DrTrav Åldersgräns 18 år. Regler & villkor gäller. stödlinjen.se. spelpaus.se. Spela ansvarsfullt. Spela inte för mer än du har råd att förlora.
DrTrav

V64 Tips Halmstad Måndag 22/6

22 Juni 2020 - 08:51

Ikväll avgörs V64-spelet i Halmstad. Nedan följer min lösning av omgången.

Jag spikar i två av loppen. Dels i den första avdelningen på 7 Golden Tricks och den andra spiken kommer den tredje avdelningen på 6 Grande Diva Sisu.

V64 Tips Halmstad Måndag 22/6
V64-1 7 Golden Tricks
V64-2 4,5,6,10,11
V64-3 6 Grande Diva Sisu
V64-4 2,3,4,6,7,8
V64-5 3,5,6,8,9
V64-6 1,4,6,10

600 rader x 1 = 600 kr (spelar utdelning endast på 6 rätt)

DD Tips Halmstad Måndag 22/6
DD1: 3 Rajah Silvio
DD2: 1,4,6,10

4 rader x 50 kr = 200 kr

Spelbolag med fasta odds på trav:
Casumo - bet365 - LeoVegas - Unibet


V64 TIPS HALMSTAD MÅNDAG 22 JUNI

V64-1
Vi inleder V64 med StoSprintern - Uttagningslopp över 1609 meter. Jag har spikat 7 Golden Tricks som har gjort tre starter i regi Daniel Redén. I debuten försvann hon med galopp innan bilen släppte fältet. Gången efter det så höll hon okej som femma i ett lopp som vanns av Residual Thrust. Senast så gjorde hon sin bästa insats på svensk mark hittills när hon klev fram först i andraspår på den ledande Dontlooseallmoney med dryga varvet till mål. Från den positionen så tog hon sedan ner sitt motstånd på ett bra vis till seger. Trixton-avkomman tror jag är fältets bästa häst och här kanske hon kan få ta över ledningen i ett tidigt skede och skulle så bli fallet så blir hon svårslagen här. Hon visade senast att hon tål att vandra i dödens om det skulle behövas så oavsett så tror jag hon har en god segerchans här.

Vid gardering kan 1 Dreamgirl Hall som har årsdebuten avklarad. Hon travade då i ledningen och vann rätt lätt från den positionen. Med det loppet innanför västen nu så kan hon vara förbättrad till den här starten. Från stallet så meddelar Peter Untersteiner att det blir barfota runt om och jänkarvagn den här gången. Med den startsnabbheten hon besitter så kan hon få en fin resa i den främre träffen och hon kan då vara med och kämpa om en finalplats.

6 Waiting Hill Hall var ute i finalen av Diamantstoet på Solvalla senast. Där fastnade hon med sparade krafter och slutade oplacerad bakom Sharp Dream som vann det loppet. Löser det sig med positionerna och om hon kan få lite draghjälp under slutrundan så kan hon duga en bit mot det här gänget men hon får ses främst som ett platsbud.

Min Vinnare: 7 Golden Tricks
Spets efter 500m: 1 Dreamgirl Hall
Skrällen: 8 Ale' Pride Gar
Ranking: A 7 B 1,6,8,5,3 C 9,4,2

V64-2
Stolopp - Uttagningslopp Summer Meeting Mares över 2140 meter och jag har streckat fem hästar. 6 Doyouknow har övertygat och vunnit årets båda starter. Näst senast så kom hon med en en sylvass avslutning i ett montélopp på Axevalla och satte nosen först på linjen. Gången efter det forcerades hon till ledningen efter ett drygt halvvarv och från spets så vann hon sedan på ett mycket bra vis. Hon är inte helt att lita på men om André Eklundh som både tränar och kör hästen kan få till en bra styrning så kan hon vara med och kriga om en framskjuten placering på nytt.

5 Vinci I.M. kommer med fin form till den här starten. Hon tog omgående hand om ledningen och från den positionen så vann hon sedan i ohotad stil senast. Med en lyckad start här så kanske det kan bli ledningen igen men Cassiopeia som har spåret innanför henne är också snabb ut så det är inte säkert att det lyckas. Kan hon ramla ner i en vettig position så kan hon vara med och göra upp om segern här.

4 Cassiopeia hade ett spår långt ut men hon öppnade fort fast hon hade inte kommit till ledningen av egen kraft men när Bubble Effe galopperade så satt hon sedan i spets och därefter så blev segern väldigt enkel näst senast. I den efterföljande starten så fick hon en löpning i tredje invändigt innan hon tog sig loss ur den sista kurvan och då avslutade hon starkt men hon fick aldrig tag i Virgin Maiden så det slutade med en andraplats. Hon är kvick iväg och gäller som spetsfavorit här och skulle hon få styra och ställa som hon vill där framme i täten så kan det räcka långt här.

10 Zosima Mag debuterade på svensk mark i ny regi för Björn Goop senast. Det slutade på bästa vis med seger. Hon satt då en bit ner i kön innan hon gick till anfall på den sista bortre långsidan och via en stark avslutning så tog hon ner Fixie och vann rätt enkelt. Kan Björn Goop få smyga med i en vettig rygg innan attacken sätts in så kan hon bli att räkna med över upploppet.

11 Key Mom är ännu segerlös det här året efter fem starter. Hon travade i ledningen senast men orkade inte riktigt hela vägen så det slutade med en tredjeplats bakom Evan Williams Sisu som kom med en vass avslutning. Får hon lite draghjälp innan hon spelar ut speeden så kan hon avsluta loppet fort och om det blir ett uppskruvat tempo på tillställningen så kan hon duga en bit mot det här motståndet.

Min Vinnare: 6 Doyouknow
Spets efter 500m: 4 Cassiopeia
Skrällen: 11 Key Mom
Ranking: A 6,5,4 B 10,11,7,1,2,3,8 C 9,12

V64-3
StoSprintern - Uttagningslopp över 1609 meter. Jag har spikat 6 Grande Diva Sisu som tog den senaste segern för ett år sedan. Hon var senast ute i finalen av Drottning Silvias Pokal. Där satt hon en bit bak men hon kom med en stark avslutning och var inte så långtifrån att hinna fram till segern men nu slutade det med andraplatsen bakom Diana Zet som vann det loppet. Per Nordström som tränar hästen är mycket nöjd med förberedelserna och allt har gått enligt planen. Hon har fina hovar så hon kommer att tävla optimalt redan i försöket och som senast barfota runt om. Hon kan kliva iväg bra från början så här kanske det kan bli tidig ledning men spets är inget måste för hon går bra i dödens med om det skulle bli aktuellt så jag tror hon blir svår att stå emot här.

9 Sashay My Way har inte alls fungerat på sistone för hon har gjort bort sig med galopp vid två starter i rad. Innan det så höll hon bra som femma i finalen av Drottning Silvias Pokal. Bakspår nu kanske kan innebära en felfri avgång och får hon ett passande lopp i ryggar så kan hon avsluta loppet fort och blir det lite tempo på tillställningen så kan hon bli farlig den sista biten.

1 Briljant Sensation har bara vunnit en gång på 17 starter. Den enda segern hittills togs från ledningen på Tingsryds milebana över aktuell distans för tre starter sedan. Den här gången blir det tuffare att räcka hela vägen till seger. Utgångsläget är annars passande och lyckas Peter Untersteiner hålla upp ledningen så kan hon få en fin resa på innerspår fast hon får ses främst som ett platsbud. Barfota runt om nu kan lyfta henne ett snäpp. Det blir även rycktussar och jänkarvagn meddelar man från stallet.

Min Vinnare: 6 Grande Diva Sisu
Spets efter 500m: 6 Grande Diva Sisu
Skrällen: 8 Boxer Shrimp
Ranking: A 6 B 9,1,8,4,5,2 C 10,3,7

V64-4
StoSprintern - Uttagningslopp över 1609 meter och jag har streckat sex hästar. 7 Gina Mearas har tre lopp i kroppen efter lång frånvaro. Senast så fick hon ett lopp i rygg på den ledande Dontlooseallmoney och hon fick aldrig någon lucka så hon kom i mål med gott om krafter sparade. Nu har hon fått ett spår lite långt ut på vingen men med lite klaff så kan det vara läge för en fullträff.

8 Dontlooseallmoney vann sitt försök till Drottning Silvias Pokal från ledningen men hon gjorde bort sig i finalen. Senast visade hon fin form när hon travade i ledningen i ett tufft tempo och hon höll bra som tvåa bakom Golden Tricks som tog ner henne från utvändig position. Iskallt utgångsläge nu men hon är kvick iväg så kommer hon ner i en hygglig position så kan det räcka en bit här. Dock minus med att hon ska gå med öppet huvudlag istället för helstängt som senast och dessutom så blir det skor runt om.

4 Gobi Princess kom med en härlig avslutning och spurtade in till andraplatsen i ett uttagningslopp till Drottning Silvias Pokal som vanns av Residual Thrust näst senast. I den efterföljande finalen så galopperade hon bort sig. Kan hon hålla ihop aktionen nu så kan hon få ett passande lopp i den främre träffen och då kan hon vara med och utmana om segern här.

6 Claire Di Quattro gjorde det bra vid vinsten för tre starter sedan. Hon avslutade då mycket bra och tog ner Use Face till en knapp seger. Efter det har hon gjort två starter till utan några framgångar. Björn Goop förstärker i sulkyn nu och stämmer det lite med positionerna på vägen så kan hon vara med i segerstriden.

3 Feel The Rush har inte varit som bäst på slutet men hon kan bättre än vad hon har visat då. Hon kan öppna rätt så vettigt så det är inte omöjligt att Thomas Uhrberg kan trycka sig till spets efter en bit av loppet och skulle så bli fallet så stiger hennes chanser här.

2 Ies Elisabet är mycket bättre än vad raden visar. Hon är kvick iväg och kan vara den hästen som tar ledningen initialt hon brukar dock köras i ryggar så trots den korta distansen så kanske Carl Johan Jepson väljer att släppa ifrån sig ledningen men skulle hon sedan få en lucka så är hon vass den sista biten och då kan hon nypa en framskjuten placering.

Min Vinnare: 7 Gina Mearas
Spets efter 500m: 3 Feel The Rush
Skrällen: 4 Gobi Princess
Ranking: A 7 B 8,4,6,3,2 C 5,10,1,9

V64-5
Uttagningslopp Summer Meeting Halmstad över 2140 meter och jag har streckat fem hästar. 3 Rajah Silvio har årsdebuten avklarad och han kan vara klart förbättrad till den här starten. Han fick då ett lopp i rygg på den ledande Tony Afrika och han avslutade sedan strålande den sista biten och plockade meter på meter på ledaren men han lyckades aldrig ta sig förbi så det slutade med en andraplats. Med det loppet innanför västen nu så kan han vara klart förbättrad nu. Han är snabb iväg och kommer han till ledningen smärtfritt så kan han leda loppet länge om han slipper att utstå alltför hård press under vägen. Inte säkert att det blir spets men en fin resa i den främre träffen borde han kunna få så han ska räknas tidigt här.

8 Atik D.L. satt i fjärde utvändigt innan han vreds på till attack på den sista bortre långsidan och via en härlig avslutning ute i spåren så rundade han sitt motstånd på ett bra vis till en överlägsen seger näst senast. Gången efter det så provade han lyckan i Harper Hanovers lopp på Solvalla under Elitloppshelgen och där så fick han göra en del grovjobb och han orkade inte riktigt över den dryga distansen mot tufft motstånd så han slutade oplacerad. Han är annars stark och rejäl så kan Carl Johan Jepson servera honom en fin resa så kan det räcka långt här.

5 Zizou fick en invändig löpning och han gick sedan i mål med gott om sparade krafter i ett lopp som vanns av Southwind Queen senast. Han kom med en stark avslutning till seger i ett lopp på Kalmar över lång distans för tre starter sedan. Får han ett passande lopp så kan han vara med och utmana om segern här. Han kommer att tävla med skor bak nu vilket är ett litet minus.

6 Kick The Dust Ås har vunnit 5 av 12 starter och kommer nu ut i en spännande årsdebut. Han var väldigt duktig i den senaste starten när han tävlade barfota runt om för första gången och då hade han inga problem med att avgöra till seger. Nu är han anmäld med skor och han har varit borta från tävlingsbanorna länge så det kan saknas en del till toppformen men han har gott kunnande så jag vågar inte plocka bort honom från systemet.

9 Arapaho Ghostdance tog två raka segrar i april. Senast så slog han på en galopp när han var under frammarsch. Kan han hålla ihop aktionen nu och om han kan få lite draghjälp under slutrundan så kan han vara intressant till en låg procent på spelet.

Min Vinnare: 3 Rajah Silvio
Spets efter 500m: 3 Rajah Silvio
Skrällen: 9 Arapaho Ghostdance
Ranking: A 3 B 8,5,6,9 C 7,10,11,2,1,4,12

V64-6
Vi avslutar V64 med StoSprintern - Uttagningslopp över 1609 meter och jag har streckat fyra hästar. 1 Galant Sisu har gjort bra lopp på sistone från tråkiga utgångslägen. Betydligt bättre startspår den här gången. Hon är snabb från start och gäller som spetsfavorit här. Får Per Nordström som kör hästen fuska bort en del av loppet där framme i ledningen så kan hon bli svår att plocka ner så hon ska räknas tidigt här. Det blir barfota runt om samt helstängt huvudlag med hål i samt bike.

10 Amelie Grif har stora problem med att hålla sig till rätt gångart. I samtliga tre starter under året så har hon galopperat. Senast i Fyraåringseliten för Ston så galopperade hon i början av loppet men hon kom tillbaka bra och då spurtade hon in till femteplatsen bakom Golden Tricks som vann det loppet. Kan hon hålla ihop aktionen nu och om hon kan få lite draghjälp under slutrundan så kan hon avsluta loppet fort och då kan det vara läge för en seger.

6 Award Kronos travade en stor del av loppet i ledningen senast men i den sista kurvan så tröt krafterna och Dixie Brick tog över ledningen och sedan så försvarade hon sig med en galopp på upploppet. Hon kan öppna bra och hon var duktig när hon vann från ledningen för tre starter sedan. Inte säkert att det går att komma till ledningen den här gången men får hon ett passande lopp i den främre träffen så kan hon vara med och kämpa om segern här.

4 Dior Ima har inte så många segrar så här långt men hon har varit ute i en hel del tuffa lopp där hon har skaffat sig nyttig hårdhet. Trevligt startspår här så kan Magnus A Djuse som sitter upp bakom hästen hitta en vettig position innan attacken sätts in så kan hon vara långt framme här.

Min Vinnare: 1 Galant Sisu
Spets efter 500m: 1 Galant Sisu
Skrällen: 2 Schweppes
Ranking: A 1 B 10,6,4,7,2 C 5,8,3,9

Lycka till

/ Henrik Hilmersson

0 Kommentarer Odds kan ändras. Alla odds var korrekta vid den tidpunkt de publicerades.
Kommentarer
För att kommentera måste du vara inloggad.

Bettingbonusar för nya kunder

Åldersgräns 18 år. Regler & villkor gäller. stödlinjen.se. spelpaus.se. Spela ansvarsfullt. Spela inte för mer än du har råd att förlora.

bet365:

Upp till 1250 kr i spelkrediter!
Minsta insats 50 kr och krav på 1x fastställt spel för att få spelkrediterna. Minsta odds, spel och betalningsmetod exkluderingar gäller. Utbetalningar exkluderar insatser i spelkrediter. Tidsbegränsningar och villkor tillämpas. 18+

Unibet:

Sätt in 100 kr spela för 200 kr!
18+ År - Regler & Villkor gäller, stödlinjen.se

LeoVegas:

Gratisspel upp till 100 kr!
18+ År - Regler & Villkor gäller, stödlinjen.se. Erbjudandet gäller nya spelare. 1x omsättningskrav till min odds 1.80 för att få bonusen.

Casumo:

Spela för 100 kr, få 100 kr!
18+ År - Regler & Villkor gäller, stödlinjen.se

Nordicbet:

100% bonus upp till 100 kr!
18+ År - Regler & Villkor gäller, stödlinjen.se

Bethard:

100% bonus upp till 100 kr!
18+ År - Regler & Villkor gäller, stödlinjen.se

SpeedyBet:

100% bonus upp till 100 kr!
18+ År - Regler & Villkor gäller, stödlinjen.se

Betsafe:

100% bonus upp till 100 kr!
18+ År - Regler & Villkor gäller, stödlinjen.se

Senaste Spelbloggar

Åldersgräns 18 år. Regler & villkor gäller. stödlinjen.se. spelpaus.se. Spela ansvarsfullt. Spela inte för mer än du har råd att förlora.

Oddsbonusar för nya kunder

Åldersgräns 18 år. Regler & villkor gäller. stödlinjen.se. spelpaus.se. Spela ansvarsfullt. Spela inte för mer än du har råd att förlora.
  Dagens Bästa Speltips
Åldersgräns 18 år. Spela ansvarsfullt. stödlinjen.se.
Odds
19:00  Modo - Björklöven
Ishockey - Hockeyallsvenskan  - 2
2.00
  Rekatochklart Speltips
Åldersgräns 18 år. Spela ansvarsfullt. stödlinjen.se.
Odds
19:00  Modo - Björklöven
Ishockey - Hockeyallsvenskan  - 2
2.00
19:30  Pixbo - Thorengruppen
Innebandy - Superligan Herr - Över 12,5 mål
1.96
20:45  Benevento - Torino
Fotboll - Serie A - Under 2,5 mål
2.00
21:00  PSG - Montpellier
Fotboll - Ligue 1 - 1 & BLGM
2.48
01:00  Washington - Buffalo
Ishockey - NHL - 2
2.15
13:00  Southampton - Arsenal
Fotboll - FA-cupen - Över 2,5 mål
2.05
16:00  Sheffield U - Plymouth
Fotboll - FA Cupen - 1 asian hcp -1
1.70
16:00  Lund - Sirius
Innebandy - SSL - 1 hcp +3,5
1.80
18:00  Udinese - Inter
Fotboll - Serie A - 2
1.67
18:00  Milan - Atalanta
Fotboll - Serie A - BLGM + ö2,5
1.80
18:30  Cheltenham - Manchester City
Fotboll - FA Cupen - 2 asian hcp -2.5
1.96
21:00  Aston Villa - Newcastle
Fotboll - Premier League - 1 asian hcp -1,5
2.35
21:00  Alaves - Real Madrid
Fotboll - La Liga - Under 3 mål
1.76
12:30  Juventus - Bologna
Fotboll - Serie A - 1 asian -1,5
2.20
13:00  Chelsea - Luton
Fotboll - FA Cupen - 2 asian hcp +2,5
1.76
15:30  Fulham - Burnley
Fotboll - FA Cupen - 1
2.25
16:15  Elche - Barcelona
Fotboll - La Liga - 2 asian -1,5
2.08
21:00  Atletico Madrid - Valencia
Fotboll - La Liga - 1 asian -1
1.70
  Rekatochklart Poolspel
Åldersgräns 18 år. Spela ansvarsfullt. stödlinjen.se.
12:45  V65 Tips Boden 22/1
Insats: 576 kr - DrTrav
18:00  Powerplay Tips Fredag 22/1
Insats: 144 kr - MrHockey
19:30  V64 Tips Romme 22/1
Insats: 576 kr - DrTrav
20:00  Topptipset Tips Fredag 22/1
Insats: 144 kr - Tipsexperten
20:55  DD Tips Romme 22/1
Insats: 200 kr - DrTrav
16:00  Stryktipset Tips Lördag 23/1
Insats: 864 kr - Tipsexperten
16:00  Stryktipset Tips Lördag 23 Jan
Insats: 864 kr - USandeback
16:20  V75 Tips Bollnäs 23/1
Insats: 1260 kr - DrTrav
15:00  Europatipset Tips Söndag 24 Jan
Insats: 864 kr - USandeback

Livestreaming