DrTrav Åldersgräns 18 år. Regler & villkor gäller. stödlinjen.se. spelpaus.se. Spela ansvarsfullt. Spela inte för mer än du har råd att förlora.
DrTrav

V64 Tips Jägersro 30/3

30 Mars 2021 - 11:32

V64 på Tisdag hämtar vi från Jägersro och nedan följer min lösning på omgången.

Jag kommer spela med två spikar. 6 Hurricane Silas den femte avdelningen och 4 Spartak Face i den avslutande och sjätte avdelningen.

V64 Jägersro Tisdag 30/3
V64-1 4,6,8
V64-2 3,5,7,11
V64-3 1,2,3,5,6,7
V64-4 1,2,3,6,7,11,12
V64-5 6 Hurricane Silas
V64-6 4 Spartak Face

504 x 1k = 504kr (spelar för endast 6 rätt)

Dagens Dubbel Jägersro 30/3
DD-1 2,6,9,11,15
DD-2 4 Spartak Face

5 rader x 50kr = 250kr

Spelbolag med fasta odds på trav:
bet365 - Casumo - LeoVegas - Unibet

V64-1 2140m volt
6 Pre Calculated har nu gjort åtta starter för sin tränare Ola Karlsson och två starter har slutat med seger och man har varit på plats vid sex tillfällen. I den senaste starten blev det dock en placering utanför pallen, men insatsen var bra och man avslutade 1,12 sista 700m. Ikväll möter man något enklare motstånd och det ser på pappret ut som en lämplig uppgift. Förstahäst.

8 Victory Highness har gjort gjort fem starter för sin tränare Lars Brindeborg. Till dagens start har man även fått två lopp i kroppen efter ett uppehåll och formkurvan pekar uppåt. Det blir norskt huvudlag denna gång och det är även anmält barfota runt om vilket är intressant. Med Stefan Persson i vagnen är man med och gör upp om segern.

Skrällen i loppet är 4 Rock The Sock. Man var inte som bäst i den senaste starten, men till dagens start finns ett par faktorer som gör att jag är inne på att Rock The Sock kommer gör en bättre insats ikväll. Det första är att tränaren Micael Andersson lämnar över tömmarna till den skickliga kusken Peter Untersteiner. Det andra är att man kan köra sig till ledningen här då det är få hästar på start. Dessutom är det anmält barfota runt om ikväll vilket är ett plus. Nu är man streckad på 2% och är en skräll jag vill betaal för. Skräll.

Min Vinnare: 6 Pre Calculated
Spets efter 500m: 4 Rock The Sock
Skrällen: 4 Rock The Sock
Rankingen: A: 6 B 8,4,5,7,14,3,1,9 C 11,12,10,2,13,15

V64-2 1640m auto
5 Bistro Oak är en rejäl och kraftfull fyraåring som vann sin premiär förra året. Nu har man dessutom årsdebuten avklarad och lopp i kroppen till dagens start. Enligt tränaren kommer man vara bättre nu med lopp i kroppen och ska dessutom tävla barfota bak vilket är intressant. Bistro Oak är stabil från start och skulle mycket väl kunna köra sig till ledningen tidigt. Därifrån är man sen hästen att slå. Är även segeraktuell ifrån andra positioner också.

Vill även nämna 7 Cire som ännu inte vunnit lopp men har flera fina avslutningar på sitt konto. Med lite klaff med positionerna här kommer man fälla många över upploppet. Första segern är inte långt borta.

3 Staro Next Move är en segervan femåring som har vunnit fyra av sina nio starter i karriären. I den senaste starten testade man på Jägersros travoval och fick då ett snällt upplägg via fjärde invändigt men när luckan kom med 150m kvar till mål så sköt man till vasst. From Intrycket var mersmakande och skulle med ett mer offensivt upplägg ikväll kunna utmana om segern.

Min Vinnare: 5 Bistro Oak
Spets efter 500m: 5 Bistro Oak
Skrällen: 7 Cire
Rankingen: A: 5 B 7,3,2,11,8,9,1 C 10,12,6

V64-3 1640m auto
3 Start Leonardo är en hög kapabel sjuåring som gjort årsdebut men ikväll blir det en comeback efter att inte startat på nästan tre månader. Men det blir barfota runt direkt och jag räknar med att tränaren Joakim Lövgren har satt Start Leonardo i fin författning. Han är dock utan seger på tio försök över korta häcken men har varit på plats vid sju tillfällen. Hästen håller bra kapacitet och ska räknas in i segerstriden direkt.

6 Payet D.E. är kvick iväg från start men frågan är om man tar sig förbi 1 Toddler? I den senaste starten höll man bra på V75 bakom Jaguar Dream. Formen är på topp inför dagens start och man ska tidigt räknas in i segerstriden. Givet streck på kupongen.

Nämner även 2 Dizzy River som visat att formen är på uppgång på slutet, i den senaste starten gjorde man det bra som som två från rygg på ledaren. Ikväll har man ett spännande utgångsläge och ska få en amerikansk vagn på sig, vilket är intressant.

Skrällen är 1 Toddler som kommer till start med en formkurva som pekar uppåt. Man är kvick iväg från start och på hemmaplan är man den som troligen håller upp ledningen initialt. Frågan är sen vilken taktik kusken Marc Elias väljer. Nu är det rätt distans och på en sommarbana så tror jag man väljer att gasa så länge lampan lyser och till endast 6% är man ett givet streck på min kupong.

Min Vinnare: 3 Start Leonardo
Spets efter 500m: 6 Payet D.E. / 1 Toddler
Skrällen: 1 Toddler
Rankingen: A: 3,6 B 1,2,7,5 C 8,4

V64-4 2140m auto
3 La Sassicaia gjorde flera fina lopp förra säsongen och vid senaste segern slog hon bland annat Emelie E. Nu har man blivit fyra år och det är årsdebut, men från stallet låter man optimistiska och vi kan nog räkna med att denna fyraåringen är väl förberedd inför kvällens start. Från ett bra utgångsläge kommer man kunna få en bra position och hon ska räknas tidigt i detta sammanhang.

6 To The Moon Face har redan hunnit med att vunna sju lopp på sina 16 starter. Ikväll är det dock årsdebut och frågan är hur formen är? Från stallet ligger man lite lågt men detta är en fin sexåring som är en blixt från start. Skulle man komma till ledningen är såklart mycket vunnet och det kan mycket väl bli seger här i comebacken.

1 Emelie E. är kvick iväg från start och kommer ikväll utmana om ledningen initialt. Lyckas man håll upp ledningen är såklart mycket vunnet. För två starter sedan vann man från ledningen i fin stil. Från ett intressant utgångsläge kommer man få ett fint lopp oavsett och man ska räknas in i segerstriden.

Nämner även 11 Coumba som besitter fin kapacitet för startfältet. Utgångsläget är inte det bästa men ikväll är det anmält barfota runt om för första gången vilket är intressant. Skulle det bli tempo på loppet så gynnas detta fyraåriga sto som endast är streckad på 7%.

Min Vinnare: 3 La Sassicaia
Spets efter 500m: 6 To The Moon Face / 1 Emelie E.
Skrällen: 11 Coumba
Rankingen: A: 3,6,1 B 11,2,7,12,4,5 C 8,9,10

V64-5 3140m volt
Här hittar vi omgången första spik, 6 Hurricane Silas. I den senaste starten var det årsdebut och man meddelade från tränare håll att Hurricane Silas behövde loppet i kroppen. Detta är en urstark sexåring som inte räds den längre distansen. Det är inte otänkbart att det blir ett offensivt upplägg direkt och att man kör sig hela vägen till ledningen efter en bit. Hurricane Silas har nämligen tagit sina fem segrar efter ha körts till spets och han ses med bra segerchans ikväll med ett lopp i kroppen. Jag spikar.

Motbud
9 Ganyboy har gjort det bra i två starter efter sitt Frankrike-äventyr. Ganyboy kommer till start med bra form och besitter en vass avslutning. Löser det sig bara från det knepiga utgångsläget med innerspår på bakvolten så kommer man passera många under slutrundan. Givet streck vid gardering.

Nämner även skrällen 2 Digital Indy som ikväll gör debut för Ola Karlsson. Från tränare håll låter man optimistiska direkt och Ola Karlsson har tidigare haft framgångar med hästar som kommit från Stefan Melander precis som Digital Indy. Denna fyraårings enda seger tog man efter att ha körts till ledning efter 700 meter i ett lopp över 2600m. Ikväll står man intressant till i loppet på start och till 5% är man ett spännande streck vid gardering. Betalar för honom på Dagens Dubbel.

15 Magic Happens har bättre form än vad resultatraden visar. I den senaste starten galopperade man med 800m kvar och enligt tränaren berodde galoppen på att Magic Happens blev hovöm. Trots bricka femton ska man inte nonchaleras vid gardering.

Min Vinnare: 6 Hurricane Silas.
Spets efter 500m: 6 Hurricane Silas.
Skrällen: 2 Digital Indy
Rankingen: A: 6 B 9,2,15,11,5,13,12,8,7 C 10,4,14,1,3

V64-6 1640m auto
I denna avdelning hittar vi ytterligare en spik, 4 Spartak Face. Han står inför sin årsdebut men måste räknas direkt. Uppgiften på förhand ser passande ut och dessutom vet tränaren Conrad Lugauer hur man tränar häst och vad som krävs för att starta. Men även om denna sjuåring saknar lite formmässigt besitter han en hög lägstanivå och ska dessutom tävla barfota runt om och med amerikansk vagn för första gången, vilket är klart intressant. Känslan är att dessa förändringar gör man inte om man är osäker på prestationen. Man är min tidiga ledare av loppet och jag spikar direkt.

Motbud
10 La Plus Belle har gjort fyra starter för Christoffer Eriksson och i den senaste starten kom första segern för sin tränare. Då kördes man fram utvändigt om ledaren med varvet kvar och krigade ner ledarhästen sista biten och visade prov på fin inställning. Nu har man bakspår på kort distans. Men skulle det lösa sig längs vägen är hon jobbig att stå emot till slut. Givet streck vid gardering.

8 Jeans’n Passion kommer från en fin spetsseger på Jägersro över kort distans. Idag har man dock fått ett tufft utgångsläge med bricka åtta. Men detta femåriga sto har även visat att man går bra bakifrån. Klaffar det någorlunda med positionerna här kommer man fälla många över upploppet.

5 Conrads Massiv har årsdebuten avklarad och ska nu loppet i kroppen gått framåt en del formmässigt. Från ett okej utgångsläge kan man söka en fin position och kommer vara med och göra upp om en framskjuten placering.

Min Vinnare: 4 Spartak Face.
Spets efter 500m: 4 Spartak Face.
Skrällen: 5 Conrads Massiv
Rankingen: A: 4 B 10,8,5,6,1,3,7 C 2,9,11,12

Lycka till med spelet
Oliver Bergman


0 Kommentarer Odds kan ändras. Alla odds var korrekta vid den tidpunkt de publicerades.
Kommentarer
För att kommentera måste du vara inloggad.

Bettingbonusar för nya kunder

Åldersgräns 18 år. Regler & villkor gäller. stödlinjen.se. spelpaus.se. Spela ansvarsfullt. Spela inte för mer än du har råd att förlora.

CampoBet:

100% upp till 2000 kr!
18+ År - Regler & Villkor gäller, stödlinjen.se

Snabbare:

100% upp till 5000 kr
18+ År - Regler & Villkor gäller, stödlinjen.se

William Hill:

Gratisspel upp till 500kr
18+ År - Regler & Villkor gäller, stödlinjen.se

Pinnacle:

Alltid höga odds på betting
18+ År - Regler & Villkor gäller, stödlinjen.se

Unibet:

100 kr gratisspel
18+ År - Regler & Villkor gäller, stödlinjen.se

Casumo:

100% upp till 100 kr
18+ År - Regler & Villkor gäller, stödlinjen.se

Lucky Sports:

100 kr tillbaka vid förlust
18+ År - Regler & Villkor gäller, stödlinjen.se

Hajper:

1000 kr riskfritt spel
18+ År - Regler & Villkor gäller, stödlinjen.se

No Account Bet:

100% upp till 2000 kr

Bethard:

100% upp till 1000 kr
18+ År - Regler & Villkor gäller, stödlinjen.se

Betway:

100% upp till 1000 kr
18+ År - Regler & Villkor gäller, stödlinjen.se

Expekt:

100% upp till 100 kr
18+ År - Regler & Villkor gäller, stödlinjen.se

bet365:

Upp till 1250 kr i spelkrediter!
För nya kunder hos bet365. Minsta insats 50 kr och krav på 1x fastställt spel för att få spelkrediterna. Minsta odds, spel och betalningsmetod exkluderingar gäller. Utbetalningar exkluderar insatser i spelkrediter. Tidsbegränsningar och villkor tillämpas. 18+

Turbo Vegas:

Snabba uttag med BankID
18+ År - Regler & Villkor gäller, stödlinjen.se

LeoVegas:

100 kr gratisspel
18+ År - Regler & Villkor gäller, stödlinjen.se

MrGreen:

Gratisspel värt 500 kr!
18+ År - Regler & Villkor gäller, stödlinjen.se

Snabbis:

100% upp till 100 kr
18+ År - Regler & Villkor gäller, stödlinjen.se

ComeOn:

300% upp till 750 kr
18+ År - Regler & Villkor gäller, stödlinjen.se

888sport:

100% upp till 500 kr
18+ År - Regler & Villkor gäller, stödlinjen.se

Betsson:

100% upp till 100 kr
18+ År - Regler & Villkor gäller, stödlinjen.se

Betfair:

100% upp till 100 kr
18+ År - Regler & Villkor gäller, stödlinjen.se

Casinostugan:

100% upp till 1000 kr
18+ År - Regler & Villkor gäller, stödlinjen.se

Interwetten:

Brett utbud och höga odds!
18+ År - Regler & Villkor gäller, stödlinjen.se

Scandibet:

100 kr bonus
18+ År - Regler & Villkor gäller, stödlinjen.se

Betsafe:

100% upp till 1500 kr
18+ År - Regler & Villkor gäller, stödlinjen.se

Nordicbet:

100% upp till 1000 kr
18+ År - Regler & Villkor gäller, stödlinjen.se

Coolbet:

100% upp till 500 kr
18+ År - Regler & Villkor gäller, stödlinjen.se

10bet:

100% bonus upp till 100 kr
18+ År - Regler & Villkor gäller, stödlinjen.se

Senaste Spelbloggar

Åldersgräns 18 år. Regler & villkor gäller. stödlinjen.se. spelpaus.se. Spela ansvarsfullt. Spela inte för mer än du har råd att förlora.

Oddsbonusar för nya kunder

Åldersgräns 18 år. Regler & villkor gäller. stödlinjen.se. spelpaus.se. Spela ansvarsfullt. Spela inte för mer än du har råd att förlora.
  Dagens Bästa Speltips
Odds kan ändras. Spela ansvarsfullt. stödlinjen.se.
Odds
18:00  Roma - Inter
Fotboll - Serie A - 2
2.00
  Rekatochklart Speltips
Odds kan ändras. Spela ansvarsfullt. stödlinjen.se.
Odds
13:30  West Ham - Chelsea
Fotboll - Premier League - 1 +1 (asian)
1.57
13:30  West Ham - Chelsea
Fotboll - Premier League - Che ö 13,5 skott
1.65
15:00  Östersunds FK - Degerfors
Fotboll - Allsvenskan - 1 hörnor
6.25
15:00  Milan - Salernitana
Fotboll - Serie A - 1 och håller nollan
1.81
15:00  Malmö - Halmstad
Fotboll - Allsvenskan - 1 + hålla nollan
2.10
15:00  AIK - IK Sirius FK
Fotboll - Allsvenskan - 1+ nolla & 2 +4,5 hörnor
1.80
15:15  Frölunda - Linköping
Ishockey - SHL - 1
1.60
16:00  Wolverhampton - Liverpool
Fotboll - Premier League - Över 2,5 mål
1.70
16:15  Barcelona - Real Betis
Fotboll - La Liga - X2
2.77
18:00  Skellefteå AIK - Malmö
Ishockey - SHL - 1
1.85
18:00  Roma - Inter
Fotboll - Serie A - 2
2.00
18:30  Watford - Manchester City
Fotboll - Premier League - Över 3 mål (asian)
1.69
18:30  Atletico Madrid - Mallorca
Fotboll - La Liga - 1 asian -1,5
2.10
19:00  Florida - St Louis
Ishockey - NHL - Över 5,5 mål
1.625
20:45  Napoli - Atalanta
Fotboll - Serie A - Över 2,5 mål
1.90
21:00  Real Sociedad - Real Madrid
Fotboll - La Liga - 2
2.25
14:00  Akropolis - Skövde
Fotboll - Kval till superettan - BLGM
1.74
18:00  Sampdoria - Lazio
Fotboll - Serie A - 1X
1.85
20:45  Juventus - Genoa
Fotboll - Serie A - 1 asian -1,5
1.70
21:00  Celta Vigo - Valencia
Fotboll - La Lia - 1
2.18
  Rekatochklart Andelsspel
Åldersgräns 18 år. Spela ansvarsfullt. stödlinjen.se.
14:30  Melkers Stryktips 150kr
Insats: 150 kr -  
Köp här!
15:30  Melkers Reducerade 300kr
Insats: 300 kr -  
Köp här!
15:30  TV Systemet 200kr
Insats: 200 kr -  
Köp här!
16:00  Big 9 - Rekatochklarts 138 kr
Insats: 138 kr -  
Köp här!
16:00  Big 9 Melkers Jackpott 415kr
Insats: 415 kr -  
Köp här!
16:00  Big 9 Melker 125kr
Insats: 125 kr -  
Köp här!
16:00  V75 RoK - Big Unikt
Insats: 499 kr -  
Köp här!
16:00  V75 - Rekatochklart - 200
Insats: 200 kr -  
Köp här!
14:30  Melkers Europatips 150kr
Insats: 150 kr -  
Köp här!
14:50  Söndagsstöten JACKPOT Gs75
Insats: 250 kr -  
Köp här!
  Rekatochklart Poolspel
Åldersgräns 18 år. Spela ansvarsfullt. stödlinjen.se.
16:00  Stryktipset Tips Lördag 4/12
Insats: 144 kr - Tipsexperten
16:00  Stryktipset Tips 4/12 2021
Insats: 216 kr - Aston
16:20  V75 Tips Bergsåker 4/12
Insats: 1200 kr - DrTrav
18:20  DD Tips Bergsåker 4/12
Insats: 200 kr - DrTrav
  Läsarnas Speltips
Åldersgräns 18 år. Spela ansvarsfullt. stödlinjen.se.
Odds
15:00  Norrköping - Göteborg
Fotboll - Allsvenskan - Över 2,5
1.69

Livestreaming