DrTrav Åldersgräns 18 år. Regler & villkor gäller. stödlinjen.se. spelpaus.se. Spela ansvarsfullt. Spela inte för mer än du har råd att förlora.
DrTrav

V64 Tips Halmstad Måndag 24/2

24 Februari 2020 - 13:00

Kvällens V64 tävlingar avgörs på Halmstad och här nedan följer min lösning av omgången.

Jag spikar i två av loppen dels i V64-4 på nummer 6 Chablis D.K. som är en segervan valack som har vunnit 14 av 39 starter hittills i karriären. Han gästade Sverige för tre starter sedan och blev då trea i ett klart tuffare stayerlopp som vanns av Juan före Olle Rols. Han kommer till den här starten med en färsk seger i raden och mot ett överkomligt motstånd här så tror jag Steen Juuls häst blir svårstoppad. Vinnarodds 2.00 hos Casumo , Unibet & LeoVegas

Min andra spik kommer i V64-6 på nummer 5 Night Brodde som kom bort i senaste starten på Vincennes men innan det misslyckandet så hade han tre raka vinster. I finalen av bronsdivisionen i slutet av fjolåret så drog han på i ledningen och stack sedan undan till en klar seger från den positionen. Han är kvick iväg och trivs väldigt bra i ledningen så här tror jag han körs till spets omgående och från den positionen så tror jag han blir svårstoppad här. Skulle det inte bli spets så kan han visa sig vara starkast från dödens om det skulle behövas. Vinnarodds 1.80 hos Casumo , Unibet & LeoVegas

V64 Tips Halmstad Måndag 24/2
V64-1 1,3,5,7
V64-2 2,7,8,9,10,11
V64-3 1,2,3,4,8,10
V64-4 6 Chablis D.K.
V64-5 6,10,11,14
V64-6 5 Night Brodde

576 rader x 1 = 576 kr (spelar utdelning endast på 6 rätt)

DD Tips Halmstad Måndag 24/2
DD1: 6,10,11,14
DD2: 5 Night Brodde

4 rader x 50 kr = 200 kr

Här kan du spela på fasta odds på trav:
bet365 , Unibet , 888sport , Nordicbet , LeoVegas, Casumo

V64-1
Vi inleder V64 med ett lopp över 2140 meter och jag har streckat fyra hästar, 5 Franklin Face är van vid att mota tufft motstånd. Han vann ett försök i bronsdivisionen från ledningen näst senast över kort distans. I finalen senast så blev det en sjundeplats. Här tror jag att Lutfi Kolgjini gasar mot ledningen och kostar det inte alltför mycket kraft att nå spets så kan han leda loppet länge, 3 Champion Melon galopperade bort sig senast men han gjorde det bra vid segern före det när han mestadels travade i dödens men trots det så plockade han ner sitt motstånd till seger. Han är kvick iväg så från ett trevligt utgångsläge här så sitter han bra till i den främre träffen omgående så han ska räknas tidigt här.

1 Sharp Dream höll farten okej till andraplatsen bakom Zeeland Kronos senast. Innerspåret nu är inte det bästa för jag tror inte hon kan hålla upp ledningen men med lite klaff så kan hon bli farlig den sista biten, 7 Wingait Erik ströks inför en tilltänkt start för hälta i början av året. Det är nog ingen toppform men det är inte så många hästar med i loppet och skulle det bli överpace på loppet så kan han avsluta loppet vasst och då kan skrällen vara ett faktum.

Min Vinnare: 5 Franklin Face
Spets efter 500m: 5 Franklin Face
Skrällen: 7 Wingait Erik
Ranking: A 5,3 B 1,7 C 4,6,8
Travbonus: 100% upp till 1000 kr hos Casumo

V64-2
Ett Spårtrappa lopp över 2640 meter och jag har streckat sex hästar, 9 Svempa Laday kommer med mycket fin form till den här starten. Han gick en rejäl avslutning fram till seger senast. Nu är det debut över den långa distansen men kan Thomas Dalborg som kör hästen få gå med i en vettig rygg och vänta med att sätta in slutstöten fram till upploppet så har han en härlig avslutning som biter bra till slut och då kan han blanda sig i segerstriden igen, 2 Maestro Crowe inledde karriären fint med fem raka vinster. Efter har han inte fungerat för det har blivit galopp i de båda senaste loppen. Han går inte riktigt upp till vingen i starten för han verkar vara rädd för startbilen men kan han hålla sig lugn i starten och om han kan hålla ordning på benen här så provar nog Peter Ingves mot ledningen när han har travat in sig och skulle så bli fallet så kan han bli att räkna med här. Den långa distansen är passande för han är stark men det är ingen häst jag litar på fullt ut.

8 Restless Heart stod ensam på start i ett V86 lopp senast. Det fungerade väldigt bra för hon fick bestämma en del i spets och hon stack sedan undan till en överlägsen seger. Hon har galopperat mycket tidigare så hon är inte heller att lita på och här är det ett annat läge än jämfört mot senast men om Marc Elias som kör hästen kan slinka ner i ett vettigt slagläge så kan det räcka en bit här, 11 Typhoon Face gjorde sin första start sedan september ifjol när han blev tvåa bakom Springbank senast. Med lopp i kroppen nu så kan han vara förbättrad till den här starten och här blir det nog en offensiv styrning och då kan han visa sig vara starkast i det här gänget.

Min Vinnare: 9 Svempa Laday
Spets efter 500m: 2 Maestro Crowe
Skrällen: 9 Svempa Laday
Ranking: A 9,2 B 8,11,10,7,5,12 C 6,4,1
Spela på loppet hos Casumo, bet365, Unibet, LeoVegas

V64-3
LRF Konsults lopp över 1640 meter och jag har streckat sex hästar, 3 Sephora har gjort två starter för Håkan K Persson. Det blev vinst i debuten när hon tog ledningen men släppte och hon avgjorde sedan till en knapp seger. Gången efter det så räckte hon inte riktigt till i ett V75 lopp i början av året men efter den starten så har hon blivit behandlad och nu blir det troligen helstängt huvudlag och jänkarvagn så från ett trevligt utgångsläge här så ska hon räknas tidigt, 4 Call The Shots travade i spets senast och höll rätt bra men hon fick nöja sig med tredjeplatsen i ett lopp som vanns av Gooner. Här tror jag hon laddas mot täten igen och kan hon komma till ledningen smärtfritt så kan hon leda loppet länge så hon ska räknas tidigt här.

1 Chip Chop Koea gav sig den sista biten från ledningen i comebacken senast. Med lopp i kroppen nu så kan han vara bättre till den här starten. Det är inte säkert att det blir ledningen den här gången men skulle det inte bli spets så borde det kunna bli en fin resa på innerspår och med en eventuell lucka till slut så kan det räcka en bit mot det här gänget, 8 Galewindsonthepath har ännu ingen seger efter tolv starter hittills. Han var tillbaka efter tävlingsvila och avslutade då positivt till fjärdeplatsen i ett lopp som vanns av Victorious Wine senast. Dåligt utgångsläge nu över den korta distansen men om det klaffar lite på vägen så kan det vara läge för den första segern, 2 Justina var inte så bra senast men hon behövde nog loppet. Från ett bra utgångsläge nu så kan hon vara vassare till den här starten och till en låg procent på spelet så kan hon vara intressant, 10 Silver Glen travade utvändigt ledaren senast och det blev för tufft så han slutade oplacerad. Med överpace på loppet så har han en bra spurt att ta till och kan då vara långt framme här.

Min Vinnare: 3 Sephora
Spets efter 500m: 4 Call The Shots
Skrällen: 8 Galewindsonthepath
Ranking: A 3,4 B 1,8,2,10,5,9,6 C 7,12,11
Travbonus: 100% upp till 1000 kr hos Casumo

V64-4
Ett Stayerlopp över 3140 meter och jag har spikat nummer 6 Chablis D.K. som är en segervan valack som har vunnit 14 av 39 starter hittills i karriären. Han gästade Sverige för tre starter sedan och blev då trea i ett klart tuffare stayerlopp som vanns av Juan före Olle Rols. Han kommer till den här starten med en färsk seger i raden och mot ett överkomligt motstånd här så tror jag Steen Juuls häst blir svårstoppad.

Vid gardering kan 1 Cash Alo som är ensam på startvolten och sitter i ledningen omgående vara tänkbar. Han spänner sig och galopperar när han är bland andra hästar så här är det passande förutsättningar och skulle han få vara ifred en del där framme i täten så han får trava in sig så kan det räcka en bit här men jag tror ändå inte han håller undan till seger, 9 Copimade har lämnat Jörgen Westholms träning och återfinns numera hos Flemming Jensen. Det blir första starten sedan november nu så formen är ett frågetecken och han kan nog behöva loppet. Dessutom så har han inte vunnit sedan han vann Klass II finalen på Solvalla under elitloppshelgen 2016 och jag tror inte han vinner ikväll heller.

Min Vinnare: 6 Chablis D.K.
Spets efter 500m: 1 Cash Alo
Skrällen: 1 Cash Alo
Ranking: A 6 B 1,9,2,4,7,5 C 10,3
Spela på loppet hos Casumo, bet365, Unibet, LeoVegas

V64-5
Ett Stolopp över 2140 meter och jag har streckat fyra hästar, 14 Modern Love svarade för en strålande insats när hon gick på i tredjespår med varvet kvar till mål från kön och in i slutsvängen så tog hon över ledningen och stack sedan undan till en överlägsen seger näst senast. Gången efter det så var hon ute i ett V75 lopp och då blev det en tidig galopp och sedan så höll hon mest farten och slutade oplacerad. Felfri nu så kan det bli en bra start från springspåret här och kan Thomas Dalborg servera henne en fin löpning så kan hon bli farlig över upploppet så hon ska räknas tidigt här, 11 Volita Go hade spår 8 bakom bilen i ett sprinterlopp och fick backa sig sist men hon avslutade sedan klart bra även om det bara räckte till fjärdeplatsen bakom vinnande Taiga Woodland senast. Löser det sig med positionerna och om Marc Elias som kör hästen kan hitta en bra rygg att gå i så kan hon bli farlig den sista biten och kan då blanda sig i segerstriden här..

6 Wine Lane drog till ledningen från bakspår i volten senast men in på upploppet så var krafterna slut och det slutade med en sjätteplats. Här har hon springspår på startvolten så jag tror hon sitter i spets in i första sväng och kan hon hålla sig lugn där framme i täten så kan det räcka en bit mot det här gänget, 10 Zanzibar Effe har ingen vidare rad men hon hängde med rätt bra till fjärdeplatsen i ett lopp som vanns av Zaira Del Ronco näst senast. Felfri nu och om Stefan Persson som kör hästen kan få till en bra styrning så kan hon ställa till med en överraskning här, 7 Laurenti har en del anhängare men det är ingen stjärna i min bok. Två segrar på 24 starter har det blivit och senast blev det en andraplats bakom Evengeline Face. Springspår nu men det är inte säkert att Peter Untersteiner når ledningen så jag tycker hon är överstreckad här.

Min Vinnare: 14 Modern Love
Spets efter 500m: 6 Wine Lane
Skrällen: 15 Orbital Ås
Ranking: A 14,11 B 6,10,15,7,12,1,13,5 C 9,4,8,2,3
Travbonus: 100% upp till 1000 kr hos Casumo

V64-6
Vi avslutar V64 med Banfotograf Lars B Persson's lopp över 1640 meter och jag har spikat nummer 5 Night Brodde som kom bort i senaste starten på Vincennes men innan det misslyckandet så hade han tre raka vinster. I finalen av bronsdivisionen i slutet av fjolåret så drog han på i ledningen och stack sedan undan till en klar seger från den positionen. Han är kvick iväg och trivs väldigt bra i ledningen så här tror jag han körs till spets omgående och från den positionen så tror jag han blir svårstoppad här. Skulle det inte bli spets så kan han visa sig vara starkast från dödens om det skulle behövas.

Vid gardering kan 4 Wonderboy som fullföljde klart godkänt till andraplatsen bakom Kung Edward senast vara tänkbar. Bra utgångsläge nu så kan Steen Juul få till en bra styrning så kan det räcka en bit här men han får ses främst som ett platsbud, 6 Stella Newmen är ofta betrodd men hon har inte fått till det på sistone och har flera galopper i raden. Skulle hon hålla ordning på benen nu så har hon gott kunnande och då kan hon vara långt framme här men jag tror inte hon räcker till seger.

Min Vinnare: 5 Night Brodde
Spets efter 500m: 5 Night Brodde
Skrällen: 3 Dizzy River
Ranking: A 5 B 4,6,3,10,2,8 C 7,1,9
Spela på loppet hos Casumo, bet365, Unibet, LeoVegas

Lycka till

/ Henrik Hilmersson

0 Kommentarer Odds kan ändras. Alla odds var korrekta vid den tidpunkt de publicerades.
Kommentarer
För att kommentera måste du vara inloggad.

Bettingbonusar för nya kunder

Åldersgräns 18 år. Regler & villkor gäller. stödlinjen.se. spelpaus.se. Spela ansvarsfullt. Spela inte för mer än du har råd att förlora.

bet365:

Upp till 1250 kr i spelkrediter!
Minsta insats 50 kr och krav på 1x fastställt spel för att få spelkrediterna. Minsta odds, spel och betalningsmetod exkluderingar gäller. Utbetalningar exkluderar insatser i spelkrediter. Tidsbegränsningar och villkor tillämpas. 18+

888sport:

100 kr startbonus!
18+ År - Regler & Villkor gäller, stödlinjen.se

Unibet:

Sätt in 100 kr spela för 200 kr!
18+ År - Regler & Villkor gäller, stödlinjen.se

LeoVegas:

Gratisspel upp till 100 kr!
18+ År - Regler & Villkor gäller, stödlinjen.se. Erbjudandet gäller nya spelare. 1x omsättningskrav till min odds 1.80 för att få bonusen.

Casumo:

Spela för 100 kr, få 300 kr!
18+ År - Regler & Villkor gäller, stödlinjen.se

SpeedyBet:

100% bonus upp till 100 kr!
18+ År - Regler & Villkor gäller, stödlinjen.se

Nordicbet:

100% bonus upp till 100 kr!
18+ År - Regler & Villkor gäller, stödlinjen.se

Bethard:

100% bonus upp till 100 kr!
18+ År - Regler & Villkor gäller, stödlinjen.se

Senaste Spelbloggar

Åldersgräns 18 år. Regler & villkor gäller. stödlinjen.se. spelpaus.se. Spela ansvarsfullt. Spela inte för mer än du har råd att förlora.

Oddsbonusar för nya kunder

Åldersgräns 18 år. Regler & villkor gäller. stödlinjen.se. spelpaus.se. Spela ansvarsfullt. Spela inte för mer än du har råd att förlora.
  Dagens Bästa Speltips
Åldersgräns 18 år. Spela ansvarsfullt. stödlinjen.se.
Odds
21:00  Lille - Nantes
Fotboll - Ligue 1 - 1
1.80
  Rekatochklart Speltips
Åldersgräns 18 år. Spela ansvarsfullt. stödlinjen.se.
Odds
20:30  Hertha Berlin - Frankfurt
Fotboll - Bundesliga - 1 draw no bet
1.69
21:00  Lille - Nantes
Fotboll - Ligue 1 - 1
1.80
02:00  Dallas - Tampa Bay
Ishockey - NHL - 2
2.03
13:00  Sirius - Mora
Innebandy - Superligan Damer - Under 10,5 mål
1.72
13:30  Brighton - Manchester Utd
Fotboll - Premier League - 1
4.90
15:00  Örebro - Sirius
Fotboll - Allsvenskan - BLGM + ö2,5
1.83
16:00  Crystal Palace - Everton
Fotboll - Premier League - 2
2.15
17:30  Halmstad - Ljungskile
Fotboll - Superettan - X2 1a halvlek
1.83
18:00  Cagliari - Lazio
Fotboll - Serie A - 2
1.72
20:45  Inter - Fiorentina
Fotboll - Serie A - 1 asian hcp -1
1.88
21:00  Betis - Real Madrid
Fotboll - La Liga - 2
1.87
13:00  Sheffield U - Leeds
Fotboll - Premier League - 1
2.70
14:00  Eibar - Athletic Bilbao
Fotboll - La Liga - 1 asian hcp 0
2.11
14:30  Falkenberg - Hammarby
Fotboll - Allsvenskan - 1
4.70
17:30  Manchester City - Leicester
Fotboll - Premier League - 1 asian hcp -1.5
1.81
17:30  Elfsborg - IFK Göteborg
Fotboll - Allsvenskan - 2 asian hcp +0,5
1.81
19:00  AIK - Mjällby
Fotboll - Allsvenskan - 1
2.0
  Rekatochklart Poolspel
Åldersgräns 18 år. Spela ansvarsfullt. stödlinjen.se.
12:45  V65 Tips Åmål Fredag 25/9
Insats: 600 kr - DrTrav
19:00  Powerplay Tips Fredag 25/9
Insats: 162 kr - MrHockey
19:00  Topptipset Tips Fredag 25/9
Insats: 144 kr - Tipsexperten
19:30  V64 Tips Bergsåker Fredag 25/9
Insats: 768 kr - DrTrav
20:55  DD Tips Bergsåker Fredag 25/9
Insats: 200 kr - DrTrav
16:00  Stryktipset Tips Lördag 26/9
Insats: 144 / 864 kr - Tipsexperten
16:00  Stryktipset Tips Lördag 26 Sep
Insats: 864 kr - USandeback
16:20  V75 Tips Solvalla Lördag 26/9
Insats: 900 kr - DrTrav
18:15  DD Tips Solvalla Lördag 26/9
Insats: 180 kr - DrTrav
14:30  Europatipset Tips Söndag 27 Sep
Insats: 864 kr - USandeback

Livestreaming