V64 Tips Jägersro 4/5

Publicerad på 4 Maj 2021 - 11:54

DrTrav

DrTrav

4 Maj 2021 - 11:54

V64 på Tisdag hämtar vi från Jägersro och nedan följer min lösning på omgången. Omgången kryddas dessutom av en härlig jackpot på 9 Miljoner.

Jag kommer spela med en spik och den hittar vi i den första avdelningen, 5 Oscar L.A.

V64 Jägersro Tisdag 4/5
V64-1 5 Oscar L.A
V64-2 1,2,5,7,10
V64-3 7,10
V64-4 1,4,6,7
V64-5 1,5,8,9,11
V64-6 1,4,12

600 x 1kr = 600kr (spelar för endast 6 rätt)

Dagens Dubbel Jägersro 4/5
DD-1 11 Archidamia
DD-2 1,4,12

3 rader x 70kr = 210kr

Spelbolag med fasta odds på trav:
bet365 - Casumo - LeoVegas - Unibet

V64-1 2640m auto
Vi inleder V64 spelet med att spika 5 Oscar L.A. är en femåring som tränaren Joakim Lövgre håller högt i stallet och som även spås ha ett intressant år framför sig. Under förra säsongen vann man bland annat Grosser Preis von Deutchland och efter det gick man ut i ett större fyraåringslopp och vann utvändigt om ledaren via 10,5 sista varvet. I årsdebuten senast visade man direkt att man blir att räkna med framöver, det blev en enkel seger från ledningen. Nu med lopp i kroppen bör en ytterligare förbättrad prestation vänta ikväll. Får man överta ledningen är loppet över, men detta är en bra segerchans oavsett position från start. Jag tvekar inte, SPIK.

Motbdu
2 Tony Afrika har jag framhållit tidigare och känslan var att man borde hållit undan till seger från ledningen i den senaste starten. Nu är man ute efter revansch. Adrian är tillbaka i vagnen och man är snabb från start. Väljer man att köra i ledningen eller släpper man till favoriten? Till dagens start blir det amerikansk vagn och man ska inte nonchaleras vid gardering.

7 Chablis D.K. är en sjuåring som trivs över den längre distansen och han är stark och rejäl. Man kommer från en bra prestation hemma i Danmark i den senaste starten. Skulle tempot bli uppskruvat ikväll är detta en individ som går hela vägen in i mål.

Min Vinnare: 5 Oscar L.A
Spets efter 500m: 5 Oscar L.A / 2 Tony Afrika
Skrällen: 2 Tony Afrika
Rankingen: A: 5 B 2,7,9,3,8 C 1,6,4

V64-2 1640m auto
10 Primadonna Tile är ett fyraårigt sto som har inlett lovande för sin tränare Johan Untersteiner. Man är obesegrad efter sina två starter och båda segrarna är tagna på imponerande vis från ledningen. Ikväll lär uppgiften bli annorlunda då man inte kommer kunna ta hand om ledningen från start. Detta är en klassklättrare som avslutade sista 700m via 12,9 i debuten. Skulle bli förvånad om hon inte även fungerar bra bakifrån. Givet segerbud i loppet. Förstahäst.

2 Southwind Sansa gjorde årsdebut i den senaste starten och fick klart godkänt efter att gått i mål som tvåa från rygg på ledaren. Hon är kvick iväg från start och nu när det är kort distans är jag inne på att detta är den troliga ledaren av loppet. Med lopp i kroppen bör formen vara framflyttad en hel och man kommer leda loppet länge.

Skrällen är 5 R.K.Majesty. Detta är en fyraåring som med form till dagens start. I den senaste starten stod man för sin bästa prestation i karriären när körde på i bra tempo i ledningen men fick se sig slagen med 150m kvar. R.K.Majesty är även under utveckling och jag skulle inte bli förvånad om man tar ytterligare kliv till kvällens start. Fart finns det gott om och det är även aviserat att det ska bli barfota runt om för först gången ikväll vilket är spännande. Faller barfotabalansen väl ut i kombination med den positiva formen är man till 3% en skräll jag vill betala för i omgången.

Min Vinnare: 10 Primadonna Tile
Spets efter 500m: 2 Southwind Sansa
Skrällen: 5 R.K.Majesty
Rankingen: A: 10,2 B 5,7,1,6,4,9,12 C 11,3,8

V64-3 2140m volt
Draget i loppet är 10 Digital Races som nledde sin tävlingskarriär hos Stefan Melander och där visade man direkt från start fint kunnande. Man var bland annat tvåa från ledningen bakom en så bra häst som Bandido Gar. Nu återfinns man hos Christoffer Eriksson sedan en tid och även där har denna fyraåringen visat bra kapacitet. I årsdebuten i den senaste starten blev det dock dubbla galopper och det var något som störde hästen. Men Digital Races är normalt sett stabil i volten och det skulle inte förvåna mig om Christoffer är offensiv direkt från start och testar att köra fram emot ledningen. Men med galoppen senast i åtanke kommer jag dubbla systemet även om segerchansen är bra för Digital Races felfri. Förstahäst.

7 Fromming hade två raka segrar från ledningen med sig inför den senaste starten. Men senast blev det galopp i ett tufft V75 lopp. Ikväll är det enklare emot igen och håller man sig till rätt gångart hela loppet kommer man utmana om segern på nytt. Man får även Dante Kolgjini i vagnen i detta ungdomslopp för första gången. Med Dante i vagnen bildar han tillsammans med Fromming ekipaget med högst kapacitet för framtiden i loppet. Streckas på systemet.

Söker man ytterligare streck är 8 Loveley Lasse en skräll att hålla koll på. Han har nu fått två lopp i kroppen inför dagens start och toppformen är i antågande. Skulle det bli körning i loppet Loveley Lasse kunna smyga med och avsluta vasst. Han behöver få sitt lopp, men skulle till 7% kunna skrälla till.

Min Vinnare: 10 Digital Races
Spets efter 500m: 10 Digital Races
Skrällen: 8 Loveley Lasse
Rankingen: A: 10,7 B 8,11,5,13,6 C 4,2

V64-4 1640m auto
1 Run Brodde Run har varit ute i tuffa lopp på slutet och möter nu något enklare ikväll. I den senaste starten var man ute på V75 och fick ett snällt lopp, trots det tappade man längder över upploppet bakom vinnaren Scorpion's Madness. Vilket skapar frågetecken kring huruvida formkurvan är. Men ikväll har man fått ett optimalt utgångsläge med tanke på att man är kvick iväg bakom bilen och är den troliga ledaren av loppet. Från ledningen har man fem segrar på sju försök. Förstahäst med tanke på läget, men givet att gardera då formen är oviss.

6 Piccadilly kommer däremot med toppform till dagens start precis som hela stall Lövgren verkar hålla för dagen. I den senaste starten var man ute på V75 och visserligen blev man utkontrad och fick nöja sig med andraplatsen, men insatsen var bra och mersmakande. Ikväll står man något tufft inne på pengar men sett till form och loppet senast räds man inte många i kvällens startfält. Givet segerbud ikväll.

Framhåller även 4 A Secret Word som numera är i träning hos Christoffer Eriksson. Nu har man fått två lopp i kroppen efter vila och formtoppen är i antågande. I den senaste starten fick man ett snällt lopp invändigt och man blev sen fast med mycket sparat i mål. Får man användning av de krafterna ikväll är man inte helt oäven till sina 10%.

Min Vinnare: 1 Run Brodde Run
Spets efter 500m: 1 Run Brodde Run
Skrällen: 4 A Secret Word
Rankingen: A: 1,6 B 4,7,2,3 C 5,8

V64-5 2140m auto
11 Archidamia är en intressant femåring, hon har tidigare tränats av Alessandro Gocciadoro där man inledde sin tävlingskarriär med fyra segrar på de fem första starterna. Numera återfinns detta sto i träning hos Adrian Kolgjini. Archidamia är väldigt rejäl och kvick i benen, vilket man inte minst visade för tre starter sedan när man gick 1,12 i 1900m efter startgalopp. För två starter sedan hamnade man för långt bak, mens stod då återigen för en vass avslutning och klockan stannade på 11,5 sista 800m. Hittar man bara rätt med positionerna längs vägen kommer denna damen kunna flyga snabbt över upploppet. Till dagens start åker samtliga skor av för första gången i livet, även blir det amerikansk vagn vilket är intressant. Till 9% blir detta min första häst i loppet. Spelvärdet är högt.

8 Miss Silver kommer till start med två lopp i kroppen. I årsdebuten visade hon direkt att hennes avslutnign biter bra, då var det V75. I den senaste starten kunde man köra fram och överta ledningen efter 300m ooch efter det gick man undan till en knapp en säker seger. Ikväll har man ett tufft utgångsläge med bricka åtta bakom bilen men detta är en tjej som är allround och går från samtliga positioner. Ska räknas in i segerstriden.

9 Hasty Helene fick ett tufft upplägg i den senaste starten, men höll klart bra till andraplatsen efter att gått sista varvet utvändigt om ledaren. För två starter sedan satt man fast med gott om krafter. Hasty Helene är van att möta tufft motstånd och från ett spännande utgångsläge så ska hon inte nonchaleras. Skulle det bli tempo på loppet är hon inte oäven. Till 3% är man streckvärd.

Nämner även 5 Amore Bello som är kvick iväg från start. I den senaste starten var det debut på Svensk mark, man tog då hand om ledningen direkt men släppte sen den positionen. Man gick sen okej i ryggar och nu med det loppet innanför västen kanske man vill prova i ledningen här ikväll.

Min Vinnare: 11 Archidamia
Spets efter 500m: 5 Amore Bello
Skrällen: 9 Hasty Helene
Rankingen: A:11 B 8,9,5,1,6,10 C 7,3,2,4

V64-6 2140m auto
4 Chased hade två raka segrar med sig i bagaget inför den senaste starten, då var det debut på V75 och man gjorde det okej en bit bak i kön utan att kunna ta något på täten. Vid segern för två starter sedan imponerade Chased när han tillsynes jobbade undan från ledningen via 12,3 sista 800m. Ikväll är man den troliga ledaren av loppet och därifrån kommer man sen bli svår för övriga att plocka ner. Förstahäst.

12 Blerta Col är ett intressant sto som ikväll gör debut på Svensk mark. I den senaste starten visade man kvalite när man trots tredjespår fram till dödens kunde sätta nosen först över mållinjen. Utgångsläget ikväll är såklart inte optimalt men med tanke på det vi fick se senast så kan Blerta Col göra en del själv i loppet och ska inte nonchaleras till endast 5%.

Nämner även 1 Coco Chanel I.T. som inte räckte till i den senaste starten då hon gjorde debut på Svensk mark. Men ikväll har man fått ett intressant utgångsläge och skulle kunna få loppet i rygg på ledaren. Skulle luckan sen uppenbara sig över upploppet kan hon skjuta till vasst.

Min Vinnare: 4 Chased
Spets efter 500m: 4 Chased
Skrällen: 12 Blerta Col
Rankingen: A: 4,12 B 1,9,5,7,6,10,2 C 8,3,11

Lycka till med spelet
Oliver Bergman

Kommentarer

Logga in för att kommentera.

Vill du vara med i gemenskapen? Logga in eller registrera dig gratis!

Skapa konto