V64 Tips Jägersro 14/3

Publicerad på 14 Mar 2023 - 10:54

DrTrav

DrTrav

14 Mar 2023 - 10:54

V64 denna tisdag hämtar vi från Jägersro. Nedan följer min lösning på omgången.
Jag kommer spela med en spik, 9 Hank D.K. i den tredje avdelningen.

V64 Jägersro Tisdag 14/3
V64-1 1,3,4,8
V64-2 2,3,4,5,9,10,12
V64-3 9 Hank D.K.
V64-4 1,4,5,6,7,9
V64-5 2,5,10
V64-6 6,8

1008 x 1k = 1008kr (spelar för endast 6 rätt)

Dagens Dubbel Tisdag 14/3
DD-1 2,5,10
DD-2 6,8

6 rader x 40kr = 240kr

Spelbolag med fasta odds på trav:
bet365 - Casumo - LeoVegas - Unibet

V64-1 2140m volt
Ikväll ska vi få se talangen 8 Tetrick Wania i sin comeback och debut för Conrad Lugauer. Detta är en individ som det snackats en hel del kring och som redan hunnit med att visa sig vara något utöver det vanliga. Många minns kanske insatsen i Svensk Uppfödningslöpning när han slutade tvåa trots galopp efter en imponerande insats. Han har redan nu firat framgångar i stora lopp och även om det är svårbedömt nu i comebacken så ska han såklart ses med bra chans på ren kapacitet och kunnande. Även om motståndet ikväll är bra och så ser jag verkligen fram emot att få se Tetrick Wania på tävlingsbanan här.

3 Lucifer Sam har tre segrar på sina fyra senaste starter. Senast vann han på överlägset sätt från spets. Men även om uppgiften ser annorlunda ut ikväll är formen på topp och hans ska räknas tidigt.

1 Aramis Face står ensam på start och är den givna ledaren från start. Väl i den positionen trivs Aramis Face som har fyra av sina sex segrar från just den positionen. Fart finns och skulle Aramis Face baar ha dagen ikväll kommer det räcka långt ikväll. En tidig skräll för den som garderar.

Min Vinnare: 8 Tetrick Wania
Spets efter 500m: 1 Aramis Face
Skrällen: 1 Aramis Face
Ranking: A 8 B 3,1,4 C 5,7,6,2

V64-2 1640m auto
För mig är detta ett öppet lopp som kräver många streck.

9 Rarely Access kommer med bra form och har två raka segrar på kontot. För två starter sedan gav han dessutom bort ett handikapp till konkurrenterna efter en tappstart, men upphämtningen var mersmakande och avslutningen var fem plus. Senast avslutade Rarely Access återigen bra och från ett passande smygläge kommer han kunna sitta bra till i loppet direkt. Får han sen spara speeden in i det sista kommer han återigen blåsa ner många över upploppet.

3 Coktail Cake gjorde senast debut för Hanna Lähdekorpi och vann då direkt med sparade krafter efter att fått bestämma från spets. Formen lär vara än bättre ikväll nu med ett lopp i kroppen och från ett bra utgångsläge ska Coktail Cake räknas tidigt även här.

2 Rebound jagar fortsatt första seger i karriären, men efter fyra pallplatser på de fem senaste starterna är känslan att den kan komma när som. Dessutom är det lättning i balansen till ikväll och utgångsläget är passande. Som helt ospelad i nuläget vill jag lyfta fram Rebound som kioskvältaren.

5 Gwen Stefani har visat bra kunnande vid sina segrar och för två starter sedan vann han på överlägset sätt från spets. Han kan öppna snabbt och dessutom är det anmält barfota runt om ikväll vilket är spännande.

Min Vinnare: 9 Rarely Access
Spets efter 500m: 3 Coktail Cake / 5 Gwen Stefani
Skrällen: 2 Rebound
Ranking: A 9,3 B 2,5,4,10,12 C 1,7,6,9,8

V64-3 2140m volt
9 Hank D.K. är fin häst som hade tre raka seger på kontot inför den senaste starten. Senast slutade det dock med galopp och nu jagar Hank D.K. snabb revansch ikväll istället. Hank D.K. besitter överkapacitet för klassen och han tävlar i stor utsträckning mot sig själv i loppen. Går han felfritt är det en toppchans på förhand. Kunnandet finns för att vinna på olika sätt och utgångsläget är positivt för felfri avgång. Tillsammans med Thomas Uhrberg och endast 34% kommer jag att spika.

Motbud
På start hittar vi 2 Glimma Busen som är främsta motbudet på förhand. Detta är en individ som kommit igång sent men som inlett karriären på positivt sätt. I tävlingsdebuten avslutade han bra och gången efter vann Glimma Busen pånytt trots en kortare galopp och en hel del jobb på egen hand. Han är den troliga ledaren av loppet och kommer i den positionen leda länge ikväll.

Min Vinnare: 9 Hank D.K.
Spets efter 500m: 2 Glimma Busen
Skrällen:
Ranking: A 9 B 2,11,7,8,10,3 C 1,4,12,5,6

V64-4 2140m auto
9 Cascabella tog en välförtjänta seger senast efter att stått för flera bra insatser den senaste tiden. Cascabella stod för en rejäl insatser och vann trots den tunga vägen. Ikväll väntar ett lämpligare loppscenario där hon kan lifta med i ryggar och spara på speeden. Att det nu är anmält barfota runt om är spännande och med tanke på formen Cascabella kommer med är hon min tipsetta i loppet.

Skrällen är 4 Ilaria Mearas som ikväll gör en av sina sista starter innan hon gått in i en avelskarriär. Vi vet om att man gärna maxar det som går i de sista starterna och med tanke på hennes snabbhet är siktet inställt på spets. Det är barfota runt om och skulle Ilaria Mearas komma till spets utan det kostar för mycket kan det räcka hela vägen. 4%!?

Nämner även 1 Made For Metalimo som fick ett tufft lopp senast och blev hängandes i tredjespår utan rygg nästan hela loppet. Att hon tröttnade tillslut är inget att säga om och loppet är bara att dra ett streck över. För två starter satt hon fast med sparade krafter. Ikväll är utgångsläget passande och med minsta klaff kommer Made For Metalimo kunna utmana över upploppet.

Min Vinnare: 9 Cascabella
Spets efter 500m: 4 Ilaria Mearas
Skrällen: 4 Ilaria Mearas
Ranking: A 9,4,1 B 7,5,6,10,3 C 2,11,8

V64-5 2640m volt
2 Humanity Pellini har inlett karriären lovande och har på sina sju starter aldrig varit sämre än trea. Dessutom har det blivit tre segrar också. Ikväll är Humanity Pellini den troliga ledaren av loppet och i den positionen har han en seger på ett försök sedan tidigare och även om motståndet är tuffare ikväll så är detta hästen att slå för övriga.

10 Boli You S.M. har nu gjort tre topplopp i år. I årsdebuten testade man mot ledningen, men fick svar och då valde man istället att kliva ner i tygg på ledaren dör att sen bli fast med sparade krafter över linjen. För två starter sedan avslutade han han bra som tvåa bakom klass klättraren Con Crowe och senast var man spelad som favorit på V75. Då blev Boli You S.M. dessvärre för het när man attackerade mot spets och och hade svårt för att lugna ned sig efter det. Nu är det andra förutsättningar, men detta är en rejäl individ som onekligen står på tur för seger.

5 Wingait Henke fick vi se en hel del på V75 förra året och nu har han inlett 2023 på bästa sätt med två raka segrar. Båda segrarna är tagna från spets på bra sätt. Det är den position han trivs som bäst men även om det ikväll kan vänta ett annat upplägg för Wingait Henke så räknar jag med Stefan Persson kör offensivt från start. Att det dessutom är anmält barfota runt om är ett plus och han är given på kupongen.

Min Vinnare: 2 Humanity Pellini
Spets efter 500m: 2 Humanity Pellini
Skrällen:
Ranking: A 2,12,5 B 7,9,4,1,8 C 3,6

V64-6 1640m auto
Vi avslutar med en spårtrappa över 1640m. 8 Santos As har fått ett tufft utgångsläge men detta är en speedig individ som trots spår åtta bakom bilen ses som ett spetsbud. Det är en position Santos As trivs bra i och kostar det inte allt för mycket att nå ledningen så är mycket vunnet. Det är anmält barfota fram och över kort distans är Santos As en intressant vinnare i avslutningen.

Tidig är också 6 T.Wall’s Kastor som är vass på speed och gynnas ikväll om det blir tempo på loppet. Skulle T.Wall’s Kastor få de rätta ryggarna och lifta med in till upploppet kommer det gå undan den sista biten.

Nämner även 3 Patrizore som har visat upp bra kunnande samtidigt om hon inte är het att lita på. Men i rätt gångart finns både kunnande och fart för att blanda sig i slutsegern här ikväll.

Min Vinnare: 8 Santos As
Spets efter 500m: 8 Santos As
Skrällen:
Ranking: A 8,6 B 3,7,1,4,2,11 C 10,12,5

Lycka till
DrTrav

Kommentarer

Logga in eller skapa ett konto för att kommentera
Skapa ett konto