DrTrav Åldersgräns 18 år. Regler & villkor gäller. stödlinjen.se. spelpaus.se. Spela ansvarsfullt. Spela inte för mer än du har råd att förlora.
DrTrav

V64 Tips Jägersro Tisdag 21/4

21 April 2020 - 11:49

Kvällens V64 tävlingar hämtar vi ifrån Jägersro och här nedan följer min lösning av omgången.

Jag spikar endast i V64-5 på nummer 1 Tiger Face som näst senast hade spår 1 i volten precis som nu och då galopperade han kort efter start. Gången efter det var han ute i ett V86 lopp på Åby och gick då en stark sista långsida och tog över ledningen in i slutsvängen men kunde sedan inte stå emot en bra avslutande Pantani så det slutade med en andraplats. Här tror jag han tar en lugn start för att han ska trava in sig och blir då inte innerspåret en fälla så tror jag han visar sig vara starkast i det här gänget.

V64 Tips Jägersro Tisdag 21/4
V64-1 9,11
V64-2 2,11,15
V64-3 1,2,3,5,7,8,12
V64-4 1,3,5,9
V64-5 1 Tiger Face
V64-6 1,6,9,11

672 rader x 1 = 672 kr (spelar utdelning endast på 6 rätt)

DD Tips Jägersro Tisdag 21/4
DD1: 1 Tiger Face
DD2: 1,6,9,11

4 rader x 50 kr = 200 kr

Här kan du spela på fasta odds på trav:
bet365 , Unibet , 888sport , Nordicbet , LeoVegas, Casumo

V64-1
Vi inleder V64 med ett Fyraåringslopp Ston över 2140 meter och jag har streckat två hästar, 9 Princess Kloster landade utvändigt om den ledande Galant Sisu efter ett drygt halvvarv och från den positionen så höll hon bra till andraplatsen bakom vinnaren som vann lätt från ledningen senast. Här har hon tillägg men det är 500 meter längre distans den här gången än senast och kan Peter Untersteiner servera henne en fin löpning så kan hon bli farlig den sista biten så hon ska räknas tidigt här.

11 Darling Godiva var ute i en del tuffa lopp under fjolåret och kommer nu ut i en intressant årsdebut. Hon har tränat bra under vintern fast hon är inte vässad till den här starten så hon kanske behöver loppet. Nu startar hon med 20 meters tillägg men kan Adrian Kolgjini hitta en bra rygg att gå i under slutrundan innan slutstöten sätts in så fäller hon många hästar till slut om det blir lite tempo på loppet.

Vid ytterligare gardering kan nummer 3 Nipomo som är jämn och säker på 17 tider vara tänkbar. Hon har inte startat på drygt två månader men kan hon hitta till ledningen och få bestämma en del där framme i täten så kan hon leda loppet länge men jag tror ändå inte hon räcker till seger. Hon är anmäld barfota bak och sist hon tävlade på den balansen så tog hon sin hittills enda vinst.

Min Vinnare: 9 Princess Kloster
Spets efter 500m: 3 Nipomo
Skrällen: 4 Solicious
Ranking: A 9,11 B 3,6,2,1,4 C 10,7,8,5
Travbonus: 1250 kr i spelkrediter hos bet365

V64-2
Högst 80 lopp 2019 över 2140 meter och jag har streckat tre hästar, 15 Mellby Drake gjorde två starter nere i Frankrike i februari utan någon större framgång. Han har efter det gjort två starter på svensk mark med bättre resultat. I det näst senaste loppet så tog han över ledningen med knappa varvet kvar till mål och från den positionen så höll han undan till en knapp seger. Här har han dubbla tillägg över medeldistans och därmed många hästar att runda vilket är jobbigt men han är härdad mot tuffare motstånd än detta så klaffar det med löpningsförloppet så kan han bli svår att stå emot den sista biten.

11 Bonny Boy satt i andra ytter innan han vreds ut till attack med halvvarvet kvar till mål och då knäckte han den ledande Dornoch Am och höll även undan för en bra avslutande Dallas till seger näst senast. Gången efter det så var han ute i ett Klass I försök på Jägersro och där hade han ett dåligt läge och hamnade långt bak men han avslutade positivt i skymundan till fjärdeplatsen bakom Van Gogh Z.S. som vann det loppet. Simon Mitman kör i voltstart för första gången nu men om inte det blir ett bekymmer så kan han vara långt framme här.

2 Kicki Lagö tog hand om ledningen inledningsvis men släppte sedan när French Quick ställde frågan och från rygg på ledaren så höll hon godkänt till andrapriset näst senast. Nu står hon 40 meter bättre till än tipsettan och här kanske Hanna Lähdekorpi kan köra sig till spets efter en bit och skulle så bli fallet så kan hon leda loppet länge om hon slipper att utstå alltför hård press under vägen.

Min Vinnare: 15 Mellby Drake
Spets efter 500m: 2 Kicki Lagö
Skrällen: 8 Cinnamon Spitfire
Ranking: A 15 B 11,2,8,4,9,5,3,1 C 14,12,7,13,10,6
Spela på loppet hos bet365, Unibet, Casumo, LeoVegas, 888sport

V64-3
Ett lopp över 2140 meter och jag har streckat sju hästar, 5 Use Face felade när attacken skulle sättas in i årsdebuten senast. Joke Facedottern imponerade annars vid karriärens hittills enda fullträff så kan hon hålla ordning på benen här så tror jag att Lutfi Kolgjini gasar till ledningen och från spets så är det hästen att slå. Tanken var att köra barfota förra gången fast det blev inte så och Lars I Nilsson har inte bestämt än hur det blir den här gången.

8 Nina Ginto gjorde det okej som trea i ett lopp som vanns av Tycoon Broline i årsdebuten senast. Med det loppet innanför västen så kan hon vara klart förbättrad till den här starten. Dåligt startspår men kan Johan Untersteiner hitta ner i en vettig position innan attacken sätts in så kan hon vara med och kriga om en framskjuten placering här.

7 Close Your Eyes vann fyra lopp på sju starter ifjol och kommer nu ut i en spännande årsdebut. Vingelrisk från det här spåret men kan hon komma ner i en hygglig position så kan hon blanda sig i segerstriden på nytt.

1 Mr Swish är jämn och säker men han vinner lite för sällan. Den hittills enda segern togs för ett år sedan men utgångsläget nu är tilltalande så kan han smyga med på innerspår så kan han bli farlig med en eventuell lucka till slut.

12 Riley S.W. har vunnit två av fem starter och han har bara varit sämre än trea vid ett tillfälle och då galopperade han bort sig i starten. Från det här läget behövs det en del klaff men får han hjälp med tempot och en bra rygg att gå i under slutrundan så kan han komma in i matchen.

Min Vinnare: 5 Use Face
Spets efter 500m: 5 Use Face
Skrällen: 1 Mr Swish
Ranking: A 5 B 8,7,1,12,3,2 C 10,9,6,4,11
Travbonus: 1250 kr i spelkrediter hos bet365

V64-4
Ett lopp över 1640 meter och jag har streckat fyra hästar, 5 Iniesta Bros susade till ledningen och från den positionen vann han mycket lätt i den senaste starten. Nu blir det första starten på svensk mark men från ett trevligt utgångsläge här så tror jag Steen Juul kan nå ledningen igen och från spets så blir han inte lätt att fånga in om han skulle få styra och ställa som han vill där framme i täten.

3 Runaround Sue har en seger hittills i karriären som togs från ledningen i den näst senaste starten. Nu återkommer hon efter vila så formen är lite oviss men Peter Untersteiner brukar ha hästarna i god författning när de gör comeback så med en fin löpning i den främre träffen här så kan hon dyka upp i segerstriden på nytt.

9 Big Hug kommer från en seger. Han fick då ett lopp i andra utvändigt innan han vreds ut till attack på den sista bortre långsidan och på upploppet så gick han sedan i närkamp med den ledande Opulent Tile och plockade ner denne till vinst kort före mål. Kan Markus Niklasson som kör hästen få till en bra styrning så kan han vara långt framme igen.

1 Envy Secret kördes till ledningen på den första långsidan och från den positionen så höll hon undan till en knapp seger på Odense senast. Nu har hon inte startat på två månader så formen är lite oviss men med en fin löpning på innerspår och en eventuell lucka till slut så kan det räcka en bit mot det här motståndet.

Min Vinnare: 5 Iniesta Bros
Spets efter 500m: 5 Iniesta Bros
Skrällen: 2 Eagle Simoni
Ranking: A 5 B 3,9,1,7,2,6,4 C 10,8,12
Spela på loppet hos bet365, Unibet, Casumo, LeoVegas, 888sport

V64-5
Ett lopp över 2140 meter och jag har spikat nummer 1 Tiger Face som näst senast hade spår 1 i volten precis som nu och då galopperade han kort efter start. Gången efter det var han ute i ett V86 lopp på Åby och gick då en stark sista långsida och tog över ledningen in i slutsvängen men kunde sedan inte stå emot en bra avslutande Pantani så det slutade med en andraplats. Här tror jag han tar en lugn start för att han ska trava in sig och blir då inte innerspåret en fälla så tror jag han visar sig vara starkast i det här gänget.

Vid gardering kan nummer 10 Panamera som var sämre senast efter att han gjort bra insatser en längre tid vara tänkbar. Medeldistans är knappast en fördel då han är bättre på de längre distanserna men han är stark och han tål att göra en del grovjobb under slutrundan så får han inte för långt fram så kan det räcka en bit här.

9 Daytona är en dansk derbyfinalist som nu kommer ut i första starten sedan oktober så det kan saknas en del till toppformen. Han gjorde bort sig i derbyfinalen men han har vunnit 5 av 17 starter och han har gott kunnande så kan Steen Juul hitta en vettig rygg att gå i innan han sätter in slutstöten så kan han bli farlig den sista biten.

Min Vinnare: 1 Tiger Face
Spets efter 500m: 3 Zelante C.R.
Skrällen: 8 Liza With A Z.
Ranking: A 1 B 10,9,3,8,7,5 C 12,4,6,11,2
Travbonus: 1250 kr i spelkrediter hos bet365

V64-6
Vi avslutar V64 med ett lopp över 2640 meter och jag har streckat fyra hästar, 9 French Quick var senast ute i ett Klass I försök på Jägersro där Fredric Palema vann. Han fick då ett blytungt lopp där han aldrig kom ner i banan och fick trava i tredjespår i stort sett hela loppet så han slutade precis utanför prisplaceringarna då. Gången innan det så tog han över ledningen efter en bit och vann sedan mycket lätt från den positionen. Kan Wim Paal få till en bättre styrning än senast så kan han blanda sig i segerstriden på nytt.

6 Jumeirah Boko har gjort det bra och ståtar nu med fyra raka segrar. Senast kom han till ledningen efter ett drygt halvvarv och från den position blev det sedan en enkel seger. Han trivs bra i spets där han ännu är obesegrad efter fyra gånger han har travat i den positionen så här tror jag att Thomas Uhrberg har siktet inställt på ledningen igen men han är oprövad över den långa distansen så får han en liten tryckare under vägen så är det inte säkert att han håller undan till seger.

11 Enjoy The Game kommer nu ut i årsdebut efter vintervilan. Han segrade den senaste gången han besökte Jägersro och klaffar det med löpningsförloppet och om han kan få en bra rygg att gå i innan attacken sätts in så kan han bli farlig över upploppet.

1 Keegan Trot fick det inte alls att stämma och galopperade dubbel senast. Gången innan det så blev han femma i ett Klass II försök på Halmstad över lång distans som vanns av Maestro Crowe. Han är inte att lita på men blir inte innerspåret en fälla så har han bra farter i sig och han kan då vara med och tampas om en framskjuten placering här.

Min Vinnare: 9 French Quick
Spets efter 500m: 6 Jumeirah Boko
Skrällen: 9 French Quick
Ranking: A 9,6 B 11,1,5,12,8,2 C 4,3
Spela på loppet hos bet365, Unibet, Casumo, LeoVegas, 888sport

Lycka till

/ Henrik Hilmersson

0 Kommentarer Odds kan ändras. Alla odds var korrekta vid den tidpunkt de publicerades.
Kommentarer
För att kommentera måste du vara inloggad.

Bettingbonusar för nya kunder

Åldersgräns 18 år. Regler & villkor gäller. stödlinjen.se. spelpaus.se. Spela ansvarsfullt. Spela inte för mer än du har råd att förlora.

bet365:

Upp till 1250 kr i spelkrediter!
Minsta insats 50 kr och krav på 1x fastställt spel för att få spelkrediterna. Minsta odds, spel och betalningsmetod exkluderingar gäller. Utbetalningar exkluderar insatser i spelkrediter. Tidsbegränsningar och villkor tillämpas. 18+

Unibet:

Sätt in 100 kr spela för 200 kr!
18+ År - Regler & Villkor gäller, stödlinjen.se

888sport:

100 kr i gratisspel!
18+ År - Regler & Villkor gäller, stödlinjen.se

LeoVegas:

Gratisspel upp till 100 kr!
18+ År - Regler & Villkor gäller, stödlinjen.se. Erbjudandet gäller nya spelare. 1x omsättningskrav till min odds 1.80 för att få bonusen.

Casumo:

Spela för 100 kr, få 100 kr!
18+ År - Regler & Villkor gäller, stödlinjen.se

SpeedyBet:

100% bonus upp till 100 kr!
18+ År - Regler & Villkor gäller, stödlinjen.se

Nordicbet:

100% bonus upp till 100 kr!
18+ År - Regler & Villkor gäller, stödlinjen.se

Bethard:

100% bonus upp till 100 kr!
18+ År - Regler & Villkor gäller, stödlinjen.se

Senaste Spelbloggar

Åldersgräns 18 år. Regler & villkor gäller. stödlinjen.se. spelpaus.se. Spela ansvarsfullt. Spela inte för mer än du har råd att förlora.

Oddsbonusar för nya kunder

Åldersgräns 18 år. Regler & villkor gäller. stödlinjen.se. spelpaus.se. Spela ansvarsfullt. Spela inte för mer än du har råd att förlora.
  Dagens Bästa Speltips
Åldersgräns 18 år. Spela ansvarsfullt. stödlinjen.se.
Odds
21:00  Atletico - Bayern München
Fotboll - Champions League - 1
1.97
  Rekatochklart Speltips
Åldersgräns 18 år. Spela ansvarsfullt. stödlinjen.se.
Odds
18:55  Shakhtar - Real Madrid
Fotboll - Champions League  - 2 asian hcp -1,5
2.20
21:00  Porto - Manchester City
Fotboll - Champions League - Under 3 mål
1.72
21:00  Liverpool - Ajax
Fotboll - Champions League - Ajax MIBH
3.85
21:00  Atletico - Bayern München
Fotboll - Champions League - 1
1.97
21:00  Dortmund - Lazio
Fotboll - Champions League - 1
1.64
  Rekatochklart Poolspel
Åldersgräns 18 år. Spela ansvarsfullt. stödlinjen.se.
19:00  Powerplay Tips Tisdag 1/12
Insats: 162 kr - MrHockey
19:30  V64 Tips Jägersro 1/12
Insats: 576 kr - DrTrav
20:45  Topptipset Tips Tisdag 1/12
Insats: 144 kr - Tipsexperten
20:00  Europatipset Tips Onsdag 2 Dec
Insats: 864 kr - USandeback

Livestreaming