DrTrav Åldersgräns 18 år. Regler & villkor gäller. stödlinjen.se. spelpaus.se. Spela ansvarsfullt. Spela inte för mer än du har råd att förlora.
DrTrav

V64 Tips Jägersro Tisdag 14/7

14 Juli 2020 - 12:18

Kvällens V64 tävlingar avgörs på Jägersro. Nedan följer min lösning av omgången.

Jag spelar med en spik. 6 Zuleika Font i den första avdelningen.

V64 Tips Jägersro Tisdag 14/7
V64-1 6 Zuleika Font
V64-2 1,2,3,8
V64-3 1,4
V64-4 1,3,4
V64-5 4,5,6,9,10
V64-6 1,2,4,5,9

600 rader x 1 = 600 kr (spelar utdelning endast på 6 rätt)

DD Tips Jägersro Tisdag 14/7
DD1: 4,10
DD2: 1,4,9

6 rader x 30 kr = 180 kr

Spelbolag med fasta odds på trav:
Casumo - bet365 - LeoVegas - Unibet

V64 TIPS JÄGERSRO TISDAG 14 JULI

V64-1
Vi inleder V64 med Uttagningslopp Summer Meeting Mares - Ston över 2140 meter. Jag har spikat 6 Zuleika Font som har gjort det bra i tre starter på svensk mark. I debuten så fick hon ett rätt bra lopp men hon kunde ändå inte riktigt gå i närkamp med Zante Grif som vann det loppet. Gången efter det så kördes hon till ledningen in i den sista svängen och från den positionen så höll hon sedan undan på ett bra vis till vinst. Senast så var hon ute i ett V86 lopp på Vaggeryd och där tog hon ledningen och hon gick sedan undan till en rätt säker seger. Hittar Rick Ebbinge ner i ett vettigt slagläge innan attacken sätts in så tror jag att hon blir svår att stå emot den sista biten.

Vid gardering kan 4 Vinci I.M. som kommer med fin form till den här starten vara tänkbar. Hon kördes till ledningen och från den positionen så höll hon sedan undan till en knapp seger näst senast. Gången efter det så var det på nytt spets som gällde men den gången så orkade hon inte riktigt hela vägen i ett högt tempo och kom in som trea i ett lopp som vanns av Svecak Palema. Kommer hon till spets lättvindigt så kan hon leda loppet länge men Wim Paal från innerspåret med Zolid Wise As vill nog ha ett ord med i leken och blir det en utdragen spetsstrid så kan det vara gynnsamt för min spik i slutändan.

10 Make More Cider vek ner sig från ledningen när hon kom in som femma i ett V86 lopp i Åmål som vanns av Zante Grif näst senast. Gången efter det så hade hon ett dåligt utgångsläge men hon avslutade positivt i vida spår och plockade då tredjeplatsen bakom Bring Me Money som vann det loppet. Får hon lite draghjälp under slutrundan så kan hon bli farlig över upploppet men jag tror inte hon räcker till seger.

Min Vinnare: 6 Zuleika Font
Spets efter 500m: 4 Vinci I.M.
Skrällen: 7 Zanna Jet
Ranking: A 6 B 4,10,7,1,9,2,5 C 3,8

V64-2
Ett lopp över 2140 meter och jag har streckat fyra hästar. 3 Eclipse Am gjorde första starten sedan december ifjol senast. Han satt då långt bak i kön och var aldrig med någon segerchans men han fullföljde klart godkänt till fjärdeplatsen i ett lopp som vanns av Unoicsdue Gnafa från ledningen. Efter det så skulle han ha startat i ett långlopp i Halmstad i början på månaden men han ströks då för oregerlighet i volten. Han var ordentligt i ordning inför senast men det får han dra nytta av den här gången istället meddelar man från stallet. Han är inte så snabb från början men löser det sig med positionerna så har han en härlig avslutning och då kan han blanda sig i segerstriden.

2 Roller Coaster Ås gjorde årsdebut i mitten på april efter lång frånvaro. Han fick det dock inte att stämma för han försvann med en tidig galopp. Nu har han pausat efter det men utgångsläget nu är passande för han är startsnabb och han har tagit flera av sina tidigare segrar från ledningen så kommer han till täten här så kan han bli svårfångad om han inte är alltför ringrostig i comebacken.

8 Global Warrior landade utvändigt om den ledande Global Action med varvet till mål och från den positionen så plockade han ner ledaren och han höll sedan undan för övriga motståndare på ett bra vis till seger näst senast. Gången efter det så gick han en godkänd avslutning till femteplatsen i ett Klass I försök som vanns av Unoicsdue Gnafa. För fjärde starten i följd har han fått ett dåligt utgångsläge men med lite klaff så kan han vara långt framme på nytt.

1 Cody kommer till den här starten med två raka segrar. Han gick till anfall på den sista bortre långsidan senast och då galopperade ledaren och han tog över ledningen in i den sista kurvan och sedan så vann han i ohotad stil på Charlottenlund senast. Här har han ett intressant utgångsläge så med en fin löpning i den främre träffen så kan han duga en bit mot det här motståndet.

Min Vinnare: 3 Eclipse Am
Spets efter 500m: 2 Roller Coaster Ås
Skrällen: 6 Bellmondo
Ranking: A 3 B 2,8,1,6,4,5,9 C 7,10

V64-3
Ett lopp över 1640 meter och jag har streckat två hästar. 1 Alex H.P. har gjort det bra i alla sina starter på svensk mark hittills. Han svarade för en strålande insats för tre starter sedan. Han fick då vandra i dödens på den ledande Jazzmine Boko och han krossade ledaren och han stack sedan undan till en överlägsen seger. Gången efter det så hade han ett iskallt utgångsläge på Vaggeryd och han avslutade positivt i skymundan men det räckte bara till en tredjeplats bakom Robertino som vann det loppet.

Senast på Åmål så satt han i tredje utvändigt innan han attackerade på den sista bortre långsidan och han fullföljde positivt som trea bakom Quickly S.W. som plockade ner sitt motstånd till seger. Blir inte innerspåret en fälla här så kan han blanda sig i segerstriden.

4 Kattis J.Boko har bara gjort sex starter hittills men hon har vunnit hälften av dessa. Hon gjorde första starten efter en tids frånvaro senast. Hon tog då över ledningen efter 600 meter och sedan så vann hon mycket lätt från den positionen. Skulle Conrad Lugauer komma till ledningen på nytt så stiger hennes chanser men blir det inte spets så kan det bli tuffare att vinna loppet. Värt att tänka på är dock att det handlar om ett orutinerat treårigt sto som möter äldre hingstar och valacker.

I övrigt kan 3 La Cerise som har fått ett trevligt utgångsläge vara tänkbar. Hon är kvick iväg och här kanske hon kan vara först ner till plankan fast för att hon ska vinna loppet så ska hon ha det serverat helst i ryggar på innerspår. Får hon sedan en lucka så kan hon bli farlig den sista biten men hon får ses främst som ett platsbud.

Min Vinnare: 1 Alex H.P.
Spets efter 500m: 4 Kattis J.Boko
Skrällen: 3 La Cerise
Ranking: A 1,4 B 3,5,2,8,10 C 6,7,9,12,11

V64-4
Ett Treåringslopp över 2140 meter och jag har streckat tre hästar. 1 Piccadilly besökte Jägersro som tvååring och visade ett härligt intryck när vann lätt från ledningen med sparade krafter. Han har gjort det bra i två starter i Tyskland i år. Han har inte haft framspår bakom bilen tidigare men han har öppnat bra i volten så vid en lyckad start här så tror jag att Peter Ingves kan hålla upp ledningen och skulle så bli fallet så kan det räcka långt här.

4 Staro Obrigado har efter fem starter hittills aldrig varit sämre än tvåa. Han fick vandra en stor del av loppet i dödens senast och han hängde med klart godkänt till andrapriset bakom On Track Mistress som vann det loppet från ledningen. Han tränar på som han skall och han utvecklas för varje start. Trevligt utgångsläge nu så kan Steen Juul servera honom en fin löpning i den främre träffen så kan han blanda sig i segerstriden här.

3 Vegan Face inledde karriären med två raka segrar. Efter det så gjorde han en godkänd upphämtning efter startgalopp och då blev det en fjärdeplats bakom Sanderson som vann det loppet. Senast så fick han trava en stor del av loppet i rygg på den ledande Hacker Am och han fick sedan luckan på upploppet men han kunde inte riktigt gå i närkamp så det slutade med en andraplats. Felfri nu så sitter Conrad Lugauer bra till i den främre träffen omgående och då kan han vara med och tampas om en framskjuten placering igen.

Min Vinnare: 1 Piccadilly
Spets efter 500m: 1 Piccadilly
Skrällen: 9 Violin Brodda
Ranking: A 1,4,3 B 9,6,7,8 C 5,2

V64-5
Åbergs Nästa! över 1609 meter och jag har streckat fem hästar. 4 Tycoon Conway Hall hade inför den senaste starten i Kalmarsundspokalen två raka segrar. Han tog då enkelt hand om ledningen till en början men Tae Kwon Deo kom tidigt upp utvändigt och då tog den hästen över ledningen och han liftade sedan med bra till andraplatsen bakom denne. Han är snabb ut och kommer Flemming Jensen till spets här så tror jag han körs i ledningen så länge lampan lyser så han ska räknas tidigt här.

10 Ghazi B.R. gjorde första starten sedan flytten från Bo Westergaards träning till Christoffer Eriksson senast. Han hade då ett iskallt utgångsläge och det var inte något vidare tempo på loppet så det gick inte att ta så mycket så han fick nöja sig med femteplatsen bakom Generaal Bianco som avgjorde till seger. Han har på nytt haft otur i spårlottningen men får han lite draghjälp under slutrundan så kan han avsluta loppet vasst och då kan det vara läge för en seger.

9 Generaal Bianco kommer till den här starten med formen på topp. Från stallet hade men ändrat lite på hans upplägg i träningen och även satt på honom ett helstängt huvudlag i de två senaste loppen och det gav ett väldigt bra resultat. Han avslutade strålande när han väl fick fritt näst senast och då räckte det till en andraplats bakom Chianti som vann det loppet. Senast så plockade han ner den ledande Velvet Gio efter ett lopp i vinnarhålet och med en lucka på upploppet. Bakspår nu men med en vettig rygg att gå i under slutrundan så har han en vass spurt att tillgå och då kan han duga en bit mot det här gänget.

5 Osterc var senast ute i försök och final i SprinterMästaren där han nådde en fjärdeplats bakom Don Fanucci Zet i finalen. Han kan öppna bra men jag tror inte att han kan ta en hel längd på tipsettan i startögonblicket. Kan Carl Johan Jepson som finns i vagnen slinka ner i en hygglig position innan attacken sätts in så kan han vara långt framme här.

6 Jairo avslutade godkänt till andraplatsen bakom Monark Newmen i ett litet fält på Kalmar senast. Nu är det anmält barfota runt om för första gången sedan den förra sommaren och det kan lyfta honom en del. Klaffar det med löpningsförloppet så kan han ställa till med en överraskning.

Min Vinnare: 4 Tycoon Conway Hall
Spets efter 500m: 4 Tycoon Conway Hall
Skrällen: 10 Ghazi B.R.
Ranking: A 4,10 B 9,5,6 C 3,7,2,1

V64-6
Vi avslutar V64 med ett lopp över 2140 meter och jag har streckat fem hästar. 9 Eros Zola har sex vinster på sina fjorton starter. Han hade tagit två raka segrar på Åby innan han var lite sämre i Århus senast där det bara blev en fjärdeplats i ett lopp som vanns av E Type Cash. Hittar Flemming Jensen en bra väg med honom här så kan han avsluta loppet starkt så han ska räknas tidigt här.

4 Hurricane N.L. årsdebuterade näst senast och han gjorde det på bästa vis. Han fick gå med i ryggar innan han gick på utan rygg och med en liten marginal tog han sig förbi ledaren till seger. Gången efter det så var han ute i ett V86 lopp i Åmål och där fick han en invändig löpning och satt fast med gott om krafter sparade. Från ett passande utgångsläge nu så kanske Rick Ebbinge kan ta över ledningen i ett tidigt skede och skulle så bli fallet så stiger hans chanser.

1 Bodybuilder höll farten godkänt som fyra i ett uttagningslopp till SprinterMästaren som vanns av Bythebook senast. Normalt sett är han väldigt snabb från start och från innerspåret här så sitter han bra till omgående och får han en lucka till slut så kan han bli att räkna med den sista biten.

5 Jambers kommer från en färsk spetsseger. Det handlar om debut på svensk mark nu fast jag tror att det kan bli tuffare att komma till ledningen den här gången men kan Peter Ingves hitta en bra väg med honom så kan det räcka en bit mot det här motståndet.

2 Virtual Trebi hade inte startat sedan februari inför Sverigedebuten senast. Han visade inget extra då och slutade oplacerad i ett lopp som vanns av Droit Au Coeur. Med det loppet innanför västen nu så kan han vara betydligt vassare till den här starten. Utgångsläget är passande och får han ett trevligt lopp så kan han ställa till med en överraskning.

Min Vinnare: 9 Eros Zola
Spets efter 500m: 4 Hurricane N.L.
Skrällen: 2 Virtual Trebi
Ranking: A 9,4,1 B 5,2,7,6,12 C 10,3,11

Lycka till

/ Henrik Hilmersson

0 Kommentarer Odds kan ändras. Alla odds var korrekta vid den tidpunkt de publicerades.
Kommentarer
För att kommentera måste du vara inloggad.

Bettingbonusar för nya kunder

Åldersgräns 18 år. Regler & villkor gäller. stödlinjen.se. spelpaus.se. Spela ansvarsfullt. Spela inte för mer än du har råd att förlora.

bet365:

Upp till 1250 kr i spelkrediter!
Minsta insats 50 kr och krav på 1x fastställt spel för att få spelkrediterna. Minsta odds, spel och betalningsmetod exkluderingar gäller. Utbetalningar exkluderar insatser i spelkrediter. Tidsbegränsningar och villkor tillämpas. 18+

Unibet:

Sätt in 100 kr spela för 200 kr!
18+ År - Regler & Villkor gäller, stödlinjen.se

Betsafe:

100% bonus upp till 100 kr!
18+ År - Regler & Villkor gäller, stödlinjen.se

888sport:

100 kr i gratisspel!
18+ År - Regler & Villkor gäller, stödlinjen.se

Nordicbet:

100% bonus upp till 100 kr!
18+ År - Regler & Villkor gäller, stödlinjen.se

Bethard:

100% bonus upp till 100 kr!
18+ År - Regler & Villkor gäller, stödlinjen.se

LeoVegas:

Sätt in 100, få 100 kr gratisspel!

SpeedyBet:

100% bonus upp till 100 kr!
18+ År - Regler & Villkor gäller, stödlinjen.se

Senaste Spelbloggar

Åldersgräns 18 år. Regler & villkor gäller. stödlinjen.se. spelpaus.se. Spela ansvarsfullt. Spela inte för mer än du har råd att förlora.

Oddsbonusar för nya kunder

Åldersgräns 18 år. Regler & villkor gäller. stödlinjen.se. spelpaus.se. Spela ansvarsfullt. Spela inte för mer än du har råd att förlora.
  Dagens Bästa Speltips
Åldersgräns 18 år. Spela ansvarsfullt. stödlinjen.se.
Odds
18:00  Tingsryd - Kristianstad
Ishockey - Hockeyallsvenskan  - 1
1.66
  Rekatochklart Speltips
Åldersgräns 18 år. Spela ansvarsfullt. stödlinjen.se.
Odds
18:00  Viborg - Hvidovre
Fotboll - Division 1 - 1 asian hcp -1
2.00
18:00  Tingsryd - Kristianstad
Ishockey - Hockeyallsvenskan  - 1
1.66
20:45  Derby - Nottingham
Fotboll - Championship - 2
3.00
21:00  Levante - Bilbao
Fotboll - La Liga - BLGM
1.80
15:00  Gauthiod - BK Häcken
Fotboll - Svenska Cupen - 2 asian -2,5
1.88
16:00  WBA - Brighton
Fotboll - Premier League - 2
2.00
16:15  Sevilla - Barcelona
Fotboll - La Liga - Under 3 mål
1.83
21:00  Getafe - Valencia
Fotboll - La Liga - Över 5,5 kort
1.80
12:30  Sampdoria - Atalanta
Fotboll - Serie A - 1
5.25
13:00  IFK Göteborg - Sundsvall
Fotboll - Svenska Cupen - 1
1.72
  Rekatochklart Poolspel
Åldersgräns 18 år. Spela ansvarsfullt. stödlinjen.se.
12:45  V65 Tips Solvalla 26/2
Insats: 756 kr - DrTrav
19:30  V64 Tips Boden 26/2
Insats: 540 kr - DrTrav
20:30  Topptipset Tips Fredag 26/2
Insats: 144 kr - Tipsexperten
20:55  DD Tips Boden 26/2
Insats: 240 kr - DrTrav
16:00  Stryktipset Tips Lördag 27/2
Insats: 864 kr - Tipsexperten
16:20  V75 Tips Romme 27/2
Insats: 1575 kr - DrTrav

Livestreaming