DrTrav Åldersgräns 18 år. Regler & villkor gäller. stödlinjen.se. spelpaus.se. Spela ansvarsfullt. Spela inte för mer än du har råd att förlora.
DrTrav

V64 Tips Jägersro 17/8

17 Augusti 2021 - 08:59

V64 på Tisdag hämtar vi från Jägersro. Omgången kryddas av en jackpot på 4 Miljoner.
Nedan följer min lösning på omgången.

Jag kommer spela med en spik och den hittar vi i den tredje avdelningen, 2 Camelot As.

V64 Jägersro Tisdag 17/8
V64-1 1,2,3,10,13
V64-2 8,9
V64-3 2 Camelot As
V64-4 1,2,3,6,10
V64-5 3,4,5,6,10
V64-6 3,5,12

750 x 1k = 750kr (spelar för endast 6 rätt)

Dagens Dubbel Jägersro 17/8
DD-1 4,5,6
DD-2 3,5,12

9 rader x 25kr = 225kr

Spelbolag med fasta odds på trav:
bet365 - Casumo - LeoVegas - Unibet

V64-1 3140m volt
10 Even Steven är en stark individ som är lättplacerad i loppen. Han har varit ute och mött främsta motbudet Bramante Ors vid de två senaste starterna. Senast fick han göra mycket jobb i spåren efter att hamnat sist från start, det blev även en vända ute i fjärdespår i försök att ta sig fram sista 350m. Even Steven tröttnade och stummnade tillslut. Men för två starter sedan vann efter att ha gjort det storstilat när man själv drog på i spåren och kopplade greppet till segern redan 75m från mål. Det fanns även krafter sparade när han mållinjen passerades. Vid båda tillfällena var man mer påpassad på toton än främsta motbudet Bramante Ors. Att man ikväll är nästan lika streckade gör att Even Steven är knapp förstahäst i min bok även om utgångsläget med bakspår på tillägg inte är optimalt. Han kommer plocka ner många tillslut över denna lngre distansen.

2 Bramante Ors kommer med formen på topp även om pricken över “i” saknas. Tre andraplatser och en tredjeplats på de fyra senaste starrena talar om att detta är en individ som står på tur för seger. I den senaste starten kördes han offensivt men mötte då en för bra häst som fick ånga på i ledningen, men insatsen som Bramante Ors levererade var mersmakande. Han har nu visat att han är både stark och snabb, och han gick bra över 2700m voltstart på Vincennes i vintras. Segern måste bara komma snart och kanske är det dags ikväll? Givet streck på kupongen.

Skrällen är 13 Loveexplosion H.C, detta är en individ med fin grundkapacitet som ikväll fått ett tråkigt utgångsläge. I den senaste starten var det årsdebut och han visade direkt att kvaliteter finns, hann vann då överlägset och gick i mål med sparade krafter. Nu med ett lopp i kroppen bör dessutom formen vara framflyttad en hel del och till endast 14% ska man inte nonchalera Loveexplosion H.C.

Min Vinnare: 10 Even Steven
Spets efter 500m:
Skrällen: 13 Loveexplosion H.C
Ranking: A 10,2 B 13,1,3,7,4 C 12,9,11,6,5,8

V64-2 2140m volt
8 Leroy Boko inledde karriären med tre raka segrar innan det i den senaste starten blev en galopp som förstörde segersviten. Vid samtliga segrar har Leroy Boko imponerat och har visat fina fartresurser som redan nu skulle kunna ta honom till en högre klass. Ikväll handlar det troligtvis om att Leroy Boko tävlar mot sig själv. Håller han sig till rätt gångart loppet igenom ska detta vara en mycket bra segerchans på förhand och han är den givna förstahästen.

Men vill ändå dubbla systemet med skrällen 9 Larry Wood. Han galopperade också i den senaste starten. Då var det första gången hästen tävlade barfota och eftersom det är samma balans anmält till ikväll var det inte det som påverkade galoppen. Vi fick heller aldrig se effekten av att Larry Wood tävlade barfota runt om. Han har visat tidigare att han kan avsluta rappt och gynnas ikväll av ett litet startfält. Plockar ner många över upploppet ikväll, endast 8% och jag streckar.

Söker man ytterligare streck i loppet vill jag framhålla 5 Luther King Boko som var ute i ett enklare lopp senast och segrade den tunga vägen. Nu är det anmält barfota runt om för första gången vilket är spännande. Streckas vid större gardering.

Min Vinnare: 8 Leroy Boko
Spets efter 500m: 8 Leroy Boko
Skrällen: 9 Larry Wood
Ranking: A 8,9 B 5,6,7,4 C 1,3,2

V64-3 2140m volt
Här hittar vi omgångens enda spik, 2 Camelot As. Han imponerade stort vid segern i den senaste starten, man satte in stöten med 300m kvar till mål när man blev utan rygg och vann sen överlägset. Camelot As har dock varit struken efter senaste starten, men tränaren Marcus Lindgren skulle inte sela ut denna treåringen utan att det var väl förberedd. Det är dessutom anmält barfota runt om vilket är spännande. Jag tror ingen i loppet kommer ha en chans när Camelot As sätter in stöten. Given spik för mig.

Motbud
3 Wilma Töll visade direkt i sin tävlingsdebut att hon kan öppnade stabilt och kvickt från start, då försvarade hon sig även på ett bra sätt hela vägen in i mål. Hon var sämre i den senaste starten men nu är det återigen läge för ledning och väl i den positionen är hon främsta motbudet till min spik.

7 Caitron är ett sto med fin kapacitet men som dessvärre gjort bort sig med en hel del galopper. För tre starter sedan avgjorde man enkelt efter en vass avslutning och skulle man hålla sig till rätt gångart ikväll finns fart för att fälla många tillslut. Streckas vid gardering.

Min Vinnare: 2 Camelot As
Spets efter 500m: 3 Wilma Töll
Skrällen: 3 Wilma Töll
Ranking: A 2 B 3,7,12,8,11,4 C 6,10,5,1,9

V64-4 2140m auto
10 Velten Swarovski är en nederländsk gäst som har ett imponerande facit på Svensk mark. Velten Swarovski är obesegrad efter sina tre starter i Sverige och insatsen senast på Axevalla var imponerande. Velten Swarovski hängde då i tredjespår hela första varvet innan han kom ner utvändigt om ledaren. Trots det tuffa loppet kunde han koppla greppet in på upploppet och höll sedan undan säkert sillslut. Ikväll är det bakspår på Jägersro, vilket inte är det enklaste men den senaste prestationen på näthinnan ska han trots spåret ikväll ses med störst segerchans i loppet.

1 Wingait Henke gjorde comeback senast efter lite frånvaro och behövde troligen loppet i kroppen. Till ikväll lär formen vara framflyttad en del och han är den troliga ledaren av loppet. Det är anmält barfota runt om för första gången i livet, vilket är spännande. Leder loppet länge ikväll.

Nämner även 2 Zacapa U.S. som har gjort det bra på slutet och visat fin form. I den senaste starten blev det dock galopp och den dagen var förstörd. Men tränaren Helena Burman har alltid sina hästar i fin författning och jag räknar med att Zacapa U.S. håller formen och kommer göra ett bra lopp på nytt här ikväll. Intressant ikväll med Johnny Takter upp i vagnen.

Min Vinnare: 10 Velten Swarovski
Spets efter 500m: 1 Wingait Henke
Skrällen: 6 Backer T.R.
Ranking: A 10,1,2 B 6,9,4,11 C 5,3,7,12,8

V64-5 2140m auto
5 Excuse Me galopperade redan innan bilen släppte fältet senast och tappade mycket mark, men hon visade dock i upphämtningen att formen sitter där. Hon tål att göra en hel del jobb själv under vägen. För två starter sedan vann man från dödens på ett bra sätt. I en öppen avdelning är detta mitt första streck.

6 Aurora Show fick ett omöjligt lopp senast och den prestationen är inget att säg om och har nu till kvällens start fått lite återhämtning. Kunnande finns och att det ikväll är autostart ses som ett plus. Det är anmält amerikansk vagn precis som vid segern för tre starter sedan skulle det lösa sig med positionerna under loppet ikväll är hon ett givet segerbud.

Skrällen är 4 Baltimora Spav som visade i den senaste starten att formen är god. Hon avslutade då vasst och ska från ett bra läge i ett öppet lopp inte nonchaleras. Kommer kunna sitta bra på det direkt ifrån start och till 3% är hon en skräll jag gärna betalar för i omgången.

Nämner även 3 Valeria Wareco är kvick iväg från start och den som troligen tar hand om ledningen initialt. Hon har visserligen inte startat på ett tag men är hon väl förberedd inför loppet skulle det vara spännande att se om man provar att köra i ledningen ikväll.

10 Kattis J.Boko är ett fyraårigt sto som kanske trivs som bäst när hon får var med i den främre träffen. Men kunnande besitter hon och ikväll möter hon hästar som Kattis J.Boko står sig bra mot. Löser det sig bara från bricka tio med positionerna kommer hon vara med och utmana om segern ikväll.

Min Vinnare: 5 Excuse Me
Spets efter 500m: 3 Valeria Wareco
Skrällen: 4 Baltimora Spav
Ranking: A 5,6 B 4,3,10,2,12,8 C 1,9,7,11

V64-6 2140m volt
12 Ferrari Sisu är en rejäl sexåring som ikväll har en tuff uppgift framför sig med 40 meters tillägg. Han var Derbytvåa 2019 och börjar hitta tillbaka till toppformen nu. Kapaciteten och kunnandet är högt, han har fått två lopp i kroppen nu och stod för en bra avslutning Malmö Stads Pris senast. Strular det inte för mycket från sitt bakspår ikväll har Ferrari Sisu kapacitet för att runda samtliga.

3 Red Mile Brodde visade bra formintryck senast när han avslutade sylvasst från en position långt ner i kön senast. Han kan öppna kvick och är ikväll den troliga ledaren av loppet. Väl i den positionen är man hästen att slå för övriga. Det som talar emot Red Mile Brodde en aning är att han inte visat upp den där blixtrande inställningen när det ska avgöras i loppen. Men kanske är det dags att visa upp det ikväll.

Skrällen är 5 Cobbys Olifant som såg bra ut i comebacken senast och nu med lopp i kroppen bör formen vara framflyttad en held del. Han tål att gå i ett jämnt hårt tempo och streckar man utanför de två ovan nämnd tidigare är detta en skräll som inte ska nonchaleras.

Min Vinnare: 12 Ferrari Sisu
Spets efter 500m: 3 Red Mile Brodde
Skrällen: 5 Cobbys Olifant
Ranking: A 12,3 B 5,7,2,4,6,1,9 C 10,11,8

Lycka till med spelet
Oliver Bergman

0 Kommentarer Odds kan ändras. Alla odds var korrekta vid den tidpunkt de publicerades.
Kommentarer
För att kommentera måste du vara inloggad.

Bettingbonusar för nya kunder

Åldersgräns 18 år. Regler & villkor gäller. stödlinjen.se. spelpaus.se. Spela ansvarsfullt. Spela inte för mer än du har råd att förlora.

CampoBet:

100% upp till 2000 kr!
18+ År - Regler & Villkor gäller, stödlinjen.se

Snabbare:

100% upp till 5000 kr
18+ År - Regler & Villkor gäller, stödlinjen.se

William Hill:

Gratisspel upp till 500kr
18+ År - Regler & Villkor gäller, stödlinjen.se

Pinnacle:

Alltid höga odds på betting
18+ År - Regler & Villkor gäller, stödlinjen.se

Unibet:

100 kr gratisspel
18+ År - Regler & Villkor gäller, stödlinjen.se

Casumo:

100% upp till 100 kr
18+ År - Regler & Villkor gäller, stödlinjen.se

Lucky Sports:

100 kr tillbaka vid förlust
18+ År - Regler & Villkor gäller, stödlinjen.se

Hajper:

1000 kr riskfritt spel
18+ År - Regler & Villkor gäller, stödlinjen.se

No Account Bet:

100% upp till 2000 kr

Bethard:

100% upp till 1000 kr
18+ År - Regler & Villkor gäller, stödlinjen.se

Betway:

100% upp till 1000 kr
18+ År - Regler & Villkor gäller, stödlinjen.se

Expekt:

100% upp till 100 kr
18+ År - Regler & Villkor gäller, stödlinjen.se

bet365:

Upp till 1250 kr i spelkrediter!
För nya kunder hos bet365. Minsta insats 50 kr och krav på 1x fastställt spel för att få spelkrediterna. Minsta odds, spel och betalningsmetod exkluderingar gäller. Utbetalningar exkluderar insatser i spelkrediter. Tidsbegränsningar och villkor tillämpas. 18+

Turbo Vegas:

Snabba uttag med BankID
18+ År - Regler & Villkor gäller, stödlinjen.se

LeoVegas:

100 kr gratisspel
18+ År - Regler & Villkor gäller, stödlinjen.se

MrGreen:

Gratisspel värt 500 kr!
18+ År - Regler & Villkor gäller, stödlinjen.se

Snabbis:

100% upp till 100 kr
18+ År - Regler & Villkor gäller, stödlinjen.se

ComeOn:

300% upp till 750 kr
18+ År - Regler & Villkor gäller, stödlinjen.se

888sport:

100% upp till 500 kr
18+ År - Regler & Villkor gäller, stödlinjen.se

Betsson:

100% upp till 100 kr
18+ År - Regler & Villkor gäller, stödlinjen.se

Betfair:

100% upp till 100 kr
18+ År - Regler & Villkor gäller, stödlinjen.se

Casinostugan:

100% upp till 1000 kr
18+ År - Regler & Villkor gäller, stödlinjen.se

Interwetten:

Brett utbud och höga odds!
18+ År - Regler & Villkor gäller, stödlinjen.se

Scandibet:

100 kr bonus
18+ År - Regler & Villkor gäller, stödlinjen.se

Betsafe:

100% upp till 1500 kr
18+ År - Regler & Villkor gäller, stödlinjen.se

Nordicbet:

100% upp till 1000 kr
18+ År - Regler & Villkor gäller, stödlinjen.se

Coolbet:

100% upp till 500 kr
18+ År - Regler & Villkor gäller, stödlinjen.se

10bet:

100% bonus upp till 100 kr
18+ År - Regler & Villkor gäller, stödlinjen.se

Senaste Spelbloggar

Åldersgräns 18 år. Regler & villkor gäller. stödlinjen.se. spelpaus.se. Spela ansvarsfullt. Spela inte för mer än du har råd att förlora.

Oddsbonusar för nya kunder

Åldersgräns 18 år. Regler & villkor gäller. stödlinjen.se. spelpaus.se. Spela ansvarsfullt. Spela inte för mer än du har råd att förlora.
  Dagens Bästa Speltips
Odds kan ändras. Spela ansvarsfullt. stödlinjen.se.
Odds
20:45  Juventus - Genoa
Fotboll - Serie A - 1 asian -1,5
1.70
  Rekatochklart Speltips
Odds kan ändras. Spela ansvarsfullt. stödlinjen.se.
Odds
02:00  Edmonton - Los Angeles Kings
Ishockey - NHL - 1 -1 (asian)
2.02
02:00  Edmonton - LA Kings
Ishockey - NHL - 1
1.826
02:20  Chiefs-Broncos
Amfotboll - NFL - 1 -6
1.68
15:00  M Magnitogorsk - Sp. Moskva
Ishockey - KHL - 1
1.62
20:45  Cagliari - Torino
Fotboll - Serie A - 1
3.50
21:00  Getafe - Athletic Bilbao
Fotboll - La Liga - Över 1,5 mål
1.65
21:00  Everton - Arsenal
Fotboll - Premier League - 2 +0 (asian)
1.60
21:00  Real Madrid - Inter
Fotboll - Champions League - 1
2.15
21:00  Porto - Atletico Madrid
Fotboll - Champions League - 1 asian 0
2.04
21:00  AC Milan - Liverpool
Fotboll - Champions League - 1 första halvlek
2.90

Livestreaming