DrTrav Åldersgräns 18 år. Regler & villkor gäller. stödlinjen.se. spelpaus.se. Spela ansvarsfullt. Spela inte för mer än du har råd att förlora.
DrTrav

V64 Tips Halmstad 8/3

8 Mars 2021 - 09:15

V64 hämtar vi från Halmstad denna måndagskvällen. Min lösning på omgången finner ni nedan.

Jag spelar med en spik och den hittar vi i den tredje avdelningen, 6 Crank.

V64-tips Halmstad Måndag 8/3
v64-1 1,7
v64-2 1,2,3,5,7,8,10,12
v64-3 6 Crank
v64-4 5,7,9,11
v64-5 6,7
v64-6 3,4,5,6,8

640 x 1kr = 640kr (spelar utdelning på endast 6 rätt)

DD-tips Halmstad Måndag 8/3
DD-1 6,7
DD-2 2,3,4,6,8

10 rad x 20kr = 200kr

Spelbolag med fasta odds på trav:
bet365 - Casumo - LeoVegas - Unibet

V64-1 2640m volt
Kommer låsa loppet på de två ekipagen som i min bok kommer få de bästa loppen.

1 Digital Crunch är en femåring som visat bra form under hela året, har två andraplatser och en seger på de tre senaste starterna. Till kvällens start har man lottats till optimala förutsättningar, man står ensam på start och är den självklara ledaren av loppet. Från ledningen är dessutom Digital Crunch obesegrad efter två försök. Det finns mycket som tyder på att den statistiken kommer utökas under kvällen. Bra segerchans och förstahäst i loppet.

Plockar även med 7 Panamera på systemet, han gjorde det bra som tvåa bakom Ivory Di Quattro i den senaste starten och gången före fick man segerdefilera. Formen är bra och ikväll har man fått springspår på tillägg och han trivs över den längre distansen. Kommer utmana min tipsetta om segern här.

För den som söker ytterligare streck på systemet är 5 La Grange en rolig skräll. Han gör debut för sin nye tränare Per Henriksen och dessutom rycker man samtliga skor vilket är intressant. Visst finns det några frågetecken kring långdistans och startmomentet men sett till grundkapacitet och att man endast är streckad på 2% så ska man inte nonchaleras vid bredare gardering.

Min Vinnare: 1 Digital Crunch
Spets efter 500m: 1 Digital Crunch
Skrällen:
Ranking: A 1,7 B 3,2,6,5,4

V64-2 2140m volt
Ett öppet lopp för hästar som max tjänat 70.000kr.

7 Rarity A.F är ett spännande fyraårigt sto som både tränas och körs av skickliga Christoffer Eriksson. Rarity A.F imponerade i den senaste starten när hon vann via 14,8 sista 800 på ett enkelt och mersmakande vis. Ikväll har man springspår och det tror jag kommer passa bra då hon är kvick iväg från start. I min bok sitter man i ledningen efter en bit och därifrån blir man inte lätt för övriga konkurrenter att plocka ner henne. Given förstahäst, men kommer ändå gardera med tanke på att hon galopperat i två av de fem senaste starterna.

8 Lady Beluga är ett femårigt sto som kommer till dagens start med formen på topp, de två senaste starterna har slutat med seger. Lady Beluga är dessutom under fin utveckling och blir bättre hela tiden. Dock är bakspåret inte optimalt ikväll. Men skulle det lösa sig med positionerna och inte strula för mycket finns både kapacitet och kunnande för att vara med och göra upp om segern.

Skrällen är 2 Kadabra Dream som gör comeback efter ett uppehåll och gör även debut för sin nya tränare Per Henriksen i och med kvällens start. Jag tror tränaren Per vill visa upp sitt nytillskott på bästa sätt och är inne på att Kadabra Dream är väl förberedd. Han har vunnit två av sina nio starter och från ett bra spår kommer man få ett bra lopp oavsett. En skräll jag väljer att betala för.

Nämner även 3 Kocsis Boko som nu fått två lopp i kroppen och visade lite uppåt tendenser i den senaste starten. Med skickliga Stefan Persson i vagnen vågar jag inte lämna ekipaget utanför mitt system.

Min Vinnare: 7 Rarity A.F
Spets efter 500m: 7 Rarity A.F
Skrällen: 2 Kadabra Dream
Ranking: A 7,8 B 2,3,12,10,5,1 C 9,4,6,11

V64-3 2140m auto
Här hittar vi min spik i omgång, 6 Crank. Jag väljer att ta ställning för denna femåring som är en spelvärd spik i min bok då många istället väljer att gå på någon av de stora favoriterna. Crank tränas och körs av Robert Bergh, och hans hästar brukar fungera väldigt bra när det blir skoryck och så blir det även ikväll för min spik. Crank är en kapabel femåring som i den senaste starten gjorde debut för Robert Bergh, i den starten avslutade man vasst efter sex månaders tävlingsuppehåll. Nu med ett lopp i kroppen bör formen bara förbättrad en hel del och dessutom adderar vi kryddan barfota runt om. En offensiv styrning är att vänta och jag tror på bra segerchans och spikar 6 Crank.

Motbud
5 Under Armour har visat hög kapacitet i sin tidigare regi vilket givit två vinster på åtta försök skvallrar om. Ikväll gör man en intressant debut för Joakim Lövgren. Man har inte startat sedan i September men kapacitet och kunnande finns.

2 Victory Highness höll godkänt i sin comeback senast som trea. Nu med ett lopp i kroppen rycker man samtliga skor och utrustar femåringen med amerikansk vagn. Ska inte nonchaleras vid gardering.

Min Vinnare: 6 Crank
Spets efter 500m: 6 Crank.
Skrällen: 2 Victory Highness
Ranking: A 6 B 5,2,15,1,9,14,7,3,12,10 C 11,3,13,8

V64-4 1640m auto
5 Son Hugo Pellini hade ett tufft utgångsläge i den senaste starten men gjorde det klart bra som blev fyra i mål den gången. Ikväll har man fått ett betydligt bättre utgångsläge och Son Hugo Pellini är en fyraåring som tränas av Peter Untersteiner. Den korta distansen ses dessutom som en fördel och med tre lopp i kroppen bör formtoppen inte vara långt borta.

9 Ready Häggenäs har vunnit två av sina fyra starter sedan han kom till Per Nordström och inför den senaste starten hade man två raka segrar i bagaget. Men i den senaste starten var man inte riktigt på topp efter ett rörigt lopp. Bakspår över kort distans är aldrig enkelt, men med rätt ryggar kommer valacken att avsluta rappt och är ett streck på min kupong trots allt.

Skrällen är 11 Japiro Star. Ikväll startar man i ett öppet lopp där det inte riktigt finns någon motståndare som sticker ut nämnvärt. Det är nog även många som glömt prestationen för tre starter sedan då Helena Burmans travare stod för en fin prestation och seger som skulle räcka långt även i kvällens sammanhang. Japiro Star gynnas av att gå barfota runt om som ikväll och till endast 4% är detta en skräll jag måste betala för i omgången.

Nämner även 7 Elbow som vann senast efter fått ett perfekt lopp i rygg på ledaren och sen lucka tillslut. Ikväll rycker man samtliga skor vilket är intressant och han ska inte räknas bort från segerdiskussionen.

Min Vinnare: 5 Son Hugo Pellini
Spets efter 500m: 5 Son Hugo Pellini
Skrällen: 11 Japiro Star.
Ranking: A 5,9,11 B 7,8,6,4,1 C 3,12,2,10

V64-5 2140m volt
Kommer låsa detta loppet på en trolig och en rolig.

Den troliga är favoriten 6 Catch The Day N.O. som stod för en fin årsdebut senast när man enkelt kunde avgöra till seger. Detta är en nioåring som håller bra kapacitet och slutat topp 2 i över 50% av sina 42 starter. Ikväll är det endast tre ekipage på start och mellanvolten vilket gör att Catch The Day N.O. kommer komma iväg bra och få en fin position direkt. Segerchansen är bra men jag vill betala för en skräll i loppet också.

7 Ibelieveinamerica är min ide i loppet. Detta är en åttaårig valack som besitter en vass avslutning och en inställning som man måste gilla. Nu har man fått ett lopp i kroppen och formen bör vara framflyttad en del till kvällens start. Med ett perfekt startspår i volten kommer man kunna smyga med bra. Dessutom blir det barfota runt om till kvällens start vilket är intressant. Med rätt positioner längs vägen kommer Ibelieveinamerica flyga lågt över upploppet och till endast 6% är man en spelvärd skräll i loppet.

Min Vinnare: 6 Catch The Day N.O.
Spets efter 500m:
Skrällen: 7 Ibelieveinamerica
Ranking: A 6,7 B 14,12,9,1,15,10,5 C 13,4,11,8,2,3

V64-6 1640m auto
5 Phantasy Tile kommer med fin form, för två starter sedan vann man från ledningen och i den senaste starten gjorde man det bra som trea i mål, efter att fått ett tufft lopp på Solvalla. Detta är en talangfull fyraåring som idag har läge på ledningen. Kommer men det ökar såklart seger chanserna men hon är inte beroende av den positionen för att vinna loppet. Förstahäst i loppet.

4 Oliveria står perfekt inne i loppet och är anmäld barfota runt om vilket är intressant. Hon är kvick iväg från start och gynnas av den kortare distansen. Det är dock årsdebut och formen är svårbedömd. Men lever Oliveria upp till sin förmåga ikväll är man med och gör upp om segern.

Skrällen är 3 Claire di Quattro som trivs med Kevin Oscarsson i vagnen. Dock har man inte levererat fullt ut i de två senaste starterna vilket gör att formen såklart är svårbedömd. Men från ett spännande utgångsläge ska man inte nonchaleras helt. Detta är en kapabel femåring som om hon studsar tillbaka från de sämre prestationerna helt klart är med i seger diskussionen här.

Nämner även 8 Asa Ready To Glide, hon stod stod för en mycket imponerande årsdebut förra året när hon vann på fina 1.12,9 över 1640am. Ikväll är det återigen årsdebut och hon ska givetvis inte räknas bort trots det tråkiga utgångsläget.

Min Vinnare: 5 Phantasy Tile
Spets efter 500m: 5 Phantasy Tile
Skrällen: 3 Claire di Quattro
Ranking: A 5,4 B 3,8,6,2,11,9 C 10,12,1,10,7

Lycka till med spelet
Oliver Bergman

0 Kommentarer Odds kan ändras. Alla odds var korrekta vid den tidpunkt de publicerades.
Kommentarer
För att kommentera måste du vara inloggad.

Bettingbonusar för nya kunder

Åldersgräns 18 år. Regler & villkor gäller. stödlinjen.se. spelpaus.se. Spela ansvarsfullt. Spela inte för mer än du har råd att förlora.

CampoBet:

100% upp till 2000 kr!
18+ År - Regler & Villkor gäller, stödlinjen.se

Snabbare:

100% upp till 5000 kr
18+ År - Regler & Villkor gäller, stödlinjen.se

William Hill:

Gratisspel upp till 500kr
18+ År - Regler & Villkor gäller, stödlinjen.se

Pinnacle:

Alltid höga odds på betting
18+ År - Regler & Villkor gäller, stödlinjen.se

Unibet:

100 kr gratisspel
18+ År - Regler & Villkor gäller, stödlinjen.se

Casumo:

100% upp till 100 kr
18+ År - Regler & Villkor gäller, stödlinjen.se

Lucky Sports:

100 kr tillbaka vid förlust
18+ År - Regler & Villkor gäller, stödlinjen.se

Hajper:

1000 kr riskfritt spel
18+ År - Regler & Villkor gäller, stödlinjen.se

No Account Bet:

100% upp till 2000 kr

Bethard:

100% upp till 1000 kr
18+ År - Regler & Villkor gäller, stödlinjen.se

Betway:

100% upp till 1000 kr
18+ År - Regler & Villkor gäller, stödlinjen.se

Expekt:

100% upp till 100 kr
18+ År - Regler & Villkor gäller, stödlinjen.se

bet365:

Upp till 1250 kr i spelkrediter!
För nya kunder hos bet365. Minsta insats 50 kr och krav på 1x fastställt spel för att få spelkrediterna. Minsta odds, spel och betalningsmetod exkluderingar gäller. Utbetalningar exkluderar insatser i spelkrediter. Tidsbegränsningar och villkor tillämpas. 18+

Turbo Vegas:

Snabba uttag med BankID
18+ År - Regler & Villkor gäller, stödlinjen.se

LeoVegas:

100 kr gratisspel
18+ År - Regler & Villkor gäller, stödlinjen.se

MrGreen:

Gratisspel värt 500 kr!
18+ År - Regler & Villkor gäller, stödlinjen.se

Snabbis:

100% upp till 100 kr
18+ År - Regler & Villkor gäller, stödlinjen.se

ComeOn:

300% upp till 750 kr
18+ År - Regler & Villkor gäller, stödlinjen.se

888sport:

100% upp till 500 kr
18+ År - Regler & Villkor gäller, stödlinjen.se

Betsson:

100% upp till 100 kr
18+ År - Regler & Villkor gäller, stödlinjen.se

Betfair:

100% upp till 100 kr
18+ År - Regler & Villkor gäller, stödlinjen.se

Casinostugan:

100% upp till 1000 kr
18+ År - Regler & Villkor gäller, stödlinjen.se

Interwetten:

Brett utbud och höga odds!
18+ År - Regler & Villkor gäller, stödlinjen.se

Scandibet:

100 kr bonus
18+ År - Regler & Villkor gäller, stödlinjen.se

Betsafe:

100% upp till 1500 kr
18+ År - Regler & Villkor gäller, stödlinjen.se

Nordicbet:

100% upp till 1000 kr
18+ År - Regler & Villkor gäller, stödlinjen.se

Coolbet:

100% upp till 500 kr
18+ År - Regler & Villkor gäller, stödlinjen.se

10bet:

100% bonus upp till 100 kr
18+ År - Regler & Villkor gäller, stödlinjen.se

Senaste Spelbloggar

Åldersgräns 18 år. Regler & villkor gäller. stödlinjen.se. spelpaus.se. Spela ansvarsfullt. Spela inte för mer än du har råd att förlora.

Oddsbonusar för nya kunder

Åldersgräns 18 år. Regler & villkor gäller. stödlinjen.se. spelpaus.se. Spela ansvarsfullt. Spela inte för mer än du har råd att förlora.
  Dagens Bästa Speltips
Odds kan ändras. Spela ansvarsfullt. stödlinjen.se.
Odds
18:00  Roma - Inter
Fotboll - Serie A - 2
2.00
  Rekatochklart Speltips
Odds kan ändras. Spela ansvarsfullt. stödlinjen.se.
Odds
13:30  West Ham - Chelsea
Fotboll - Premier League - 1 +1 (asian)
1.57
13:30  West Ham - Chelsea
Fotboll - Premier League - Che ö 13,5 skott
1.65
15:00  Östersunds FK - Degerfors
Fotboll - Allsvenskan - 1 hörnor
6.25
15:00  Milan - Salernitana
Fotboll - Serie A - 1 och håller nollan
1.81
15:00  Malmö - Halmstad
Fotboll - Allsvenskan - 1 + hålla nollan
2.10
15:00  AIK - IK Sirius FK
Fotboll - Allsvenskan - 1+ nolla & 2 +4,5 hörnor
1.80
15:15  Frölunda - Linköping
Ishockey - SHL - 1
1.60
16:00  Wolverhampton - Liverpool
Fotboll - Premier League - Över 2,5 mål
1.70
16:15  Barcelona - Real Betis
Fotboll - La Liga - X2
2.77
18:00  Skellefteå AIK - Malmö
Ishockey - SHL - 1
1.85
18:00  Roma - Inter
Fotboll - Serie A - 2
2.00
18:30  Watford - Manchester City
Fotboll - Premier League - Över 3 mål (asian)
1.69
18:30  Atletico Madrid - Mallorca
Fotboll - La Liga - 1 asian -1,5
2.10
19:00  Florida - St Louis
Ishockey - NHL - Över 5,5 mål
1.625
20:45  Napoli - Atalanta
Fotboll - Serie A - Över 2,5 mål
1.90
21:00  Real Sociedad - Real Madrid
Fotboll - La Liga - 2
2.25
14:00  Akropolis - Skövde
Fotboll - Kval till superettan - BLGM
1.74
18:00  Sampdoria - Lazio
Fotboll - Serie A - 1X
1.85
20:45  Juventus - Genoa
Fotboll - Serie A - 1 asian -1,5
1.70
21:00  Celta Vigo - Valencia
Fotboll - La Lia - 1
2.18
  Rekatochklart Andelsspel
Åldersgräns 18 år. Spela ansvarsfullt. stödlinjen.se.
14:30  Melkers Stryktips 150kr
Insats: 150 kr -  
Köp här!
15:30  Melkers Reducerade 300kr
Insats: 300 kr -  
Köp här!
15:30  TV Systemet 200kr
Insats: 200 kr -  
Köp här!
16:00  Big 9 - Rekatochklarts 138 kr
Insats: 138 kr -  
Köp här!
16:00  Big 9 Melkers Jackpott 415kr
Insats: 415 kr -  
Köp här!
16:00  Big 9 Melker 125kr
Insats: 125 kr -  
Köp här!
16:00  V75 RoK - Big Unikt
Insats: 499 kr -  
Köp här!
16:00  V75 - Rekatochklart - 200
Insats: 200 kr -  
Köp här!
14:30  Melkers Europatips 150kr
Insats: 150 kr -  
Köp här!
14:50  Söndagsstöten JACKPOT Gs75
Insats: 250 kr -  
Köp här!
  Rekatochklart Poolspel
Åldersgräns 18 år. Spela ansvarsfullt. stödlinjen.se.
16:00  Stryktipset Tips Lördag 4/12
Insats: 144 kr - Tipsexperten
16:00  Stryktipset Tips 4/12 2021
Insats: 216 kr - Aston
16:20  V75 Tips Bergsåker 4/12
Insats: 1200 kr - DrTrav
  Läsarnas Speltips
Åldersgräns 18 år. Spela ansvarsfullt. stödlinjen.se.
Odds
15:00  Norrköping - Göteborg
Fotboll - Allsvenskan - Över 2,5
1.69

Livestreaming