V64 Tips Jägersro 9/3

Publicerad på 9 Mar 2021 - 12:07

DrTrav

DrTrav

9 Mar 2021 - 12:07

V64 under tisdagen hämtar vi från Jägersro och nedan följer min lösning på omgången.

Jag kommer spela med en spik och den hittar vi i den tredje avdelningen, 5 Ivory di Quattro.

V64 Jägersro Tisdag 9/3
V64-1 2,4,8
V64-2 1,3,9,11
V64-3 5 Ivory di Quattro
V64-4 2,4,9,10
V64-5 4,5,8
V64-6 2,5,8,9

576 x 1k = 576kr (spelar för endast 6 rätt)

Dagens Dubbel Jägersro 9/3
DD-1 4,5,8
DD-2 5,8,9

9 rader x 30kr = 270kr

Spelbolag med fasta odds på trav:
bet365 - Casumo - LeoVegas - Unibet

V64-1 2140m auto
2 Elephant har vunnit riktigt kapabel femåring som visat prov på härlig inställning och högt kunnande. Han har nästan nästan vunnit hälften av sina starter och slutat bland de tre främsta i loppet hela 19 av 20 gånger. Han avslutade fjolåret med att besegra Alhambra Mail. Ikväll är det årsdebut och enligt tränare och kusk Steen Juul låter det Elephant är väl förberedd inför dagens start. Även om man inte är speciellt kvick från start så sitter man i ett andraspår direkt och kommer utmana om segern direkt. Förstahäst.

4 Enforalle P. har gjort åtta starter för sin tränare Flemming Jensen och vunnit tre av dessa. En av segrarna togs för två starter sedan då man övertygade från positionen utvändigt om ledaren. I den senaste starten var Enforalle P. inte som bäst och vi ska även komma ihåg att ingen av tränaren Flemming Jensens hårt betrodda hästar levererade på V75 i lördags. Det är något som självklart är klart anmärkningsvärt i detta fallet. Men nu går Enforalle P. ut över en mer passande distans och men går barfota runt om. Jag vågar inte nonchalera honom helt utan hon kommer med på systemet.

Nämner även 8 Global Workaholic som är en kapabel sexåring. Han besitter bra fartresurser och är en jag vill betala för utöver de två nämnda ovan. Det är årsdebut ikväll men skulle det bara lösa sig från bricka åtta så är jag inne på att man kommer duga bra här direkt. Skräll.

Min Vinnare: 2 Elephant
Spets efter 500m: 4 Enforalle P.
Skrällen: 8 Global Workaholic
Rankingen: A: 2,4 B 8,1,5,9 C 7,6,3

V64-2 1640m auto
3 Gulliver Sisu kommer med smygande form till kvällens start, han har gjort det helt okej på slutet utan att haft den där lilla turen som oftast behövs för att vinna travlopp. Här har man fått ett fint utgångsläge och får dessutom skickliga Stefan Persson i vagnen för första gången. Man nöjer sig inte där utan kommer rycka samtliga skor för första gången i livet ikväll. Helt klart intressant och min förstahäst i loppet.

1 Fauntleroy har gjort sex starter för sin tränare Emma E Johansson och Fauntleroy har sett formstark ut på slutet. För två starter sedan gick man i mål med sparade krafter efter att man blivit fast i tredje invändigt. I den senaste starten avslutade man sista 700m via 12,3 med bra spänst i benen. Ikväll rycker man skorna och sätter på en amerikansk vagn (första gången) och det är full laddning är att vänta från start. Fauntleroy har nämligen tagit båda sin tidigare segrar från ledningen en position man vill till även ikväll. Givet segerbud i loppet.

Skrällen är 9 Herman K. som är en gedigen femåring som ofta står för bra insatser och slutar i den främre träffen. Kan man smyga med här i rygg på ledaren och sen få lucka in på upploppet blir jag inte förvånad om man blandar sig i segerstriden på allvar. Pass upp.

Min Vinnare: 3 Gulliver Sisu
Spets efter 500m: 1 Fauntleroy
Skrällen: 9 Herman K.
Rankingen: A: 3,1 B 9,11,6,8,5,4 C 2,12,10,7

V64-3 2140m auto
Här hittar vi min spik i omgången, 5 Ivory di Quattro. Han har nu fått tre lopp innanför västen och formtoppen ligger nära till hands. Även kusk och tränare Robert Bergh är formstark för dagen då hela stallet presterar bra just nu. Andraplatsen i den senaste starten oroar kanske några men detta är en hingst som är klasser bättre barfota runt om vilket det blir ikväll. I min bok står det spets på Ivory di Quattro och därifrån släpper han ingen förbi sig. Spik.

Motbud
4 Sharp Dream, där väntar man fortfarande på att det ska lossna hos nya tränaren Johan Untersteiner. I den senaste starten gjorde man det bra och avslutade vasst men man var diskad i loppet efter dubbla galopper. Galopperna oroar men formen verkar ändå vara i antågande för denna åttaåring. Till kvällens start ändrar man i balansen och ska köra barfota fram nu och med amerikansk vagn, vilket hon inte tävlat med tidigare. SKa inte nonchaleras vid gardering.

Nämner ytterligare två hästar, 2 Intertial som har bra form och ett intressant utgångsläge ikväll. Även 9 The Real Star är en rejäl sjuåring som är gynnas om det blir tempo på loppet och kan från sitt utgångsläge smyga med i ett andraspår direkt.

Min Vinnare: 5 Ivory di Quattro.
Spets efter 500m: 5 Ivory di Quattro.
Skrällen: 4 Sharp Dream
Rankingen: A: 5 B 4,2,9,3,6 C 1,8,7

V64-4 2140m volt
Ett lopp som ska köras med kuskar som max körde 75 lopp under fjolåret. Då tänker många kanske att det öppnar upp loppet ordentligt. Men ändå är 2 Sebbe Cee streckad på över 70% i skrivande stund. Att man ska vara favorit är givet när man kommer med sina två raka segrar i bagaget och har inlett sin tävlingskarriär lovande. Men 70% med en rutinerad kusk är kanske lite väl att ta i. Sebbe Cee har hunnit med att visa att man är förnuftig på sina tre starter och har klarat av att öppna bra från snävt spår i volt. Man kommer kunna öppna bra även ikväll och är den troliga ledaren i loppet och därefter kan det mycket väl vara så att loppet är över. För två starter sedan vann man överlägset från utvändigt om ledaren via 14,8 sista 700m. Men i min bok går det inte att spika en häst som gjort tre starter med orutinerad kusk som är streckade på över 70% även om man är given förstahäst.

4 Oche Trot är stallkamrat med den stora favoriten 2 Sebbe Cee. Tränaren Conrad Lugauer meddelar själv att det är en liten fördel Sebbe Cee i kvällens start. Men när det är 71% kontra 6% på spelinikatron så känns orden “lite fördel” inte som överensstämmande värderingar. DEssutom meddelar Conrad att han förväntar sig en bättre prestation av Oche Trot ikväll jämfört med den senaste starten. För två starter sedan vann man övertygande från ledningen vis 14,8 sista 700m. Skulle man snuva stallkamraten på ledningen så ska man inte nonchaleras här. Streckas.

Vill även nämna 10 Fetlock Joint som i nuläget är streckad på 0%!... Detta är en fyraåring som besitter en hel del fartresurser. Den enda seger hittills i karriären tog man som tvååring när man besegrade Revelation från leningen. Ikväll är det årsdebut och spår fem i volten vilket såklart är inbakat i spelprocenten men frat finns. Förra året travde man 13,0 över 1640m på Jägersro och blev tvåa. Givetvis en rejäl kioskvältare men en rolig skräll att betala för om man tänker försöka fälla den stora favoriten.

Min Vinnare: 2 Sebbe Cee
Spets efter 500m: 2 Sebbe Cee / 4 Oche Trot
Skrällen: 10 Fetlock Joint
Rankingen: A: 2 B 4,9,10,7,6,11,3 C 14,1,8,5,12,13

V64-5 1640m auto
Kommer försöka mig på ett fräckt trehästraslås i denna avdelningen som kryllar av röda markeringar i startlistan och som innehåller en hel del fina ekipage.

Favoriten är 5 La Paradeta som är den av de betrodda hästarna som kommer med på systemet. Han har visat fin form på slutet och kommer med tre raka segrar i bagaget till dagens start. I den senaste starten vann man enkelt från ledningen efter ha fått bestämma tempot. För två starter sedan vann hon från rygg ledaren. Detta är en allround sexåring som kan vinna lopp på flera olika sätt. Ikväll blir det barfota runt om och det troliga är att man laddar från start och når man till ledningen ökar såklart segerchansen. Förstahäst.

Jag väljer sen att sträcka två ekipage till lägre procent. 8 Cassiopeia 14% och 4 Artemide Zack 9%.

8 Cassiopeia är en häst som tränas av Flemming Jensen och honom har vi varit inne på tidigare och ventilerat stallformen kring. Men i denna avdelningen är man inte hårt betrodd och sett till kapaciteten hästen har så ska man räknas tidigt. Kapacitetsmässigt tror jag till och med han är bäst i fältet. Men ikväll finns det såklart några parametrar som drar ner spelprocenten vilket i min bok bara ökar spelvärdet på honom. Spår åtta är såklart inte optimalt, men på pappret ser det ut som många är kvick från start och kan lägga iväg vilket skulle kunna bidra till en tuff öppning på loppet vilket gynnar Cassiopeia som i sin tur kan ta en lugn start. Han har fått tre lopp i kroppen nu och formen bör vara i antågande, dessutom växlar man upp utrustningsmässigt och det blir barfota runt om nu. Tidigt streck för mig till den lägre spelprocenten.

4 Artemide Zack mötte favoriten La Paradeta i den senaste starten. Då galopperade man bort sig, men man var mer betrodd på toton än favoriten. Formen är bättre än vad resultatraden antyder och till endast 9% är spelvärdet högt i kvällens start. Det blir även barfota runt om ikväll.

Min Vinnare: 5 La Paradeta
Spets efter 500m: 5 La Paradeta
Skrällen: 8 Cassiopeia
Rankingen: A: 5,8,4 B 1,6,7,3 C 9,2

V64-6 2640m auto
5 Valeria Wareco är en häst jag vill varna för, vaknar hon på rätt sida är hon med och gör upp om segern här till endast 9%. För två starter sedan var man inte som bäst men i den senaste starten visade man fin form när man var två bakom Hunter Dragon. Ikväll har man ett bra utgångsläge och kommer laddas iväg från start. Hon trivs bäst i ledningen och kommer man dit ikväll är mycket vunnet. Det som håller ner procenten något är att det ikväll är debut över den längre distansen men får hon fuska bort lite framme i ledningen är man ett givet segerbud. Förstahäst.

9 Becker är en femåring med bra kapacitet och kunnande men han har också svårt att hålla reda på sina ben emellanåt. Det har blivit tre galopper på de fem senaste starterna. Ikväll är det årsdebut och givetivs är detta något tränaren Peter Untersteiner kämpat hårt med under första delen av året hemma i träningen. Becker rapporteras gått ett bra banjobb inför dagens start. Tror vi kommer få se en bra Becker ikväll och jag streckar.

2 Viva la Vida Face kommer från en bra insats i den senaste starten, då vann man enkelt från ledningen via 12,5 sista 500m. Att det är över en månad sedan man startade senast är inget som oroar tränaren Adrian Kolgjini då det även inför senaste starten när man vann var över en månad mellan starterna då också. Viva la Vida Face besitter bra kapacitet och ska ses med bra segerchans.

Skrällen är 8 Granit de La Roque. Han avslutade vasst i det senaste starten efter ett längre uppehåll och borde gå framåt en hel del med det loppet i kroppen nu. Den längre distansen ses som en fördel då Granit de La Roque både är stark och har visat bra inställning tidigare. Spåret är såklart en nackdel men skulle det lösa sig ikväll är man en intressant skräll i min bok till endast 4%.

Min Vinnare: 5 Valeria Wareco
Spets efter 500m: 5 Valeria Wareco
Skrällen: 8 Granit de La Roque
Rankingen: A: 5,8,2 B 8,3,6,1,7,4 C 11,12,10

Lycka till med spelet
Oliver Bergman

Kommentarer

Logga in eller skapa ett konto för att kommentera
Skapa ett konto