DrTrav Åldersgräns 18 år. Regler & villkor gäller. stödlinjen.se. spelpaus.se. Spela ansvarsfullt. Spela inte för mer än du har råd att förlora.
DrTrav

V64 Tips Jägersro 8/7

8 Juni 2021 - 08:48


V64 från Jägersro på tisdag och även om det finns några klara favoriter på förhand så tycker jag inte att dom är helt självklara och vi försöker fälla ett par stycken. Jag spelar endast med en spik i omgången som jag har god känsla för, och i skrivande stund är han endast spelad till 17%. Jag spikar 4 Gravity Pace i V64-5 som gick bra i hård konkurrens senast och till den här starten väljer man att rycka skorna.

Nedan följer min lösning på omgången.

V64 Jägersro Tisdag 8/7
V64-1 4.6
V64-2 2.3.4.7.8.9
V64-3 1.2
V64-4 1.3.9.11
V64-5 4 Gravity Pace
V64-6 1.2.3.5.6.9.11

672 rader x 1 kr = 672kr (spelar för endast 6 rätt)

DD Jägersro Tisdag 8/7
DD-1 4 Gravity Pace
DD-2 2.3.5

3 rader x 70 kr = 210kr

Spelbolag med fasta odds på trav:
bet365 - Casumo - LeoVegas - Unibet

V64-1 3140m Volt
6 Spickleback Face är bästa hästen och han trivs ypperligt med förutsättningarna över tre varv. På tre starter över distansen har han vunnit två gånger och slutat tvåa vid ett tillfälle. Han är både stark och snabb och om han löper upp till sitt kunnande vinner han troligen det här loppet från dödens.
Han kommer till den här starten med två raka galopper i bagaget men då har det varit Rikard Skoglund som har suttit upp bakom hästen och nu kör Robert Bergh själv, vilket rent statistisk är en klar fördel för att hålla hästen i trav. Han är dock lite ojämn i sina prestationer och jag litar inte fullt ut på hästen. När han i skrivande stund är så pass klar favorit väljer jag trots allt att dubbla mitt system, även om det skulle kunna vara en tänkbar spik om streckfördelningen jämnar ut sig.

4 Four Guys Dream är en V75-vinnare som har en riktigt hög högsta nivå men som för tillfället ser ut att söka lite efter formen. Senast kastade han in handduken tidigt i ett bronsdivision-lopp från ledningen och har varit struken och behandlad efter det. Normalt sett brukar han vara väldigt svårpasserad från ledningen och det ser ut som en bra chans att han hittar till den positionen relativt tidigt nu. Innan förra starten var han obesegrad från ledningen på tre försök och om han kan hitta tillbaka till topparna som han visade under fjolåret blir han säkerligen svårslagen från ledningen, även om distansen är ett oprövat kort.
Jag tycker att det känns som en vettig dubbling med tanke på att Spickleback Face skulle kunna göra bort sig med galopp, och om han försvinner ser det här ut som en väldigt lämplig uppgift för Four Guys Dream.

Streckar man vidare räknas främst 8 Kennedy som är gynnad av distansen och är härdad i tuffa sällskap, men senaste segern kom i oktober 2019.

3 Isco Boko blixtrar till med jämna mellanrum när travet fungerar och 7 Counterfeighter är bra med ett lopp på rulle när han får spara på sin speed.

Min Vinnare: 6 Spickleback Face
Spets efter 500m: 4 Four Guys Dream
Skrällen: 3 Isco Boko
Rankingen A: 6.4 B:8.3.7.2 C: 5.9.1

V64-2 1640m Auto
Ett lopp av låg klass där det inte behöver vara fel att plocka fram den breda penseln och stänga igen loppet om plånboken tillåter, för det känns minst sagt öppet på förhand.

7 N.L.O har gjort två lopp på svensk mark nu och såg klart förbättrad ut senast vid andraplatsen, även om segern aldrig var nära. Travet flöt på ett bättre sätt än vid debuten och han höll klart bra från dödens då. Den insatsen borde räcka långt här och han känns given på kupongen.

4 Eagle Bat låter man optimistiska med på förhand från stall Anders Jenssen. Hon är svår att sätta in i loppet men hon kan öppna snabbt från start och det låter som att man kommer göra ett allvarligt försök att leda hela vägen.

2 Slipinge Superb var fin senast när han forcerade sig till ledningen efter halva loppet efter en tuff inledning när han blev hängandes i spåren och kunde sedan hålla undan till en seger. Läget är bra nu och han måste räknas med den insatsen på näthinnan.

3 Deserts Machoman har gjort några bra insatser i Danmark men var blek från ledningen senast. Lyckas han hålla ut 4 Eagle Bat från start så är ledningen mycket värd, men det får inte kosta för mycket.

Jag betalar även för 8 Ready To Go och 9 AL Pacino som har fart som skulle kunna räcka här, även om deras utgångslägen inte är de bästa.

Min Vinnare: 7 N.L.O
Spets efter 500m: 3 Deserts Machoman / 4 Eagle Bat
Skrällen: 4 Eagle Bat
Rankingen A: 7.4.2.3 B:8.9.5.6.1 C:10.11.12

V64-3 2140m Auto
3 Bitcoin verkar ha hittat formen och vann på ett bra sätt senast när hon stack undan från ledningen mot bra motstånd över kort distans. Nu är det medeldistans, vilket känns som en nackdel men hon är snabb från start och är favorit till att ta hand om ledningen och från den positionen är det hästen att slå med tanke på form-intrycket senast. Tänkbar spik.

1 Veiled kan jag dock inte lämna utanför min kupong. Hon har inte alltid haft aktionen med sig på slutet men det finns fina fartresurser i den här hästen. Hon kan inte öppna speciellt snabbt från start och innerspåret kan såklart bli en fälla, men om det bara löser sig under vägen så har hon sin bästa bit tillslut och om hon har aktionen med sig kommer hennes spurt att bita bra över upploppet om hon bara kommer loss från innerspåret.

5 Super Queen C avslutade riktgt fort när luckan uppenbarade sig vid skräll-segern näst senast och var inte tom i mål då. Senast var hon inte alls lika bra och det känns lite svårbedömt vad vi kommer få se för prestation nu. Är hon lika bra som vid segern är det en allvarlig utmanare.

8 Eye On The Hill söker lite efter formen och har fått ett besvärligt läge men normalt duger hon bra i det här sällskapet, men det krävs lite tur på vägen.

Min Vinnare: 3 Bitcoin
Spets efter 500m: 3 Bitcoin
Skrällen: 1 Veiled
Rankingen A: 3.1 B: 5.8.9.3.6 C:4.7

V64-4 2140m Auto
1 Sandsjöns Arras verkar ha tagit vinterträningen på ett bra sätt och har imponerat stort i årets två starter. I årsdebuten var han tapper som tvåa bakom en för dagen mycket bra vinnare i Digital Races.
Senast fick Lugauer överta ledningen efter 200 meter och körde sedan i jämn fart där framme över den dryga distansen och kunde sedan sticka undan och vinna loppet med hela sju längder.
Lyckas han försvara sitt innerspår från start är det såklart en bra uppgift nu, men jag är inte helt övertygad om hans startsnabbhet och innerspåret kan bli en fälla. Som omgångens största favorit är det inget jag vill gå på och försöker fälla med ett par hästar.

3 Le Piment var tvåa i samma lopp som Sandsjöns Arras vann och han var alltså hela sju längder efter i mål. Han fick dock ett omöjligt lopp där han fick göra jobbet på egen hand i tredjespår i stora delar av loppet och insatsen var klart bra med tanke på det löpningsförlopp han fick.Den här gången är förutsättningarna bättre med ett framspår bakom bilen och det ser ut att kunna bli en lämpligare resa nu. Häst mot häst tror jag inte att Le Piment är mycket sämre än favoriten.

9 Outlook har tävlat i tuffa sällskap i Danmark och senast visade han att formen är på topp när han lyckades besegra både Bugsy som Elephant som är två riktigt fina hästar som har levererat på svensk mark tidigare. Han kan bli lite bortglömd här och har fått ett passande smygläge.

11 Remburs R.D har visat fart och kommer han bara till från sitt besvärliga utgångsläge är han inte helt avsågad här och han är värd en markering som ospelad.

Min Vinnare: 1 Sandsjöns Arras
Spets efter 500m: 1 Sandsjöns Arras / 5 Sara Vaughan A.T / 3 Le Piment.
Skrällen: 9 Outlook
Rankingen A: 1.3 B:9.11.7.4.10.5 C:12.8.2.6

V64-5 1640m Auto
Här kommer min första och enda spik i omgången och jag väljer att ta ställning för 4 Gravity Pace. Senast var han riktigt bra som trea i ett tufft V86 - lopp och han kunde hänga med bra över upploppet i en snabb avslutning. Till den här starten ser motståndet mer lämpligt ut. Jag tror det blir full laddning från start mellan 1 Argo Lux och 6 Baron Frontline och 4 Gravity pace behöver inte vara med i någon spetsstrid från början och när det blir lite stumma ben där framme på ovan nämnda hästar tror jag att Gravity Pace sätter in stöten över upploppet och avgör loppet.
Spelvärd spik till endast 17% i skrivande stund.

Motbud
1 Argo Lux har läget och kan öppna fort från start. Jag blev dock inte speciellt imponerad av det han visade i sin sverigedebut, och han slutade oplacerad till slut. Visst, det var ett tufft motstånd och han fick inte det bästa loppet, men intrycket var ändå lite väl trögt i min smak. Han kan förmodligen mycket bättre och man gör lite ändringar i balansen nu och ska testas med bike nu.

6 Baron Frontline kanske inte kan spetsa härifrån men jag tror att Robert Bergh gör ett allvarligt försök att komma till tät och barfotabalans kanske kan få honom kvickare från start. Hur som helst så tror jag inte att Robert Bergh räds att göra jobbet utvändigt och på tre försök över den korta distansen har Baron Frontline vunnit två gånger. Jag ser Baron Frontline som ett hetare motbud till min spik än Argo Lux.

11 Goldfield nämner jag som en potentiell skräll i loppet. Läget över kort distans är såklart inte bra men han brukar kunna gå riktigt fort över upploppet när han får gå med i ryggar och skulle det bli hård körning där framme så fäller han de flesta.

Min Vinnare: 4 Gravity Pace
Spets efter 500m: 1 Argo Lux/6Baron Frontline
Skrällen: 11 Goldfield
Rankingen A: 4 B:6.1.11.7.5.9.12 C: 3.8.10.2

V64-6 2140m Auto
Ett mycket svårlöst lopp avslutar v64-omgången som jag har svårt att få grepp om, och det är några danska gäster som är svåra att sätta in i loppet.
5 Backer T.R har sett fin ut i sina tre lopp i år och har också segrat vid två tillfällen. Man brukar inte vara rädda för att köra hästen offensiv och det är inga raketer ut från start invändigt. Jag tror att Kevin Oscarsson vill testa för ledningen och hittar han dit utan att det kostar för mycket tror jag att han säljer sig dyrt. Chanstips i ett öppet lopp.

3 Joker of Steel kommer från två sämre insatser men har varit ute i knivskarp konkurrens samt brottats med besvärliga utgångslägen. Nu har han fått ett passande läge och möter ett mer överkomligt motstånd, han räds inte jobb under vägen och om han är lika fin som vid segern för tre starter sedan kan han visa sig vara starkast här till slut.

2 Aida Boy imponerade stort i Danmark och inledde året med fyra raka segrar. Senast var det inte riktigt samma tryck i hästen men han gjorde det klart godkänt som trea. Nu stöter han på tufft motstånd och är svår att sätta in i loppet. Läget är dock bra och det ska bli intressant att se hur väl han står sig i den här konkurrensen.

1 Taste Of Diamonds har varit relativt betrodd i Danmark mot nyblivna V75-vinnaren Staro Obrigado samt Hunter Dragon som också är en bra dansk häst men hon har gjort bort sig en del med galopper. Man verkar tro en del på den här Ready Cash avkomman från stallet och löser det sig bara från innerspåret kan hon vara med där framme.

9 Riley S.W satt fast med krafter sparade över mål senast och har radat upp pallplatser på slutet. Inte borta om klaff.

6 Stig Brodde varvar galopper med topprestationer. Han kan öppna snabbt från start och har han vaknat på rätt sida kan han vara farlig att nonchalera, även om det är tufft motstånd nu.

11 Erik Youknow får också plats på kupongen på sin fina form.

Min Vinnare: 5 Backer T.R
Spets efter 500m: 5 Backer T.R
Skräll: 6 Stig Brodde
Rankingen A: 5.3.2.1,9 B:6.11 C:7.4.8.10

Lycka till med spelet 

0 Kommentarer Odds kan ändras. Alla odds var korrekta vid den tidpunkt de publicerades.
Kommentarer
För att kommentera måste du vara inloggad.

Bettingbonusar för nya kunder

Åldersgräns 18 år. Regler & villkor gäller. stödlinjen.se. spelpaus.se. Spela ansvarsfullt. Spela inte för mer än du har råd att förlora.

CampoBet:

100% upp till 2000 kr!
18+ År - Regler & Villkor gäller, stödlinjen.se

Snabbare:

100% upp till 2500 kr
18+ År - Regler & Villkor gäller, stödlinjen.se

William Hill:

Gratisspel upp till 500kr
18+ År - Regler & Villkor gäller, stödlinjen.se

Pinnacle:

Alltid höga odds på betting
18+ År - Regler & Villkor gäller, stödlinjen.se

Unibet:

100 kr gratisspel
18+ År - Regler & Villkor gäller, stödlinjen.se

Casumo:

100% upp till 100 kr
18+ År - Regler & Villkor gäller, stödlinjen.se

Lucky Sports:

100 kr tillbaka vid förlust
18+ År - Regler & Villkor gäller, stödlinjen.se

Hajper:

1000 kr riskfritt spel
18+ År - Regler & Villkor gäller, stödlinjen.se

No Account Bet:

100% upp till 2000 kr

Bethard:

100% upp till 1000 kr
18+ År - Regler & Villkor gäller, stödlinjen.se

Betway:

100% upp till 100 kr
18+ År - Regler & Villkor gäller, stödlinjen.se

Expekt:

100% upp till 1500 kr gratisspel
18+ År - Regler & Villkor gäller, stödlinjen.se

bet365:

Upp till 1250 kr i spelkrediter!
För nya kunder hos bet365. Minsta insats 50 kr och krav på 1x fastställt spel för att få spelkrediterna. Minsta odds, spel och betalningsmetod exkluderingar gäller. Utbetalningar exkluderar insatser i spelkrediter. Bonuskoden REKAT kan användas under registreringen, men ändrar inte erbjudandebeloppet på något sätt. Tidsbegränsningar och villkor tillämpas. 18+

Turbo Vegas:

Snabba uttag med BankID
18+ År - Regler & Villkor gäller, stödlinjen.se

LeoVegas:

100 kr gratisspel
18+ År - Regler & Villkor gäller, stödlinjen.se

MrGreen:

Gratisspel värt 500 kr!
18+ År - Regler & Villkor gäller, stödlinjen.se

Snabbis:

100% upp till 400 kr
18+ År - Regler & Villkor gäller, stödlinjen.se

ComeOn:

300% upp till 750 kr
18+ År - Regler & Villkor gäller, stödlinjen.se

888sport:

100% upp till 500 kr
18+ År - Regler & Villkor gäller, stödlinjen.se

Betsson:

100% upp till 100 kr
18+ År - Regler & Villkor gäller, stödlinjen.se

Betfair:

100% upp till 1000 kr!
18+ År - Regler & Villkor gäller, stödlinjen.se

Casinostugan:

100% upp till 1000 kr
18+ År - Regler & Villkor gäller, stödlinjen.se

Interwetten:

Brett utbud och höga odds!
18+ År - Regler & Villkor gäller, stödlinjen.se

Scandibet:

100 kr bonus
18+ År - Regler & Villkor gäller, stödlinjen.se

Betsafe:

100% upp till 1500 kr
18+ År - Regler & Villkor gäller, stödlinjen.se

Nordicbet:

100% upp till 1000 kr
18+ År - Regler & Villkor gäller, stödlinjen.se

Coolbet:

100% upp till 500 kr
18+ År - Regler & Villkor gäller, stödlinjen.se

10bet:

50% upp till 500 kr
18+ År - Regler & Villkor gäller, stödlinjen.se

Senaste Spelbloggar

Åldersgräns 18 år. Regler & villkor gäller. stödlinjen.se. spelpaus.se. Spela ansvarsfullt. Spela inte för mer än du har råd att förlora.

Oddsbonusar för nya kunder

Åldersgräns 18 år. Regler & villkor gäller. stödlinjen.se. spelpaus.se. Spela ansvarsfullt. Spela inte för mer än du har råd att förlora.
Bethard Startbonus för nya spelare! Sätt in 1000 kr & få 2000 kr att spela för!

18+. Kampanjen är endast giltig för nya spelare som har aldrig tidigare spelat på Bethard Groups licens 18Li7392. Bonusen kan hämtas från insättningsmenyn innan den första insättningen har gjorts och kan endast användas i sportsbook. Minsta insats för att ta del av erbjudandet är 100 kr. Max bonus är 1000 kr. Insättning och bonus måste omsättas fyra (4) gånger med min. odds 1,80 inom 60 dagar före ett uttag kan göras. Regler och villkor gäller.

Lucky Sports 100 kr tillbaka om ditt första spel förlorar. Utan omsättningskrav.

18+. Kampanjperiod fram till 31/12 2021. Maximal insats är 50 kr per spin, hand eller spelrunda. Max summa att få tillbaka är 100 kr. Vid spel på sport måste hela din insättning omsättas minst en gång till oddset 2,00 eller högre inom 24 timmar. Tidsbegränsningar och villkor tillämpas. Spela ansvarsfullt - Stödlinjen.se - Spelpaus se.Regler & Villkor gäller

  Dagens Bästa Speltips
Odds kan ändras. Spela ansvarsfullt. stödlinjen.se.
Odds
20:45  Nottingham - Barnsley
Fotboll - The Championship - 1
1.75
  Rekatochklart Speltips
Odds kan ändras. Spela ansvarsfullt. stödlinjen.se.
Odds
19:00  Växjö - Skellefteå AIK
Ishockey - SHL - 2 (ink. OT)
2.00
19:00  Tingsryd - Almtuna
Ishockey - Hockeyallsvenskan  - Över 5,5 mål
1.75
20:00  Marocko - Malawi
Fotboll - Afrikanska mästerskapet - 2 asian +1,5
1.70
20:45  Nottingham - Barnsley
Fotboll - The Championship - 1
1.75
20:45  Birmingham - Peterborough
Fotboll - Championship - Under 2,5 mål
1.80
20:00  Mali - Ekvatorialguinea
Fotboll - Afrikanska mästerskapet - 1
1.75
  Rekatochklart Andelsspel
Åldersgräns 18 år. Spela ansvarsfullt. stödlinjen.se.
19:30  Melkers Europatips 150kr
Insats: 150 kr -  
Köp här!
20:10  V86 - DrTravs Unika
Insats: 199 kr -  
Köp här!
20:10  V86 - Bergmans succétåg (unik)
Insats: 350 kr -  
Köp här!
  Rekatochklart Poolspel
Åldersgräns 18 år. Spela ansvarsfullt. stödlinjen.se.
19:00  Powerplay Tips Tisdag 25/1
Insats: 162 kr - MrHockey
19:30  V64 Tips Bollnäs 25/1
Insats: 756 kr - DrTrav
20:00  Europatipset Tips Tisdag 25/1
Insats: 144 kr - Tipsexperten
20:55  DD Tips Bollnäs 25/1
Insats: 300 kr - DrTrav
  Läsarnas Speltips
Åldersgräns 18 år. Spela ansvarsfullt. stödlinjen.se.
Odds
02:00  Aliassime - Medvedev
Tennis - Australian Open - Över 32,5
1.78

Livestreaming