DrTrav Åldersgräns 18 år. Regler & villkor gäller. stödlinjen.se. spelpaus.se. Spela ansvarsfullt. Spela inte för mer än du har råd att förlora.
DrTrav

V64 Tips Halmstad 7/12

7 December 2020 - 09:13

V64 hämtar vi från Halmstad denna måndagskvällen. Min lösning på omgången finner ni nedan.

Jag spelar med en spik och den hittar vi i tredje avdelningen på V64 spelet. 12 Gaya de Pervenche.

V64-tips Halmstad Måndag 7/12
v64-1 1,10
v64-2 1,2,5,7,8
v64-3 12 Gaya de Pervenche
v64-4 2,4,5,7,9,12
v64-5 7,12
v64-6 1,2,3,5,9

600 x 1kr = 600kr (spelar utdelning på endast 6 rätt)

DD-tips Halmstad Måndag 7/12
DD-1 12 Gaya de Pervenche
DD-2 1,2,3,5,9

5 rad x 50kr = 250kr

Spelbolag med fasta odds på trav:
bet365 - Casumo - LeoVegas - Unibet

V64-1 1640m auto
1 Exclusive Matter har en bra möjlighet ikväll att leda varenda meter av detta lopp. Nu återkommer man efter en vila på mer än 30 dagar och det är dessutom skotvång. Exclusive Matter har en seger på sju försök med skor på hovarna. Även om skotvånget är ett frågetecken så borde detta vara en mycket bra segerchans för tränaren Johan Untersteiner ikväll. Men som spelad till 75% i skrivande stund vill jag dubbla upp systemet. Det var ju så sent som i lördags Johan selade ut en annan storfavorit som föll ordentligt, Behind Bars (66%). Men vill man ha två spikar på systemet är detta den givna andra spiken.

10 It's Time är den jag vill dubbla systemet med, han kommer med en färsk seger i bagaget till dagens start. Segern togs förvisso från ledningen då, idag blir upplägget annorlunda. Men denna sexåringen har visar att han går bra bakifrån också. Ett plus är att It's Time trivs med skor på hovarna, han har tävlat med skor i samtliga starter i livet med undantag för ett framträdande. Han har dessutom en segerprocent på 20% vilket är bra.

4 Global Anarchy har haft en tävlingsuppehåll efter senaste starten då man inte var som bäst. Ska enligt rapporterna träna bra nu igen bra nu och skulle Global Anarchy hittat tillbaka till formen igen trivs även detta sto med skor på hovarna.

Min Vinnare: 1 Exclusive Matter
Spets efter 500m: 1 Exclusive Matter
Skrällen: 10 It's Time
Ranking: A 11 B 10,4,11,6,2,9 C 3,8,7,5

V64-2 2140m auto
8 Jane Hall har vunnit sju av nio starter varav senaste förlusten kom när man besökte Sverige senast. Efter den starten hade Jane Hall en paus och vann sen direkt i comebacken, i den starten gick hon fram i dödens drygt varvet kvar och pressade sig till ledningen genom sista sväng och vann enkelt. Nu är man tillbaka i sverige med ett lopp i kroppen och vill ta revansch. Dock kunde spåret blivit bättre än spår åtta. Men jag tror trots utgångsläget vi kommer få sen en offensiv styrning av Bo Westergaard som både tränar och kör. Ser det inte som omöjligt att man sitter i ledningen efter 500m här. För mig är detta förstahästen i loppet.

5 Begum Kronos gör en spännande debut för Peter Untersteiner. Denna treåring visade redan i sin förra regi hatt det finns fart och kapacitet. Nu med Peters träning tror jag vi kommer få se en ytterligare en bättre Begum Kronos och jag streckar på kupongen.

7 Icecream In har börjat lovande och vunnit två av sina fyra starter. I den senaste starten höll man starkt som två i mål. Ikväll hon en outsider för mig som skulle kunna få loppet om tempot skruvas upp från start.

1 Saonoi kommer till start med formen på topp. Idag har man ett bra utgångsläge och kanske är det de som behövs för att Saonoi ska få utdelning på formen och sätta nosen först. Senast starten man gick med skor vann man.

2 Namaste kommer med en färsk seger i bagaget till dagens start, hon avgjorde efter en rapp avslutning då. Idag har man ett bra utgångsläge och skor på hovarna är inget som oroar denna damen då hon inte vet om något bättre. Jag tror vi kommer få se en bra prestation ikväll.

Min Vinnare: 8 Jane Hall
Spets efter 500m:
Skrällen: 1 Saonoi
Ranking: A 8,5 B 1,7,2,4,6,10 C 3,9

V64-3 2140m auto
Kvällens första och enda spik hittar vi i denna avdelningen, jag kommer ta ställning för 12 Gaya de Pervenche. Detta är ett ungdomslopp där många av kuskarna inte är förstavalet på sina uppsittningar. Men det är inte Gaya de Pervenche kommer lida av, då Marc Elias som sitter i vagnen vunnit fyra av sex starter han kört henne. Dessutom är skotvånget inget som missgynnar denna fyraåring. Vid sin seger i senaste starten såg man verkligen fin ut och med formen på topp så är jag inne på att man rundar detta gäng trots utgångsläget. Det finns risk att det blir körning från början som skulle bjuda in min spik i loppet. Tror vi kommer få se en rykande avslutning från Marc och jag tar ställning, spik.

Motbud
1 Princess Kloster är ett kapabelt sto som senast galopperade i slutskedet av loppet, vilket hon även gjort några gånger tidigare. Ikväll är utgångsläget med spår ett lurigt då hon troligen inte kan hålla upp ledningen. Princess Kloster har haft spår ett två gånger tidigare bakom bilen utan att lyckats hålla ledningen. Men skulle det trots allt lösa sig från utgångsläget är hon bra nog att fälla samtliga till slut. Vann från spår ett för två starter sedan utan att hålla upp ledningen.

5 Divine Godiva är den tidiga ledaren av loppet i min bok. Hon var inte långt efter Princess Kloster från ledningen näst senast. Skulle kunna få revansch ikväll. Står på tur för seger och är tidig på systemet om man garderar loppet.

Vill även nämna att 9 Zaira del Ronco gör spännande debut i ny regi för Veronica Haglund ikväll. Zaira del Ronco besitter fina fartresurser.

Min Vinnare: 12 Gaya de Pervenche
Spets efter 500m: 5 Divine Godiva
Skrällen: 9 Zaira del Ronco
Ranking: A 12 B 1,5,9,2,6,10,11,8 C 7,4,3

V64-4 2140m auto
12 Excuse Me är min förstahöst i ett öppet lopp, utgångsläget kunde varit bättre. Men i senaste starten avslutade hon snabbt via 11,5 sista 700m från femte utvändigt och fick som tack slå av konkurrenterna på linjen och bärga segern. DEt var barfota runt om den gången men skor ska inte vara några problem då det är en balans man mestadels startat med. Skulle vi får se en liknande avslutning idag med förhoppningsvis en bättre position än femte ytter så kommer man vara med tidigt i segerstriden här.

7 Omega Superstar är väldigt osäker och har galopperat i fem av sina sex senaste starter. Men skulle hon sköta sig så finns ett bra kunnande och fina fartresurser,. vilket hon visade för tre starter sedan när hon vann överlägset. Precis som vid den starten satt Robert Bergh i vagnen vilket han även gör ikväll. Omega Superstar tävlar mot sig själv och skulle hon sköta sig är man ett tidigt segerbud i loppet.

Skrällen för mig är 2 Tour Eiffel, kapacitet och kunnande finns för att vinna ett stolopp likt detta och ikväll verkar man bli helt ospelad, 1% i skrivande stund.. Denna sexåring mötte tufft motstånd i senaste starten och stod för en bra prestation. Birger Jörgensen som sitter i vagnen är en bra kusk och med perfekt utgångsläge ser jag det inte som omöjligt att man vill vara offensiva från start för att hitta få en fin position. Spännande till den låga procenten.

9 Miriam Håleryd stod för en vass avslutning i den senaste starten, klockan stannade på 13 sista 700m. Skor är ingen nackdel och nu blir det täta starter vilken ska vara ett plus. Kommer med på systemet.

Min Vinnare: 12 Excuse Me
Spets efter 500m: 4 Sephora
Skrällen: 7 Omega Superstar
Ranking: A 12,7 B 5,2,9,4,10,6,8,1 C 3,11

V64-5 2140m volt
12 Ritz Guiness är min förstahäst, hon har bättre form än vad resultatraden skvallrar om. För två starter sedan sänkte hon sitt rekord över 2140m. Detta åttaåriga stop trivs dessutom med att få anfalla bakifrån och har ett rappt slutvarv att tillgå. Dessutom har man en vass slutspurt om man skulle få bra ryggar att hänga med i fram till slutkurvan. Löser det sig bara någorlunda härifrån kommer kommer man vara med i segerstriden.

7 Matteo är segervan och inledde karriären med att vinna sex av sina sju första starter. Efter det sen började det ta emot lite och har inte funnits någon kontinuitet i startandet på slutet. Han återkommer nu efter lite kortare vila och skulle man hittat tillbaka till där man var i början av karriären och Matteo lever upp till sitt fulla kunnande är man tidig i detta loppet.

1 Irruta Boko har visat fint kunnande, men den har strulat mycket för honom på slutet. Ikväll är det upplagt för ledningen och skulle man få det att stämma ikväll så är man med i segerstriden.

Min Vinnare: 12 Ritz Guiness
Spets efter 500m: 1 Irruta Boko
Skrällen: 1 Irruta Boko
Ranking: A 12,7 B 1,15,5,13,6,9,10,4,8,14 C 3,11,2

V64-6 1640m auto
3 Oliveria såg ut att ha bärgat segern i den senaste starten, men fick släppa förbi sig 2 Amazon Font på linjen. Ikväll tror jag på revansch, Oliveria är min tidiga ledare av loppet och från den positionen är man hästen att slå. Skor är inga problem för honom samtidigt som jag tror det är ett minus för de hetaste motbuden. Förstahäst för mig.

9 Enjoy Banker har två segrar på sex försök på svensk mark. I senaste starten vann man ett lopp på Århus som är en högervarvsbana. Man trivs dock bäst i ledningen och bakspåret ikväll ser jag som ett minus. Men denna fyraåring har bra form och kapacitet för att avsluta rappt så skulle kunna utmana ikväll trots utgångsläget.

1 Big Top Lindy är skrällen för mig, för två starter sedan startade man i Breeders Crown-finalen. Där gick man bra i skymundan. I senaste starten gjorde man debuten i ny regi för André Eklund, då blev det galopp i sista sväng, ikväll har man bra utgångsläge och jag tror formen är bra på denna treåring som jag vill varna för.

Min Vinnare: 3 Oliveria
Spets efter 500m: 3 Oliveria
Skrällen: 1 Big Top Lindy
Ranking: A 3,9,5 B 2,1,10,8,6,4 C 11,7,12

Lycka till med spelet!

Oliver Bergman

0 Kommentarer Odds kan ändras. Alla odds var korrekta vid den tidpunkt de publicerades.
Kommentarer
För att kommentera måste du vara inloggad.

Bettingbonusar för nya kunder

Åldersgräns 18 år. Regler & villkor gäller. stödlinjen.se. spelpaus.se. Spela ansvarsfullt. Spela inte för mer än du har råd att förlora.

Expekt:

100% upp till 100 kr
18+ År - Regler & Villkor gäller, stödlinjen.se

CampoBet:

Nya med bonus & BankID reg.
18+ År - Regler & Villkor gäller, stödlinjen.se

Turbo Vegas:

Snabba uttag med BankID
18+ År - Regler & Villkor gäller, stödlinjen.se

No Account Bet:

100 kr gratisspel!
18+. Gäller nya kunder. För att kvalificera sig till kampanjen måste man göra en första insättning på minst 200 kr. Bonusbeloppet är på 100 kr och tillfaller endast de spelare som accepterar bonusen efter sin första insättning. Regler & Villkor gäller. Spela ansvarsfullt - Stödlinjen.se - Spelpaus se.

Unibet:

100 kr gratisspel
18+ År - Regler & Villkor gäller, stödlinjen.se

Hajper:

100 kr riskfritt spel
18+ År - Regler & Villkor gäller, stödlinjen.se

Lucky Sports:

100 kr tillbaka vid förlust
18+ År - Regler & Villkor gäller, stödlinjen.se

Snabbis:

Odds & casino
18+ År - Regler & Villkor gäller, stödlinjen.se

Pinnacle:

Alltid höga odds på betting
18+ År - Regler & Villkor gäller, stödlinjen.se

Bethard:

100% upp till 100 kr

Betway:

100% upp till 100 kr
18+ År - Regler & Villkor gäller, stödlinjen.se

10bet:

Satsar på Fotbolls-EM
18+ År - Regler & Villkor gäller, stödlinjen.se

bet365:

Upp till 1250 kr i spelkrediter!
För nya kunder hos bet365. Minsta insats 50 kr och krav på 1x fastställt spel för att få spelkrediterna. Minsta odds, spel och betalningsmetod exkluderingar gäller. Utbetalningar exkluderar insatser i spelkrediter. Tidsbegränsningar och villkor tillämpas. 18+

SpeedyBet:

Betting med BankID registrering
18+ År - Regler & Villkor gäller, stödlinjen.se

LeoVegas:

100 kr gratisspel
18+ År - Regler & Villkor gäller, stödlinjen.se

MrGreen:

Bygg dina egna spel
18+ År - Regler & Villkor gäller, stödlinjen.se

Snabbare:

Blixtsnabba uttag utan konto
18+ År - Regler & Villkor gäller, stödlinjen.se

William Hill:

Bra utbud på fotboll
18+ År - Regler & Villkor gäller, stödlinjen.se

ComeOn:

100% upp till 100 kr
18+ År - Regler & Villkor gäller, stödlinjen.se

888sport:

100% upp till 100 kr
18+ År - Regler & Villkor gäller, stödlinjen.se

Betsson:

100% upp till 100 kr
18+ År - Regler & Villkor gäller, stödlinjen.se

Betfair:

100% upp till 100 kr
18+ År - Regler & Villkor gäller, stödlinjen.se

Casinostugan:

100 Free Spins
18+ År - Regler & Villkor gäller, stödlinjen.se

Interwetten:

Brett utbud och höga odds!
18+ År - Regler & Villkor gäller, stödlinjen.se

Scandibet:

Registrering med BankID
18+ År - Regler & Villkor gäller, stödlinjen.se

Betsafe:

100% upp till 100 kr
18+ År - Regler & Villkor gäller, stödlinjen.se

Nordicbet:

Stort fokus på Ishockey
18+ År - Regler & Villkor gäller, stödlinjen.se

Coolbet:

100% upp till 100 kr
18+ År - Regler & Villkor gäller, stödlinjen.se

Casumo:

100 kr gratisspel
18+ År - Regler & Villkor gäller, stödlinjen.se

Senaste Spelbloggar

Åldersgräns 18 år. Regler & villkor gäller. stödlinjen.se. spelpaus.se. Spela ansvarsfullt. Spela inte för mer än du har råd att förlora.

Oddsbonusar för nya kunder

Åldersgräns 18 år. Regler & villkor gäller. stödlinjen.se. spelpaus.se. Spela ansvarsfullt. Spela inte för mer än du har råd att förlora.
Hajper BankID registrering och riskfritt spel utan omsättningskrav.

18+. Gäller nya kunder vid första speltillfälle. Välj din bonus när du verifierar dig för första gången med BankID. Omsättningskrav: 1x Casino & Live Casino. Minsta insättning på 100kr krävs. Erbjudandet gäller tillsvidare. Stödlinjen.se - Spelpaus.se - Regler & Villkor gäller.

CampoBet Campobet är nya i Sverige och erbjuder betting med BankID.

18+. Gör din första insättning och få 100 kr bonus. Bonus + insättning skall omsättas 5 x till min. odds 1.5 inom 60 dagar. Min. insättning 100 kr. Endast nya spelare, bara en gång per hushåll / IP. Spela ansvarsfullt - Stödlinjen.se - Spelpaus se. Klicka för Regler och villkor.

Unibet Sätt in 100 kr och få 100 kr gratisspel extra att spela för.

Kunder som är 18 år eller äldre. Endast nya kunder bosatta i Sverige. Det finns inget omsättningskrav på den eventuella vinsten utan uttag kan göras direkt. Regler & Villkor gäller - Spela ansvarsfullt - Stödlinjen.se.

  Dagens Bästa Speltips
Odds kan ändras. Spela ansvarsfullt. stödlinjen.se.
Odds
18:00  Bröndby - Viborg
Fotboll - Superliga - 1
2.05
  Rekatochklart Speltips
Odds kan ändras. Spela ansvarsfullt. stödlinjen.se.
Odds
19:00  Östersund - Halmstad
Fotboll - Allsvenskan - Under 2,5 mål
1.85
19:00  Örebro - AIK
Fotboll - Allsvenskan - 2 asian -1
2.15
19:00  Varberg - IFK Göteborg
Fotboll - Allsvenskan - 2 över 1,5 mål
2.25
19:00  Norrby - Västerås
Fotboll - Superettan - 1
1.95
10:00  Nya Zeeland dam - Sverige dam
Fotboll - OS - 2 asian -2,5
2.01
18:00  Omonia - Dinamo Zagreb
Fotboll - CL-kval - 2
1.83
18:00  HJK - Malmö FF
Fotboll - CL-kval - Under 2,5 mål
1.92
04:00  Hall - Strickland
Annat - UFC - Hall vinnare
2.70

Livestreaming