DrTrav Åldersgräns 18 år. Regler & villkor gäller. stödlinjen.se. spelpaus.se. Spela ansvarsfullt. Spela inte för mer än du har råd att förlora.
DrTrav

V64 Tips Halmstad Måndag 28/9

28 September 2020 - 12:14

Kvällens V64 tävlingar avgörs i Halmstad. Nedan följer min lösning av omgången.

Jag spelar med två spikar. 5 Aragorn As i den andra avdelningen samt 7 Custom Cheval i den femte avdelningen.

V64 Tips Halmstad Måndag 28/9
V64-1 1,4,5,8,10,11,14
V64-2 5 Aragorn As
V64-3 4,7,8,11
V64-4 Alla
V64-5 7 Custom Cheval
V64-6 2,4

560 rader x 1 = 560 kr (spelar utdelning endast på 6 rätt)

DD Tips Halmstad Måndag 28/9
DD1: 2,7,9
DD2: 2,4

6 rader x 30 kr = 180 kr

Spelbolag med fasta odds på trav:
bet365 - Casumo - LeoVegas - Unibet

V64 TIPS HALMSTAD MÅNDAG 28/9

V64-1
Vi inleder V64 med ett B-Tränarlopp över 2140 meter och jag har streckat sju hästar. 1 Das Auto höll upp ledningen från innerspåret för tre starter sedan och från spets så vann han sedan lätt. Gången efter det så travade han i spets igen men han var mindre bra då för han fick ge sig och kom in först som femma i ett lopp där La Cerise spurtade in till seger. Senast så var han rätt blek från ledningen. Han har tagit två vinster hittills i karriären och båda dessa är tagna från spets. Han har fått ladda om batterierna en dryg månad nu och med bara två motståndare på startvolten är det läge för ledningen igen. Skulle Marc Elias få styra och ställa som han vill där framme i täten så kan han rinna undan till en seger.

4 Matteo är en segervan herre som har vunnit 6 av 11 starter så här långt. Han har dock inte har haft samma goda utdelning på slutet. Han var inte som bäst senast men han har varit ute i rätt tuffa gäng. Han har varit struken efter senast. Nu återkommer han och kan Stefan Persson som finns i vagnen få till en bra styrning så kan han duga en bit mot det här motståndet.

10 Digital Crunch galopperade bort sig i ett uttagningslopp till Derbyt i den senaste starten. Han skulle sedan ha startat på Jägersro i början av månaden men han ströks då för en sårskada. Springspår på tilläggsvolten nu så prickar Pekka Lähdekorpi bra i startögonblicket så kan han sitta i en vettig position omgående. Får han ett passande lopp så gör han inte bort sig.

5 Ståhlebos King kommer med fin form till den här starten. För tre starter sedan så kom han med en godkänd avslutning och kom i mål som tvåa bakom Rapid On Line. Gången efter det så avancerade han framåt i tredjespår ut på slutrundan och han landade utvändigt om ledaren på den sista bortre långsidan. På upploppet så kopplade han sedan greppet på American Dream i ledningen och han vann sedan rätt enkelt. Senast så klev han fram i dödens med 1250 meter kvar av loppet. Han gjorde det bra men han tog sig aldrig förbi så han fick nöja sig med andrapriset bakom Run Brodde Run som vann det loppet från spets. Hittar Sören Boel som sitter upp bakom hästen en bra väg med honom så kan han dyka upp långt framme igen.

8 Karibean Dreams är ännu efter 30 starter i karriären utan seger. Hon höll godkänt och kom i mål som trea i ett lopp som vanns av Princess Kloster senast. Snävt spår i volten här men klarar hon av det momentet och om det klaffar med löpningsförloppet så kan hon ställa till med en rejäl överraskning.

Min Vinnare: 1 Das Auto
Spets efter 500m: 1 Das Auto
Skrällen: 8 Karibean Dreams
Ranking: A 1,4 B 10,5,8,14,11 C 2,9,7,6,3,13,15

V64-2
Ett Fyraåringslopp över 1640 meter. Jag har spikat 5 Aragorn As som debuterade på svensk mark näst senast. Han kom då med en härlig avslutning och då sänkte han sitt motstånd till seger på ett bra vis. Innan det hade han två raka spetssegrar. Han var ute i ett långlopp på Åby senast. Då fick han vandra större delen av loppet i dödens på Global Agreement. Han gjorde det bra men han lyckades inte ta sig förbi så det slutade med en andraplats. Kan Christoffer Eriksson slinka ner i ett vettigt slagläge innan han spelar ut speeden så tror jag han städar av det här gänget och tar en ny seger.

Vid gardering kan 7 Booze vara tänkbar. Han tog en knapp seger på Tingsryd för tre starter sedan. Gången efter det så var han inte långtifrån att kvala in till Derbyt. I ett Klass I försök senast så höll han mest farten och kom i mål som sexa i ett lopp där Exclusive Matter segrade. Spår lite långt ut på vingen här men kan han nå en hygglig position och om han kan få lite draghjälp under slutrundan så kan han vara långt framme.

3 Reddington kommer från en färsk seger. Han klev då fram i dödens med varvet till mål. Arvid S.H. som satt i spets fick sedan problem och galopperade i den sista kurvan och då tog han över kommandot och han dansade sedan undan till en förkrossande seger. Löser det sig med positionerna och om Peter Untersteiner kan hitta en bra väg med honom så kan han duga en bit även mot det här motståndet

Min Vinnare: 5 Aragorn As
Spets efter 500m: 1 Bravo Santana
Skrällen: 9 M.T.Oscar
Ranking: A 5 B 7,3,1,9 C 6,4,2,8

V64-3
Ett Spårtrappa lopp över 2640 meter och jag har streckat fyra hästar. 7 Elle Titation travade i ledningen men hon kunde inte stå emot en vass Gaya De Pervenche så hon fick nöja sig med andraplatsen näst senast. Gången efter det så tog hon en rejäl galopp innan bilen släppte fältet och hon tappade mycket mark. Hon kom dock tillbaka strålande och in på upploppet så hade hon inga problem med att avgöra till seger. I ett felfritt lopp nu så kan hon vara långt framme igen om Johan Untersteiner kan servera henne ett passande lopp.

4 Ninia's Boy gjorde det bra när han i en tät upploppsduell tog ner High Roller Sox till seger för tre starter sedan. Efter det har han inte lyckats för det har blivit två raka galoppmisslyckanden. Han är inte att lita på men kan han hålla sig till rätt gångart så kan han öppna rätt bra. Skulle Christoffer Eriksson hitta till ledningen här så kan han leda loppet länge om han slipper att utstå alltför hård press under vägen.

11 Utah Broline har bara vunnit en gång efter 14 starter. Han hade ingen bra dag senast och slutade oplacerad i ett sprinterlopp som vanns av Aragorn As. Det har gått en dryg månad sedan den insatsen nu. Kan han få lite draghjälp under slutrundan och om det blir ett uppskruvat tempo på tillställningen så kan han komma in i matchen.

8 Jambers har inte riktigt lyckats i två starter på svensk mark. Han var blek som storfavorit senast. Nu återkommer han efter drygt två månaders frånvaro så formen är svårbedömd. Han har inga problem med distansen och är han inte för ringrostig i sin comeback här så kan han vara med och kriga om en framskjuten placering.

Min Vinnare: 7 Elle Titation
Spets efter 500m: 4 Ninia's Boy
Skrällen: 2 Moons Lilla Olle
Ranking: A 7,4 B 8,11,6,2,14,15,10 C 9,5,1,12,13

V64-4
Ett lopp över 1640 meter och jag har streckat alla tio hästarna. 8 Gambit Brodde gjorde ett bra upplopp till seger i comebacken näst senast. Gången efter det slutade han fyra i K.G. Bertmarks Minne under Derbyhelgen på Jägersro. Utgångsläget nu är inte det bästa men han gynnas av två invändiga strykningar så kan Marc Elias slinka ner i en vettig position så kan han vara med och tampas om en framskjuten placering igen.

6 Quick Lane galopperade bort sig i ett uttagningslopp till Derbyt näst senast. Gången efter det så fick han en resa i tredje invändigt innan han fick luckan på upploppet och då avslutade han klart godkänt men det räckte bara till tredjeplatsen bakom Exclusive Matter som vann det loppet från ledningen. Han är härdad mot tufft motstånd och får han ett passande lopp så kan det var läge för en seger.

4 Gun Palema satt fast med sparade krafter och kom i mål som fyra i ett lopp som vanns av Vincent Chase näst senast. Gången efter det så galopperade hon bort sig med 300 meter kvar av loppet fast det var helt och hållet banan som hon inte fungerade på. Det fanns krafter kvar när hon felade då enligt Kevin Oscarsson som körde henne den gången. Kan hon hålla sig till rätt gångart så kan hon avsluta loppet fort och då kan det räcka en bit mot det här gänget.

10 D'Laina har lämnat Peter G Normans träning och kommer nu ut i en spännande debut i ny regi för Adrian Kolgjini. Hon kan öppna bra så det var synd med bakspåret här. Hon har inte startat på två månader men får hon smyga med i en vettig rygg innan attacken sätts in så kan hon bli att räkna med direkt i comebacken.

Min Vinnare: 8 Gambit Brodde
Spets efter 500m: 7 Zar O.P.
Skrällen: 10 D'Laina
Ranking: A 8,6 B 4,10,2,9,7 C 12,3,11

V64-5
Euro Classic Trot Next Year Höstpris - Treåringslopp över 2140 meter. Jag har spikat 7 Custom Cheval som har gjort det bra vid två raka andraplatser. Han var duktig som tvåa bakom Maquavit E. efter en resa i dödens i den norska Kriterieuttagningen näst senast. Han hamnade helt snett på det i den efterföljande finalen men han gick en härlig avslutning ute i spåren under slutrundan fast han fick aldrig tag i High Flyer som vann loppet. Han är inte så startsnabb och han har ett spår lite långt ut på vingen men kan han sitta i en vettig position inför avgörandet så tror jag han blir svår att stå emot när Kim Eriksson väljer att sätta in slutstöten.

Vid gardering kan 9 Hulken Sisu vara tänkbar. Han hade ett iskallt utgångsläge i uttagningsloppet till Kriteriet senast och han slutade då oplacerad bakom Henry Flyer Sisu som vann det loppet. Rick Ebbinge upp på Jerry Riordan tränat för första gången nu är intressant och dessutom är det anmält barfota runt om även det för första gången. Med rätt resa här så kan han bli att räkna med över upploppet.

2 Brilliant Smile tog ledningen och släppte sedan till Honey Mearas och hon kunde sedan inte riktigt hänga med och kom in som trea näst senast. Gången efter det så avslutade hon starkt till seger i ett litet fält på Jägersro. Hon är snabb iväg och gäller som spetsfavorit. Från den positionen så kan hon leda loppet länge om hon slipper att utstå alltför hård press under vägen.

Min Vinnare: 7 Custom Cheval
Spets efter 500m: 2 Brilliant Smile
Skrällen: 5 Dennis K.
Ranking: A 7 B 9,2,8,5,1 C 6,11,3,10,4

V64-6
Vi avslutar V64 med HallandsMästaren - Stall Geljs lopp över 2140 meter och jag har streckat två hästar. 2 Stoletheshow har gjort det bra på sistone. Näst senast så travade han i ledningen och från den positionen så höll han undan till seger. Gången efter det så startade han i Jubileumspokalen på Solvalla. Han fick då utstå elak press i ledningen men trots detta så höll han heroiskt till andraplatsen bakom Missle Hill som gynnades av det höga tempot. Med den startsnabbheten han besitter så tror jag på tidig ledning igen och från spets så säljer han sig dyrt.

4 Zarenne Fas pressade på den ledande Stoletheshow i dödens men han blev rejält trött och dalade genom fältet i Jubileumspokalen näst senast. I Finlandia Ajo gången efter det så sänkte han den ledande Double Exposure från utvändig position kort före mål till seger. Han tål att göra en del grovjobb på egen hand och hittar Rick Ebbinge som får chansen nu en bra väg med honom så kan han vara långt framme igen.

I övrigt kan 11 Pastore Bob vara tänkbar. Han kommer från en seger i ett fyrahästarslopp på Jägersro. Han gick då i ledningen och i en snabb avslutning så höll han undan till en knapp seger före Tycoon Conway Hall. Tråkigt läge nu men om det löser sig med positionerna och om han kan få smyga med i en vettig rygg innan attacken sätts in så kan han bli farlig om det blir ett uppskruvat tempo på tillställningen fast han får ses främst som ett platsbud.

Min Vinnare: 2 Stoletheshow
Spets efter 500m: 2 Stoletheshow
Skrällen: 11 Pastore Bob
Ranking: A 2,4 B 11,9,10,12 C 5,3,1,7,6,8

Lycka till

/ Henrik Hilmersson

0 Kommentarer Odds kan ändras. Alla odds var korrekta vid den tidpunkt de publicerades.
Kommentarer
För att kommentera måste du vara inloggad.

Bettingbonusar för nya kunder

Åldersgräns 18 år. Regler & villkor gäller. stödlinjen.se. spelpaus.se. Spela ansvarsfullt. Spela inte för mer än du har råd att förlora.

Lucky Sports:

100 kr tillbaka vid förlust!
18+ År - Regler & Villkor gäller, stödlinjen.se

Unibet:

Sätt in 100 kr spela för 200 kr!
18+ År - Regler & Villkor gäller, stödlinjen.se

bet365:

Upp till 1250 kr i spelkrediter!
Minsta insats 50 kr och krav på 1x fastställt spel för att få spelkrediterna. Minsta odds, spel och betalningsmetod exkluderingar gäller. Utbetalningar exkluderar insatser i spelkrediter. Tidsbegränsningar och villkor tillämpas. 18+

Snabbare:

100% bonus upp till 100 kr!
18+ År - Regler & Villkor gäller, stödlinjen.se

Hajper:

100% bonus upp till 100 kr!
18+ År - Regler & Villkor gäller, stödlinjen.se

SpeedyBet:

100% bonus upp till 100 kr!
18+ År - Regler & Villkor gäller, stödlinjen.se

Casumo:

Spela för 100 kr, få 100 kr!
18+ År - Regler & Villkor gäller, stödlinjen.se

LeoVegas:

Sätt in 100, få 100 kr gratisspel!

Senaste Spelbloggar

Åldersgräns 18 år. Regler & villkor gäller. stödlinjen.se. spelpaus.se. Spela ansvarsfullt. Spela inte för mer än du har råd att förlora.

Oddsbonusar för nya kunder

Åldersgräns 18 år. Regler & villkor gäller. stödlinjen.se. spelpaus.se. Spela ansvarsfullt. Spela inte för mer än du har råd att förlora.
  Dagens Bästa Speltips
Åldersgräns 18 år. Spela ansvarsfullt. stödlinjen.se.
Odds
22:00  Barcelona - Getafe
Fotboll - La Liga - 1 asian -1,5
1.75
  Rekatochklart Speltips
Åldersgräns 18 år. Spela ansvarsfullt. stödlinjen.se.
Odds
22:00  Barcelona - Getafe
Fotboll - La Liga - 1 asian -1,5
1.75
04:00  Vancouver - Ottawa
Ishockey - NHL - 1
2.06
19:00  Hudiksvall - Gefle
Fotboll - Division 1 Norra - 2 hcp -1
2.35
21:00  Arsenal - Everton
Fotboll - Premier League - 2 Asian +0.5
1.85
18:30  West Ham - Chelsea
Fotboll - Premier League - 2
1.83
18:30  Valencia - Alaves
Fotboll - La Liga - BLGM
2.00
  Rekatochklart Poolspel
Åldersgräns 18 år. Spela ansvarsfullt. stödlinjen.se.
19:30  V64 Tips Bollnäs 22/4
Insats: 672 kr - DrTrav
20:55  DD Tips Bollnäs 22/4
Insats: 200 kr - DrTrav
12:45  V65 Tips Gävle 23/4
Insats: 616 kr - DrTrav
16:00  Stryktipset Tips Lördag 24 April
Insats: 864 kr - Tipsexperten
16:20  V75 Tips Halmstad 24/4
Insats: 1215 kr - DrTrav
18:20  DD Tips Halmstad 24/4
Insats: 250 kr - DrTrav

Livestreaming