DrTrav Åldersgräns 18 år. Regler & villkor gäller. stödlinjen.se. spelpaus.se. Spela ansvarsfullt. Spela inte för mer än du har råd att förlora.
DrTrav

V64 Tips Halmstad Måndag 9/12

9 December 2019 - 12:04

Kvällens V64 tävlingar avgörs i Halmstad och här nedan följer min lösning av omgången.

Jag spikar endast i V64-5 på nummer 7 Bankrobber som gjorde det bra som trea i ett V75-lopp på Jägersro som vanns av Dominic Wibb senast. Innan det så hade han tagit två raka segrar på ett bra vis. Nu går han ner i klass och han kan öppna bra ur volten så felfri här så tror jag att Johan Untersteiner sitter i ledningen i ett tidigt skede och från den positionen så tror jag han säljer sig dyrt.

V64-1 1,2,3,4,6,7,10,11
V64-2 3,4,9
V64-3 1,10
V64-4 6,7,9
V64-5 7 Bankrobber
V64-6 2,3,4,5,12

720 rader x 1 = 720 kr (spelar utdelning endast på 6 rätt)

Dagens Dubbel
DD1: 7 Bankrobber
DD2: 2,3,4,5,12

5 rader x 40 kr = 200 kr

Här kan du spela på fasta odds på trav:
bet365 , Unibet , 888sport , MrGreen, LeoVegas

V64-1
Vi inleder V64 med ett Stolopp över 2140 meter och jag har streckat åtta hästar, 11 Delicious One stod med hela 60 meter tillägg senast och trots en galopp under vägen så kom hon i mål på en fjärdeplats bakom vinnande C Black Beauty P D. Kan Thomas Uhrberg som kör hästen hålla henne i rätt gångart och kan hon hitta lite draghjälp under slutvarvet så fäller hon många hästar till slut, 10 Virgin Maiden visade gott kunnande i den näst senaste starten när hon segrade efter att ha hållit upp ledningen från innerspåret bakom startbilen och gick sedan undan till en knapp seger. Hon har tagit de flesta av sina vinster från ledningen så här handikappas hon av läget men löser det sig med positionerna så kan hon utmana om en framskjuten placering här.

4 Rafale D'Inverne öppnade fort i ett lopp som ingick i V75 senast och hon släppte ifrån sig ledningen på första långsidan och sedan fick hon aldrig fritt utan liftade med till andraplatsen bakom vinnande Princess S.W. Efter det har hon varit struken två gånger så formen nu är ett frågetecken och dessutom så har hon tävlat barfota runt om i de sju senaste starterna så att det blir skor på nu är knappast en fördel. Voltstart nu är bra och hon kan öppna rätt så fort så med en lyckad start här är det inte omöjligt att Carl Johan Jepson som kör hästen sitter i ledningen i ett tidigt skede och från spets så kan det räcka långt här, 6 Very Many Legs har lyft sig ett snäpp sedan hon lämnade Roger Walmann och kom till Peter Untersteiners träning. Med en fin resa i den främre träffen här så kan hon spurta in till en bra placering.

Min Vinnare: 11 Delicious One
Spets efter 500m: 4 Rafale D'Inverne
Skrällen: 3 Olga Utca
Ranking: A 11,10 B 4,6,7,3,1,2 C 9,5,8,12
Bonus: 100% upp till 3000 kr hos LeoVegas

V64-2
Ett Treåringslopp Ston över 2140 meter och jag har streckat tre hästar, 4 Princess Kloster gjorde det bra när hon drog undan till en enkel seger och vann med en del sparade krafter för tre starter sedan. Senast så galopperade hon i ett tidigt skede och tappade sina möjligheter. Felfri nu så tror jag att Peter Zadel har ledningen i sikte och skulle hon komma till spets utan någon större strid så är mycket vunnet så hon ska räknas tidigt här, 9 Galant Sisu inledde karriären bra med två raka segrar i våras men efter det så har det inte blivit någon mer seger. Hon kan öppna bra så bakspåret är inte det bästa men hon avslutade positivt till andraplatsen bakom Joyo senast så om Per Nordström kan få smyga med i en vettig rygg fram till upploppet så fäller hon många hästar till slut om det blir bra tempo på tillställningen, 3 Global Anniversary fick det fint serverat med en invändig löpning innan hon hittade loss och hon avgjorde sedan i fin stil till en säker seger senast. Från ett trevligt utgångsläge här så kan hon få ett bra lopp i den främre träffen och kan då blanda sig i segerstriden på nytt.

Min Vinnare: 4 Princess Kloster
Spets efter 500m: 4 Princess Kloster
Skrällen: 8 Hillbilly Woodland
Ranking: A 4 B 9,3,8,10,5,2 C 1,6,7
Spela på loppet hos bet365, Unibet, LeoVegas

V64-3
Ett lopp över 2640 meter och jag har streckat två hästar, 10 Gameboy Pellini kördes till ledningen efter 200 meter och gick sedan undan till en enkel seger via 13,7 sista 700 meterna senast. Här är det annorlunda förutsättningar med bakspår och lång distans men han tål att göra en del grovjobb på egen hand och då kan han bli svår att stå emot över upploppet så han ska räknas tidigt här, 1 Chilli Reerstrup har ett lopp i kroppen efter en tids frånvaro och kan vara klart förbättrad till den här starten. Med en lyckad start från det här läget så kan det bli en fin löpning i den främre träffen och då kan det räcka långt här, vid ytterligare gardering kan 5 Gubben Noak som alltjämt jagar sin första seger vara tänkbar. Han travade i ledningen senast men fick nöja sig med andraplatsen bakom Liza With A Z. Skulle han komma till ledningen och få trolla bort en del av loppet i täten så kan det bli en framskjuten placering här men jag tror inte han räcker till vinst.

Min Vinnare: 10 Gameboy Pellini
Spets efter 500m: 5 Gubben Noak
Skrällen: 5 Gubben Noak
Ranking: A 10,1 B 5,11,2,12,3 C 4,9,6,7,8
Bonus: 100% upp till 3000 kr hos LeoVegas

V64-4
Ett lopp över 2140 meter och jag har streckat tre hästar, 9 Iwan Boko har gjort det bra och har samlat i hop till en seger. Senast så fullföljde han bra till andraplatsen bakom Appreciated över lång distans. Med bra tempo på tillställningen och en fin löpning så kan han blanda sig i segerstriden så han ska räknas tidigt här, 6 Barista Oak har visat fin form på slutet och han kördes fram utvändigt ledaren under slutrundan senast och avgjorde sedan på ett bra vis till seger från den positionen. Han kan öppna rätt så vettigt så med en lyckad start här så kan det bli tidig ledning och skulle så bli fallet så kan det räcka till en ny seger här fast han kan vinna loppet från andra positioner också om det skulle behövas, 7 Global Writer riskerar att hamna på vingel från det här läget. Han är annars i god form och han var mycket bra näst senast då han från köposition avväpnade motståndarna och vann enkelt. Gången efter det så gick han starkt efter galopp så kan han hålla ordning på benen och det klaffar med positionerna så kan han bli att räkna med över upploppet.

Min Vinnare: 9 Iwan Boko
Spets efter 500m: 6 Barista Oak
Skrällen: 10 Believe In Fate
Ranking: A 9 B 6,7,5,10,2,8 C 3,1,12,11
Spela på loppet hos bet365, Unibet, LeoVegas

V64-5
Stalia Loppet- B-Tränarserien -8 över 2140 meter och jag har spikat nummer 7 Bankrobber som gjorde det bra som trea i ett V75-lopp på Jägersro som vanns av Dominic Wibb senast. Innan det så hade han tagit två raka segrar på ett bra vis. Nu går han ner i klass och han kan öppna bra ur volten så felfri här så tror jag att Johan Untersteiner sitter i ledningen i ett tidigt skede och från den positionen så tror jag han säljer sig dyrt, vid gardering kan 10 Rocky Bear som avslutade positivt till seger senast vara tänkbar. Skulle Håkan E Johansson som kör hästen få en lyckad start från sitt springspår kanske han kan komma före min vinnare till ledningen och skulle så bli fallet så ökar möjligheterna men jag håller min spik som strået vassare, 14 Elof Palema har inte fått till det på slutet men besitter gott kunnande och skulle han få det att stämma och de mer betrodda har en sämre dag så kan han ställa till med en rejäl överraskning fast han får ses främst som ett platsbud.

Min Vinnare: 7 Bankrobber
Spets efter 500m: 7 Bankrobber
Skrällen: 14 Elof Palema
Ranking: A 7 B 10,14,9,8,2,12 C 6,3,4,5,15,11
Bonus: 100% upp till 3000 kr hos LeoVegas

V64-6
Vi avslutar V64 med ett lopp över 1640 meter och jag har streckat fem hästar, 4 Ussara Mail var sjuk senast och kanske behöver ett lopp i kroppen nu. Hon är dock rejält kuskförstärkt då Carl Johan Jepson sitter i sulkyn i kväll och skulle hon prestera som innan sjukdomen så kan hon bli att räkna med här, 5 Poem In Motion vann enkelt från ledningen näst senast och hon gjorde debut i ny regi för Dan Widegren senast och hade då ett dåligt utgångsläge men gick sedan en bra avslutning till femteplatsen i ett lopp som vanns av Armani Hyrdehöj. Hon är kvick iväg så André Eklundh som kör hästen borde kunna hitta ner i ett vettigt slagläge så då ska hon räknas tidigt här, 2 Copaca Banana har ett lopp i kroppen efter en tids frånvaro och kan vara klart förbättrad till den här starten. Hon kan öppna bra och går normalt sett med skor och kan ledningen nås utan att det kostar alltför mycket kraft så kan det räcka långt här.

3 Tropicana Ås vann näst senast över aktuell distans sedan hon körts till ledningen efter ett knappt halvvarv. Från ett fint utgångsläge här så sitter hon bra till på nytt och kan då utmana om en framskjuten placering igen, 12 Quite A Quality kommer med två raka andraplatser. Här har hon fått ett besvärligt läge men om det klaffar med löpningsförloppet och blir ett uppskruvat tempo på tillställningen så kan han komma in i matchen.

Min Vinnare: 4 Ussara mail
Spets efter 500m: 2 Copaca Banana
Skrällen: 12 Quite A Quality
Ranking: A 4,5,2 B 3,12,8,7 C 6,9,10,1,11
Spela på loppet hos bet365, Unibet, LeoVegas

Lycka till

/ Henrik Hilmersson

0 Kommentarer Odds kan ändras. Alla odds var korrekta vid den tidpunkt de publicerades.
Kommentarer
För att kommentera måste du vara inloggad.

Bettingbonusar för nya kunder

Åldersgräns 18 år. Regler & villkor gäller. stödlinjen.se. spelpaus.se. Spela ansvarsfullt. Spela inte för mer än du har råd att förlora.

bet365:

Upp till 1250 kr i spelkrediter!
Minsta insats 50 kr och krav på 1x fastställt spel för att få spelkrediterna. Minsta odds, spel och betalningsmetod exkluderingar gäller. Utbetalningar exkluderar insatser i spelkrediter. Tidsbegränsningar och villkor tillämpas. 18+

Casumo:

Spela för 100 kr, få 300 kr!
18+ År - Regler & Villkor gäller, stödlinjen.se

SpeedyBet:

100% bonus upp till 100 kr!
18+ År - Regler & Villkor gäller, stödlinjen.se

Unibet:

Sätt in 100 kr spela för 200 kr!
18+ År - Regler & Villkor gäller, stödlinjen.se

LeoVegas:

Gratisspel upp till 100 kr!
18+ År - Regler & Villkor gäller, stödlinjen.se. Erbjudandet gäller nya spelare. 1x omsättningskrav till min odds 1.80 för att få bonusen.

Nordicbet:

100% bonus upp till 100 kr!
18+ År - Regler & Villkor gäller, stödlinjen.se

Bethard:

100% bonus upp till 100 kr!
18+ År - Regler & Villkor gäller, stödlinjen.se

888sport:

100 kr startbonus!
18+ År - Regler & Villkor gäller, stödlinjen.se

Senaste Spelbloggar

Åldersgräns 18 år. Regler & villkor gäller. stödlinjen.se. spelpaus.se. Spela ansvarsfullt. Spela inte för mer än du har råd att förlora.

Oddsbonusar för nya kunder

Åldersgräns 18 år. Regler & villkor gäller. stödlinjen.se. spelpaus.se. Spela ansvarsfullt. Spela inte för mer än du har råd att förlora.
  Dagens Bästa Speltips
Åldersgräns 18 år. Spela ansvarsfullt. stödlinjen.se.
Odds
20:00  Colorado - Arizona
Ishockey - NHL - 1
1.84
  Rekatochklart Speltips
Åldersgräns 18 år. Spela ansvarsfullt. stödlinjen.se.
Odds
02:00  Washington - NY Islanders
Ishockey - NHL - 2
3.00
12:00  Shandong Luneng - Shenzhen
Fotboll - Super League - 2 asian hcp +1
1.88
16:00  Örebro - Djurgården
Fotboll - Allsvenskan - BLGM
1.75
17:30  GIF Sundsvall - GAIS
Fotboll - Superettan - 1/1 ht/ft
2.40
18:00  Carolina - Boston
Ishockey - NHL - Över 4,5 mål
1.64
21:00  Manchester City - Lyon
Fotboll - Champions League - 1 asian hcp -1,5
1.77
21:00  Manchester City - Lyon
Fotboll - Champions League - City ö11,5 fri
1.72
14:30  Hammarby - Elfsborg
Fotboll - Allsvenskan - Över 2,5 mål
1.70
14:30  Falkenberg - AIK
Fotboll - Allsvenskan - 1 asian hcp 0
2.15
19:00  Almeria - Girona
Fotboll - La Liga 2 - 1
2.25
21:00  Sevilla - Manchester United
Fotboll - Europa League - Sevilla går vidare
2.10
  Rekatochklart Poolspel
Åldersgräns 18 år. Spela ansvarsfullt. stödlinjen.se.
18:45  Topptipset Tips Fredag 14/8
Insats: 144 kr - Tipsexperten
19:30  V64 Tips Romme Fredag 14/8
Insats: 672 kr - DrTrav
20:55  DD Tips Romme Fredag 14/8
Insats: 180 kr - DrTrav
16:00  Stryktipset Tips Lördag 15/8
Insats: 144 / 864 kr - Tipsexperten
16:00  Stryktipset Tips Lördag 15 Aug
Insats: 864 kr - USandeback
16:00  Stryktipset Tips 15/8 2020
Insats: 216 kr - Aston
16:20  V75 Tips Romme Lördag 15/8
Insats: 864 kr - DrTrav
18:20  DD Tips Romme Lördag 15/8
Insats: 200 kr - DrTrav
19:15  V65 Tips Umåker Lördag 15/8
Insats: 600 kr - DrTrav
14:30  Europatipset Tips Söndag 16/8
Insats: 144 / 864 kr - Tipsexperten

Livestreaming