DrTrav Åldersgräns 18 år. Regler & villkor gäller. stödlinjen.se. spelpaus.se. Spela ansvarsfullt. Spela inte för mer än du har råd att förlora.
DrTrav

V64 Tips Halmstad Måndag 2/3

1 Mars 2020 - 23:18

Måndagens V64 tävlingar avgörs på Halmstad och här nedan följer min lösning av omgången.

Jag spikar i två av loppen dels i V64-1 på nummer 3 Take The A.Train som närmast kommer från en seger i ett V75-lopp på Åby i början av december. Efter det fick han ta igen sig lite men han fick ett bra läge här och i ett litet fält med endast tre motståndare tror jag han sitter i spets in i första sväng och då tror jag sedan att alla fyra hästarna radar upp sig på innerspår och sedan så blir han mycket svår att plocka ner. Vinnarodds 1.85 hos Casumo , Unibet & LeoVegas

Min andra spik kommer i V64-6 på nummer 3 Key West Snapper som kommer till den här starten med två raka segrar. Senast så klev han fram utvändig om ledaren med 1400 meter kvar till mål och från den positionen så plockade han ner den ledande Fiery Heart och höll även undan för övriga motståndare till seger. Han är kvick iväg och har vunnit fyra av fem gånger han har travat i ledningen så med ett bra spetsläge här så tror jag han säljer sig dyrt från ledningen. Vinnarodds 1.90 hos Casumo , Unibet & LeoVegas

V64 Tips Halmstad Måndag 2/3
V64-1 3 Take The A.Train
V64-2 Alla
V64-3 1,3,5,7
V64-4 5,9,11
V64-5 2,6,12
V64-6 3 Key West Snapper

504 rader x 1 = 504 kr (spelar utdelning endast på 6 rätt)

DD Tips Halmstad Måndag 2/3
DD1: 2,6,12
DD2: 3 Key West Snapper

3 rader x 60 kr = 180 kr

Här kan du spela på fasta odds på trav:
bet365 , Unibet , 888sport , Nordicbet , LeoVegas, Casumo

V64-1
Vi inleder V64 med ett Fyraåringslopp över 2140 meter och jag har spikat nummer 3 Take The A.Train som närmast kommer från en seger i ett V75-lopp på Åby i början av december. Efter det fick han ta igen sig lite men han fick ett bra läge här och i ett litet fält med endast tre motståndare tror jag han sitter i spets in i första sväng och då tror jag sedan att alla fyra hästarna radar upp sig på innerspår och sedan så blir han mycket svår att plocka ner.

Vid gardering kan 4 Four Guys Dream som kommer till den här starten med fin form. I den senaste starten så fick han trava utvändigt om den ledande Southwind Queen och han gjorde det mycket bra när han avgjorde till seger kort före mål. Han kan öppna bra vid laddning men jag tror inte han tar sig förbi min spik i startögonblicket här och det tror jag är avgörande för loppet för skulle han få göra mycket av grovjobbet på egen hand under slutvarvet så kan det bli tufft att räcka till seger här.

Min Vinnare: 3 Take The A.Train
Spets efter 500m: 3 Take The A.Train
Skrällen: 1 Unico Broline
Ranking: A 3 B 4,2,1
Travbonus: 100% upp till 1000 kr hos 888sport

V64-2
Ett lopp över 2140 meter och jag har streckat alla fjorton hästarna, 8 Gooner satt en bit ner i kön innan han vreds ut till attack med dryga halvvarvet kvar till mål och via en rejäl avslutning så spurtade han in till seger senast. Med en lyckad start från springspåret på tilläggsvolten så borde han kunna sitta rätt så vettigt på det omgående så kan André Eklundh servera honom en fin löpning så kan han bli farlig den sista biten så han ska räknas tidigt här, 5 Scorzone har gott kunnande men han har inte startat på länge och därmed är formen oviss men löper han upp till sitt bästa så kan han utmana om en framskjuten placering här.

4 Global Workaholic fick ett lopp i rygg på ledaren senast men visade inget extra utan slutade oplacerad. Det var den första starten på ett tag så med lopp i kroppen nu så kan han vara betydligt bättre till den här starten så kan Joakim Lövgren få till en bra styrning här så kan han blanda sig i segerstriden här, 1 Craig Da Nun var inte som bäst och utgick felfri senast. Bra läge här och med endast en motståndare på startvolten så ligger vägen öppen för tidig ledning för Rikard N Skoglund och skulle han få styra och ställa som han vill där framme i ledningen så kan han rinna undan till en ny seger, 12 Aperfectmate galopperade bort sina möjligheter i comebacken senast. Felfri nu så kan han bli farlig över upploppet om Kevin Oscarsson som kör hästen kan få en del draghjälp under slutvarvet.

Min Vinnare: 8 Gooner
Spets efter 500m: 1 Craig Da Nun
Skrällen: 12 Aperfectmate
Ranking: A 8,5,4 B 1,12,7,9,6,3,2 C 14,10,13,11
Spela på loppet hos Casumo, bet365, Unibet, LeoVegas

V64-3
Ett lopp över 2140 meter och jag har streckat fyra hästar, 7 Dizzy River har inte vunnit på ett tag men har varit ute mot rätt tufft motstånd. Senast så fick han ett lopp i andra utvändigt och avslutade klart bra i skymundan även om det bara räckte till fjärdeplatsen bakom en överlägsen Night Brodde. Här är det ett litet fält och får han gå med i en bra rygg och få vänta med att spela ut speeden fram till upploppet så kan han bli svår att stå emot den sista biten så han ska räknas tidigt här. Barfota runt om nu är en fördel, 3 He's A Diffacolt galopperade bort sig senast. Felfri nu så kan han öppna rätt så vettigt så kan han nå ledningen här så kan han leda loppet länge om han slipper att utstå alltför hård press under vägen.

5 Den Of Warlock har varit framgångsrik i monté den senaste tiden. Han har haft det svårare i sulkylopp men kan Rikard N Skoglund som kör hästen här få till en bra styrning så kan han duga en bit mot det här gänget, 1 Zoko Lane har ingen vidare rad men man har medvetet kört snällt med honom för att få upp motivationen på honom. Han är mer stark än snabb men den här gången kanske kusken väljer ett offensivare upplägg och då kan han bli att räkna med här. Barfota runt om nu kan ge en extra växel.

Min Vinnare: 7 Dizzy River
Spets efter 500m: 3 He's A Diffacolt
Skrällen: 6 Thorn Bird
Ranking: A 7 B 3,5,1 C 6,4,2
Travbonus: 100% upp till 1000 kr hos 888sport

V64-4
Ett Stolopp - Ungdomslopp över 1640 meter och jag har streckat tre hästar, 11 Artemide Zack har ännu inte vunnit i sin nya regi men hon har gjort flera bra prestationer. Senast så tog hon över ledningen i ett tidigt skede och ledde loppet länge men hon kunde inte stå emot en bra avslutande Global Wireless som kom loss från rygg på ledaren så hon fick nöja sig med andraplatsen. Usel läge nu men kan Christian Cracchiolo som kör hästen servera henne en fin löpning så kan det vara läge för en efterlängtad seger.

5 Sobel Jasmine har passande förutsättningar här med framspår över kort distans då hon är startsnabb så kan hon komma till spets smärtfritt så är mycket vunnet här. Hon har tagit sina fem tidigare vinster från täten så det är en position hon trivs bra i så kan Henriette Larsen som sitter i vagnen få bestämma en del i ledningen så kan hon rinna undan till en ny seger, 9 Global Wireless fick ett lopp i rygg på ledaren och när luckan sedan kom så spurtade hon ner sitt motstånd till en knapp seger senast. Kan hon få smyga med i en bra rygg fram till upploppet så kan hon bli farlig den sista biten om det blir bra tempo på tillställningen.

Min Vinnare: 11 Artemide Zack
Spets efter 500m: 5 Sobel Jasmine
Skrällen: 2 Victoria Lane
Ranking: A 11,5,9 B 2,3,7,6,4 C 10,8,1
Spela på loppet hos Casumo, bet365, Unibet, LeoVegas

V64-5
Ett B-Tränarlopp över 2640 meter och jag har streckat tre hästar, 12 Ecupos Ahla kommer med två raka segrar till den här starten. Näst senast så fick han segern sedan den överlägsna målettan First One In blivit diskad. Det följde han upp med att avsluta mycket bra till en klar seger på Åby. Kan Peter Ingves som kör hästen hitta en bra rygg att gå i och få spara speeden fram till upploppet så fäller han många hästar till slut så han ska räknas tidigt här.

9 Valentin (struken) är väldigt ojämn. Han har styrkan som sitt främsta vapen så den långa distansen här är passande. Löser det sig med positionerna så kan han bli svår att stå emot den sista biten om Svend Dyhrberg kan ge honom ett bra lopp, 6 Whirlwind B.R. är en tysk gäst som är ovan med voltstart men från ensam på springspår så kanske Jörgen Sjunnesson kan trycka sig till ledningen efter en bit och skulle så bli fallet så kan han leda loppet länge om han slipper att utstå alltför hård press under vägen. Skulle det inte bli spets så kan han bli att räkna med från dödens. Barfota runt om nu är en fördel.

Min Vinnare: 12 Ecupos Ahla
Spets efter 500m: 6 Whirlwind B.R.
Skrällen: 2 Bastian
Ranking: A 12,6,2 B 7,10,3,1 C 4,5,11,8,14,13,15
Travbonus: 100% upp till 1000 kr hos 888sport

V64-6
Vi avslutar V64 med ett Spårtrappa lopp över 2140 meter och jag har spikat nummer 3 Key West Snapper som kommer till den här starten med två raka segrar. Senast så klev han fram utvändig om ledaren med 1400 meter kvar till mål och från den positionen så plockade han ner den ledande Fiery Heart och höll även undan för övriga motståndare till seger. Han är kvick iväg och har vunnit fyra av fem gånger han har travat i ledningen så med ett bra spetsläge här så tror jag han säljer sig dyrt från ledningen.

Vid gardering kan 4 Eppur Si Muove som gjorde några bra insatser under fjolåret bl.a. när han vann ett Klass II försök på Halmstad i juli vara tänkbar. Nu återkommer han efter två månaders frånvaro så formen nu är oviss och jag tror han kan få svårt att plocka ner min spik, 6 Damien Hanover har inte startat på ett tag så det kan saknas en del till toppformen. Han kan öppna bra så Kevin Oscarsson kanske synar dödens mot min spik här i ett tidigt skede men skulle han trycka på för mycket så kanske han faller på eget grepp istället. Barfota runt om nu är en fördel.

Min Vinnare: 3 Key West Snapper
Spets efter 500m: 3 Key West Snapper
Skrällen: 4 Eppur Si Muove
Ranking: A 3 B 4,6,1,2,9,10 C 5,8,7
Spela på loppet hos Casumo, bet365, Unibet, LeoVegas

Lycka till

/ Henrik Hilmersson

0 Kommentarer Odds kan ändras. Alla odds var korrekta vid den tidpunkt de publicerades.
Kommentarer
För att kommentera måste du vara inloggad.

Bettingbonusar för nya kunder

Åldersgräns 18 år. Regler & villkor gäller. stödlinjen.se. spelpaus.se. Spela ansvarsfullt. Spela inte för mer än du har råd att förlora.

bet365:

Upp till 1250 kr i spelkrediter!
Minsta insats 50 kr och krav på 1x fastställt spel för att få spelkrediterna. Minsta odds, spel och betalningsmetod exkluderingar gäller. Utbetalningar exkluderar insatser i spelkrediter. Tidsbegränsningar och villkor tillämpas. 18+

888sport:

100 kr startbonus!
18+ År - Regler & Villkor gäller, stödlinjen.se

Unibet:

Sätt in 100 kr spela för 200 kr!
18+ År - Regler & Villkor gäller, stödlinjen.se

LeoVegas:

Gratisspel upp till 100 kr!
18+ År - Regler & Villkor gäller, stödlinjen.se. Erbjudandet gäller nya spelare. 1x omsättningskrav till min odds 1.80 för att få bonusen.

Casumo:

Spela för 100 kr, få 300 kr!
18+ År - Regler & Villkor gäller, stödlinjen.se

SpeedyBet:

100% bonus upp till 100 kr!
18+ År - Regler & Villkor gäller, stödlinjen.se

Nordicbet:

100% bonus upp till 100 kr!
18+ År - Regler & Villkor gäller, stödlinjen.se

Bethard:

100% bonus upp till 100 kr!
18+ År - Regler & Villkor gäller, stödlinjen.se

Senaste Spelbloggar

Åldersgräns 18 år. Regler & villkor gäller. stödlinjen.se. spelpaus.se. Spela ansvarsfullt. Spela inte för mer än du har råd att förlora.

Oddsbonusar för nya kunder

Åldersgräns 18 år. Regler & villkor gäller. stödlinjen.se. spelpaus.se. Spela ansvarsfullt. Spela inte för mer än du har råd att förlora.
  Dagens Bästa Speltips
Åldersgräns 18 år. Spela ansvarsfullt. stödlinjen.se.
Odds
21:30  Celta Vigo - Barcelona
Fotboll - La Liga - 2 asian hcp -1
1.92
  Rekatochklart Speltips
Åldersgräns 18 år. Spela ansvarsfullt. stödlinjen.se.
Odds
20:45  Liverpool - Arsenal
Fotboll - EFL-cup - Liv ö 11,5 fri
1.90
20:45  Liverpool - Arsenal
Fotboll - League Cup - Över 3,5 mål
2.70
21:00  Tottenham - Maccabi Haifa
Fotboll - Europa League - 1 & under 3.5
1.80
21:00  Rio Ave - Milan
Fotboll - EL-kval - Under 2,5 mål
1.80
21:15  Lopp 9: Lome Storm
Trav - Bollnäs - Vinnare
1.85
21:30  Celta Vigo - Barcelona
Fotboll - La Liga - 2 asian hcp -1
1.92
02:20  Jets-Broncos
Amfotboll - NFL - 1 hcp -2
1.87
19:00  Södertälje - Väsby
Ishockey - Hockeyallsvenskan  - 1 hcp -1,5
1.82
19:00  Almtuna - Västerås
Ishockey - Hockeyallsvenskan  - 2
2.28
20:45  Fiorentina - Sampdoria
Fotboll - Serie A - 1
1.78
21:00  PSG - Angers
Fotboll - Ligue 1 - Över 3,5 mål
1.97
16:00  Atletico Madrid - Villarreal
Fotboll - La Liga - 1 & under 3,5
2.15
18:20  Lopp 10: Very Kronos
Trav - Skellefteå - Vinnare
1.85
20:45  Udinese - Roma
Fotboll - Serie A - 2
1.65
21:00  Valencia - Betis
Fotboll - La Liga - BLGM
1.90
12:30  Atalanta - Cagliari
Fotboll - Serie A - 1 asian hcp -1,5
1.76
15:00  Lazio - Inter
Fotboll - Serie A - 2
2.25
  Rekatochklart Poolspel
Åldersgräns 18 år. Spela ansvarsfullt. stödlinjen.se.
19:00  Powerplay Tips Torsdag 1/10
Insats: 144 kr - MrHockey
19:00  Europatipset Tips Torsdag 1/10
Insats: 144 / 864 kr - Tipsexperten
19:00  Europatipset Tips Torsdag 1 Okt
Insats: 864 kr - USandeback
19:30  V64 Tips Bollnäs Torsdag 1/10
Insats: 540 kr - DrTrav
20:55  DD Tips Bollnäs Torsdag 1/10
Insats: 180 kr - DrTrav
12:45  V65 Tips Axevalla Fredag 2/10
Insats: 672 kr - DrTrav
20:30  Topptipset Tips Fredag 2/10
Insats: 144 kr - Tipsexperten
16:00  Stryktipset Tips Lördag 3/10
Insats: 144 / 864 kr - Tipsexperten
16:00  Stryktipset Tips Lördag 3 Okt
Insats: 864 kr - USandeback
16:20  V75 Tips Skellefteå Lördag 3/10
Insats: 980 kr - DrTrav
18:20  DD Tips Skellefteå Lördag 3/10
Insats: 200 kr - DrTrav
14:30  Europatipset Tips Söndag 4 Okt
Insats: 864 kr - USandeback

Livestreaming