DrTrav Åldersgräns 18 år. Regler & villkor gäller. stödlinjen.se. spelpaus.se. Spela ansvarsfullt. Spela inte för mer än du har råd att förlora.
DrTrav

V64 Tips Halmstad Måndag 18/5

18 Maj 2020 - 12:27

Det är mycket fina hästar på Halmstad ikväll där V64 spelet ska avgöras. Eftersom ingen lyckades hitta alla rätt i fredags så har vi en Jackpot på 7,5 miljoner kronor i potten. Fyra av loppen är Breeders' Crown uttagningar och här nedan så följer min lösning av omgången.

Jag spikar endast i V64-3 på nummer 2 Hill's Angel som har tagit fyra segrar och en tredjeplats på sina fem inledande starter. I Sverigedebuten senast tog hon över ledningen efter ett halvvarv och från spets så vann hon sedan mycket lätt. Med det loppet innanför västen nu så är en minst lika bra prestation här att vänta. Från ett trevligt utgångsläge här så tror jag att Björn Goop sitter i spets i ett tidigt skede och från ledningen här så blir hon inte lätt att plocka ner. 

V64 Tips Halmstad Måndag 18/5
V64-1 2,12
V64-2 4,9,11
V64-3 2 Hill's Angel
V64-4 2,12,15
V64-5 Alla
V64-6 2,3,4

594 rader x 1 = 594 kr (spelar utdelning endast på 6 rätt)

DD Tips Halmstad Måndag 18/5
DD1: 5,10
DD2: 2,3,4

6 rader x 30 kr = 180 kr

Här kan du spela på fasta odds på trav:
bet365 , Unibet , 888sport , Nordicbet , LeoVegas, Casumo

V64-1
Vi inleder V64 med Breeders' Crown - Treåringslopp Hingstar/Valacker över 2140 meter och jag har streckat två hästar. 2 Revelation avslutade fjolåret med en meriterade seger när han efter en härlig avslutning från tredje utvändigt satte in attacken på den sista bortre långsidan och han hade sedan inga som helst problem med att plocka ner den ledande Armani Degato och ta hem segern i Svensk Uppfödningslöpning. Han har årsdebuten avklarad som även den slutade med seger.

Han är inte så snabb iväg men har fått ett perfekt utgångsläge så här sitter han i andraspår omgående och det är sedan inte omöjligt att Per Nordström kan glida fram och få ta över ledningen efter ett halvvarv och skulle så bli fallet så blir han svårstoppad här. Han är dock inte beroende av ledningen för att ha chans att vinna det här loppet så oavsett så ska han räknas tidigt.

12 Halo Am har inlett karriären lovande. Två raka segrar hade han inför det senaste loppet där han fick nöja sig med andraplatsen. Han travade då i ledningen men han kunde inte stå emot Fire n'Fury den sista biten. Helt annat utgångsläge här och många hästar att runda men kan Conrad Lugauer hitta en bra rygg att gå i innan han sätter in attacken så fäller han många hästar till slut om det blir bra tempo på tillställningen.

I övrigt kan nummer 5 Fire Piston som galopperade bort sig i Svensk Uppfödningslöpning ifjol vara tänkbar. Han segrade i årsdebuten i ett litet fält när han plockade ner A Good Point för tre starter sedan. Gången efter det så hakade han på godkänt som tvåa i det loppet som tipsettan vann senast. Nu får Rikard N Skoglund chansen för första gången och kan han få till en bra styrning så kan han ha vissa möjligheter här men han får ses främst som ett platsbud.

9 Mr Mah Can har visat väldigt bra form på sistone och drar en del streck här. Bakspår nu men Robert Bergh styr nog på framåt när tillfälle ges och då kan han duga en bit även mot det här motståndet men han får inte plats på systemet.

Min Vinnare: 2 Revelation
Spets efter 500m: 1 Voyager West
Skrällen: 12 Halo Am
Ranking: A 2,12 B 5,9,1,3,6,10,4 C 11,7,8

V64-2
Ett Stolopp över 2140 meter och jag har streckat tre hästar. 9 Zarina Bi tog sex vinster på åtta starter i Alessandro Gocciadoros regi. Nu kommer hon i första starten för Björn Goop. Hon skulle ha startat i ett V75 lopp på Örebro i början av månaden men hon fick då utstå två stycken enhandare i uppvärmningen inför loppet och kunde sedan inte starta. Hon har gått ett jobb sedan hon kom till den nya tränaren och var fin då. Nu blir det barfota runt om och jänkarvagn och löser det sig med positionerna här så kan hon bli svår att stå emot den sista biten.

11 Riva Renn har tagit två vinster på de tre senaste loppen. Hon travade i ledningen senast och från den positionen så krossade hon sitt motstånd och stack undan till en överlägsen seger. Tråkigt utgångsläge här och tuffare motstånd men får hon gå med i en vettig rygg innan hon sätter in slutstöten så fäller hon många hästar till slut om det blir överpace på loppet.

4 Key Mom galopperade i ett invändigt läge i årsdebuten för tre starter sedan. Efter det har hon gjort det bättre och hon har tagit två raka tredjeplatser. Hon kan öppna bra men hon ska ha ett smyglopp så länge som möjligt och får hon en fin resa här så kan hon bli att räkna med den sista biten. Det blir barfota runt om och jänkarvagn som senast, säger Jerry Riordan.

1 Twilight Brodda står med tre raka segrar och har en del anhängare. Hon är inte jättesnabb iväg så det kan bli problem från innerspåret här men hittar Ulf Ohlsson som kör hästen loss i god tid före mål så kan hon nypa en framskjuten placering på nytt fast hon får inte plats på systemet.

Min Vinnare: 9 Zarina Bi
Spets efter 500m: 5 Veravia As
Skrällen: 10 Svecak Palema
Ranking: A 9,11,4 B 1,5,8,10,2 C 7,3,12,6

V64-3
Breeders' Crown - Treåringslopp Ston över 2140 meter. Jag har spikat nummer 2 Hill's Angel som har tagit fyra segrar och en tredjeplats på sina fem inledande starter. I Sverigedebuten senast tog hon över ledningen efter ett halvvarv och från spets så vann hon sedan mycket lätt. Med det loppet innanför västen nu så är en minst lika bra prestation här att vänta. Från ett trevligt utgångsläge här så tror jag att Björn Goop sitter i spets i ett tidigt skede och från ledningen här så blir hon inte lätt att plocka ner.

Vid gardering kan nummer 1 Sashay Kemp som vann enkelt från andra utvändigt senast vara tänkbar. Hon är anmäld barfota runt om och med jänkarvagn nu och det är intressant om det blir så till loppet men med Stefan Melander så vet man ju aldrig. Utgångsläget är fint nu så får hon ett passande lopp i rygg på min spik så kan hon kanske lifta med till andraplatsen.

8 Emirate hade två raka segrar inför den senaste starten. Hon slog då på en tidig galopp i det Margaretaloppet som Hill's Angel vann senast. Man hade tagit bort huvan inför den starten men den är tillbaka nu så hon håller sig lite lugnare. Tråkigt läge så det finns en klar risk att hon hamnar illa till här men med lite klaff så gör hon inte bort sig även om jag tror det blir tufft för henne att räcka hela vägen till seger.

Min Vinnare: 2 Hill's Angel
Spets efter 500m: 2 Hill's Angel
Skrällen: 1 Sashay Kemp
Ranking: A 2 B 1,8,11,10,6,12,3,4 C 9,5,7

V64-4
Ett Spårtrappa lopp över 2140 meter och jag har streckat tre hästar. 2 Dali Pagadi galopperade bort sina möjligheter näst senast. Gången efter det så skötte han sig och tog hand om ledningen direkt och i den positionen så trummade han på där framme och vann i överlägsen stil förvisso i ett breddlopp. Felfri nu så tror jag att Gustav Johansson som kör hästen sitter i spets omgående och från ledningen så är det hästen att slå.

12 Look Håleryd kommer från en seger. Han travade då i andra utvändigt innan Key West Snapper som satt i dödens galopperade bort sig på den sista bortre långsidan så då fick han vandra först i andraspår den sista delen av loppet men han gjorde det bra och tog ner den ledande Staro Junique och höll även undan för övriga motståndare på ett bra vis. Det har gått en tid sedan den prestationen men kan Peter Untersteiner servera honom ett passande lopp så kan han blanda sig i segerstriden på nytt.

15 Now Or Never Flair har inte vunnit på länge och han är väldigt galopplysten. Han har gjort två starter för Joakim Lövgren och han har gjort bort sig i båda dessa. Han försvann med galopp innan bilen släppte fältet senast. Nu får han inleda i tredje ledet bakom bilen och det kan kanske få honom att hålla ihop aktionen. Han har härliga fartresurser så klaffar det med löpningsförloppet så fäller han många hästar till slut.

Min Vinnare: 2 Dali Pagadi
Spets efter 500m: 2 Dali Pagadi
Skrällen: 7 Enge Kevin
Ranking: A 2 B 12,15,4,14,13,7,1,8,10,9 C 11,3,5,6

V64-5
Breeders' Crown - Fyraåringslopp Hingstar/Valacker över 2140 meter och jag har streckat alla elva hästarna. 10 Marvellous Tooma har gjort det mycket bra på sistone även om det inte har räckt hela vägen till seger. Näst senast så avslutade han sylvasst men fick inte tag i Harley D.E. som vann från ledningen. Gången efter det så¨gjorde han en stark avslutning igen men åt Hail Mary och Digital Summit som var före honom i mål fanns det inget att göra. Han är van vid att få dras med tråkiga startspår men kan Ulf Ohlsson sitta i en vettig position innan han sätter in attacken så fäller han många hästar till slut.

5 Usain Töll var strålande senast när han väldigt lätt från ledningen. Han har varit riktigt fin i ett jobb efter det meddelar Admir Zukanovic. Trevligt utgångsläge så med en lyckad start här så kan Rikard N Skoglund sitta i ledningen omgående och från spets så kan han leda loppet länge om han slipper att utstå alltför hård press under vägen även om motståndet är betydligt tuffare den här gången.

8 Fort Knox tappade stilen och galopperade bort sig i årsdebuten senast. Utgångsläget här är allt annat än bra men kan han hålla ihop aktionen så besitter han goda fartresurser och klaffar det med löpningsförloppet så kan han smälla till med en seger.

4 Upstate Face var duktig vid segern i årsdebuten. Senast i ett Klass I försök i Örebro var han inte som bäst och tröttnade tidigt från dödens. Trevligt startspår nu så kan Lutfi Kolgjini servera honom en fin resa så kan han duga en bit mot det här motståndet.

6 Guzz Mearas har varit borta från tävlingsbanorna sedan november ifjol och har fått en tuff vinterträning. Han gick ett banjobb i måndags och allt var som det skulle då meddelar man från stallet. Nu är det årsdebut och han kan öppna fort men det finns ändå en klar risk att han får göra en del jobb på egen hand i dödens här och då är det inte säkert att det räcker till seger direkt i comebacken här. Han har gått barfota runt om i sina sex senaste lopp men nu ska han gå med skor och det är ingen fördel.

3 Västerbo Lexington fick aldrig fritt och kom i mål med sparade krafter i ett V86 lopp som vanns av Fighter Mearas senast. Han har jobbat på bra efter det senaste loppet meddelar man från stallet. Kan Robert Bergh hitta ner i ett vettigt slagläge innan attacken sätts in så kan det vara läge för en fullträff.

Min Vinnare: 10 Marvellous Tooma
Spets efter 500m: 5 Usain Töll
Skrällen: 3 Västerbo Lexington
Ranking: A 10,5 B 8,4,6,3 C 7,1,9,11,2

V64-6
Vi avslutar V64 med Breeders' Crown - Fyraåringslopp Ston Cruzado Dela Noche stoserie över 2140 meter och jag har streckat tre hästar. 2 Gina Mearas har årsdebuten avklarad och med lopp i kroppen nu så är en vassare insats att vänta här. Hon hade ett dåligt utgångsläge och kördes invändigt innan hon hittade loss och hon avslutade sedan godkänt i skymundan som fyra i ett lopp som vanns av Mellby Harissa från ledningen då. Hon kan öppna riktigt fort och trots att hon fortsatt går med skor här så tror jag att Johan Untersteiner kan nå spets och skulle så bli fallet så säljer hon sig dyrt från den positionen.

3 Milady Grace kördes väldigt passivt i comebacken senast och kom i mål först på en fjärdeplats bakom Alaska Kronos som vann det loppet. Det loppet innanför västen kan ha fört framme henne en del till den här starten och kan Peter Untersteiner få till en bra styrning så kan hon blanda sig i segerstriden.

4 Dontlooseallmoney var riktigt fin att skåda när hon från ledningen dundrade på till seger i ett uttagningslopp till Drottning Silvias Pokal näst senast. I den efterföljande finalen satte hon inte en fot rätt och var borta redan innan bilen släppte fältet. Nu tror jag att det är upptaget i ledningen men hon är inte beroende av spets för att ha chans här så kan Jim Oscarsson hitta ner i en vettig position innan attacken sätts in så kan hon bli farlig över upploppet.

I övrigt kan nummer 9 Ies Elisabet som avslutade starkt till tredjeplatsen bakom Mellby Harissa senast vara tänkbar. Hon har bara vunnit en gång men får hon lite draghjälp och om det blir överpace på loppet så kan hon vara långt framme här men hon får ses främst som ett platsbud.

Min Vinnare: 2 Gina Mearas
Spets efter 500m: 2 Gina Mearas
Skrällen: 11 Mad Princess
Ranking: A 2,3,4 B 9,11,6,1,8,5,7 C 10,12

Lycka till

/ Henrik Hilmersson

0 Kommentarer Odds kan ändras. Alla odds var korrekta vid den tidpunkt de publicerades.
Kommentarer
För att kommentera måste du vara inloggad.

Bettingbonusar för nya kunder

Åldersgräns 18 år. Regler & villkor gäller. stödlinjen.se. spelpaus.se. Spela ansvarsfullt. Spela inte för mer än du har råd att förlora.

bet365:

Upp till 1250 kr i spelkrediter!
Minsta insats 50 kr och krav på 1x fastställt spel för att få spelkrediterna. Minsta odds, spel och betalningsmetod exkluderingar gäller. Utbetalningar exkluderar insatser i spelkrediter. Tidsbegränsningar och villkor tillämpas. 18+

888sport:

100 kr startbonus!
18+ År - Regler & Villkor gäller, stödlinjen.se

Unibet:

Sätt in 100 kr spela för 200 kr!
18+ År - Regler & Villkor gäller, stödlinjen.se

LeoVegas:

Gratisspel upp till 100 kr!
18+ År - Regler & Villkor gäller, stödlinjen.se. Erbjudandet gäller nya spelare. 1x omsättningskrav till min odds 1.80 för att få bonusen.

Casumo:

Spela för 100 kr, få 100 kr!
18+ År - Regler & Villkor gäller, stödlinjen.se

SpeedyBet:

100% bonus upp till 100 kr!
18+ År - Regler & Villkor gäller, stödlinjen.se

Nordicbet:

100% bonus upp till 100 kr!
18+ År - Regler & Villkor gäller, stödlinjen.se

Bethard:

100% bonus upp till 100 kr!
18+ År - Regler & Villkor gäller, stödlinjen.se

Senaste Spelbloggar

Åldersgräns 18 år. Regler & villkor gäller. stödlinjen.se. spelpaus.se. Spela ansvarsfullt. Spela inte för mer än du har råd att förlora.

Oddsbonusar för nya kunder

Åldersgräns 18 år. Regler & villkor gäller. stödlinjen.se. spelpaus.se. Spela ansvarsfullt. Spela inte för mer än du har råd att förlora.
  Dagens Bästa Speltips
Åldersgräns 18 år. Spela ansvarsfullt. stödlinjen.se.
Odds
21:00  Real Sociedad - Huesca
Fotboll - La Liga - 1
1.68
  Rekatochklart Speltips
Åldersgräns 18 år. Spela ansvarsfullt. stödlinjen.se.
Odds
12:30  Thorengruppen - Lund
Innebandy - Superligan Dam - Över 9,5 mål
1.83
14:00  Valladolid - Alaves
Fotboll - La Liga - 1
2.40
14:30  Östersund - Hammarby
Fotboll - Allsvenskan - 2 asian hcp -1
2.15
15:00  Tingsryd - Västervik
Ishockey - Hockeyallsvenskan  - 2
2.70
15:00  Southampton - Everton
Fotboll - Premier League  - 2 asian hcp 0
1.82
17:30  Wolverhampton - Newcastle
Fotboll - Premier League - 1
1.75
17:30  Malmö FF - IFK Göteborg
Fotboll - Allsvenskan - 1 asian hcp -1
1.75
20:15  Arsenal - Leicester
Fotboll - Premier League - Under 2,5 mål
2.15
21:00  Real Sociedad - Huesca
Fotboll - La Liga - 1
1.68
21:00  Lyon - Monaco
Fotboll - Ligue 1 - 1
1.70
18:30  Brighton - WBA
Fotboll - Premier League - 1
1.79
  Rekatochklart Poolspel
Åldersgräns 18 år. Spela ansvarsfullt. stödlinjen.se.
14:30  Europatipset Tips Söndag 25/10
Insats: 144 / 864 kr - Tipsexperten
14:30  Europatipset Tips Söndag 25 Okt
Insats: 864 kr - USandeback
15:00  V75 Tips Solvalla 25/10
Insats: 1080 kr - DrTrav

Livestreaming