DrTrav Åldersgräns 18 år. Regler & villkor gäller. stödlinjen.se. spelpaus.se. Spela ansvarsfullt. Spela inte för mer än du har råd att förlora.
DrTrav

V64 Tips Jägersro 4/5

4 Maj 2021 - 11:54

V64 på Tisdag hämtar vi från Jägersro och nedan följer min lösning på omgången. Omgången kryddas dessutom av en härlig jackpot på 9 Miljoner.

Jag kommer spela med en spik och den hittar vi i den första avdelningen, 5 Oscar L.A.

V64 Jägersro Tisdag 4/5
V64-1 5 Oscar L.A
V64-2 1,2,5,7,10
V64-3 7,10
V64-4 1,4,6,7
V64-5 1,5,8,9,11
V64-6 1,4,12

600 x 1kr = 600kr (spelar för endast 6 rätt)

Dagens Dubbel Jägersro 4/5
DD-1 11 Archidamia
DD-2 1,4,12

3 rader x 70kr = 210kr

Spelbolag med fasta odds på trav:
bet365 - Casumo - LeoVegas - Unibet

V64-1 2640m auto
Vi inleder V64 spelet med att spika 5 Oscar L.A. är en femåring som tränaren Joakim Lövgre håller högt i stallet och som även spås ha ett intressant år framför sig. Under förra säsongen vann man bland annat Grosser Preis von Deutchland och efter det gick man ut i ett större fyraåringslopp och vann utvändigt om ledaren via 10,5 sista varvet. I årsdebuten senast visade man direkt att man blir att räkna med framöver, det blev en enkel seger från ledningen. Nu med lopp i kroppen bör en ytterligare förbättrad prestation vänta ikväll. Får man överta ledningen är loppet över, men detta är en bra segerchans oavsett position från start. Jag tvekar inte, SPIK.

Motbdu
2 Tony Afrika har jag framhållit tidigare och känslan var att man borde hållit undan till seger från ledningen i den senaste starten. Nu är man ute efter revansch. Adrian är tillbaka i vagnen och man är snabb från start. Väljer man att köra i ledningen eller släpper man till favoriten? Till dagens start blir det amerikansk vagn och man ska inte nonchaleras vid gardering.

7 Chablis D.K. är en sjuåring som trivs över den längre distansen och han är stark och rejäl. Man kommer från en bra prestation hemma i Danmark i den senaste starten. Skulle tempot bli uppskruvat ikväll är detta en individ som går hela vägen in i mål.

Min Vinnare: 5 Oscar L.A
Spets efter 500m: 5 Oscar L.A / 2 Tony Afrika
Skrällen: 2 Tony Afrika
Rankingen: A: 5 B 2,7,9,3,8 C 1,6,4

V64-2 1640m auto
10 Primadonna Tile är ett fyraårigt sto som har inlett lovande för sin tränare Johan Untersteiner. Man är obesegrad efter sina två starter och båda segrarna är tagna på imponerande vis från ledningen. Ikväll lär uppgiften bli annorlunda då man inte kommer kunna ta hand om ledningen från start. Detta är en klassklättrare som avslutade sista 700m via 12,9 i debuten. Skulle bli förvånad om hon inte även fungerar bra bakifrån. Givet segerbud i loppet. Förstahäst.

2 Southwind Sansa gjorde årsdebut i den senaste starten och fick klart godkänt efter att gått i mål som tvåa från rygg på ledaren. Hon är kvick iväg från start och nu när det är kort distans är jag inne på att detta är den troliga ledaren av loppet. Med lopp i kroppen bör formen vara framflyttad en hel och man kommer leda loppet länge.

Skrällen är 5 R.K.Majesty. Detta är en fyraåring som med form till dagens start. I den senaste starten stod man för sin bästa prestation i karriären när körde på i bra tempo i ledningen men fick se sig slagen med 150m kvar. R.K.Majesty är även under utveckling och jag skulle inte bli förvånad om man tar ytterligare kliv till kvällens start. Fart finns det gott om och det är även aviserat att det ska bli barfota runt om för först gången ikväll vilket är spännande. Faller barfotabalansen väl ut i kombination med den positiva formen är man till 3% en skräll jag vill betala för i omgången.

Min Vinnare: 10 Primadonna Tile
Spets efter 500m: 2 Southwind Sansa
Skrällen: 5 R.K.Majesty
Rankingen: A: 10,2 B 5,7,1,6,4,9,12 C 11,3,8

V64-3 2140m volt
Draget i loppet är 10 Digital Races som nledde sin tävlingskarriär hos Stefan Melander och där visade man direkt från start fint kunnande. Man var bland annat tvåa från ledningen bakom en så bra häst som Bandido Gar. Nu återfinns man hos Christoffer Eriksson sedan en tid och även där har denna fyraåringen visat bra kapacitet. I årsdebuten i den senaste starten blev det dock dubbla galopper och det var något som störde hästen. Men Digital Races är normalt sett stabil i volten och det skulle inte förvåna mig om Christoffer är offensiv direkt från start och testar att köra fram emot ledningen. Men med galoppen senast i åtanke kommer jag dubbla systemet även om segerchansen är bra för Digital Races felfri. Förstahäst.

7 Fromming hade två raka segrar från ledningen med sig inför den senaste starten. Men senast blev det galopp i ett tufft V75 lopp. Ikväll är det enklare emot igen och håller man sig till rätt gångart hela loppet kommer man utmana om segern på nytt. Man får även Dante Kolgjini i vagnen i detta ungdomslopp för första gången. Med Dante i vagnen bildar han tillsammans med Fromming ekipaget med högst kapacitet för framtiden i loppet. Streckas på systemet.

Söker man ytterligare streck är 8 Loveley Lasse en skräll att hålla koll på. Han har nu fått två lopp i kroppen inför dagens start och toppformen är i antågande. Skulle det bli körning i loppet Loveley Lasse kunna smyga med och avsluta vasst. Han behöver få sitt lopp, men skulle till 7% kunna skrälla till.

Min Vinnare: 10 Digital Races
Spets efter 500m: 10 Digital Races
Skrällen: 8 Loveley Lasse
Rankingen: A: 10,7 B 8,11,5,13,6 C 4,2

V64-4 1640m auto
1 Run Brodde Run har varit ute i tuffa lopp på slutet och möter nu något enklare ikväll. I den senaste starten var man ute på V75 och fick ett snällt lopp, trots det tappade man längder över upploppet bakom vinnaren Scorpion's Madness. Vilket skapar frågetecken kring huruvida formkurvan är. Men ikväll har man fått ett optimalt utgångsläge med tanke på att man är kvick iväg bakom bilen och är den troliga ledaren av loppet. Från ledningen har man fem segrar på sju försök. Förstahäst med tanke på läget, men givet att gardera då formen är oviss.

6 Piccadilly kommer däremot med toppform till dagens start precis som hela stall Lövgren verkar hålla för dagen. I den senaste starten var man ute på V75 och visserligen blev man utkontrad och fick nöja sig med andraplatsen, men insatsen var bra och mersmakande. Ikväll står man något tufft inne på pengar men sett till form och loppet senast räds man inte många i kvällens startfält. Givet segerbud ikväll.

Framhåller även 4 A Secret Word som numera är i träning hos Christoffer Eriksson. Nu har man fått två lopp i kroppen efter vila och formtoppen är i antågande. I den senaste starten fick man ett snällt lopp invändigt och man blev sen fast med mycket sparat i mål. Får man användning av de krafterna ikväll är man inte helt oäven till sina 10%.

Min Vinnare: 1 Run Brodde Run
Spets efter 500m: 1 Run Brodde Run
Skrällen: 4 A Secret Word
Rankingen: A: 1,6 B 4,7,2,3 C 5,8

V64-5 2140m auto
11 Archidamia är en intressant femåring, hon har tidigare tränats av Alessandro Gocciadoro där man inledde sin tävlingskarriär med fyra segrar på de fem första starterna. Numera återfinns detta sto i träning hos Adrian Kolgjini. Archidamia är väldigt rejäl och kvick i benen, vilket man inte minst visade för tre starter sedan när man gick 1,12 i 1900m efter startgalopp. För två starter sedan hamnade man för långt bak, mens stod då återigen för en vass avslutning och klockan stannade på 11,5 sista 800m. Hittar man bara rätt med positionerna längs vägen kommer denna damen kunna flyga snabbt över upploppet. Till dagens start åker samtliga skor av för första gången i livet, även blir det amerikansk vagn vilket är intressant. Till 9% blir detta min första häst i loppet. Spelvärdet är högt.

8 Miss Silver kommer till start med två lopp i kroppen. I årsdebuten visade hon direkt att hennes avslutnign biter bra, då var det V75. I den senaste starten kunde man köra fram och överta ledningen efter 300m ooch efter det gick man undan till en knapp en säker seger. Ikväll har man ett tufft utgångsläge med bricka åtta bakom bilen men detta är en tjej som är allround och går från samtliga positioner. Ska räknas in i segerstriden.

9 Hasty Helene fick ett tufft upplägg i den senaste starten, men höll klart bra till andraplatsen efter att gått sista varvet utvändigt om ledaren. För två starter sedan satt man fast med gott om krafter. Hasty Helene är van att möta tufft motstånd och från ett spännande utgångsläge så ska hon inte nonchaleras. Skulle det bli tempo på loppet är hon inte oäven. Till 3% är man streckvärd.

Nämner även 5 Amore Bello som är kvick iväg från start. I den senaste starten var det debut på Svensk mark, man tog då hand om ledningen direkt men släppte sen den positionen. Man gick sen okej i ryggar och nu med det loppet innanför västen kanske man vill prova i ledningen här ikväll.

Min Vinnare: 11 Archidamia
Spets efter 500m: 5 Amore Bello
Skrällen: 9 Hasty Helene
Rankingen: A:11 B 8,9,5,1,6,10 C 7,3,2,4

V64-6 2140m auto
4 Chased hade två raka segrar med sig i bagaget inför den senaste starten, då var det debut på V75 och man gjorde det okej en bit bak i kön utan att kunna ta något på täten. Vid segern för två starter sedan imponerade Chased när han tillsynes jobbade undan från ledningen via 12,3 sista 800m. Ikväll är man den troliga ledaren av loppet och därifrån kommer man sen bli svår för övriga att plocka ner. Förstahäst.

12 Blerta Col är ett intressant sto som ikväll gör debut på Svensk mark. I den senaste starten visade man kvalite när man trots tredjespår fram till dödens kunde sätta nosen först över mållinjen. Utgångsläget ikväll är såklart inte optimalt men med tanke på det vi fick se senast så kan Blerta Col göra en del själv i loppet och ska inte nonchaleras till endast 5%.

Nämner även 1 Coco Chanel I.T. som inte räckte till i den senaste starten då hon gjorde debut på Svensk mark. Men ikväll har man fått ett intressant utgångsläge och skulle kunna få loppet i rygg på ledaren. Skulle luckan sen uppenbara sig över upploppet kan hon skjuta till vasst.

Min Vinnare: 4 Chased
Spets efter 500m: 4 Chased
Skrällen: 12 Blerta Col
Rankingen: A: 4,12 B 1,9,5,7,6,10,2 C 8,3,11

Lycka till med spelet
Oliver Bergman

0 Kommentarer Odds kan ändras. Alla odds var korrekta vid den tidpunkt de publicerades.
Kommentarer
För att kommentera måste du vara inloggad.

Bettingbonusar för nya kunder

Åldersgräns 18 år. Regler & villkor gäller. stödlinjen.se. spelpaus.se. Spela ansvarsfullt. Spela inte för mer än du har råd att förlora.

CampoBet:

Nya med bonus & BankID reg.
18+ År - Regler & Villkor gäller, stödlinjen.se

Snabbare:

100% upp till 100 kr
18+ År - Regler & Villkor gäller, stödlinjen.se

William Hill:

Bra utbud på fotboll
18+ År - Regler & Villkor gäller, stödlinjen.se

Pinnacle:

Alltid höga odds på betting
18+ År - Regler & Villkor gäller, stödlinjen.se

Unibet:

100 kr gratisspel
18+ År - Regler & Villkor gäller, stödlinjen.se

Casumo:

100 kr gratisspel
18+ År - Regler & Villkor gäller, stödlinjen.se

Lucky Sports:

100 kr tillbaka vid förlust
18+ År - Regler & Villkor gäller, stödlinjen.se

Hajper:

100 kr riskfritt spel
18+ År - Regler & Villkor gäller, stödlinjen.se

No Account Bet:

100 kr gratisspel!
18+. Gäller nya kunder. För att kvalificera sig till kampanjen måste man göra en första insättning på minst 200 kr. Bonusbeloppet är på 100 kr och tillfaller endast de spelare som accepterar bonusen efter sin första insättning. Regler & Villkor gäller. Spela ansvarsfullt - Stödlinjen.se - Spelpaus se.

Bethard:

100% upp till 100 kr
18+ År - Regler & Villkor gäller, stödlinjen.se

Betway:

100% upp till 100 kr
18+ År - Regler & Villkor gäller, stödlinjen.se

Expekt:

100% upp till 100 kr
18+ År - Regler & Villkor gäller, stödlinjen.se

bet365:

Upp till 1250 kr i spelkrediter!
För nya kunder hos bet365. Minsta insats 50 kr och krav på 1x fastställt spel för att få spelkrediterna. Minsta odds, spel och betalningsmetod exkluderingar gäller. Utbetalningar exkluderar insatser i spelkrediter. Tidsbegränsningar och villkor tillämpas. 18+

Turbo Vegas:

Snabba uttag med BankID
18+ År - Regler & Villkor gäller, stödlinjen.se

LeoVegas:

100 kr gratisspel
18+ År - Regler & Villkor gäller, stödlinjen.se

MrGreen:

Bygg dina egna spel
18+ År - Regler & Villkor gäller, stödlinjen.se

Snabbis:

100% upp till 100 kr
18+ År - Regler & Villkor gäller, stödlinjen.se

ComeOn:

100% upp till 100 kr
18+ År - Regler & Villkor gäller, stödlinjen.se

888sport:

100% upp till 100 kr
18+ År - Regler & Villkor gäller, stödlinjen.se

Betsson:

100% upp till 100 kr
18+ År - Regler & Villkor gäller, stödlinjen.se

Betfair:

100% upp till 100 kr
18+ År - Regler & Villkor gäller, stödlinjen.se

Casinostugan:

100 Free Spins
18+ År - Regler & Villkor gäller, stödlinjen.se

Interwetten:

Brett utbud och höga odds!
18+ År - Regler & Villkor gäller, stödlinjen.se

Scandibet:

100 kr bonus
18+ År - Regler & Villkor gäller, stödlinjen.se

Betsafe:

100% upp till 100 kr
18+ År - Regler & Villkor gäller, stödlinjen.se

Nordicbet:

Stort fokus på Ishockey
18+ År - Regler & Villkor gäller, stödlinjen.se

Coolbet:

100% upp till 100 kr
18+ År - Regler & Villkor gäller, stödlinjen.se

10bet:

Satsar på Fotbolls-EM
18+ År - Regler & Villkor gäller, stödlinjen.se

Senaste Spelbloggar

Åldersgräns 18 år. Regler & villkor gäller. stödlinjen.se. spelpaus.se. Spela ansvarsfullt. Spela inte för mer än du har råd att förlora.

Oddsbonusar för nya kunder

Åldersgräns 18 år. Regler & villkor gäller. stödlinjen.se. spelpaus.se. Spela ansvarsfullt. Spela inte för mer än du har råd att förlora.
William Hill Sätt in 200 kr och få 100 kr gratisspel. Ett klassiskt spelbolag!

Sätt in 200 kr eller mer med koden: WHS100 , Spela för din insättning genom att lägga ett enkel- eller kombospel med minsta odds: 1.8 för hela kupongen. Få ett Freebet värt 100 kr. 18+ | Regler och villkor gäller | stodlinjen.se | spelpaus.se | Spela Ansvarsfullt

CampoBet Campobet är nya i Sverige och erbjuder betting med BankID.

18+. Gör din första insättning och få 100 kr bonus. Bonus + insättning skall omsättas 5 x till min. odds 1.5 inom 60 dagar. Min. insättning 100 kr. Endast nya spelare, bara en gång per hushåll / IP. Spela ansvarsfullt - Stödlinjen.se - Spelpaus se. Klicka för Regler och villkor.

Unibet Sätt in 100 kr och få 100 kr gratisspel extra att spela för.

Kunder som är 18 år eller äldre. Endast nya kunder bosatta i Sverige. Det finns inget omsättningskrav på den eventuella vinsten utan uttag kan göras direkt. Regler & Villkor gäller - Spela ansvarsfullt - Stödlinjen.se.

  Dagens Bästa Speltips
Odds kan ändras. Spela ansvarsfullt. stödlinjen.se.
Odds
18:30  Torino - Genoa
Fotboll - Serie A - 1
1.81
  Rekatochklart Speltips
Odds kan ändras. Spela ansvarsfullt. stödlinjen.se.
Odds
01:00  Buffalo - Boston
Ishockey - NHL - 2
1.719
04:10  Kings-Jazz
Basket - NBA - 2 -4,5
1.74
13:30  Chelsea - Norwich
Fotboll - Premier League - 1 -1,5 (asian)
1.63
15:00  Djurgården - Kalmar FF
Fotboll - Allsvenskan - 1
1.79
15:15  Malmö - Frölunda
Ishockey - SHL - 2
2.29
15:15  Färjestad - Timrå
Ishockey - SHL - 2
6.50
16:00  Crystal Palace - Newcastle
Fotboll - Premier League - Över 2,5 mål
1.98
18:30  Brighton - Manchester City
Fotboll - Premier League - Över 9,5 hörnor
1.58
18:30  Brighton - Man City
Fotboll - Premier League - City ö 4,5 skott
1.72
20:45  Bologna - Milan
Fotboll - Serie A - BLGM + ö2,5
1.90
21:00  Athletic Bilbao - Villarreal
Fotboll - La Liga - 1 asian 0
1.75
15:00  Hammarby - Östersund
Fotboll - Allsvenskan - 1 asian -1,5
1.76
17:30  AIK - IFK Norrköping
Fotboll - Allsvenskan - 1
2.00
17:30  AIK - IFK Norrköping
Fotboll - Allsvenskan - 1
2.02
  Rekatochklart Andelsspel
Åldersgräns 18 år. Spela ansvarsfullt. stödlinjen.se.
15:30  Rekatochklarts TV system 200kr
Insats: 200 kr -  
Köp här!
15:30  Melkers Jackpott Stryktips 300kr
Insats: 300 kr -  
Köp här!
16:00  Big 9 - Rekatochklarts 140 kr
Insats: 140 kr -  
Köp här!
14:30  Melkers Jackpott Europatips 150kr
Insats: 150 kr -  
Köp här!
18:30  Topptipset 100kr Mån
Insats: 100 kr -  
Köp här!
  Rekatochklart Poolspel
Åldersgräns 18 år. Spela ansvarsfullt. stödlinjen.se.
20:00  Topptipset Tips Fredag 22/10
Insats: 144 kr - Tipsexperten
20:30  V64 Tips Kalmar/Bollnäs 22/10
Insats: 800 kr - DrTrav
21:15  DD Tips Kalmar & Bollnäs 22/10
Insats: 240 kr - DrTrav
16:00  Stryktipset Tips Lördag 23/10
Insats: 144 kr - Tipsexperten
16:00  Big 9 Speltips Lördag 23 oktober
Insats: 1152 kr - USandeback
16:00  Stryktipset Tips 23/10 2021
Insats: 216 kr - Aston
16:20  V75 Tips Örebro 23/10
Insats: 1440 kr - DrTrav
  Läsarnas Speltips
Åldersgräns 18 år. Spela ansvarsfullt. stödlinjen.se.
Odds
15:00  Mjällby - IFK GÖteborg
Fotboll - Allsvenskan - 0-0 HT
2.65

Livestreaming