DrTrav Åldersgräns 18 år. Regler & villkor gäller. stödlinjen.se. spelpaus.se. Spela ansvarsfullt. Spela inte för mer än du har råd att förlora.
DrTrav

V64 Tips Jägersro 22/12

21 December 2020 - 21:12

V64 från Jägersrotravet ikväll och jag spelar med en spik i omgången. 5 Eight Hour i V64-4 som har formen på topp och där man gör intressanta ändringar till den här starten. Jag tror att ekipaget leder loppet från start till mål.

Nedan följer min lösning på omgången.

V64 Tips Jägersro Tisdag 22/12
V64-1 1.3.4.5
V64-2 4.5.9
V64-3 1.4.10
V64-4 5 Eight Hour
V64-5 3.5
V64-6 1.2.3.4.5.6.7.9.10.11

720 raderx1kr = 720kr (spelar för endast 6 rätt)

Dagens Dubbel Jägersro 22/12
DD-1 3.5
DD-2 1.2.3

6 rader x 40kr = 240kr

Spelbolag med fasta odds på trav:
bet365 - Casumo - LeoVegas - Unibet

V64-1 2140m Auto
1 Sandsjöns Enzo har såklart vettig chans att vinna V64-inledningen om man lyckas hålla ledningen och får bestämma tempot eftersom man har matchats i betydligt tuffare gäng under året. Det finns dock en dansk gäst som är startsnabb och säkerligen är angelägen om att nå den positionen och även om man lyckas svara upp ledningen kan det kosta kraft från start. Man kommer dessutom att tvingas att gå med skor denna gång, vilket är ett minus. Förstastreck men ingen spik.

4 Something Fishy är en dansk gäst som kommer hit med formen på topp och som är snabb från start och kommer göra ett försök att nå den positionen. Lyckas man ta sig förbi vid startmomentet så är det här favoriten att vinna loppet. Danska kuskar brukar vara offensiva och även om man inte når ledningen kan det bli utdragen körning och det öppnar för ytterligare hästar.

5 Arapaho Ghostdance har sin bästa bit tillslut och behöver inte vara med i någon startrusning här. Man försöker hitta ner någonstans i andra spår och skulle det bli lite körning mellan 1 & 4 måste man tas på allvar här. Man har fått två lopp i kroppen efter vila och börjar närma sig full form och känslan är att man kommer att göra en stark avslutning, och det kan räcka till seger.

3 Fabio De Pervenche vågar jag inte stå över. Hästen gör sin andra start i ny regi på svensk mark och har säkert gått framåt med det loppet. Lite svår att sätta in i loppet men verkar vara en rejäl häst och är säkert med långt fram.

Min Vinnare: 1 Sandsjöns Enzo
Spets efter 500m: 1 Sandsjön Enzo
Skrällen: 3 Fabio De Pervenche
Rankingen: A: 1.4.5.3 B:8.7.2.6

V64-2 1640m Auto Monté
Montélopp inom streckspelen är alltid lurigt i min bok men jag försöker att gå kort och lösa det på tre hästar. Spetshästen, bästa hästen samt en rolig kantboll som gör montédebut.

4 Kickö Lagö håller jag som spetsfavorit efter ett par hundra meter och har verkligen fått en nytändning när man har börjat tävla i monté, vilket tre segrar och en andraplats på fyra starter antyder. Man har besegrat erkänt duktiga montéhästar dessutom och har en duktig ryttarinna. Om formen är intakt känns det som en vettig chans att förlänga segersviten. Tänkbar spik för de som vill ta ställning.

5 No Limit L.A har förmodligen högst kapacitet men är inte att lita på och kan inte öppna från start eftersom man är osäker den första biten. Chansen hade ökat markant om det hade varit längre distans men man är bra nog att runda det här fältet. Det gäller dock att inte tappa alltför mycket från start över den korta distansen.

9 Amazon Font har visat fart vid sina två starter på svensk mark och gör nu debut i monté vilket såklart alltid är ett frågetecken men man har fått två lopp i kroppen i sin nya regi nu och känns intressant här. Jag får känslan att monté kommer att passa hästen bra och vill betala för som ett roligt streck.

Min Vinnare: 4 Kickö Lagö
Spets efter 500m: 4 Kicka Lagö
Skrällen: 9 Amazon Font
Rankingen: A: 4 B: 5.9.7.2.6.8.10 C:1.3

V64-3 2140m Auto
4 Happy Few tvivlar jag inte en sekund på att det är bästa hästen i fältet och om aktionen fungerar tror jag att man vinner det här loppet. Man brukar inte vara helt klockren i stilen och med startsnabb konkurrent innanför är risken att man får gå den tunga vägen här. Man har galopperat vid tre av sina fem senaste starter och även om jag tror att det är bra chans att vinna loppet så är det inget jag vågar lita på.

10 Unacerveza Broline ska räknas tidigt. Senast blev det galopp ett par hundra meter in i loppet men man ställde sig efter en bit och avslutade bra som femma och näst senast var man ute i ett alldeles för tufft gäng men fullföljde bra trots allt. Motståndet är enklare denna gång och man har bra fart för klassen och jag blir inte förvånad om man rundar till en seger här om det blir lite fart på loppet.

1 B.B.S Solarsystem är väldigt startsnabb och jag blir förvånad om någon lyckas ta en längd på ekipaget från start. Man gör sina allra bästa lopp i ledningen och formen är på topp och i sin senaste start gick man faktiskt sin snabbaste tid i karriären. Det är goda tränarrapporter och hästen känns otroligt fin i träning och man andas optimism och tror att man ska ha goda segerchanser här. Tidig!

Min Vinnare: 4 Happy Few
Spets efter 500m: 1 B.B.S Solarsystem
Skrällen: 10 Unecerveza Broline
Rankingen: A: 4.10.1 B: 9.5.8 C: 12.6.11.3

V64-4 1640m Auto
5 Eight Hour hade ett besvärligt startspår i sin senaste står men laddades från spår 7 och efter en tuff öppning hittade man ner i ledarryggen och stannade där hela vägen in i mål med gott om krafter obrukade som tvåa. Starten innan dess vann man överlägset från ett bakspår över den korta distansen och formen är på topp. Man låter väldigt optimistiska från stallet och har lottats till ett bättre startspår denna gång och planen är att leda det här loppet från start till mål. Man kommer att utrusta hästen med amerikansk bike för första gången i karriären och det tror man kommer passa hästen väldigt bra. Jag tror att man hittar till ledningen här och med dom optimistiska tongångarna från stallet tvekar jag inte att spika här. Bra Chans.

Motbud
1 Claire Di Quattro borde ha bra chans att hitta ledarryggen och få en bra resa här. Senast blev man störd till galopp när man var gott gåendes och man var bra under sommaren. Har haft sjukdomsproblem efter det men ser ut att vara på väg tillbaka i form nu. Kan man lifta med i ledarryggen och få fritt tillslut kanske man kan hota här.

3 Eye in the Sky startar allt som oftast på dansk mark men har varit bra varje gång man har startat på svensk mark med fyra pallplaceringar på fyra starter och på Jägerso-travet har man faktiskt vunnit vid båda sina starter. Risken är överhängande att man får göra jobbet utvändigt min spik här men har vunnit på det sättet tidigare och ska räknas tidigt.

Vill man gardera och hitta en kantboll kan 9 Philomenia vara en rolig skräll. Hästen har aldrig vunnit lopp men går bra hela tiden och har fina fartresurser. Det krävs att man får rätt resa och att det blir tempo i loppet men hästen är bättre än raden.

Min Vinnare: 5 Eight Hour
Spets efter 500m: 5 Eight Hour
Skrällen: 9 Philomenia
Rankingen: A: 5 B: 3.1.8.9.11.4.12 C:2.10.6.7

V64-5 1640m Auto
Ett lopp över kort distans där jag testar att gå kort på två startsnabba hästar som jag tror får spets och ledarryggen, även om det finns en viss risk att det blir utdragen körning mot varandra.

5 Romero har blivit nedstruken ett spår vilket ökar möjligheten att ta sig förbi 3 It’s Time i starten. Jag håller hästen som knapp spetsfavorit och hoppas att det inte blir alltför utdragen körning för att nå den positionen. Hästen är inte att lita på och har tre galopper i raden men har visat form när man varit felfri. Når man bara ledningen och håller sig i trav denna gång ska det vara goda möjligheter att segra här. Jag var inte långt ifrån att chansspika denna gång men galopperna oroar såklart.

3 It’s Time är snabb från start och skulle Romero göra bort sig från start blir jag inte förvånad om man leder det här loppet från start till mål. Det finns chans att man håller spets oavsett men mitt huvudscenario är Romero går felfritt och att man kan utnyttja startsnabbheten för att få positionen bakom 5 Romero och då blir man farlig med luckan över upploppet.

12 Redneck Woodland har såklart chans att vinna ett sådant här lopp och skulle gynnas kraftig om det skulle bli körning mellan mina två streck på kupongen. Senast var man ute på V75 och var dålig för dagen och det är en häst som har problem med humöret. Jag står över denna gång på läget och med den insatsen på näthinnan av kostnadsskäl, väl medveten om att den kan vinna ett sådant här lopp om hästen löper upp till sin kapacitet.

1 General Lee har jag egentligen ganska dålig koll på men hästen har gått bra i Tyskland och är säkert en rätt så bra häst men här blir man över från start och känns inte speciellt het för mig trots allt.

V64-6 2640m Auto
Ett öppet lopp som känns streckkrävande om man väl börjar att gardera.

3 Zoccoloduro O.P är stark och rejäl och klart gynnad av distansen och blir med viss tvekan min förstahäst i loppet. Formen känns ändå som ett litet frågetecken och man kommer dessutom från en galopp i sin senaste start. Man har dessutom varit klart bättre med barfotabalans och det är ett frågetecken hur mycket det påverkar att behöva gå med skor nu. Är formen på plats och om det fungerar med skor är man bra nog att vinna detta den tunga vägen.

2 Express A.P är snabb från start och borde kunna hitta ledningen här och har presterat bra mot vettigt motstånd i Danmark och man visade sin kapacitet när man vann Derby Consolation i somras. Ledningen på Jägersro är alltid en fördel och får man inte alltför mycket press under vägen kan det bli en svår nöt att knäcka.

1 Vexil Kronos kommer få en bra resa då man borde kunna ta rygg på Express A.P och har en vass spurt att använda sig av. Senaste var man ute i ett tufft sällskap och kunde inte blanda sig i någon segerstrid men man visade form starten innan dess när man fick fritt över upploppet och avgjorde loppet. Det är tufft emot denna gång också men får man bara fritt över upploppet kan man skrälla här. Distansen är förmodligen ett minus dock.

11 Ornello är stark och rejäl men känslan är att man gör sina bästa lopp i ledningen och läget är besvärligt här. Behöver tempo för att komma in i matchen men ska inte nonchaleras.

Väldigt öppet bakom de betrodda och jag hade velat hel-täcka det här loppet men får offra två streck på grund av kostnadsskäl.
   
Min Vinnare: 3 Zoccoludoro O.P
Spets efter 500m: 2 Express A.P
Skrällen: 1 Vexil Kronos
Rankingen: A:3.2 B:1.11.6.7.9.5.10. C4.12.8

Lycka till med spelet!

Oliver  Bergman

0 Kommentarer Odds kan ändras. Alla odds var korrekta vid den tidpunkt de publicerades.
Kommentarer
För att kommentera måste du vara inloggad.

Bettingbonusar för nya kunder

Åldersgräns 18 år. Regler & villkor gäller. stödlinjen.se. spelpaus.se. Spela ansvarsfullt. Spela inte för mer än du har råd att förlora.

Expekt:

100% upp till 100 kr
18+ År - Regler & Villkor gäller, stödlinjen.se

CampoBet:

Nya med bonus & BankID reg.
18+ År - Regler & Villkor gäller, stödlinjen.se

Turbo Vegas:

Snabba uttag med BankID
18+ År - Regler & Villkor gäller, stödlinjen.se

No Account Bet:

100 kr gratisspel!
18+. Gäller nya kunder. För att kvalificera sig till kampanjen måste man göra en första insättning på minst 200 kr. Bonusbeloppet är på 100 kr och tillfaller endast de spelare som accepterar bonusen efter sin första insättning. Regler & Villkor gäller. Spela ansvarsfullt - Stödlinjen.se - Spelpaus se.

Unibet:

100 kr gratisspel
18+ År - Regler & Villkor gäller, stödlinjen.se

Hajper:

100 kr riskfritt spel
18+ År - Regler & Villkor gäller, stödlinjen.se

Lucky Sports:

100 kr tillbaka vid förlust
18+ År - Regler & Villkor gäller, stödlinjen.se

Snabbis:

Odds & casino
18+ År - Regler & Villkor gäller, stödlinjen.se

Pinnacle:

Alltid höga odds på betting
18+ År - Regler & Villkor gäller, stödlinjen.se

Bethard:

100% upp till 100 kr

Betway:

100% upp till 100 kr
18+ År - Regler & Villkor gäller, stödlinjen.se

10bet:

Satsar på Fotbolls-EM
18+ År - Regler & Villkor gäller, stödlinjen.se

bet365:

Upp till 1250 kr i spelkrediter!
För nya kunder hos bet365. Minsta insats 50 kr och krav på 1x fastställt spel för att få spelkrediterna. Minsta odds, spel och betalningsmetod exkluderingar gäller. Utbetalningar exkluderar insatser i spelkrediter. Tidsbegränsningar och villkor tillämpas. 18+

SpeedyBet:

Betting med BankID registrering
18+ År - Regler & Villkor gäller, stödlinjen.se

LeoVegas:

100 kr gratisspel
18+ År - Regler & Villkor gäller, stödlinjen.se

MrGreen:

Bygg dina egna spel
18+ År - Regler & Villkor gäller, stödlinjen.se

Snabbare:

Blixtsnabba uttag utan konto
18+ År - Regler & Villkor gäller, stödlinjen.se

William Hill:

Bra utbud på fotboll
18+ År - Regler & Villkor gäller, stödlinjen.se

ComeOn:

100% upp till 100 kr
18+ År - Regler & Villkor gäller, stödlinjen.se

888sport:

100% upp till 100 kr
18+ År - Regler & Villkor gäller, stödlinjen.se

Betsson:

100% upp till 100 kr
18+ År - Regler & Villkor gäller, stödlinjen.se

Betfair:

100% upp till 100 kr
18+ År - Regler & Villkor gäller, stödlinjen.se

Casinostugan:

100 Free Spins
18+ År - Regler & Villkor gäller, stödlinjen.se

Interwetten:

Brett utbud och höga odds!
18+ År - Regler & Villkor gäller, stödlinjen.se

Scandibet:

Registrering med BankID
18+ År - Regler & Villkor gäller, stödlinjen.se

Betsafe:

100% upp till 100 kr
18+ År - Regler & Villkor gäller, stödlinjen.se

Nordicbet:

Stort fokus på Ishockey
18+ År - Regler & Villkor gäller, stödlinjen.se

Coolbet:

100% upp till 100 kr
18+ År - Regler & Villkor gäller, stödlinjen.se

Casumo:

100 kr gratisspel
18+ År - Regler & Villkor gäller, stödlinjen.se

Senaste Spelbloggar

Åldersgräns 18 år. Regler & villkor gäller. stödlinjen.se. spelpaus.se. Spela ansvarsfullt. Spela inte för mer än du har råd att förlora.

Oddsbonusar för nya kunder

Åldersgräns 18 år. Regler & villkor gäller. stödlinjen.se. spelpaus.se. Spela ansvarsfullt. Spela inte för mer än du har råd att förlora.
Hajper BankID registrering och riskfritt spel utan omsättningskrav.

18+. Gäller nya kunder vid första speltillfälle. Välj din bonus när du verifierar dig för första gången med BankID. Omsättningskrav: 1x Casino & Live Casino. Minsta insättning på 100kr krävs. Erbjudandet gäller tillsvidare. Stödlinjen.se - Spelpaus.se - Regler & Villkor gäller.

CampoBet Campobet är nya i Sverige och erbjuder betting med BankID.

18+. Gör din första insättning och få 100 kr bonus. Bonus + insättning skall omsättas 5 x till min. odds 1.5 inom 60 dagar. Min. insättning 100 kr. Endast nya spelare, bara en gång per hushåll / IP. Spela ansvarsfullt - Stödlinjen.se - Spelpaus se. Klicka för Regler och villkor.

Unibet Sätt in 100 kr och få 100 kr gratisspel extra att spela för.

Kunder som är 18 år eller äldre. Endast nya kunder bosatta i Sverige. Det finns inget omsättningskrav på den eventuella vinsten utan uttag kan göras direkt. Regler & Villkor gäller - Spela ansvarsfullt - Stödlinjen.se.

  Dagens Bästa Speltips
Odds kan ändras. Spela ansvarsfullt. stödlinjen.se.
Odds
18:00  Bröndby - Viborg
Fotboll - Superliga - 1
2.05
  Rekatochklart Speltips
Odds kan ändras. Spela ansvarsfullt. stödlinjen.se.
Odds
19:00  Östersund - Halmstad
Fotboll - Allsvenskan - Under 2,5 mål
1.85
19:00  Örebro - AIK
Fotboll - Allsvenskan - 2 asian -1
2.15
19:00  Varberg - IFK Göteborg
Fotboll - Allsvenskan - 2 över 1,5 mål
2.25
19:00  Norrby - Västerås
Fotboll - Superettan - 1
1.95
10:00  Nya Zeeland dam - Sverige dam
Fotboll - OS - 2 asian -2,5
2.01
18:00  Omonia - Dinamo Zagreb
Fotboll - CL-kval - 2
1.83
18:00  HJK - Malmö FF
Fotboll - CL-kval - Under 2,5 mål
1.92
04:00  Hall - Strickland
Annat - UFC - Hall vinnare
2.70

Livestreaming