DrTrav Åldersgräns 18 år. Regler & villkor gäller. stödlinjen.se. spelpaus.se. Spela ansvarsfullt. Spela inte för mer än du har råd att förlora.
DrTrav

V64 Tips Jägersro 5/1

5 Januari 2021 - 11:37

V64 på tisdag hämtar vi från Jägersro och jag tror att jag har hittat två bra spetsvinnare som jag väljer att spika. 5 Arnie Express i V64-3 samt 5 Valeria Wareco i v64-4.

Nedan följer min lösning på omgången.

V64 Jägersro Tisdag 5/1

V64-1 1.2.4.8.9.11
V64-2 5.6.10
V64-3 5 Arnie Express
V64-4 5 Valeria Wareco
V64-5 2.3.4.5.6.8.9.10.11
V64-6 2.5.6.10

648rader x 1kr = 648kr (spelar för endast 6 rätt)

Dagens Dubbel Jägersro 5/1

DD-1 2.3.4.6.8.9
DD-2 10 Spencer Bob

6 rader x 40kr = 240kr

Spelbolag med fasta odds på trav:
bet365 - Casumo - LeoVegas - Unibet

V64-1 2140m Auto
Jag valde länge och väl om jag skulle spika direkt i inledningen eller om jag skulle spika V64-3 för faktum är att jag tror att 4 Digital Crunch har en bra segerchans i det här loppet. Man har matchats i tuffare gäng än det här en längre tid och är stark och rejäl och går från alla positioner. Det finns till och med en liten chans att man skulle kunna bli släppt till ledningen efter en bit men jag tror ändå att man väljer att svara ut ledningen med 2 Mad Princess och att Digital Crunch kommer att få göra jobbet utvändigt ledaren. Han är definitivt bra nog att vinna från den positionen också och han är mer stark än snabb. Man har dock haft bra form en längre tid och det är möjligt att man kan vara på väg ur form nu. Jag tycker inte riktigt att det var samma formintryck sist även om det blev ett tufft lopp mot bra motstånd. Jag blir inte förvånad om han vinner den tunga vägen men väljer ändå att gardera.

2 Mad Princess har inte vunnit lopp sedan sommaren 2019 och det var längesen man visade någon toppform. Det är dock en häst som har tävlat mot kull-toppen tidigare i karriären och startade i såväl Svenskt Trav-Oaks samt finalen i Breeders Crown för treåriga ston. Utvecklingen har stagnerat en aning men från ledningen är hon inte ofarlig.

9 Booze ska också räknas tidigt och gynnas om det skulle bli tempo på loppet. Formen känns intakt och man avslutade starkt vid sin senaste start. Han har sin bästa bit tillslut och kommer avsluta starkt över upploppet om det inte strular från läget.

8 Sunday Sonata är svårbedömd efter en längre tids vila samt att man ska gå med skor nu men kapacitet finns i massor och är man förberedd direkt efter vila är man med långt framme.

12 Divine Godiva gör alltid starka avslutningar och kan vara en obehaglig överraskning för konkurrenterna med rätt ryggar på vägen.

Jag streckar även 1 Alex Mede S.M som kan få en fin resa i ledarryggen och kan vinna om man får fritt över upploppet.

Min Vinnare: 4 Digital Crunch
Spets efter 500m: 2 Mad Princess
Skrällen: 11 Divine Godiva
Rankingen: A: 4 B: 9.2.12.8.1 C: 7.5.3.6.10

V64-2 2140m Auto
10 Huis Clos har har varit förbättrad vid tre raka segrar och ser ut att bli klar favorit i skrivande stund. Det är möjligt att det ska vara så men innan segersviten hade man svarat för fem raka galopper. Är han lika bra som vid de senaste starterna är det såklart bra chans att man rundar det här sällskapet men jag vågar inte hålla hästen i handen riktigt än och det finns risk att man faller tillbaka i gamla synder igen. Jag vill åtminstone betala för två danska gäster på min kupong utöver favoriten.

Det är såklart alltid svårt att sätta in de danska gästerna när de ska starta i Sverige men 5 Faust Hovmand är snabb från start och har imponerat vid sina starter på Skivetravet i Danmark. Senast blev man förvisso bara tvåa men man fick hård press i ledningen under loppet och stretade emot bra hela vägen mot favorit-spelade First In Line E.P. Innan dess hade man radat upp tre raka segrar, det har förmodligen varit i billigare gäng men på Jägersro är mycket vunnet om man sitter i spets och när jag inte litar fullt ut på favoriten känns det som ett givet motbud på min kupong och är min chansetta i loppet.

6 Florican Rold är en Varenne-avkomma som är under stark utveckling och har varit rejäl förbättrad vid sina två senaste starter. Det verkar vara en häst som tål olika upplägg och att göra en del jobb själv. Senast spurtade man starkt till en andra plats och gången innan dess höll man starkt som tvåa efter att ha fått göra grovjobbet utvändigt ledaren. Här borde man kunna hitta ner i ett vettigt slagläge inför upploppet och karriärens första seger kan vara ett faktum.

Min Vinnare: 5 Faust Hovmand
Spets efter 500m: 5 Faust Hovmand
Skrällen: 6 Florican Rold
Rankingen: A: 5.10.6 B: 3.19.11.2 C: 12.8.4.7

V64-3 1640m Auto
Ett lopp över kort distans där det känns som att spetsstriden kan komma att bli helt avgörande för vem som vinner loppet och jag väljer att ta ställning.

5 Arnie Express tycker jag har en ganska vettig uppgift i det här loppet och jag tror att man tar sig förbi 1 Quattro Töll från start och leder det här loppet från start till mål. Han gör sina bästa lopp från ledningen och har segrat från den positionen sex gånger på sju försök. Skulle 1 Quattro Töll försvara ledningen från sitt innerspår öppnar det upp loppet men det är ett litet fält och man kommer att få en bra position oavsett och kan vinna även med andra upplägg och jag tror man kan vinna det här loppet från positionen utvändigt ledaren också. Hästen gör sin tredje start i regi Conrad Lugauer och har sett fin ut och hästen borde ha gått framåt ytterligare formmässigt till denna start. Jag spikar.

Motbud
1 Quattro Töll skulle kunna sätta käppar i hjulet för min spik eftersom man är snabb från start och det finns absolut möjligheter att man lyckas försvara ledningen här. Jag tycker ändå inte att det har varit något riktigt formintryck på ett tag och även om man är jämn och stabil med framskjutna placeringar har man svårt att sätta nosen först. Det känns dessutom som att man gör sina bästa lopp utan skor. Hur som helst kommer man att få en fin resa på innerspår den här gången och är det värsta hotet mot min spik.

Skulle det bli lite körning mellan nyss nämnda hästar kommer andra ekipage in i matchen och jag tänker främst på 3 Daytona som har kapacitet i grunden och som det fanns förhoppningar på mot tuffare motstånd när han kom från Danmark. Har än så länge inte visat något extra på svensk mark även om man gjorde det okej i sin senaste start när det blev trafikproblem. Kapacitet finns att vinna ett sådant här lopp men man måste vara förbättrad nu.

4 Key Largo är också snabb från start och det är inte otänkbart att man spetsar initialt här för att sedan släppa ledningen till 5 Arnie Express. Raden ser inte allt för smickrande ut men man har tävlat i tuffa gäng i Danmark och har inte haft det där rätta flytet i loppen. Det är annars en segervan herre som har tagit massvis med segrar på Charlottenlund i Danmark och med rätt resa är man absolut inte ofarlig om man löper upp till sin kapacitet. Rolig vid gardering.

Min Vinnare. 5 Arnie Express
Spets efter 500m: 5 Arnie Express
Skrällen: 4 Key Largo
Rankingen: A: 5 B: 1.3.4.9.8.6 C: 7.2

V64-4 2140m Auto
5 Valeria Wareco var ute på V75 i sin senaste start och var mångas roliga drag den gången men det blev tyvärr en startgalopp och vi fick aldrig riktigt se hur hon stod sig i tuffare konkurrens när man var ute mot bland annat Nouba Mom och Laleh Pellini och andra mer meriterade hästar. Nu går man ner i klass igen och man är pilsnabb från start och jag har svårt att se att någon ska kunna försvara ledningen och jag tror att detta är en kanonchans att leda från start till mål. Hon har förvisso galopperat ett par gånger i karriären men nu kör tränare Fredric Pedersen igen, som känner hästen utan och innan och det tror jag ökar chanserna markant för en felfri avgång. Håller man sig bara i trav från start tror jag inte att någon kan hota när man väl sitter i ledning. Spik.

Motbud
1 Ups Face är inte helt stabil men vid felfri avgång sitter man i ledarryggen och kommer att få en bra resa på innerspåret. Senast blev det galopp men man avslutade ändå loppet bra och gången innan dess gick visade man form med en stark slutrunda. Nu har man äntligen lottats till ett vettigt startspår efter att ha fått starta från bakspår i sex raka starter. Jag tror vi kan räkna med en framskjuten placering till denna start men jag tror ändå det blir för tufft att besegra min spik.

Letar man vidare är det främst 2 M.T Nicole som fullföljde bra i ryggar i sin senaste start med gott om krafter sparat samt 10 Riley S.W som nu har fått två lopp i kroppen efter vila som ska räknas bakom.

Min Vinnare: 5 Valeria Wareco
Spets efter 500m: 5 Waleria Wareco
Skrällen: 2 M.T Nicole
Rankingen: A: 5 B: 1.2.10.9.3:8.6 C:7.4.3

V64-5 1640m Auto
Det här loppet känns mer eller mindre olösligt för min del och det känns som att det kan bli ett väldigt stökigt lopp och jag betalar för så många jag har råd med. Det är flera startsnabba hästar som lär göra ett försök att nå ledningen och känslan är att det kan hända något här.

3 Dali Pagadi håller jag som spetsfavorit och valacken besitter höga fartresurser de dagar han fungerar. Det är ingen häst man vill hålla i handen dock eftersom han är väldigt osäker och vid laddning från flera ekipage är risken överhängande att man tappar stilen och gör bort sig. Når man spets utan att det kostar för mycket är det ändå min favorit att vinna loppet.

4 B.B.S Solarsystem & 6 Goldfield är också snabba från start och skulle någon av dessa nå ledningen känns de intressanta. 4 B.B.S Solarsystem kastade in handduken från ledningen i sin senaste start men kort distans är mer lämpligt den här gången. Det är ingen häst som vinner ihjäl sig men karriärens segrar har kommit över den korta häcken. 6 Goldfield var ute i ett tufft gäng i sin senaste start och jag hade lite skrällkänsla redan den gången. Det blev dock ett omöjligt lopp och man fick göra jobbet i tredjespår och dödens. Ursäktad den gången och kan slå till nu med rätt lopp istället.

9 Falm har ett besvärligt läge men kommer att gynnas om det blir tempo på loppet vilket det faktiskt ser ut att kunna bli. Det är en duktigt dansk häst som har presterat bra på svensk mark tidigare och även om skor är ett litet minus blir jag inte förvånad om man kommer flygandes över upploppet.

2 Dandit har sin bästa bit tillslut och behöver inte vara med i någon spetsskörning från början men kommer att sitta bra på det i ett andra spår direkt. Med fart på loppet och en bra resa spurtar man ner de flesta här.

Det är vidöppet lopp och jag råder att strecka så många som plånboken tillåter.

Min Vinnare: 3 Dali Pagadi
Spets efter 500m: 3 Dali Pagadi
Skrällen: 6 Goldfield
Rankingen: A: 3.4.9.2.6. B:8.5.10.11 C:1.7.12

V64-6 1640m Auto
5 Ka Ching Bros är mitt förstastreck i loppet och skulle man hitta till spets och hålla ihop aktionen hela loppet är detta högst sannolikt vinnaren i loppet. Han är dock inte helt jämn i sina prestationer och aktionen är inte alltid den bästa och när det finns startsnabba konkurrenter invändigt som har uttalat sig att man vill köra i ledningen tycker jag det är värt att gardera även om jag tror att det är en vettig uppgift. Man gör nu sin tredje start på svensk mark och i debuten imponerade man när han vann från ledningen i säker stil. Senast blev det galopp när man hade problem med aktionen och det oroar såklart till den här starten när det väntas svar invändigt.

3 Jatzie R.D är snabb från start och gör sina bästa lopp i ledningen och kan man hålla ut 5 från start kommer man att köra i den positionen. I sin senaste start vann man i överlägsen stil från ledningen och även om motståndet hårdnar till denna start kan man rinna undan från ledningen om favoriten inte skulle få aktionen att stämma. Samtliga segrar i karriären har kommit från ledningen och på Jägersro har vi lärt oss att ledningen är ett gångbart recept för seger.

10 Spencer Bob känns intressant till denna start även om det behövs tur för att vinna från bakspår över den korta distansen på Jägersro. Formen går inte att klaga på och senast visade man formintryck som tvåa och sprang sista 800 meterna på 11.8. Även om man tog på ledaren i mot mål kunde man aldrig hota en för dagen mycket duktig vinnare i Ecco Elholm. Karriärens två segrar har man förvisso tagit med barfotabalans men man visade att man kan springa snabbt även med skor i sin senaste start. Motståndet känns överkomligt denna gång och man ska räknas trots läget. Jag chansspikar på Dagens Dubbel eftersom DD-1 känns streckkrävande.

6 Gypsy Eyes är en Brioni-avkomma som inte riktigt levt upp till vad man hade hoppats på och har bara en seger i karriären än så länge. Hon kommer troligen inte kunna vara med i någon spetsstrid här men hon är hygglig ut från start och borde kunna hitta ner i ett bra slagläge i andra spår och rent fartmässigt står hon sig bra i ett sådant här lopp. Det kanske saknas den där riktiga viljan än så länge men hon är fortfarande ung och under utveckling och ska inte räknas bort med en bra resa.

Min Vinnare: 10 Spencer Bob
Spets efter 500m: 3 Jatzie R.D
Skrällen: 6 Gypsy Eyes
Rankingen: A: 5 B: 10.3.6 C:7.1.12.2.9.11.4.8


Lycka till med spelet


Oliver Bergman 

0 Kommentarer Odds kan ändras. Alla odds var korrekta vid den tidpunkt de publicerades.
Kommentarer
För att kommentera måste du vara inloggad.

Bettingbonusar för nya kunder

Åldersgräns 18 år. Regler & villkor gäller. stödlinjen.se. spelpaus.se. Spela ansvarsfullt. Spela inte för mer än du har råd att förlora.

CampoBet:

100% upp till 2000 kr!
18+ År - Regler & Villkor gäller, stödlinjen.se

Snabbare:

100% upp till 5000 kr
18+ År - Regler & Villkor gäller, stödlinjen.se

William Hill:

Gratisspel upp till 500kr
18+ År - Regler & Villkor gäller, stödlinjen.se

Pinnacle:

Alltid höga odds på betting
18+ År - Regler & Villkor gäller, stödlinjen.se

Unibet:

100 kr gratisspel
18+ År - Regler & Villkor gäller, stödlinjen.se

Casumo:

100% upp till 100 kr
18+ År - Regler & Villkor gäller, stödlinjen.se

Lucky Sports:

100 kr tillbaka vid förlust
18+ År - Regler & Villkor gäller, stödlinjen.se

Hajper:

1000 kr riskfritt spel
18+ År - Regler & Villkor gäller, stödlinjen.se

No Account Bet:

100% upp till 2000 kr

Bethard:

100% upp till 1000 kr
18+ År - Regler & Villkor gäller, stödlinjen.se

Betway:

100% upp till 1000 kr
18+ År - Regler & Villkor gäller, stödlinjen.se

Expekt:

100% upp till 100 kr
18+ År - Regler & Villkor gäller, stödlinjen.se

bet365:

Upp till 1250 kr i spelkrediter!
För nya kunder hos bet365. Minsta insats 50 kr och krav på 1x fastställt spel för att få spelkrediterna. Minsta odds, spel och betalningsmetod exkluderingar gäller. Utbetalningar exkluderar insatser i spelkrediter. Tidsbegränsningar och villkor tillämpas. 18+

Turbo Vegas:

Snabba uttag med BankID
18+ År - Regler & Villkor gäller, stödlinjen.se

LeoVegas:

100 kr gratisspel
18+ År - Regler & Villkor gäller, stödlinjen.se

MrGreen:

Gratisspel värt 500 kr!
18+ År - Regler & Villkor gäller, stödlinjen.se

Snabbis:

100% upp till 100 kr
18+ År - Regler & Villkor gäller, stödlinjen.se

ComeOn:

300% upp till 750 kr
18+ År - Regler & Villkor gäller, stödlinjen.se

888sport:

100% upp till 500 kr
18+ År - Regler & Villkor gäller, stödlinjen.se

Betsson:

100% upp till 100 kr
18+ År - Regler & Villkor gäller, stödlinjen.se

Betfair:

100% upp till 100 kr
18+ År - Regler & Villkor gäller, stödlinjen.se

Casinostugan:

100% upp till 1000 kr
18+ År - Regler & Villkor gäller, stödlinjen.se

Interwetten:

Brett utbud och höga odds!
18+ År - Regler & Villkor gäller, stödlinjen.se

Scandibet:

100 kr bonus
18+ År - Regler & Villkor gäller, stödlinjen.se

Betsafe:

100% upp till 1500 kr
18+ År - Regler & Villkor gäller, stödlinjen.se

Nordicbet:

100% upp till 1000 kr
18+ År - Regler & Villkor gäller, stödlinjen.se

Coolbet:

100% upp till 500 kr
18+ År - Regler & Villkor gäller, stödlinjen.se

10bet:

100% bonus upp till 100 kr
18+ År - Regler & Villkor gäller, stödlinjen.se

Senaste Spelbloggar

Åldersgräns 18 år. Regler & villkor gäller. stödlinjen.se. spelpaus.se. Spela ansvarsfullt. Spela inte för mer än du har råd att förlora.

Oddsbonusar för nya kunder

Åldersgräns 18 år. Regler & villkor gäller. stödlinjen.se. spelpaus.se. Spela ansvarsfullt. Spela inte för mer än du har råd att förlora.
  Dagens Bästa Speltips
Odds kan ändras. Spela ansvarsfullt. stödlinjen.se.
Odds
18:00  Roma - Inter
Fotboll - Serie A - 2
2.00
  Rekatochklart Speltips
Odds kan ändras. Spela ansvarsfullt. stödlinjen.se.
Odds
13:30  West Ham - Chelsea
Fotboll - Premier League - 1 +1 (asian)
1.57
13:30  West Ham - Chelsea
Fotboll - Premier League - Che ö 13,5 skott
1.65
15:00  Östersunds FK - Degerfors
Fotboll - Allsvenskan - 1 hörnor
6.25
15:00  Milan - Salernitana
Fotboll - Serie A - 1 och håller nollan
1.81
15:00  Malmö - Halmstad
Fotboll - Allsvenskan - 1 + hålla nollan
2.10
15:00  AIK - IK Sirius FK
Fotboll - Allsvenskan - 1+ nolla & 2 +4,5 hörnor
1.80
15:15  Frölunda - Linköping
Ishockey - SHL - 1
1.60
16:00  Wolverhampton - Liverpool
Fotboll - Premier League - Över 2,5 mål
1.70
16:15  Barcelona - Real Betis
Fotboll - La Liga - X2
2.77
18:00  Skellefteå AIK - Malmö
Ishockey - SHL - 1
1.85
18:00  Roma - Inter
Fotboll - Serie A - 2
2.00
18:30  Watford - Manchester City
Fotboll - Premier League - Över 3 mål (asian)
1.69
18:30  Atletico Madrid - Mallorca
Fotboll - La Liga - 1 asian -1,5
2.10
20:45  Napoli - Atalanta
Fotboll - Serie A - Över 2,5 mål
1.90
21:00  Real Sociedad - Real Madrid
Fotboll - La Liga - 2
2.25
14:00  Akropolis - Skövde
Fotboll - Kval till superettan - BLGM
1.74
18:00  Sampdoria - Lazio
Fotboll - Serie A - 1X
1.85
20:45  Juventus - Genoa
Fotboll - Serie A - 1 asian -1,5
1.70
21:00  Celta Vigo - Valencia
Fotboll - La Lia - 1
2.18
  Rekatochklart Andelsspel
Åldersgräns 18 år. Spela ansvarsfullt. stödlinjen.se.
14:30  Melkers Stryktips 150kr
Insats: 150 kr -  
Köp här!
15:30  Melkers Reducerade 300kr
Insats: 300 kr -  
Köp här!
15:30  TV Systemet 200kr
Insats: 200 kr -  
Köp här!
16:00  Big 9 - Rekatochklarts 138 kr
Insats: 138 kr -  
Köp här!
16:00  Big 9 Melkers Jackpott 415kr
Insats: 415 kr -  
Köp här!
16:00  Big 9 Melker 125kr
Insats: 125 kr -  
Köp här!
16:00  V75 RoK - Big Unikt
Insats: 499 kr -  
Köp här!
16:00  V75 - Rekatochklart - 200
Insats: 200 kr -  
Köp här!
14:30  Melkers Europatips 150kr
Insats: 150 kr -  
Köp här!
14:50  Söndagsstöten JACKPOT Gs75
Insats: 250 kr -  
Köp här!
  Rekatochklart Poolspel
Åldersgräns 18 år. Spela ansvarsfullt. stödlinjen.se.
16:00  Stryktipset Tips Lördag 4/12
Insats: 144 kr - Tipsexperten
16:00  Stryktipset Tips 4/12 2021
Insats: 216 kr - Aston
16:20  V75 Tips Bergsåker 4/12
Insats: 1200 kr - DrTrav
  Läsarnas Speltips
Åldersgräns 18 år. Spela ansvarsfullt. stödlinjen.se.
Odds
15:00  Norrköping - Göteborg
Fotboll - Allsvenskan - Över 2,5
1.69

Livestreaming