DrTrav Åldersgräns 18 år. Regler & villkor gäller. stödlinjen.se. spelpaus.se. Spela ansvarsfullt. Spela inte för mer än du har råd att förlora.
DrTrav

V64 Tips Jägersro 27/4

27 April 2021 - 12:13

V64 på Tisdag hämtar vi från Jägersro. Omgången kryddas av en fin jackpott på hela 9 Miljoner och dessutom gör Johnny Takter comeback i sulkyn ikväll.

Nedan följer min lösning på omgången.

Jag kommer spela med en spik och den hittar vi i den avslutande sjätte avdelningen, 4 Under Armour.

V64 Jägersro Tisdag 27/4
V64-1 1,2,3,6
V64-2 4,8,9
V64-3 4,5,7
V64-4 1,2,3,4
V64-5 1,2,6,7,10
V64-6 4 Under Armour

720 x 1k = 720kr (spelar för endast 6 rätt)

Dagens Dubbel Jägersro 27/4
DD-1 1,2,6,7,10
DD-2 4 Under Armour

5 rader x 40kr = 200kr

Spelbolag med fasta odds på trav:
bet365 - Casumo - LeoVegas - Unibet

V64-1 2640m auto
1 Suarez inledde året lovande med fem raka segrar varav fyra var tagna från ledningen. En seger kom även på V75 innan han för två starter sedan fick nöja sig med en femteplats även om det inte var något fel på insatsen. I den senaste starten fick Suarez offra en speed mitt i loppet innan han kom till ledningen och höll klart godkänt till tredjeplats i mål. Lång distans som ikväll är bara en fördel och man är den troliga ledaren av loppet. Från den positionen ska segerchansen vara hög. Vi får även lite extra krydda på moset här då vi kommer få se Johnny Takter i vagnen bakom Suarez. Förstahäst.

Skrällen är 3 Benjamin S.H, en talangfull femåring som inte fått till det hittills i år. Men ikväll har Benjamin S.H fått ett perfekt utgångsläge och med ett par lopp i kroppen bör även toppformen vara nära. Han är stark och rejäl och gynnas av den längre distansen. Skulle man ikväll få det att stämma finns kapacitet för att vinna loppet och när man bara är streckad på 5% betalar jag för Benjamin S.H.

2 Atlas Font stod för en mäkta imponerande prestation i den senaste starten. Man svepte fältet på bortre långsidan och gick 07,4 mellan 800-400m kvar till mål och även om det blev stumma ben tillslut så kunde man hålla undan säkert till seger. Detta är en femåring som är riktigt rapp i benen och får man spara speeden ikväll till upploppet kommer man fälla många även ikväll.

Nämner även 6 M.T.Oscar som besitter bra kapacitet i grunden och är härdad i tuffa sammanhang. Men han får emellanåt svårt att hålla reda på benen. Skulle man trava hela loppet ikväll duger M.T.Oscar för klassen. Givet streck vid gardering.

Min Vinnare: 1 Suarez
Spets efter 500m: 1 Suarez
Skrällen: 3 Benjamin S.H / 2 Atlas Font
Rankingen: A: 1 B 3,2,6,8,9 C 5,4,7

V64-2 1640m auto
4 Bucintoro R.L. ska bli intressant att följa i ny regi för Thomas Linder. Detta är en Italiensk fyraåring som kommer med tre raka segrar i bagaget. I den senaste starten kunde man trots spår 13 bakom bilen köra sig till ledningen efter ett halvvarv och sen bara lämna konkurrenterna under slutvarvet i fin stil. Bucintoro R.L. är väldigt kvick bakom bilen och detta är min tidiga ledare av loppet, och det ska sen bli spännande att följa honom från den positionen i första starten på Svensk mark. Det känns även som Bucintoro R.L. står billigt inne i loppet och sköter han sig bara ikväll känns detta som en bra segerchans.

9 Sebbe Cee har inlett sin tävlingskarriär lovande, man inledde med en andraplats och sen fyra raka segrar innan man i den senaste starten slutade trea. Men även om det blev en tredjeplats senast så var det inget fel på prestationen, Sebbe Cee fick ett tufft lopp och travade utvändigt om ledaren största delen av loppet och höll ändå starkt hela vägen in i mål. Till kvällens start rycker man samtliga skor för första gången i livet och dessutom blir det även amerikansk vagn för första gången vilket är spännande.

8 Bistro Oak har fått ett tufft utgångsläge och har en startgalopp med sig ifrån den senaste starten. Men dessförinnan hade man två raka segrar på kontot, båda segrarna togs enkelt från ledningen. Till kvällens start väljer man att rycka samtliga skor för första gången i livet vilket är intressant. Kommer man iväg bra från start och hittar en vettig position ska han räknas ikväll.

Min Vinnare: 4 Bucintoro R.L.
Spets efter 500m: 4 Bucintoro R.L.
Skrällen:
Rankingen: A: 4,9,8 B 1,7,5,10 C 11,6,3,2

V64-3 2140m volt
7 Ferrari Sisu står ensam med dubbla tillägg i dagens start, det är dock ett litet startfält vilket gynnar denna sexåring. I den senaste starten avslutade man snabbast av alla 06,8 sista 200m på V75 mot Racing Mange och Cyber Lane vilket säger en hel del om karaktären av loppet. Ferrari Sisu är i toppform för dagen och ska ha bra segerchans trots sina 40m tillägg. Ska bli intressant att följa Conrad Lugauers sexåring ikväll. Given förstahäst.

5 Ultion Face galopperade med till synes gott om krafter kvar i årsdebuten senast, det var precis i ingången till sista sväng men sjabblade med travet och gick över i galopp. Inför den starten var man uppåt ifrån stallet och menade att hästen var väl förberedd direkt. Nu har man ett lopp i kroppen och formen lär knappast vara sämre. Dessutom ska Lutfi Kolgjini himself köra, vilket bäddar för ett offensivt upplägg och rivigt lopp. Ultion Face kan få revansch direkt här för det senaste missödet.

Måste även nämna 4 Staro Leonardo som jag ofta framhåller här i bloggen. Detta är en sjuåring som har visat toppform i sina två senaste starter. För två starter vann man via en vass avsluning, klockan stannade på 8,8 sista 500m och i den senaste starten blev man tvåa efter att att avslutat 12,3 sista 800m. Given bakom.

Min Vinnare: 7 Ferrari Sisu
Spets efter 500m: 3 Global Warrior
Skrällen: 5 Ultion Face
Rankingen: A: 7 B 5,4,3,2 C 1,6

V64-4 2140m auto
3 Staro Peanut är en spännande treåring som hittills hunnit med tre starter i livet. Det har resulterat i tre pallplatser och en av varje valör. I den senaste starten var det årsdebut och Staro Peanut stod direkt för en bra prestation och travade sista 800m utvändigt om ledaren. Nu har man ett lopp i kroppen och en ytterligare förbättrad prestation är att vänta ikväll. Från ett perfekt utgångsläge måste man ses med bra segerchans här.

4 Kinky Steel har inte startat sedan i augusti och gör ikväll sin första start för sin tränare Peter Untersteiner. Backar man två starter så var Kinky Steel ute i Tyskt Travderby och gjorde det bra som fyra, vilket säger en del om hästens kapacitet. I min bok står man även bra inne i ett lopp som är stängt vid 77,500kr. Är man bara väl förberedd inför kvällens start är man ett givet segerbud i loppet. Känslan är att Kinky Steel kommer klättra i klasserna framöver.

2 Danilo H.B. är skrällen i loppet. Detta är en femåring som sällan gör ett dåligt lopp. I den senaste starten fick man ett snällt lopp i rygg på ledaren, men man sköt till vasst när luckan kom med 150m kvar. Med tre lopp i kroppen nu bör även toppformen ligga nära tillhands och från ett perfekt utgångsläge ska man inte nonchaleras ikväll.

Min Vinnare: 3 Staro Peanut
Spets efter 500m: 3 Staro Peanut / 4 Kinky Steel
Skrällen: 2 Danilo H.B.
Rankingen: A: 3,4 B 2,1,6,7,11,9 C 5,10,8

V64-5 2140m auto
7 Joyo kommer med en färsk seger i bagaget från den senaste starten. Man öppnade då kvickt och tog över ledningen efter en bit. Därefter kunde man dämpa tempot och gå undan till en enkel seger. Ikväll har man spår en bit ut bakom bilen men känslan är att kusken Johan Untersteiner kommer ladda iväg från start för att göra ett försök att ta hand om ledningen igen. I ett öppet lopp blir är detta min förstahäst.

6 Maroma Wibb har inte startat sedan i oktober och står hårt inne på pengar i loppet. Men detta fyraåriga sto besitter bra kapacitet. För två starter sedan var man nära att kvala in till finalen av Svenskt Trav-Oaks. Ikväll rycker man samtliga skorna för första gången i livet vilket är spännande. Ett givet streck på kupongen.

Skrällen är 10 Brilliant Smile som i den senaste starten var trött sista biten, vilket man kan förstå efter att fyraåringen fått lägga mycket krafter på att hämta upp sin startgalopp. Då var det årsdebut och nu med ett lopp i kroppen bör även formen vara framflyttad en hel del tills ikväll. Med de rätta positionerna längs vägen och lite överpace på loppet är inte Brilliant Smile oäven till sina 3%. Skräll.

Nämner även 1 Miriam Håleryd som har nu fått två lopp i kroppen efter en kortare tävlingsvila och hon ska inte nonchaleras från ett intressant utgångsläge.

Min Vinnare: 7 Joyo
Spets efter 500m: 7 Joyo
Skrällen: 10 Brilliant Smile
Rankingen: A: 7,6 B 10,1,2,9,3,12,11 C 8,4,5

V64-6 2140m volt
Omgångens första spik hittar vi här i den avslutande avdelningen 4 Under Armour. Han kunde inte försvara sig hela vägen i det senaste starten, men tempot var tufft under vägen och distansen var minst ett halvvarv för långt för denna talangfulla fyraåring. Nu blir det medeldistans och från ett näst intill perfekt utgångsläge ska det vara bra segerchans ikväll. Motståndet är heller inget som skrämmer ikväll och lyckas Under Armour leverera en liknande prestation som för två starter sedan när man vann via en imponerande prestation tror jag man blir svårslagen ikväll. Spik för mig.

Motbud
Främsta motbudet i loppet är 8 Atos Dei Veltri som har vunnit hela tolv av sina 28 starter i karriären och ser ut att vara ett namn för framtiden. Man har ett tufft utgångsläge ikväll även om man gynnas av strykningen innanför som gjort att man hoppat ner ett hack bakom bilen. I den senaste starten stod man för en heroisk insats när man hamnar långt ner i kön för att sen välja att gå på tidigt i tredjespår, där blev man hängandes i ett varv innan man hamnade i dödspositionen. Under upploppet stretade man på bra och segern blev säker tillslut. Tre raka segrar på kontot hemma i Italien och debut på Svensk mark ikväll. Ska bli spännande att följa Atos Dei Veltri ikväll även om jag tagit ställning emot då jag tror han får de tuffaste loppet av de två betrodda.

Söker man ytterligare streck känns 12 Black Mission tidig. Han kommer till start med både form och fart. Skulle det bli tempo på loppet och de två betrodda kör emot varandra kan det öppna upp sig för Black Mission som besitter en vass avslutning. Ska inte nonchaleras vid gardering.

Min Vinnare: 4 Under Armour
Spets efter 500m: 4 Under Armour
Skrällen: 12 Black Mission
Rankingen: A: 4 B 8,12,11,3,10,5 C 1,2,9,7

Lycka till med spelet ikväll
Oliver Bergman

1 Kommentarer Odds kan ändras. Alla odds var korrekta vid den tidpunkt de publicerades.
Kommentarer
För att kommentera måste du vara inloggad.
Pannben - 2021-04-27 12:20

Tjena doktorn. Du verkar ha gått på en mina i sista avdelningen. Det är voltstart.

Bettingbonusar för nya kunder

Åldersgräns 18 år. Regler & villkor gäller. stödlinjen.se. spelpaus.se. Spela ansvarsfullt. Spela inte för mer än du har råd att förlora.

CampoBet:

Nya med bonus & BankID reg.
18+ År - Regler & Villkor gäller, stödlinjen.se

Snabbare:

100% upp till 100 kr
18+ År - Regler & Villkor gäller, stödlinjen.se

William Hill:

Bra utbud på fotboll
18+ År - Regler & Villkor gäller, stödlinjen.se

Pinnacle:

Alltid höga odds på betting
18+ År - Regler & Villkor gäller, stödlinjen.se

Unibet:

100 kr gratisspel
18+ År - Regler & Villkor gäller, stödlinjen.se

Casumo:

100 kr gratisspel
18+ År - Regler & Villkor gäller, stödlinjen.se

Lucky Sports:

100 kr tillbaka vid förlust
18+ År - Regler & Villkor gäller, stödlinjen.se

Hajper:

100 kr riskfritt spel
18+ År - Regler & Villkor gäller, stödlinjen.se

No Account Bet:

100 kr gratisspel!
18+. Gäller nya kunder. För att kvalificera sig till kampanjen måste man göra en första insättning på minst 200 kr. Bonusbeloppet är på 100 kr och tillfaller endast de spelare som accepterar bonusen efter sin första insättning. Regler & Villkor gäller. Spela ansvarsfullt - Stödlinjen.se - Spelpaus se.

Bethard:

100% upp till 100 kr
18+ År - Regler & Villkor gäller, stödlinjen.se

Betway:

100% upp till 100 kr
18+ År - Regler & Villkor gäller, stödlinjen.se

Expekt:

100% upp till 100 kr
18+ År - Regler & Villkor gäller, stödlinjen.se

bet365:

Upp till 1250 kr i spelkrediter!
För nya kunder hos bet365. Minsta insats 50 kr och krav på 1x fastställt spel för att få spelkrediterna. Minsta odds, spel och betalningsmetod exkluderingar gäller. Utbetalningar exkluderar insatser i spelkrediter. Tidsbegränsningar och villkor tillämpas. 18+

Turbo Vegas:

Snabba uttag med BankID
18+ År - Regler & Villkor gäller, stödlinjen.se

LeoVegas:

100 kr gratisspel
18+ År - Regler & Villkor gäller, stödlinjen.se

MrGreen:

Bygg dina egna spel
18+ År - Regler & Villkor gäller, stödlinjen.se

Snabbis:

100% upp till 100 kr
18+ År - Regler & Villkor gäller, stödlinjen.se

ComeOn:

100% upp till 100 kr
18+ År - Regler & Villkor gäller, stödlinjen.se

888sport:

100% upp till 100 kr
18+ År - Regler & Villkor gäller, stödlinjen.se

Betsson:

100% upp till 100 kr
18+ År - Regler & Villkor gäller, stödlinjen.se

Betfair:

100% upp till 100 kr
18+ År - Regler & Villkor gäller, stödlinjen.se

Casinostugan:

100 Free Spins
18+ År - Regler & Villkor gäller, stödlinjen.se

Interwetten:

Brett utbud och höga odds!
18+ År - Regler & Villkor gäller, stödlinjen.se

Scandibet:

100 kr bonus
18+ År - Regler & Villkor gäller, stödlinjen.se

Betsafe:

100% upp till 100 kr
18+ År - Regler & Villkor gäller, stödlinjen.se

Nordicbet:

Stort fokus på Ishockey
18+ År - Regler & Villkor gäller, stödlinjen.se

Coolbet:

100% upp till 100 kr
18+ År - Regler & Villkor gäller, stödlinjen.se

10bet:

Satsar på Fotbolls-EM
18+ År - Regler & Villkor gäller, stödlinjen.se

Senaste Spelbloggar

Åldersgräns 18 år. Regler & villkor gäller. stödlinjen.se. spelpaus.se. Spela ansvarsfullt. Spela inte för mer än du har råd att förlora.

Oddsbonusar för nya kunder

Åldersgräns 18 år. Regler & villkor gäller. stödlinjen.se. spelpaus.se. Spela ansvarsfullt. Spela inte för mer än du har råd att förlora.
William Hill Sätt in 200 kr och få 100 kr gratisspel. Ett klassiskt spelbolag!

Sätt in 200 kr eller mer med koden: WHS100 , Spela för din insättning genom att lägga ett enkel- eller kombospel med minsta odds: 1.8 för hela kupongen. Få ett Freebet värt 100 kr. 18+ | Regler och villkor gäller | stodlinjen.se | spelpaus.se | Spela Ansvarsfullt

CampoBet Campobet är nya i Sverige och erbjuder betting med BankID.

18+. Gör din första insättning och få 100 kr bonus. Bonus + insättning skall omsättas 5 x till min. odds 1.5 inom 60 dagar. Min. insättning 100 kr. Endast nya spelare, bara en gång per hushåll / IP. Spela ansvarsfullt - Stödlinjen.se - Spelpaus se. Klicka för Regler och villkor.

Unibet Sätt in 100 kr och få 100 kr gratisspel extra att spela för.

Kunder som är 18 år eller äldre. Endast nya kunder bosatta i Sverige. Det finns inget omsättningskrav på den eventuella vinsten utan uttag kan göras direkt. Regler & Villkor gäller - Spela ansvarsfullt - Stödlinjen.se.

  Dagens Bästa Speltips
Odds kan ändras. Spela ansvarsfullt. stödlinjen.se.
Odds
18:30  Torino - Genoa
Fotboll - Serie A - 1
1.81
  Rekatochklart Speltips
Odds kan ändras. Spela ansvarsfullt. stödlinjen.se.
Odds
01:00  Buffalo - Boston
Ishockey - NHL - 2
1.719
04:10  Kings-Jazz
Basket - NBA - 2 -4,5
1.74
13:30  Chelsea - Norwich
Fotboll - Premier League - 1 -1,5 (asian)
1.63
15:00  Djurgården - Kalmar FF
Fotboll - Allsvenskan - 1
1.79
15:15  Malmö - Frölunda
Ishockey - SHL - 2
2.29
15:15  Färjestad - Timrå
Ishockey - SHL - 2
6.50
16:00  Crystal Palace - Newcastle
Fotboll - Premier League - Över 2,5 mål
1.98
18:30  Brighton - Manchester City
Fotboll - Premier League - Över 9,5 hörnor
1.58
18:30  Brighton - Man City
Fotboll - Premier League - City ö 4,5 skott
1.72
20:45  Bologna - Milan
Fotboll - Serie A - BLGM + ö2,5
1.90
21:00  Athletic Bilbao - Villarreal
Fotboll - La Liga - 1 asian 0
1.75
15:00  Hammarby - Östersund
Fotboll - Allsvenskan - 1 asian -1,5
1.76
17:30  AIK - IFK Norrköping
Fotboll - Allsvenskan - 1
2.00
17:30  AIK - IFK Norrköping
Fotboll - Allsvenskan - 1
2.02
  Rekatochklart Andelsspel
Åldersgräns 18 år. Spela ansvarsfullt. stödlinjen.se.
15:30  Rekatochklarts TV system 200kr
Insats: 200 kr -  
Köp här!
15:30  Melkers Jackpott Stryktips 300kr
Insats: 300 kr -  
Köp här!
16:00  Big 9 - Rekatochklarts 140 kr
Insats: 140 kr -  
Köp här!
14:30  Melkers Jackpott Europatips 150kr
Insats: 150 kr -  
Köp här!
18:30  Topptipset 100kr Mån
Insats: 100 kr -  
Köp här!
  Rekatochklart Poolspel
Åldersgräns 18 år. Spela ansvarsfullt. stödlinjen.se.
20:00  Topptipset Tips Fredag 22/10
Insats: 144 kr - Tipsexperten
20:30  V64 Tips Kalmar/Bollnäs 22/10
Insats: 800 kr - DrTrav
21:15  DD Tips Kalmar & Bollnäs 22/10
Insats: 240 kr - DrTrav
16:00  Stryktipset Tips Lördag 23/10
Insats: 144 kr - Tipsexperten
16:00  Big 9 Speltips Lördag 23 oktober
Insats: 1152 kr - USandeback
16:00  Stryktipset Tips 23/10 2021
Insats: 216 kr - Aston
16:20  V75 Tips Örebro 23/10
Insats: 1440 kr - DrTrav
  Läsarnas Speltips
Åldersgräns 18 år. Spela ansvarsfullt. stödlinjen.se.
Odds
15:00  Mjällby - IFK GÖteborg
Fotboll - Allsvenskan - 0-0 HT
2.65

Livestreaming