DrTrav Åldersgräns 18 år. Regler & villkor gäller. stödlinjen.se. spelpaus.se. Spela ansvarsfullt. Spela inte för mer än du har råd att förlora.
DrTrav

V64 Tips Jägersro 19/1

19 Januari 2021 - 07:35

V64-4 på Jägersro under tisdagen och även om det ser ut att bli ett par betrodda favoriter tycker jag att det finns läge att fälla en stor favorit.

Jag spelar med två spikar i omgången, Breidabliks Kahlua i den tredje avdelningen som har fått ett passande läge jämfört med sin värsta konkurrent samt 10 Coumba i den fjärde avdelningen som jag tror har toppchans att runda fältet.

V64 Tips Tisdag Jägersro 19/1
V64-1 1.2.3.5.7.9.10
V64-2 2.5.9
V64-3 1 Breidabliks Kahlua
V64-4 10 Coumba
V64-5 4.6.7.8.10.11
V64-6 1.4.6.7.9

630 rader x 1kr = 630kr (spelar för endast 6 rätt)

Dagens Dubbel Jägersro 19/1

DD-1 4.6.10.11
DD-2 6 Inertial

4 rader x 60kr = 240kr

Spelbolag med fasta odds på trav:
bet365 - Casumo - LeoVegas - Unibet

V64-1 1640m Auto
Vi inleder omgången med ett otroligt svårlöst lopp med flera startsnabba ekipage som lär vara angelägna om att nå spetspositionen. 1.2.3.4.5 och 6 är alla snabba från start och spetsstriden känns inte helt enkel att reda ut. Det kan bli ordentlig körning från start här och det gynnar såklart hästarna med bakspår och jag tycker att de flesta hästarna ska ses med segerchans här.

1 Zlatan Knick kan öppna från start men man säger från stallet att ett spår längre ut hade varit bättre eftersom man inte är lika snabb ut från ett innerspår. Det finns dessutom frågetecken för formen och man har varit ifrån tävlandet ett par månader på grund av sjukdomsproblem och det saknas förmodligen ett par lopp i kroppen innan formen är där fullt ut igen. Man gör dessutom sina bästa lopp med barfotabalans och jag väljer att ranka ner hästen en aning denna gång även om man ska räknas på sin grundkapacitet och att han kommer få en vettig resa på innerspåret. Skulle man lyckas hålla upp ledningen ökar chanserna ytterligare.

2 I’ts Time känns intressant här. Jag tror att man lyckas med att ta en längd på 1 Zlatan Knick från start och jag hoppas att man väljer att köra i ledningen över den korta distansen. Man har segrat vid åtta av de femton tillfällen man har kört i ledningen vilket såklart är ett imponerande facit och även om motståndet är tufft kan man rinna undan från spets.

5 Cash Valley lär också göra ett försök att nå ledningen och hästen är faktiskt obesegrad därifrån på fyra försök. I sin senaste start skrällde man från just ledningen i ett rätt så tufft gäng över medeldistans och når man den positionen igen är det hästen att slå. Jag hoppas att det blir svar invändigt den här gången och då blir han sårbar och jag får ingen superkänsla.

3 Arapaho Ghostdance kördes rejält offensivt i sin senaste start och forcerades till ledningen efter 5-600 meter. Det blev alldeles för tufft den gången och jag hoppas att Adrian inte är med i någon startrusning nu och försöker hitta en bra position i ryggar. Jag tror att det passar hästen bättre och med full gasning från flera andra ekipage tror jag att hästen kan bli svår att stå emot över upploppet. Roligt drag och chans-tippas.

9 Enjoy the Game och 10 Gambit Brodde har besvärliga lägen men med tanke på den fartfest som det kan bli ska båda räknas mycket tidigt med minsta lilla klaff. Frågan är om det inte är loppets två bästa hästar och dom är härdade i tuffare sällskap än så här.

7 Roofparty blixtrar till ibland och är som bäst när man får spara på sin speed till slut. Han ska inte räknas bort.

4 Wisdom Teacher och 6 Golden Girl G.T kan också öppna snabbt från start och även om jag inte tror att de har med någon segerstrid att göra kan även dom sätta sin prägel på loppet.

Min Vinnare: 3 Arapaho Ghostdance
Spets efter 500m: 2 It’s Time
Skrällen: 2 It’s Time
Rankingen A: 3.10.9.1 B:2.5.7 C:4.6

V64-2 2140m Auto
2 Minucci Zon kommer förmodligen att bli stor favorit och det är hästen med högst segerchans i loppet och når man spetspositionen är det förmodligen en bra segerchans. Senast var hon ute i ett V75-lopp och var väldigt betrodd av de tidiga spelarna men dalade i streckprocent under dagen och hästen räckte inte alls till mot det motståndet. Det är betydligt lättare emot den här gången och hästen har varit fin vid sina två segrar från ledningen. Jag är ändå inte helt övertygad om hästens kapacitet och jag tycker att insatserna har varit ojämna och man har faktiskt bränt som storfavorit vid två tillfällen tidigare. Jag är lite inne på att man inte lyckas hålla upp ledningen här och jag hoppas att hästen inte blir släppt till den positionen i ett andra skede för jag tror att det här är en sårbar storfavorit om hon får trava utvändigt ledaren.

5 Kratos K.M.E gör sin andra start i regi Magnus Dahlén och visade startsnabbhet i voltstart den gången och till den här starten ska man utrustas med bike vilket förhoppningsvis kan ge en extra kick när bilen släpper vingarna. Hästar som tränas av Magnus Dahlén brukar köras offensivt och jag tror att man kommer att göra ett allvarligt försök att nå ledningen här och försöka leda detta lopp från start till mål. Lyckas man ta sig förbi Minucci Zon från start tror jag att han kommer att räcka väldigt långt i det här loppet.

Jag vill även varna för en kapabel häst som troligen kommer att bli mer eller mindre ospelad. 9 Mannen är i skrivande stund spelad på mindre än 1 % och även om han inte direkt har glänst i loppen på slutet så vet jag att man håller hästen högt från stallet och när hästen väl fattar vad det går ut på tror jag att det finns en hel del utvecklingspotential. Träningsrapporterna är dessutom bra och man har ett passande smyg-läge den här gången och jag måste betala för hästen som bortglömd.

Min Vinnare: 5 Kratos K.M.E
Spets efter 500m: 5 Kratos K.M.E
Skrällen: 9 Mannen
Rankingen: A: 5.2 B: 9.6.4.1.8 C:7.12.3.11.10

V64-3 2140m Auto
1 Breidabliks Kahlua är fortfarande orutinerad och har än så länge endast tjänat 60.000 kr i karriären. Det känns dock som en vettig uppgift den här gången och med tjugo meters försprång på enligt mig det värsta motbudet, 10 Havbergs Photo. Jag var först inne på att betala för båda hästarna men vad jag har kunnat läsa mig till verkar det som att man inte var särskilt förhoppningsfulla att man skulle kunna slå Breidabliks Kahlua den här gången. Det blir tidig ledning för favoriten och sedan får man bestämma tempot i spets och rinna undan till karriärens andra seger.

Motbud
10 Havbergs Photo står tjugo meter bakom favoriten men kommer att kunna få en bra start från sitt springspår på tillägg. Det är ingen häst som radar upp segrar men det är en nyttig häst som har varit ute och tävlat mot betydligt tuffare motstånd än favoriten och samlat på sig hårdhet. Nu har hästen dock varit ifrån lite på grund av dåliga blodvärden och även om hästen har varit igång och tränat bra efter det kanske man inte är redo att plocka ner favoriten utvändigt den här gången. Om favoriten inte är som bäst tror jag att detta är vinnaren. Tvilling eller Komb 1-10 kan vara intressant här.

2 Fire Edition kommer att få en bra resa på innerspår i rygg på ledaren men jag har inte varit speciellt imponerad av det jag har sett och hästen har pausat lite. Rankas ändå trea på läget.

Min Vinnare: 1 Breidabliks Kahlua
Spets efter 500m: 1 Breidabliks Kahlua
Skrällen: 10 Havbergs Photo
Rankingen: A: 1 B: 10 C: 2.9.5.7.4.3.6.8

V64-4 2140m Auto
Här kommer min andra spik i omgången och jag väljer att ta ställning för loppets bästa häst i ett lopp där jag tror att många kommer att sprida strecken och betala för många hästar.

10 Coumba tror jag nämligen är överlägsen kapacitetsmässigt i det här loppet och även om hästen har varit ifrån tävlandet ett tag tror jag att hon kommer att vara väl förberedd direkt. Bakspår på Jägersro är såklart alltid tufft men det känns som en toppchans att runda det här fältet. Det oroar såklart en aning att hästen avslutade hösten med två raka galopper men innan dess sprang man en 14-tid över distansen med till synes gott om krafter kvar. Jag litar på att galopperna var olycksfall i arbetet och att vilan har gjort hästen gott. Det är väldigt öppet bakom mitt spikförslag och börjar man att gardera känns det som att man får gardera brett.

Motbud
2 Jatzie R.D har tagit samtliga segrar från ledningen och laddas för den positionen och jag hoppas att man kan hålla ut 5 Gypsy Eyes från start vilket skulle gynna min spik ytterligare. Hon skulle kunna rinna undan från ledningen men jag tror inte att man orkar stå emot min spik över upploppet.

5 Gypsy Eyes är värst emot min spik och skulle man lyckas ta sig till spets utan att det kostar för mycket kan hon bli svårslagen. Jag tror dock att hon får göra jobbet utvändigt ledaren den här gången och hon är inte helt att lita på och viss galopprisk föreligger.

9 Up On top gör sin andra start för Johan Untersteiner och även om jag tycker att den där vinnargnistan saknas kanske Johan Untersteiner har fått fart på henne ytterligare.

1 Florine Newmen har visat viss fart och kan få en bra resa på innerspåret. Om gardering.

Min Vinnare: 10 Coumba
Spets efter 500m: 2 Jatzie R.D
Skrällen: 1 Florine Newmen
Rankingen A: 10 B:5.2.9.1.6.8.3 C:4.7

V65-5 1640m Auto
4 La Paradetta är snabb från start men jag tror inte att Kevin Oscarsson lyckas att svara ut 6 Aronia som kan flytta på sig riktigt snabbt när bilen släpper vingarna. Hon borde däremot kunna hitta ner i ledarryggen eftersom det inte är några kanoner invändigt och när hon är som bäst är hon riktigt bra. Hon känns lite ojämn men motståndet är lättare den här gången och med minsta klaff blir hon farlig här.

6 Aronia är den troliga spetshästen och har visat fin form på slutet och har vunnit vid de två senaste tillfällena man har kört i ledningen. Det är tuffare emot den här gången men om man får bestämma lite där framme igen kan man hålla undan på sin fina form.

10 Au Revoir Font är anmäld med bike vilket känns intressant och hästen håller fin form. Det behövs lite tempo för att komma till över den korta distansen men hon ska räknas tidigt. Hon var fantastiskt fin vid segern i ett enklare gäng för två starter sedan och var minst lika fin i ett betydligt tuffare lopp i sin senaste start och över medeldistans hade det varit en toppchans här. Ändå väldigt tidig och knappt förstastreck trots det besvärliga läget.

11 Gaya De Pervenche har ett högt grundkunnande men visar det inte varje gång. En bra dag kan hon mycket väl svepa hela fältet men senast förlorade hon som storfavorit och det där rätta trycket fanns inte vid den starten. Hon är säkert förbättrad till denna starten och är med långt framme.

Streck även för 7 Verona Brodda samt 8 Artemide Zack.

Min Vinnare: 10 Au Revoir Font
Spets efter 500m: 6 Aronia
Skrällen: 4 La Paradetta
Rankingen A:10.4.11.6 B: 8.7.9.3.1 C:5.2

V64-6 2140m Auto
6 Inertial håller en fantastiskt fin form och om luckan hade kommit tidigare i sin senaste start hade han troligen inkasserat sin tredje raka seger. Han kan öppna riktigt snabb från start och det är inte otänkbart att man laddar för ledningen och kör där. Jag vet dock att man tidigare har sagt att hästen passar bättre i ryggar över medeldistans och jag tror att man laddar från spets för antingen söka sig ner i ryggen på 4 Neelix eller för att släppa till 7 Nero Maximus i ett senare skede. Oavsett upplägg tycker jag att det är en bra chans att vinna här och det är mitt förstastreck och jag väljer att spika på Dagens Dubbel.

4 Neelix ska räknas från ledningen och Adrian brukar vara offensiv från start och lär göra vad han kan för att svara ut 6 Inertial från start. Från spets ökar segerchansen men jag tror att det kan bli tufft att hålla hela vägen in i mål. Givet streck trots allt.

Skulle 7 Nero Maximus lyckas köra framåt och överta ledningen är det hästen att slå men det finns risk för att han kommer att få göra jobbet utvändigt ledaren och även om hästen är bra nog att vinna den vägen måste hästen tävla på topp för att lyckas med det.

9 Infinitus såg stum ut den sista biten i sitt senaste lopp men motståndet var tufft och han fick gå i ett tufft tempo i ledningen efter att ha pressat sig till tät efter 600 meter i ett lopp där Indras Secret segrade. Näst senast vann man i fin stil i ett enklare gäng och i ett litet fält ska man räknas tidigt och det kommer säkerligen bita bra ute i spåren över upploppet.

1 Adriago Trot är inte så tokig och om innerspåret inte blir en fälla kan han kanske överraska här och han får också plats på lappen.

Min Vinnare: 6 Inertial
Spets efter 500m: 4 Neelix
Skrällen: 1 Adriago Trot
Rankingen A: 6.7.9.4 B:1.3.10 C:5.8.2

Lycka till med spelet 

Oliver Bergman 

0 Kommentarer Odds kan ändras. Alla odds var korrekta vid den tidpunkt de publicerades.
Kommentarer
För att kommentera måste du vara inloggad.

Bettingbonusar för nya kunder

Åldersgräns 18 år. Regler & villkor gäller. stödlinjen.se. spelpaus.se. Spela ansvarsfullt. Spela inte för mer än du har råd att förlora.

Casumo:

100 kr gratisspel
18+ År - Regler & Villkor gäller, stödlinjen.se

CampoBet:

Nya med bonus & BankID reg.
18+ År - Regler & Villkor gäller, stödlinjen.se

William Hill:

Bra utbud på fotboll
18+ År - Regler & Villkor gäller, stödlinjen.se

No Account Bet:

100 kr gratisspel!
18+. Gäller nya kunder. För att kvalificera sig till kampanjen måste man göra en första insättning på minst 200 kr. Bonusbeloppet är på 100 kr och tillfaller endast de spelare som accepterar bonusen efter sin första insättning. Regler & Villkor gäller. Spela ansvarsfullt - Stödlinjen.se - Spelpaus se.

Unibet:

100 kr gratisspel
18+ År - Regler & Villkor gäller, stödlinjen.se

Turbo Vegas:

Snabba uttag med BankID
18+ År - Regler & Villkor gäller, stödlinjen.se

Lucky Sports:

100 kr tillbaka vid förlust
18+ År - Regler & Villkor gäller, stödlinjen.se

Snabbis:

Odds & casino
18+ År - Regler & Villkor gäller, stödlinjen.se

Pinnacle:

Alltid höga odds på betting
18+ År - Regler & Villkor gäller, stödlinjen.se

Bethard:

100% upp till 100 kr
18+ År - Regler & Villkor gäller, stödlinjen.se

Betway:

100% upp till 100 kr
18+ År - Regler & Villkor gäller, stödlinjen.se

Expekt:

100% upp till 100 kr
18+ År - Regler & Villkor gäller, stödlinjen.se

bet365:

Upp till 1250 kr i spelkrediter!
För nya kunder hos bet365. Minsta insats 50 kr och krav på 1x fastställt spel för att få spelkrediterna. Minsta odds, spel och betalningsmetod exkluderingar gäller. Utbetalningar exkluderar insatser i spelkrediter. Tidsbegränsningar och villkor tillämpas. 18+

SpeedyBet:

Betting med BankID registrering
18+ År - Regler & Villkor gäller, stödlinjen.se

LeoVegas:

100 kr gratisspel
18+ År - Regler & Villkor gäller, stödlinjen.se

MrGreen:

Bygg dina egna spel
18+ År - Regler & Villkor gäller, stödlinjen.se

Snabbare:

100 kr utan insättning
18+ År - Regler & Villkor gäller, stödlinjen.se

Hajper:

100 kr riskfritt spel
18+ År - Regler & Villkor gäller, stödlinjen.se

ComeOn:

100% upp till 100 kr
18+ År - Regler & Villkor gäller, stödlinjen.se

888sport:

100% upp till 100 kr
18+ År - Regler & Villkor gäller, stödlinjen.se

Betsson:

100% upp till 100 kr
18+ År - Regler & Villkor gäller, stödlinjen.se

Betfair:

100% upp till 100 kr
18+ År - Regler & Villkor gäller, stödlinjen.se

Casinostugan:

100 Free Spins
18+ År - Regler & Villkor gäller, stödlinjen.se

Interwetten:

Brett utbud och höga odds!
18+ År - Regler & Villkor gäller, stödlinjen.se

Scandibet:

100 kr bonus
18+ År - Regler & Villkor gäller, stödlinjen.se

Betsafe:

100% upp till 100 kr
18+ År - Regler & Villkor gäller, stödlinjen.se

Nordicbet:

Stort fokus på Ishockey
18+ År - Regler & Villkor gäller, stödlinjen.se

Coolbet:

100% upp till 100 kr
18+ År - Regler & Villkor gäller, stödlinjen.se

10bet:

Satsar på Fotbolls-EM
18+ År - Regler & Villkor gäller, stödlinjen.se

Senaste Spelbloggar

Åldersgräns 18 år. Regler & villkor gäller. stödlinjen.se. spelpaus.se. Spela ansvarsfullt. Spela inte för mer än du har råd att förlora.

Oddsbonusar för nya kunder

Åldersgräns 18 år. Regler & villkor gäller. stödlinjen.se. spelpaus.se. Spela ansvarsfullt. Spela inte för mer än du har råd att förlora.
William Hill Sätt in 200 kr och få 100 kr gratisspel. Ett klassiskt spelbolag!

Sätt in 200 kr eller mer med koden: WHS100 , Spela för din insättning genom att lägga ett enkel- eller kombospel med minsta odds: 1.8 för hela kupongen. Få ett Freebet värt 100 kr. 18+ | Regler och villkor gäller | stodlinjen.se | spelpaus.se | Spela Ansvarsfullt

CampoBet Campobet är nya i Sverige och erbjuder betting med BankID.

18+. Gör din första insättning och få 100 kr bonus. Bonus + insättning skall omsättas 5 x till min. odds 1.5 inom 60 dagar. Min. insättning 100 kr. Endast nya spelare, bara en gång per hushåll / IP. Spela ansvarsfullt - Stödlinjen.se - Spelpaus se. Klicka för Regler och villkor.

Unibet Sätt in 100 kr och få 100 kr gratisspel extra att spela för.

Kunder som är 18 år eller äldre. Endast nya kunder bosatta i Sverige. Det finns inget omsättningskrav på den eventuella vinsten utan uttag kan göras direkt. Regler & Villkor gäller - Spela ansvarsfullt - Stödlinjen.se.

  Dagens Bästa Speltips
Odds kan ändras. Spela ansvarsfullt. stödlinjen.se.
Odds
19:00  IFK Göteborg - Kalmar
Fotboll - Allsvenskan - 2 över 4,5 hörnor
2.0
  Rekatochklart Speltips
Odds kan ändras. Spela ansvarsfullt. stödlinjen.se.
Odds
18:00  Nizhny Novgorod - Traktor
Ishockey - KHL - Över 4,5 mål
1.74
19:00  IFK Göteborg - Kalmar
Fotboll - Allsvenskan - 2 över 4,5 hörnor
2.0
19:00  Degerfors - AIK
Fotboll - Allsvenskan - BLGM
1.87
20:45  Venezia - Torino
Fotboll - Serie A - Under 2.5 mål
1.88
21:00  Crystal Palace - Brighton
Fotboll - Premier League - BLGM
1.95
21:00  Celta Vigo - Granada
Fotboll - La Liga - BLGM
1.90
02:15  Cowboys-Eagles
Amfotboll - NFL - 1 -2
1.68
18:45  Shakhtar Donetsk - Inter
Fotboll - Champions League - 2
1.63
21:00  Porto - Liverpool
Fotboll - Champions League - 2
1.76
21:00  Milan - Atletico Madrid
Fotboll - Champions League - Under 2,5 mål
1.78
01:00  Jotko - Cirkunov
Annat - UFC - Cirkunov vinnare
2.40
  Rekatochklart Andelsspel
Åldersgräns 18 år. Spela ansvarsfullt. stödlinjen.se.
18:55  Melkers Topptips Mån 100kr
Insats: 100 kr -  
Köp här!
  Rekatochklart Poolspel
Åldersgräns 18 år. Spela ansvarsfullt. stödlinjen.se.
19:00  Topptipset Tips Måndag 27/9
Insats: 144 kr - Tipsexperten
19:30  V64 Tips Mantorp 27/9
Insats: 504 kr - DrTrav
20:55  DD Tips Mantorp 27/9
Insats: 200 kr - DrTrav
  Läsarnas Speltips
Åldersgräns 18 år. Spela ansvarsfullt. stödlinjen.se.
Odds
19:00  Degerfors - AIK
Fotboll - Allsvenskan - 1 (+0.5)
2.20
20:45  Whitby - Stalybridge
Fotboll - Northern Premier League - 1
2.02

Livestreaming