DrTrav Åldersgräns 18 år. Regler & villkor gäller. stödlinjen.se. spelpaus.se. Spela ansvarsfullt. Spela inte för mer än du har råd att förlora.
DrTrav

V64 Tips Jägersro Tisdag 14/1

14 Januari 2020 - 12:35

Det är V64 tävlingar ifrån Jägersro ikväll och här nedan följer min lösning av omgången.

Jag spikar endast i V64-3 på nummer 8 Burning Man som inte startat sedan i början av november men han håller hög grundkapacitet och Petri Puros travare var bland annat tvåa i en stenhård V75-final i slutet av september ifjol som vanns av Ike Schermer. Innan det så hade han radat upp segrarna så även om han nu inte startat på länge så tror jag han är väl förberedd inför sin comeback nu och i ett litet fält mot ett överkomligt motstånd så tror jag han blir svårstoppad här. Vinnarodds 1.60 hos Unibet & LeoVegas

V64-1 3,7
V64-2 1,3,4,5,6,8,11
V64-3 8 Burning Man
V64-4 1,4,8
V64-5 5,7,11
V64-6 4,6,8,10,11,12

756 rader x 1 = 756 kr (spelar utdelning endast på 6 rätt)

Dagens Dubbel
DD1: 5 B.B.S.Solarsystem
DD2: 4,6,8,10,11,12

6 rader x 30 kr = 180 kr

Här kan du spela på fasta odds på trav:
bet365 , Unibet , 888sport , MrGreen, LeoVegas

V64-1
Vi inleder V64 med ett lopp över 1640 meter och jag har streckat två hästar, 3 Global Takeover var utan chans efter en tuff resa ett V75 lopp som vanns av Harran Boko senast. Innan det så var han duktig vid två raka andraplatser. Han är kvick iväg och i ett litet fält här så tror jag att Adrian Kolgjini trycker sig till ledningen och från spets så kan han leda loppet länge om han slipper att utstå alltför hård press under vägen så han ska räknas tidigt här. Det blir halvstängt huvudlag den här gången samt jänkarvagn meddelar man från stallet.

7 Stella Newmen har gjort två lopp efter vila och har galopperat i båda dessa. Här fick hon det sämsta spåret men felfri nu så kan hon bli farlig om Flemming Jensen som kör hästen kan få lite draghjälp under slutvarvet för då fäller hon många hästar till slut, vid ytterligare gardering kan 2 Harpos Rockland som har varit ute i den del tuffa lopp vara tänkbar. Han har hunnit bli 13 år gammal nu och vinner inte direkt ihjäl sig men från ett trevligt utgångsläge här så sitter han bra till i den främre träffen omgående och kan då lifta med till en framskjuten placering men jag tror inte det räcker till vinst.

Min Vinnare: 3 Global Takeover
Spets efter 500m: 3 Global Takeover
Skrällen: 5 Finish Future
Ranking: A 3,7 B 2,6 C 5,4,1
Bonus: 100% upp till 3000 kr hos LeoVegas

V64-2
Ett lopp över 1640 meter och jag har streckat sju hästar, 5 Clean Cash gjorde comeback efter ett par månaders frånvaro senast och kan vara klart förbättrad med det loppet i kroppen till den här starten. Hon hade ett dåligt läge då och fick backa sig sist och gick sedan okej i skymundan. Bättre startspår nu och med en lyckad start så kanske hon kan trycka sig till spets och skulle så bli fallet så kan hon leda loppet länge om hon slipper att utstå alltför hård press under vägen, 6 Call The Shots tog hand om ledningen men släppte sedan efter ett drygt halvvarv och hängde sedan med bra till andraplatsen bakom Confusion Tårs senast. Kan hon få en bra start och kan hitta ner i ett vettigt slagläge så kan hon bli farlig över upploppet så hon ska räknas tidigt här.

4 Dario Sotto galopperade bort sig senast men hade innan det varit duktig vid två raka segrar. Han är inte så snabb ut men är stark och rejäl och han tål att göra en del grovjobb på egen hand om det skulle behövas så om tempot bedarrar där framme i täten så tror jag Ken Ecce sänder fram mot dödens för det får inte gå för långsamt i ledningen om han ska ha med segern att göra och då kan han visa sig vara starkast i det här gänget, 1 Run And Repeat kommer från en seger via en rejäl avslutning från tredje utvändigt. Nu är det debut i ny regi för Hanna Lähdekorpi och det kan bli en fin löpning på innerspår här och med en eventuell lucka till slut så kan han blanda sig i segerstriden igen.

Min Vinnare: 5 Clean Cash
Spets efter 500m: 5 Clean Cash
Skrällen: 11 French Quick
Ranking: A 5,6,4 B 1,11,8,3 C 9,7,2,12,10
Spela på loppet hos bet365, Unibet, LeoVegas

V64-3
Ett lopp över 2140 meter och jag har spikat nummer 8 Burning Man som inte startat sedan i början av november men han håller hög grundkapacitet och Petri Puros travare var bland annat tvåa i en stenhård V75-final i slutet av september ifjol som vanns av Ike Schermer. Innan det så hade han radat upp segrarna så även om han nu inte startat på länge så tror jag han är väl förberedd inför sin comeback nu och i ett litet fält mot ett överkomligt motstånd så tror jag han blir svårstoppad här.

Vid gardering kan 2 Barolo D.K. som höll bra till tredjeplatsen från utvändigt ledaren i ett V75 lopp på Charlottenlund under Winter Burst mellan jul och nyår vara tänkbar. Hon är kvick iväg så här tror jag hon tar hand om ledningen till en början och skulle min spik komma snett på det eller ha en sämre dag så kan hon rinna undan till seger, 4 Zio Tom Jet fick en jobbig resa innan han landade i dödens med knappa varvet kvar i ett V75 lopp på Halmstad senast och det blev för tufft för han stumnade och slutade oplacerad. Han lyfte sig ett snäpp på barfotabalansen så att han måste gå med skor nu är ingen fördel men om Henriette Larsen kan servera honom en fin löpning så kan han vara långt framme här fast han får ses främst som ett platsbud.

Min Vinnare: 8 Burning Man
Spets efter 500m: 2 Barolo D.K.
Skrällen: 5 Youngblood Pellini
Ranking: A 8 B 2,4,5 C 1,7,6,3
Bonus: 100% upp till 3000 kr hos LeoVegas

V64-4
Ett lopp över 1640 meter och jag har streckat tre hästar, 8 Zeeland Kronos travade i ledningen senast men gav sig med 200 meter kvar av loppet så hon fick då nöja sig med tredjeplatsen bakom vinnande Gizmo De Veluwe. Hon är snabb den första biten så om Johan Untersteiner kan hitta ner i ett vettigt slagläge så kan hon bli farlig över upploppet så hon ska räknas tidigt här. Hon känns dock vassare på barfotabalansen så skor på nu är ingen fördel.

4 Takemon gjorde senast sin första start på mer än ett år i ny regi för Wim Paal. Han kördes då till spets varifrån han höll okej till fjärdeplatsen i ett lopp som vanns av Sharp Dream. Med lopp i kroppen nu så kan han vara klart förbättrad till den här starten och kan han komma till ledningen igen så kan det räcka hela vägen den här gången, 1 Aha kan öppna fort så här tror jag det kan bli spets eller vinnarhålet så med en fin löpning i den främre träffen så kan det vara läge för en efterlängtad seger.

Min Vinnare: 8 Zeeland Kronos
Spets efter 500m: 4 Takemon
Skrällen: 1 Aha
Ranking: A 8 B 4,1,2,7,9,3 C 6,5
Spela på loppet hos bet365, Unibet, LeoVegas

V64-5
Ett Stolopp över 1640 meter och jag har streckat tre hästar, 5 B.B.S.Solarsystem kommer från en seger. Hon kördes då till ledningen omgående och vann sedan enkelt från den positionen. Båda hennes tidigare segrar är tagna över den korta distansen som även gäller den här gången så här tror jag att Marc Elias som kör hästen är ute efter ledningen och kan hon komma till spets smärtfritt så kan det räcka långt så hon ska räknas tidigt här.

7 Confusion Tårs har gjort det bra på sistone och ståtar nu med två raka segrar. Hon är ingen startraket och har ett spår lite långt ut nu så det kan kosta mycket kraft att komma ner i en vettig position men löser det sig så kan hon vara med och göra upp om segern på nytt, 11 Zolid Wise As tryckte sig till ledningen med varvet kvar senast och det kostade mer än det smakade för det blev stumma ben till slut så hon fick nöja sig med sjätteplatsen i ett lopp som vanns av Edmund. Utgångsläget är inte det roligaste nu men kan Wim Paal som kör hästen hitta en vettig rygg att gå i under slutvarvet så fäller hon många hästar till slut om det blir ett uppskruvat tempo på tillställningen.

Min Vinnare: 5 B.B.S.Solarsystem
Spets efter 500m: 5 B.B.S.Solarsystem
Skrällen: 11 Zolid Wise As
Ranking: A 5 B 7,11,1,2,9,12,8 C 6,4,3,10
Bonus: 100% upp till 3000 kr hos LeoVegas

V64-6
Vi avslutar V64 med ett lopp över 2640 meter och jag har streckat sex hästar, 8 Sweetman har gjort tre starter som valack. I de två första loppen efter kastrationen så slutade han tvåa men senast slutade han oplacerad i ett V75 lopp efter en tidig galopp. Dåligt läge nu men om Christoffer Eriksson kan få gå med i en vettig rygg och kan få en del draghjälp under slutvarvet så fäller han många hästar till slut och kan då blanda sig i segerstriden här, 10 Jimpeto Joy hade två raka segrar innan han galopperade bort sig som hårt betrodd efter 150 meter i ett V75 lopp senast och efter det så var han utan chans. I ett felfritt lopp nu så kan han bli farlig över upploppet om Johan Untersteiner kan servera honom en fin löpning.

4 Beautiful Kiss har åtta segrar på 28 försök och hon var duktig vid fullträffen senast. Utgångsläget är helt perfekt så här tror jag det blir full laddning mot ledningen och skulle Flemming Jensen få trolla bort en del av loppet där framme i täten så kan hon bli svår att plocka ner för övriga ekipage, 11 Maharanee Star är inte att lita på men hon levererade en positiv avslutning från köposition och nådde tredjeplatsen i ett lopp som vanns av Velegance senast. Kan hon hålla ordning på benen nu och det blir överpace på loppet så biter hennes avslutning bra till slut så då är hon intressant till en låg procent på spelet.

Min Vinnare: 8 Sweetman
Spets efter 500m: 4 Beautiful Kiss
Skrällen: 11 Maharanee Star
Ranking: A 8,10 B 4,11,12,6 C 7,5,9,1,3,2
Spela på loppet hos bet365, Unibet, LeoVegas

Lycka till

/ Henrik Hilmersson

0 Kommentarer Odds kan ändras. Alla odds var korrekta vid den tidpunkt de publicerades.
Kommentarer
För att kommentera måste du vara inloggad.

Bettingbonusar för nya kunder

Åldersgräns 18 år. Regler & villkor gäller. stödlinjen.se. spelpaus.se. Spela ansvarsfullt. Spela inte för mer än du har råd att förlora.

bet365:

Upp till 1250 kr i spelkrediter!
Minsta insats 50 kr och krav på 1x fastställt spel för att få spelkrediterna. Minsta odds, spel och betalningsmetod exkluderingar gäller. Utbetalningar exkluderar insatser i spelkrediter. Tidsbegränsningar och villkor tillämpas. 18+

888sport:

100 kr startbonus!
18+ År - Regler & Villkor gäller, stödlinjen.se

Unibet:

Sätt in 100 kr spela för 200 kr!
18+ År - Regler & Villkor gäller, stödlinjen.se

LeoVegas:

Gratisspel upp till 100 kr!
18+ År - Regler & Villkor gäller, stödlinjen.se. Erbjudandet gäller nya spelare. 1x omsättningskrav till min odds 1.80 för att få bonusen.

Casumo:

Spela för 100 kr, få 300 kr!
18+ År - Regler & Villkor gäller, stödlinjen.se

SpeedyBet:

100% bonus upp till 100 kr!
18+ År - Regler & Villkor gäller, stödlinjen.se

Nordicbet:

100% bonus upp till 100 kr!
18+ År - Regler & Villkor gäller, stödlinjen.se

Bethard:

100% bonus upp till 100 kr!
18+ År - Regler & Villkor gäller, stödlinjen.se

Senaste Spelbloggar

Åldersgräns 18 år. Regler & villkor gäller. stödlinjen.se. spelpaus.se. Spela ansvarsfullt. Spela inte för mer än du har råd att förlora.

Oddsbonusar för nya kunder

Åldersgräns 18 år. Regler & villkor gäller. stödlinjen.se. spelpaus.se. Spela ansvarsfullt. Spela inte för mer än du har råd att förlora.
  Dagens Bästa Speltips
Åldersgräns 18 år. Spela ansvarsfullt. stödlinjen.se.
Odds
21:30  Celta Vigo - Barcelona
Fotboll - La Liga - 2 asian hcp -1
1.92
  Rekatochklart Speltips
Åldersgräns 18 år. Spela ansvarsfullt. stödlinjen.se.
Odds
19:00  Skellefteå - Frölunda
Ishockey - SHL - 2
2.50
19:00  Malmö FF - Granada
Fotboll - Europa League - 2
2.10
20:45  Liverpool - Arsenal
Fotboll - EFL-cup - Liv ö 11,5 fri
1.90
20:45  Liverpool - Arsenal
Fotboll - League Cup - Över 3,5 mål
2.70
21:00  Tottenham - Maccabi Haifa
Fotboll - Europa League - 1 & under 3.5
1.80
21:00  Rio Ave - Milan
Fotboll - EL-kval - Under 2,5 mål
1.80
21:15  Lopp 9: Lome Storm
Trav - Bollnäs - Vinnare
1.85
21:30  Celta Vigo - Barcelona
Fotboll - La Liga - 2 asian hcp -1
1.92
02:20  Jets-Broncos
Amfotboll - NFL - 1 hcp -2
1.87
19:00  Södertälje - Väsby
Ishockey - Hockeyallsvenskan  - 1 hcp -1,5
1.82
19:00  Almtuna - Västerås
Ishockey - Hockeyallsvenskan  - 2
2.28
20:45  Fiorentina - Sampdoria
Fotboll - Serie A - 1
1.78
21:00  PSG - Angers
Fotboll - Ligue 1 - Över 3,5 mål
1.97
16:00  Atletico Madrid - Villarreal
Fotboll - La Liga - 1 & under 3,5
2.15
18:20  Lopp 10: Very Kronos
Trav - Skellefteå - Vinnare
1.85
20:45  Udinese - Roma
Fotboll - Serie A - 2
1.65
21:00  Valencia - Betis
Fotboll - La Liga - BLGM
1.90
  Rekatochklart Poolspel
Åldersgräns 18 år. Spela ansvarsfullt. stödlinjen.se.
19:00  Powerplay Tips Torsdag 1/10
Insats: 144 kr - MrHockey
19:00  Europatipset Tips Torsdag 1/10
Insats: 144 / 864 kr - Tipsexperten
19:00  Europatipset Tips Torsdag 1 Okt
Insats: 864 kr - USandeback
19:30  V64 Tips Bollnäs Torsdag 1/10
Insats: 540 kr - DrTrav
20:55  DD Tips Bollnäs Torsdag 1/10
Insats: 180 kr - DrTrav
12:45  V65 Tips Axevalla Fredag 2/10
Insats: 672 kr - DrTrav
20:30  Topptipset Tips Fredag 2/10
Insats: 144 kr - Tipsexperten
16:00  Stryktipset Tips Lördag 3/10
Insats: 144 / 864 kr - Tipsexperten
16:00  Stryktipset Tips Lördag 3 Okt
Insats: 864 kr - USandeback
16:20  V75 Tips Skellefteå Lördag 3/10
Insats: 980 kr - DrTrav
18:20  DD Tips Skellefteå Lördag 3/10
Insats: 200 kr - DrTrav
14:30  Europatipset Tips Söndag 4 Okt
Insats: 864 kr - USandeback

Livestreaming