DrTrav Åldersgräns 18 år. Regler & villkor gäller. stödlinjen.se. spelpaus.se. Spela ansvarsfullt. Spela inte för mer än du har råd att förlora.
DrTrav

V64 Tips Jägersro 1/12

30 November 2020 - 21:28

Kvällens V64 tävlingar hämtar vi från Jägersro. Nedan följer min lösning av omgången.

Jag spelar med en spik. 1 Toddler i den tredje avdelning.

V64 Tips Jägersro Tisdag 1/12
V64-1 4,6,7,10
V64-2 3,5,7,8,10,12
V64-3 3,10
V64-4 6,10
V64-5 1 Toddler
V64-6 4,5,6,7,10,11

576 rader x 1 = 576 kr (spelar utdelning endast på 6 rätt)

DD Tips Jägersro Tisdag 1/12
DD1: 1 Toddler
DD2: 5,6,7,10

4 rader x 50 kr = 200 kr

Spelbolag med fasta odds på trav:
bet365 - Casumo - LeoVegas - Unibet

V64-1 1640m auto
7 Racing Ribb stod för ett formintryck i sin avslutning i den senaste starten. Då gick man i mål som tvåa bakom vinnaren Ready Doc. Formen är på topp och i min bok står denna sexxåring påtur för seger. Blir inte förvånad om sätter nosen först redan ikväll.

10 Victory Lee är stallkompis med Racing Ribb. Denna femåring har märkligt nog inte fått sätta nosen först i loppen på slutet trots många väldigt bra prestationer. Idag är kanske inte utgångsläget optimalt med bakspår i ett kortlopp men om det skulle bli lite tempo på loppet ikväll är jag ändå inte främmande för att Victory Lee har form och kapacitet för att runda samtliga.

6 Eldorado Mearas gick i mål som femma på V75 i den senaste starten. Han sköt till bra när luckan kom på upploppet efter en invändig körning. Med det smyg loppet i kroppen tror jag på ett mer offensivt upplägg ikväll. Det är aviserat amerikansk vagn igen vilket är intressant. Tidig på kupongen.

Min Vinnare: 7 Racing Ribb
Spets efter 500m: 4 Nonstop Cheri
Skrällen:
Ranking: A 7,10,6 B 4,5,8,9,2 C 1,3

V64-2 2140m volt
12 Huis Clos är en treåring med både högt kunnande och problematik att hålla sig till rätt gångart. I den senaste starten fick man visa sitt höga kunnande när man vann enkelt på bra stil, 14,8 i 1800m stannade klockan på. Dessförinnan har man galopperat i fyra raka starter. Sköter sig bara denna Joakim Lövgren tränade treåring är vinstchansen hög trots spår 12 från start. Känslan är att Huis Clos tävlar mest mot sig själv.

8 Hector Mearas har nu fått två lopp i kroppen efter lite vila, visserligen galopperade man i comebacken för två starter sedan. Men man följde upp galoppen med en bra andraplats och visade att man håller bra för klassen. Nu lär formen vara framflyttad ytterligare till kvällens start och jag tycker man ska räknas tidigt här.

3 Conch Silvio är min tidiga ledare av loppet, detta treåriga sto har visat att hon kan mycket när hon fungerar. Håller bara Conch Silvio reda på sina ben i loppet så ska hon vara med i segerstriden ikväll.

Min Vinnare: 12 Huis Clos
Spets efter 500m: 3 Conch Silvio
Skrällen:
Ranking: A 12,8,3 B 5,7,10,9,11 C 6,1,4,2

V64-3 2140m volt
10 Gambit Brodde är kapacitetsmässigt bra för klassen och har inför denna starten fått vila och laddat batterierna efter fått att fått möta tuffa hästar på slutet. Idag är utgångsläget bra med springspår på bakvolten, med endast tre hästar på start. Jag tror man kommer vara offensiva från start och ladda iväg Gambit Brodde för att tidigt köra fram och överta ledningen. Hittar man till tidigt till ledningen tror jag inte man blir lätt för övriga att plocka ner. Förstahäst.

3 Speed Vici har jag inne på i den senaste starten på Mantorp. Då hade man två raka segrar på kontot men ändå valde Joakim Lövgren en invändig resa som favorit och blev fast med en del sparade krafter då. Nu är är läget lite annorlunda med bara tre hästar på start. Men Speed Vici har visat att han tål och göra grovjobb på egen hand och ska ses som en tidig utmanare till segern här ikväll och det ska bli intressant att se vilken taktik man väljer från detta utgångsläget.

8 Bastian startade på kort distans i den senaste starten, gjorde då en godkänd insats även om det inte var favoritdistansen då. Ikväll blir det mer ett liknande upplägg som för två starter sedan när man hade spår fem i volten, det loppet vann man då från ledningen. Ledningen lär det inte bli ikväll men formen är på topp och Bastian är en tuff utmanare till mitt lås i loppet.

9 Earthquake Neo var ute i ett långlopp på Charlottenlund i den senaste starten, gjorde då en fin prestation och gick i mål som trea mot tuffa konkurrenter. Känslan är dock att denna entaktade åttaåring behöver ett längre lopp för att kunna komma till sin fulla rätt. Han är mer stark än snabb, men skulle det bli bra fart från start så går han hela vägen in i mål. Skräll för den som garderar på.

Min Vinnare: 10 Gambit Brodde
Spets efter 500m: 10 Gambit Brodde
Skrällen: 3 Speed Vici
Ranking: A 10,3 B 8,9,5,4 C 7,2,1

V64-4 1640m auto
6 Enzo Design är en fyraårig valack med formen på topp. Fått tre lopp i kroppen efter lite vila och det har resulterat i två andraplatser och en seger. Segern kom i den senaste starten när man vann ett lopp på Charlottenlund från ledningen. Enzo Design är kvick iväg från start och är min tidiga ledare av loppet. Från den positionen biter man ifrån sig bra och blir därför min förstahäst i loppet.

Den jag väljer att dubbla systemet med är 10 Nothinglike Malena som har stått för bra insatser en längre tid. I den senaste starten fick man äntligen ta sin första seger på svensk mark, då var man på Färjestadstravet och vann överlägset med krafter obrukade i mål. Ikväll har man ett bakspår över kort distans, men ska trots det räknas som en bra segerchans för sin tränare Kenneth P Hansen.

Skrällen för den som vill gardera ännu mera är 8 Gypsy Eyes. Hon är inte helt att lita på i travet men kapacitet finns. I den senaste starten hade man utan galoppen med 100m från mål landat på en bra 14-tid. Långt framme ikväll om man håller sig till rätt gångart.

Min Vinnare: 6 Enzo Design
Spets efter 500m: 6 Enzo Design
Skrällen: 8 Gypsy Eyes
Ranking: A 6,10 B 2,8,5,4,1,12 C 7,11,9,3

V64-5 2140m auto
I denna avdelning hittar vi kvällens enda spik 1 Toddler. Denna åttaåring stod för en väldigt bra insats på Kalmar i den senaste starten, då vann man från ledningen via 10,5 sista 700m. Ikväll står man med ett perfekt utgångsläge, man är kvick iväg från start och lär behålla ledningen från innerspåret. Från ledningen ska segerchansen vara hög. Spik för mig.

Motbud
6 Commit Boom Bay är en kapabel sexåring hos Seen Juul som senast var ute och mötte Sevilla och Cyber Lane i N.J Koster Memorial. Ikväll är motståndet enklare. Commit Boom Bay har bevisad form och är en av utmanarna till min spik i loppet.

7 Comanche Moon bör ha uppåtgående formkurva nu med tre lopp i kroppen inför dagens start. Joakim Lövgrens travare besitter en rapp avslutning och skulle gynnas här om det blev bra tempo på loppet. Om så blir fallet fäller denna hingst många över upploppet. 


Min Vinnare: 1 Toddler
Spets efter 500m: 1 Toddler
Skrällen:7 Comanche Moon
Ranking: A 1 B 6,7,5,8,3 C 2,9,4

V64-6 3140m volt
Ett långlopp avslutar V64 spelet och jag väljer att ta med några stycken på systemet.

5 Hurricane Silas blir ändå min försthäst. Tränaren Fredrik Persson har matchat denna femåring i tuffa lopp en längre tid och jag vet han håller Hurricane Silas högt i stallet. Även om han inte riktigt räckt i de tuffa sällskapen så har han byggt upp hårdhet. En hårdhet som jag tror kommer betala av sig framöver. Distansen idag ser jag som ett plus och Hurricane Silas kommer vara med långt framme i kvällens lopp.

6 Digital Crunch kommer med en färsk seger i bagaget till kvällens start, hann vann på ett rejält sätt via 14,0 sista 800m. Denna fyraåriga har visat att han klarar av distansen då man vunnit lopp valacken över tre varv tidigare. Intrycket i den senaste starten talar även om att formen är på topp. Ska räknas tidigt här ikväll.

7 Taxi Out är min tidiga ledare av loppet och mötte senast Digital Crunch och var då tvåa bakom honom. Jag tycker även formintrycket på denna valack var bra senast och nu med ett intressant utgångsläge då jag tror att man är först framme och får överta ledningen så ska man inte nonchaleras. Dock ska nämnas att Taxi Out fortfarande jagar sin första seger på 39 starter. Men senast var man jämnspelad Digital Crunch, och nu är procenten 32% Digital Crunch och 4% Taxi Out. Vilket såklart ökar på spelvärdet hos Taxi Out. Skräll.

Min Vinnare: 5 Hurricane Silas
Spets efter 500m: 7 Taxi Out
Skrällen: Taxi Out
Ranking: A 5,6,7 B 10,11,4,9,8,1 C 2,3

Lycka till med spelet!

Oliver Bergman

0 Kommentarer Odds kan ändras. Alla odds var korrekta vid den tidpunkt de publicerades.
Kommentarer
För att kommentera måste du vara inloggad.

Bettingbonusar för nya kunder

Åldersgräns 18 år. Regler & villkor gäller. stödlinjen.se. spelpaus.se. Spela ansvarsfullt. Spela inte för mer än du har råd att förlora.

Lucky Sports:

100 kr tillbaka vid förlust!
18+ År - Regler & Villkor gäller, stödlinjen.se

Unibet:

Sätt in 100 kr spela för 200 kr!
18+ År - Regler & Villkor gäller, stödlinjen.se

bet365:

Upp till 1250 kr i spelkrediter!
Minsta insats 50 kr och krav på 1x fastställt spel för att få spelkrediterna. Minsta odds, spel och betalningsmetod exkluderingar gäller. Utbetalningar exkluderar insatser i spelkrediter. Tidsbegränsningar och villkor tillämpas. 18+

Snabbare:

100% bonus upp till 100 kr!
18+ År - Regler & Villkor gäller, stödlinjen.se

Hajper:

Sätt in 100 kr - Spela för 200 kr
18+ År - Regler & Villkor gäller, stödlinjen.se

SpeedyBet:

100% bonus upp till 100 kr!
18+ År - Regler & Villkor gäller, stödlinjen.se

Casumo:

Spela för 100 kr, få 100 kr!
18+ År - Regler & Villkor gäller, stödlinjen.se

LeoVegas:

Sätt in 100, få 100 kr gratisspel!

Senaste Spelbloggar

Åldersgräns 18 år. Regler & villkor gäller. stödlinjen.se. spelpaus.se. Spela ansvarsfullt. Spela inte för mer än du har råd att förlora.

Oddsbonusar för nya kunder

Åldersgräns 18 år. Regler & villkor gäller. stödlinjen.se. spelpaus.se. Spela ansvarsfullt. Spela inte för mer än du har råd att förlora.
  Dagens Bästa Speltips
Åldersgräns 18 år. Spela ansvarsfullt. stödlinjen.se.
Odds
19:00  Växjö - Örebro
Ishockey - SHL - 1
1.86
  Rekatochklart Speltips
Åldersgräns 18 år. Spela ansvarsfullt. stödlinjen.se.
Odds
19:00  Växjö - Örebro
Ishockey - SHL - 1
1.86
19:00  Rögle - Skellefteå
Ishockey - SHL - 1
1.86
19:00  Hudiksvall - Gefle
Fotboll - Division 1 Norra - 2 hcp -1
2.35
20:56  Lopp 8 - 5 Hemisphere
Fotboll - Åby - Plats
1.90
21:00  Arsenal - Everton
Fotboll - Premier League - 2 Asian +0.5
1.85
01:00  NY Rangers - Philadelphia
Ishockey - NHL - 1
2.00
02:00  Rockets-Clippers
Basket - NBA - 1 Wood U19,5 poäng
1.76
13:30  Liverpool - Newcastle
Fotboll - Premier League - NEW ö 2,5 hörnor
1.80
18:30  West Ham - Chelsea
Fotboll - Premier League - 2
1.83
18:30  Valencia - Alaves
Fotboll - La Liga - BLGM
2.00
21:00  Real Madrid - Betis
Fotboll - La Liga - 1 asian -1
1.86
  Rekatochklart Poolspel
Åldersgräns 18 år. Spela ansvarsfullt. stödlinjen.se.
18:45  Topptipset Tips Fredag 23/4
Insats: 144 kr - Tipsexperten
19:00  Powerplay Tips Fredag 23/4
Insats: 162 kr - MrHockey
19:30  V64 Tips Åby 23/4
Insats: 540 kr - DrTrav
20:55  DD Tips Åby 23/4
Insats: 240 kr - DrTrav
16:00  Stryktipset Tips Lördag 24 April
Insats: 864 kr - Tipsexperten
16:20  V75 Tips Halmstad 24/4
Insats: 1215 kr - DrTrav
18:20  DD Tips Halmstad 24/4
Insats: 250 kr - DrTrav

Livestreaming