. Spela inte för mer än du har råd att förlora.

CampoBet:

100% upp till 2000 kr!
18+ År - Regler & Villkor gäller, stödlinjen.se

Snabbare:

100% upp till 2500 kr
18+ År - Regler & Villkor gäller, stödlinjen.se

William Hill:

Gratisspel upp till 500kr
18+ År - Regler & Villkor gäller, stödlinjen.se

Pinnacle:

Alltid höga odds på betting
18+ År - Regler & Villkor gäller, stödlinjen.se

Unibet:

100 kr gratisspel
18+ År - Regler & Villkor gäller, stödlinjen.se

Casumo:

100% upp till 100 kr
18+ År - Regler & Villkor gäller, stödlinjen.se

Lucky Sports:

100 kr tillbaka vid förlust
18+ År - Regler & Villkor gäller, stödlinjen.se

Hajper:

1000 kr riskfritt spel
18+ År - Regler & Villkor gäller, stödlinjen.se

No Account Bet:

100% upp till 2000 kr

Bethard:

100% upp till 1000 kr
18+ År - Regler & Villkor gäller, stödlinjen.se

Betway:

100% upp till 100 kr
18+ År - Regler & Villkor gäller, stödlinjen.se

Expekt:

100% upp till 1500 kr gratisspel
18+ År - Regler & Villkor gäller, stödlinjen.se

bet365:

Upp till 1250 kr i spelkrediter!
För nya kunder hos bet365. Minsta insats 50 kr och krav på 1x fastställt spel för att få spelkrediterna. Minsta odds, spel och betalningsmetod exkluderingar gäller. Utbetalningar exkluderar insatser i spelkrediter. Bonuskoden REKAT kan användas under registreringen, men ändrar inte erbjudandebeloppet på något sätt. Tidsbegränsningar och villkor tillämpas. 18+

Turbo Vegas:

Snabba uttag med BankID
18+ År - Regler & Villkor gäller, stödlinjen.se

LeoVegas:

100 kr gratisspel
18+ År - Regler & Villkor gäller, stödlinjen.se

MrGreen:

Gratisspel värt 500 kr!
18+ År - Regler & Villkor gäller, stödlinjen.se

Snabbis:

100% upp till 400 kr
18+ År - Regler & Villkor gäller, stödlinjen.se

ComeOn:

300% upp till 750 kr
18+ År - Regler & Villkor gäller, stödlinjen.se

888sport:

100% upp till 500 kr
18+ År - Regler & Villkor gäller, stödlinjen.se

Betsson:

100% upp till 100 kr
18+ År - Regler & Villkor gäller, stödlinjen.se

Betfair:

100% upp till 1000 kr!
18+ År - Regler & Villkor gäller, stödlinjen.se

Casinostugan:

100% upp till 1000 kr
18+ År - Regler & Villkor gäller, stödlinjen.se

Interwetten:

Brett utbud och höga odds!
18+ År - Regler & Villkor gäller, stödlinjen.se

Scandibet:

100 kr bonus
18+ År - Regler & Villkor gäller, stödlinjen.se

Betsafe:

100% upp till 1500 kr
18+ År - Regler & Villkor gäller, stödlinjen.se

Nordicbet:

100% upp till 1000 kr
18+ År - Regler & Villkor gäller, stödlinjen.se

Coolbet:

100% upp till 500 kr
18+ År - Regler & Villkor gäller, stödlinjen.se

10bet:

50% upp till 500 kr
18+ År - Regler & Villkor gäller, stödlinjen.se

Senaste Spelbloggar

Åldersgräns 18 år. Regler & villkor gäller. stödlinjen.se. spelpaus.se. Spela ansvarsfullt. Spela inte för mer än du har råd att förlora.

Oddsbonusar för nya kunder

Åldersgräns 18 år. Regler & villkor gäller. stödlinjen.se. spelpaus.se. Spela ansvarsfullt. Spela inte för mer än du har råd att förlora.
Bethard Startbonus för nya spelare! Sätt in 1000 kr & få 2000 kr att spela för!

18+. Kampanjen är endast giltig för nya spelare som har aldrig tidigare spelat på Bethard Groups licens 18Li7392. Bonusen kan hämtas från insättningsmenyn innan den första insättningen har gjorts och kan endast användas i sportsbook. Minsta insats för att ta del av erbjudandet är 100 kr. Max bonus är 1000 kr. Insättning och bonus måste omsättas fyra (4) gånger med min. odds 1,80 inom 60 dagar före ett uttag kan göras. Regler och villkor gäller.

Lucky Sports 100 kr tillbaka om ditt första spel förlorar. Utan omsättningskrav.

18+. Kampanjperiod fram till 31/12 2021. Maximal insats är 50 kr per spin, hand eller spelrunda. Max summa att få tillbaka är 100 kr. Vid spel på sport måste hela din insättning omsättas minst en gång till oddset 2,00 eller högre inom 24 timmar. Tidsbegränsningar och villkor tillämpas. Spela ansvarsfullt - Stödlinjen.se - Spelpaus se.Regler & Villkor gäller

  Dagens Bästa Speltips
Odds kan ändras. Spela ansvarsfullt. stödlinjen.se.
Odds
20:00  Mali - Ekvatorialguinea
Fotboll - Afrikanska mästerskapet - 1
1.75
  Rekatochklart Speltips
Odds kan ändras. Spela ansvarsfullt. stödlinjen.se.
Odds
20:45  West Bromwich - Preston
Fotboll - The Championship - 1
1.64
21:51  Lopp 10 - 12 Charming Krono
Trav - Solvalla  - Vinnare
4.00
04:00  Colorado - Boston
Ishockey - NHL - 1
1.884
19:00  Djurgården - Linköping
Ishockey - SHL - 1 (moneyline)
1.80
22:00  Ecuador - Brasilien
Fotboll - VM-kval - 1X
1.65
21:00  Valladolid - Gijon
Fotboll - La Liga 2 - Under 2,5 mål
1.81
02:00  Witt - Rowe
Annat - UFC - Witt vinnare
2.35
  Rekatochklart Poolspel
Åldersgräns 18 år. Spela ansvarsfullt. stödlinjen.se.
19:00  Powerplay Tips Onsdag 26/1
Insats: 162 kr - MrHockey
20:30  V86 Tips Åby & Solvalla 26/1
Insats: 1050 kr - DrTrav
20:45  Topptipset Tips Onsdag 26/1
Insats: 144 kr - Tipsexperten
21:40  DD Tips Åby & Solvalla 26/1
Insats: 200 kr - DrTrav
20:45  Topptipset Tips Torsdag 27/1
Insats: 144 kr - Tipsexperten

Livestreaming