V64 Tips Jägersro 29/6

Publicerad på 29 Jun 2021 - 09:21

DrTrav

DrTrav

29 Jun 2021 - 09:21

V64 på Tisdag hämtar vi från Jägersro och nedan följer min lösning på omgången.

Jag kommer spela med en spik och den hittar vi i den tredje avdelningen, 2 Leroy Boko.

V64 Jägersro Tisdag 29/6
V64-1 1,3,4,7
V64-2 4,5,9
V64-3 2 Leroy Boko
V64-4 3,6,8,11,12
V64-5 1,4,5,8,9
V64-6 5,10

600 x 1k = 600kr (spelar för endast 6 rätt)

Dagens Dubbel Jägersro 29/6
DD-1 1,4,5,8,9
DD-2 5 Happy Few

5 rader x 50kr = 250kr

Spelbolag med fasta odds på trav:
bet365 - Casumo - LeoVegas - Unibet

V64-1 1640m auto
4 Baltimora Spav vann direkt i debuten på Svensk mark senast, prestationen var bra och hon fick tillslut dela segern med en konkurrent. Klockan stannade på 1.12 sista 700m. I den senaste starten var hon inte riktigt lika bra men då var det medeldistans och känslan är att Baltimora Spav är vassare på 1640m. Blir tuff att stå emot för övriga med en liknande prestation som näst senast.

3 Valeria Wareco besitter fin fart men presterar något ojämnt. Ikväll har fått fina förutsättningar med bra utgångsläge över passande distans. Hon öppnar kvickt bakom bilen och skulle hon komma till lendignen så kommer hon bita ifrån sig bra. Valeria Wareco har tre segrar på sex försök från ledningen och formen är god. I den senaste starten satt hon småfast som fyra i ett Diamantstoet-försök. Givet streck till låg procent.

7 Eight Hour är ett sto med bra kapacitet men som inte riktigt fått till det på slutet. Men hon inledde året bra med att ta en seger direkt, och innan det avslutade hon fjolåret med två segrar och en andraplats. Hon är kvick iväg från start och kommer säkerligen laddas iväg vad som går härifrån ikväll. Skulle det lösa sig med positionerna under vägen så finns kunnande för att vara med och göra upp om segern.

Nämner även 1 Del Ray Pellini som är kvick både från start och tillslut. Från bricka ett är hon garanterad ett fint lopp. För två starter sedan avslutade hon vasst till andraplatsen och Del Ray Pellini ska inte nonchaleras vid större gardering.

Min Vinnare: 4 Baltimora Spav
Spets efter 500m: 3 Valeria Wareco / 7 Eight Hou
Skrällen: 3 Valeria Wareco / 1 Del Ray Pellini
Ranking: A 4,3,7 B 1,12,9,2 C 8,10,11,5,6

V64-2 1640m auto
5 Zacapa U.S. är kanske hästen i loppet med bäst kapacitet. Men distansen ikväll är ett frågetecken då Zacapa U.S. är mer stark än snabb. Formen är dock på topp, för två starter sedan vann man enkelt efter fått en snäll resa. I den senaste starten fick man nöja sig med andraplatsen efter att man stått för ett bra slutvarv, mestadel utan rygg. Utan strul och med högt tempo är segerchansen god men känns givet att gardera.

4 Arturo Beech är en individ som vet vart mållinjen befinner sig. Hann vann fyra av sina nio lopp under förra året. Nu har han fått två lopp i kroppen efter sitt uppehåll. I årsdebuten för två starter sedan avslutade han klart godkänt, den prestationen följde han sen upp med en bra prestation från ledningen, klockan stannade på 13,6 sista varvet. Med dessa två lopp i kroppen bör toppformen vara nära och skulle han dessutom hitta till lendignen ikväll är han hästen att slå.

Nämner även 9 Backer T.R. som står sig bra kapacitetsmässigt i loppet. Backer T.R. har dock varit sjuk inför kvällens lopp, vilket gör att formen är svårbedömd. Med vid större gardering ska han inte nonchaleras.

Min Vinnare: 5 Zacapa U.S.
Spets efter 500m: 4 Arturo Beech
Skrällen: 9 Backer T.R.
Ranking: A 5,4 B 9,10,6,3,7 C 2,1,8,12,11

V64-3 2640m auto
2 Leroy Boko har verkligen imponerat i inledningen av sin karriär, denna treåring har två raka segrar på kontot och båda segrarna är tagna i överlägsen stil. I tävlingsdebuten visade man bra fart när man stod för en rapp avslutnitg och i den senaste starten vann man från ledningen via 10,7 sista 800m. Han kan öppna kvickt och respekten borde vara stor bland konkurrenterna vilket borde hjälpa till för att Leroy Boko ska kunna köra sig till ledningen. Väl i ledningen ska segerchansen vara hög om hästen är frisk. Spik.

Motbud
3 Önas Quickstep är inte helt att lita på då han galopperat i tre av sina fem senaste starter. Men i den senaste starten visade han fin form trots att han fick ett tufft lopp. Han fick gå i tredjespår fram till dödens och kunde sen plocka ner ledaren men fick ge sig emot smygkörda tillslut. Klaffar det bättre med positionerna ikväll är han med och utmanar om de framskjutna placeringarna.

Nämner även 4 Dynamite Sensation som visserligen galopperade i den senaste starten. Men för två starter sedan visade han prov på fint kunnande. Ska inte nonchaleras vid större gardering.

Min Vinnare: 2 Leroy Boko
Spets efter 500m:2 Leroy Boko
Skrällen: 3 Önas Quickstep
Ranking: A 2 B 3,4,5,1 C 6,7

V64-4 2140m auto
6 Knight Of Steel är ett nyförvärv hos Peter Untersteiner, där inledde fyraåringen med att ta två raka segrar för att i den senaste starten bli trea efter att fått göra jobbet utvändigt om Nicois du Gull. Då var det kort distans, vilket troligen inte är till hästens fördel. Ikväll är det medeldistans vilket känns som en fördel för Knight Of Steel. Han är kvick iväg från start och den troliga ledaren av loppet. Väl i den positionen är man hästen att slå och min förstahäst i loppet.

11 Ace Gio Gar gör ikväll första starten för tränaren Christoffer Erikssons, vilket känns spännande. Ace Gio Gar kommer från Nederländerna men har tidigare tävlat på Svensk mark och gjort det bra. Inför kvällens start har han inte startat sedan i Januari vilket gör formen svårbedömd. Men normalt sätt står han sig bra i klassen.

Letar man där bakom så besitter 8 Benedict Lux bra kapacitet. Men utgångsläget och hästens osäkerhet sätter ner chanserna något. Han kommer visserligen med bra form, då han vann senaste starten på bra sätt och ska ikväll köras med amerikansk vagn vilket känns spännande. Streckas vid gardering.

Nämner även 3 Fade Away som tränas och körs av Yvonne Storm. Hon är inte helt att lita på men besitter bra grundkapacitet. Skulle hon sköta sig ikväll finns fart som duger bra och med lite klaff med positionerna kommer hennes avslutning bita bra. En skräll att betala för till lång procent.

Min Vinnare: 6 Knight Of Steel
Spets efter 500m: 6 Knight Of Steel
Skrällen: 3 Fade Away
Ranking: A 6,11 B 8,3,12,9,2 C 7,10,4,5,1,3

V64-5 2140m auto
5 M.T.Oscar är en femåring som har stått för flera fina insatser under året och har nu kommit igång ordentligt igen efter en något tyngre period sedan segern på V75 i Januari. För två starter sedan vann man från utvändigt om ledaren enkelt och i den senaste starten fick man nöja sig med andraplatsen efter att Laradja Vrijthout blivit för tuff, men prestationen var bra och klockan stannade på 10,5 sista 700m. Ikväll är det något enklare emot och M.T.Oscar ska ses med bra segerchans trots det finns risk för att man får göra grovjobbet.

4 Victory Lee visade att formen är bra när man i den senaste starten trots startgalopp och tuff resa ute i spåren gick hela vägen in i mål. För två starter sedan kopplade han greppet in på upploppet men fick se sig slagen precis på linjen. Han kan öppna bra och är den som troligen kommer kunna köra sig till ledningen i ett andraskede. Väl i ledningen ökar sen segerchansen.

1 Arvid S.H. är en kapabel häst som är stark och rejäl. Men har ikväll ett tufft utgångsläge då han troligen blir över från start. Men lyckas kusken Fredrik Persson leta sig ut i ett andraspår finns kunnande för att göra upp om segern. Arvid S.H. kommer med en färsk seger i bagaget, då han gick undan i en snabb avslutning från ledningen.

9 Eenymeenyminymoe är en segervan gäst som segrat i hela tio av sina 25 starter i livet. Har fått tre lopp i kroppen nu vilket borde innebära att formen är bra, även om det nu kanske blivit aningen långt mellan starterna. Från bricka nio kommer hon sitta bra i ett andraspår direkt och därifrån kommer hon sen utmana om de framskjutna placeringarna.

Min Vinnare: 5 M.T.Oscar
Spets efter 500m: 4 Victory Lee
Skrällen: 4 Victory Lee / 1 Arvid S.H.
Ranking: A 5 B 4,1,9,8,2,10 C 3,6,7

V64-6 2640m auto
5 Happy Few är stark och rejäl. Detta är en fyraåring som tänt till extra sedan skorna rycktes för tre starter sedan. Formen är bra och Happy Few har en seger och två andraplatser på de tre senaste starterna. Den längre distansen är också en fördel, han har segrat i två av tre försök över aktuell distans. Det finns även med på kartan att man kan köra sig till ledningen tidigt i loppet och från den positionen kommer han bli tuff för övriga att plocka ner.

Dubblar systemet med 10 Jaxon V.S. Han kommer med en färsk seger i bagaget till dagens start, då vann man från utvändigt om ledaren via 12,5 sista 1000m. Jaxon V.S. slutade femma i Grosser Preis von Deutchsland under förra året och har visat att han är en kapabel häst för klassen. Nu med två lopp i kroppen bör även formkurvan närma sig toppen och strular det inte för mycket från spår tio ikväll kommer han var med där framme och utmana om segern på nytt.

För den som söker ytterligare streck på systemet känns 9 Ornello tidigt. Han hanterar distansen bra och ska till kvällens start gå barfota runt om för första gången och även tävla med amerikansk vagn vilket är spännande. Skräll.

Min Vinnare: 5 Happy Few
Spets efter 500m: 5 Happy Few
Skrällen: 9 Ornello tidigt
Ranking: A 5,10 B 9,4,6,11,12 C 7,1,8,3,2

Lycka till

Kommentarer

Logga in för att kommentera.

Vill du vara med i gemenskapen? Logga in eller registrera dig gratis!

Skapa konto