DrTrav Åldersgräns 18 år. Regler & villkor gäller. stödlinjen.se. spelpaus.se. Spela ansvarsfullt. Spela inte för mer än du har råd att förlora.
DrTrav

V64 Tips Halmstad Måndag 10/2

10 Februari 2020 - 12:56

Kvällens V64 tävlingar avgörs på Halmstad och här nedan följer min lösning av omgången.

Jag spikar endast i V64-2 på nummer 1 Victorious Wine som stack till ledningen omgående i ett litet fält senast och från den positionen så vann han sedan på ett bra vis. Han är kvick iväg och lyckas Peter Untersteiner hålla upp ledningen här så tror jag han blir svår att plocka ner för övriga ekipage om han slipper att utstå alltför hård press under vägen. Från ledningen har han tagit sina båda tidigare vinster så det är en position att föredra över den den korta distansen men det är inte säkert att det blir spets här men då tror jag att han kan ta sig ut i andraspår i god tid före mål så jag tror på en god chans till en ny seger här. Vinnarodds 2.15 hos Casumo , Unibet & LeoVegas

V64 Tips Halmstad Måndag 10/2
V64-1 1,2,3,4,5,6
V64-2 1 Victorious Wine
V64-3 1,2,3,4,10
V64-4 6,7,8,9,11
V64-5 8,9
V64-6 2,5

600 rader x 1 = 600 kr (spelar utdelning endast på 6 rätt)

DD Tips Halmstad Måndag 10/2
DD1: 8,9
DD2: 2,5

4 rader x 50 kr = 200 kr

Här kan du spela på fasta odds på trav:
bet365 , Unibet , 888sport , Nordicbet , LeoVegas, Casumo

V64-1
Vi inleder V64 med ett Stolopp över 1640 meter och jag har streckat sex hästar, 1 Poem in Motion är en startsnabb dam som har gjort tre starter i sin nya regi för Dan Widegren. Näst senast så kördes hon i ledningen och var inte långt från segern men hon fick ge sig när Copaca Banana tog sig förbi. Hon har fått en liten paus efter det senaste framträdandet och är uppfräschad till den här starten. Här har hon ett intressant utgångsläge med spår ett över kort distans och skulle hon lyckas hålla upp ledningen så kan hon bli svår att fånga in men det är ett par startsnabba hästar utvändigt så det är inte säkert fast skulle hon bli överflyglad så kan hon bli farlig med en eventuell lucka till slut, 2 Sharp Dream har två lopp i kroppen efter en tids frånvaro. Näst senast gick hon en bra avslutning till seger och det följde hon upp med att bli fyra i ett V75 lopp på Kalmar som vanns av Quiz Töll efter en slutrunda i tredjespår. Här sitter hon bra till i andraspår omgående och kan Peter Ingves vänta med att sätta in slutstöten fram till upploppet så fäller hon många hästar till slut och hon ska räknas tidigt här.

6 Barolo D.K. tryckte sig till ledningen i ett tidigt skede senast men tappade sedan stilen och hon galopperade bort sig när Burning Man kom fram utvändigt. Kan Jörgen Sjunnesson som kör hästen servera henne en fin löpning så kan hon blanda sig i segerstriden här, 5 Zeeland Kronos har gjort det bra på slutet utan att det har räckt till någon seger. Hon är kvick iväg så med en lyckad start här är det inte omöjligt att Peter Untersteiner kan nå spets och skulle så bli fallet så kan hon leda loppet länge om hon slipper att utstå alltför hård press under vägen men oavsett så kan hon få en fin resa i den främre träffen och kan då utmana om en framskjuten placering här.

Min Vinnare: 1 Poem In Motion
Spets efter 500m: 1 poem In Motion
Skrällen: 3 Ilona Håleryd
Ranking: A 1,2 B 6,5,4,3 C 10,8,9,7
Travbonus: 100% upp till 1000 kr hos Casumo

V64-2
Ett lopp över 1640 meter och jag har spikat nummer 1 Victorious Wine som stack till ledningen omgående i ett litet fält senast och från den positionen så vann han sedan på ett bra vis. Han är kvick iväg och lyckas Peter Untersteiner hålla upp ledningen här så tror jag han blir svår att plocka ner för övriga ekipage om han slipper att utstå alltför hård press under vägen. Från ledningen har han tagit sina båda tidigare vinster så det är en position att föredra över den den korta distansen men det är inte säkert att det blir spets här men då tror jag att han kan ta sig ut i andraspår i god tid före mål så jag tror på en god chans till en ny seger här.

Vid gardering kan 5 Missing Tooma som slog på en tidig galopp näst senast men det följde han upp med att bli tvåa i ett lopp som vanns av Borin T.N. vara tänkbar om Thomas Uhrberg som kör hästen kan servera honom en fin löpning men han får ses främst som ett platsbud, 3 Zolid Wise As har gjort tre starter för Wim Paal sedan flyttlasset gick från Italien. Det har ännu inte blivit någon seger men senast så gick han rätt bra i skymundan efter att ha fastnat i en dålig rygg runt sista kurvan och sedan kunde inte ta så mycket utan han fick nöja sig med fjärdeplatsen i ett lopp som vanns av Make More Cider. Löser det sig med positionerna och det blir bra tempo på tillställningen så kan han bli farlig den sista biten.

Min Vinnare: 1 Victorious Wine
Spets efter 500m: 1 Victorious Wine
Skrällen: 4 Unarmed Face
Ranking: A 1 B 5,3,4,12,9,6 C 2,7,10,8
Spela på loppet hos Casumo, bet365, Unibet, LeoVegas

V64-3
Ett Stolopp över 2140 meter och jag har streckat fem hästar, 4 Dropluggage Racing travade först i andraspår senast men han knäckte ledaren in i sista sväng och höll sedan bra men han fick ge sig som knappt slagen av Beauty Taste. Från fjärdespåret i volten nu blir det nog en lugn start men sedan när positionerna är intagna så tror jag han körs offensivt igen och då kan det räcka långt här, 1 Evangeline Face har inte startat sedan slutet av november ifjol så formen nu är ett frågetecken. Innerspåret är inte optimalt här då hon är rätt trög iväg ur volten så hon riskerar att hamna illa till här men om Preben Sövik som sitter upp bakom hästen kan ta sig loss i god tid före mål så kan hon bli att räkna med direkt i comebacken här.

2 Amazing Sensation är relativt ny i Joakim Lövgrens regi där det blev två starter i november utan några större framgångar. Samtliga hennes vinster är tagna från ledningen men dit tror jag inte hon kommer av egen kraft men det är möjligt att hon kan få ta över i ett andraskede och skulle så bli fallet så kan hon ta en ny seger här om hon inte är alltför ringrostig i årsdebuten här, 3 Laurenti är inte så tokig även om hon bara har två vinster på 23 starter. Efter det senaste framträdande har hon varit struken för en förkylning men om hon inte har tappat alltför mycket på det så kan hon få ett bra lopp i den främre träffen och kan då vara långt framme här, 10 Aronia är lite missgynnad av bakspåret här men om hon kan få smyga med i en vettig rygg och det blir ett uppskruvat tempo på tillställningen så kan hon komma in i matchen.

Min Vinnare: 4 Dropluggage Racing
Spets efter 500m: 7 Justina
Skrällen: 10 Aronia
Ranking: A 4,1 B 2,3,10,7,11 C 8,6,9,5,12
Travbonus: 100% upp till 1000 kr hos Casumo

V64-4
Ett lopp över 2640 meter och jag har streckat fem hästar, 6 Quite E.Wood har visat god form med en seger och en andraplats på de två senaste loppen. Han kan öppna rätt så vettigt och med en offensiv Marc Elias i vagnen här så tror jag att han kan köra sig till spets i ett tidigt skede och skulle så bli fallet så kan han bli svår att fånga in för det är en position han ännu är obesegrad i efter tre gånger tidigare han har travat i ledningen, 9 Stand By Ken blev störd och galopperade på Åby senast i en trång situation kort efter start. Han är härdad mot tufft motstånd och trivs över den långa distansen och kan han få gå med i en vettig rygg och få en del draghjälp under slutrundan så kan han bli svår att stå emot den sista biten så han ska räknas tidigt här.

8 Gullabo Däck Bling svarade för en stark insats när han travade utvändigt ledaren men han hade sedan inga problem med att plocka ner denne och han höll även undan för övriga motståndare till seger. Gången efter det så var han ute i ett Klass I försök på Kalmar och avslutade då mycket bra till tredjeplatsen bakom vinnande Devs Dragon. Löser det sig med positionerna och om kan få spara speeden fram till upploppet så kan han blanda sig i segerstriden igen, 7 Neelix är kapabel men kommer nu ut i första starten sedan juli ifjol så han kan nog behöva loppet men om Dante Kolgjini kan ge honom ett bra lopp i återkomsten så kan det räcka en bit här, 11 Valentin har gjort tre starter efter lång frånvaro. Han galopperade senast men det får ses som ett olycksfall i arbetet och felfri nu så gillar han den långa distansen och klaffar det med löpningsförloppet så kan han ställa till med en överraskning här.

Min Vinnare: 6 Quite E.Wood
Spets efter 500m: 6 Quite E.Wood
Skrällen: 11 Valentin
Ranking: A 6,9 B 8,7,11,4,1,2 C 10,3,5
Spela på loppet hos Casumo, bet365, Unibet, LeoVegas

V64-5
B-Tränarserien -1 över 2640 meter och jag har streckat två hästar, 8 First One In gjorde det bra vid vinsten näst senast och gången efter det så var han ute i ett V75 lopp på Jägersro där han avslutade bra i skymundan till femteplatsen bakom vinnande Sunday Sonata. Efter det så har han varit struken inför en tilltänkt start för en hovböld för ett par veckor sedan men när han nu kommer ut till start igen så tror jag han är i god författning. Från springspår på tilläggsvolten här så kan det med en lyckad start bära av till ledningen och skulle så bli fallet så kan det räcka långt här. Han har tagit fem segrar i karriären samtliga dessa är tagna i just Halmstad, 9 Bastian har gjort tre starter för Hanna Lähdekorpi utan att riktigt få till det. Han visade gott kunnande i tidigare regi och han kan bättre än vad han har visat på slutet och nu har han det andra springspåret här och löser det sig med positionerna så är han stark till slut.

Vid ytterligare gardering kan 7 Twins Zaack som inte har startat sedan början på januari vara tänkbar. Den långa distansen är passande och med en bra rygg att gå i under slutvarvet så har han en bra avslutning men han får ses främst som ett platsbud, 13 Börge drar en del streck. Han har efter debuten på svensk mark som slutade med ett galoppmisslyckande startat femton raka gånger i monté där han har visat upp gott kunnande. Nu kommer han ut i ett vanligt sulkylopp och dessutom från dubbla tillägg så nej jag tror han får svårt här.

Min Vinnare: 8 First One In
Spets efter 500m: 8 First One In
Skrällen: 9 Bastian
Ranking: A 8,9 B 7,10,1,13,3,15 C 14,11,6,5,2
Travbonus: 100% upp till 1000 kr hos Casumo

V64-6
Vi avslutar V64 med ett lopp över 1640 meter och jag har streckat två hästar, 5 Beautiful Kiss hade två raka segrar innan hon startade på Charlottenlund senast. Hon hade då innerspår och var chanslös på ledningen men hon tog sig loss och landade sedan i dödens och från den positionen så gjorde hon en stark insats men hon fick inte tag i vinnande Chap A P så hon fick nöja sig med andraplatsen. Här finns det risk att hon får göra en del grovjobb på egen hand på nytt men hon är stark och tål en del grovjobb så hon ska räknas tidigt här.

2 Sobel Jasmine har tre lopp i kroppen efter lång frånvaro utan att det har räckt till någon seger. Hon är kvick iväg och hon har vunnit alla sina fem tidigare segrar från ledningen så här blir det nog full laddning mot spets och kostar det inte alltför mycket kraft att komma till ledningen så kan hon bli svår att fånga in, vid ytterligare gardering kan 8 Global Warrior som tog en överlägsen seger från utvändigt ledaren vara tänkbar. Spår 8 över sprinterdistans nu drar ner möjligheterna och det kan kosta mycket kraft innan han kommer ner i en vettig position men med lite klaff så kan han vara långt framme igen.

Min Vinnare: 5 Beautiful Kiss
Spets efter 500m: 2 Sobel Jasmine
Skrällen: 9 Volt Di Ruggero
Ranking: A 5,2 B 8,1,9,7 C 6,4,12,11,3,10
Spela på loppet hos Casumo, bet365, Unibet, LeoVegas

Lycka till

/ Henrik Hilmersson

0 Kommentarer Odds kan ändras. Alla odds var korrekta vid den tidpunkt de publicerades.
Kommentarer
För att kommentera måste du vara inloggad.

Bettingbonusar för nya kunder

Åldersgräns 18 år. Regler & villkor gäller. stödlinjen.se. spelpaus.se. Spela ansvarsfullt. Spela inte för mer än du har råd att förlora.

bet365:

Upp till 1250 kr i spelkrediter!
Minsta insats 50 kr och krav på 1x fastställt spel för att få spelkrediterna. Minsta odds, spel och betalningsmetod exkluderingar gäller. Utbetalningar exkluderar insatser i spelkrediter. Tidsbegränsningar och villkor tillämpas. 18+

888sport:

100 kr startbonus!
18+ År - Regler & Villkor gäller, stödlinjen.se

Unibet:

Sätt in 100 kr spela för 200 kr!
18+ År - Regler & Villkor gäller, stödlinjen.se

LeoVegas:

Gratisspel upp till 100 kr!
18+ År - Regler & Villkor gäller, stödlinjen.se. Erbjudandet gäller nya spelare. 1x omsättningskrav till min odds 1.80 för att få bonusen.

Casumo:

Spela för 100 kr, få 300 kr!
18+ År - Regler & Villkor gäller, stödlinjen.se

SpeedyBet:

100% bonus upp till 100 kr!
18+ År - Regler & Villkor gäller, stödlinjen.se

Nordicbet:

100% bonus upp till 100 kr!
18+ År - Regler & Villkor gäller, stödlinjen.se

Bethard:

100% bonus upp till 100 kr!
18+ År - Regler & Villkor gäller, stödlinjen.se

Senaste Spelbloggar

Åldersgräns 18 år. Regler & villkor gäller. stödlinjen.se. spelpaus.se. Spela ansvarsfullt. Spela inte för mer än du har råd att förlora.

Oddsbonusar för nya kunder

Åldersgräns 18 år. Regler & villkor gäller. stödlinjen.se. spelpaus.se. Spela ansvarsfullt. Spela inte för mer än du har råd att förlora.
  Dagens Bästa Speltips
Åldersgräns 18 år. Spela ansvarsfullt. stödlinjen.se.
Odds
21:00  Lille - Nantes
Fotboll - Ligue 1 - 1
1.80
  Rekatochklart Speltips
Åldersgräns 18 år. Spela ansvarsfullt. stödlinjen.se.
Odds
20:30  Hertha Berlin - Frankfurt
Fotboll - Bundesliga - 1 draw no bet
1.69
21:00  Lille - Nantes
Fotboll - Ligue 1 - 1
1.80
02:00  Dallas - Tampa Bay
Ishockey - NHL - 2
2.03
13:00  Sirius - Mora
Innebandy - Superligan Damer - Under 10,5 mål
1.72
13:30  Brighton - Manchester Utd
Fotboll - Premier League - 1
4.90
15:00  Örebro - Sirius
Fotboll - Allsvenskan - BLGM + ö2,5
1.83
16:00  Crystal Palace - Everton
Fotboll - Premier League - 2
2.15
17:30  Halmstad - Ljungskile
Fotboll - Superettan - X2 1a halvlek
1.83
18:00  Cagliari - Lazio
Fotboll - Serie A - 2
1.72
20:45  Inter - Fiorentina
Fotboll - Serie A - 1 asian hcp -1
1.88
21:00  Betis - Real Madrid
Fotboll - La Liga - 2
1.87
13:00  Sheffield U - Leeds
Fotboll - Premier League - 1
2.70
14:00  Eibar - Athletic Bilbao
Fotboll - La Liga - 1 asian hcp 0
2.11
14:30  Falkenberg - Hammarby
Fotboll - Allsvenskan - 1
4.70
17:30  Manchester City - Leicester
Fotboll - Premier League - 1 asian hcp -1.5
1.81
17:30  Elfsborg - IFK Göteborg
Fotboll - Allsvenskan - 2 asian hcp +0,5
1.81
  Rekatochklart Poolspel
Åldersgräns 18 år. Spela ansvarsfullt. stödlinjen.se.
12:45  V65 Tips Åmål Fredag 25/9
Insats: 600 kr - DrTrav
19:00  Powerplay Tips Fredag 25/9
Insats: 162 kr - MrHockey
19:00  Topptipset Tips Fredag 25/9
Insats: 144 kr - Tipsexperten
19:30  V64 Tips Bergsåker Fredag 25/9
Insats: 768 kr - DrTrav
20:55  DD Tips Bergsåker Fredag 25/9
Insats: 200 kr - DrTrav
16:00  Stryktipset Tips Lördag 26/9
Insats: 144 / 864 kr - Tipsexperten
16:00  Stryktipset Tips Lördag 26 Sep
Insats: 864 kr - USandeback
16:20  V75 Tips Solvalla Lördag 26/9
Insats: 900 kr - DrTrav
18:15  DD Tips Solvalla Lördag 26/9
Insats: 180 kr - DrTrav
14:30  Europatipset Tips Söndag 27 Sep
Insats: 864 kr - USandeback

Livestreaming