DrTrav Åldersgräns 18 år. Regler & villkor gäller. stödlinjen.se. spelpaus.se. Spela ansvarsfullt. Spela inte för mer än du har råd att förlora.
DrTrav

V64 Tips Jägersro Tisdag 25/2

25 Februari 2020 - 12:15

Kvällens V64 tävlingar avgörs på Jägersro med en Jackpot på 4 miljoner kr och här nedan följer min lösning av omgången.

Jag spikar endast i V64-4 på nummer 8 Feel The Rush som har gjort fyra starter hittills med två vinster och två andraplatser som resultat. I årsdebuten näst senast så travade hon i ledningen men fick stryk precis på linjen när en bra avslutande G.R.Winnie plockade ner henne. Gången efter det så hade hon spår 8 bakom bilen och hamnade i dödens men hon hade inga problem med att plocka ner den ledande Sugarbabe A.T. och hålla undan för övriga ekipage till seger. Samma utgångsläge nu som senast men ett halvvarv kortare distans men om Thomas Uhrberg kan hitta ner i en vettig position och kan servera henne en fin löpning så tror jag hon blir svårstoppad här. Vinnarodds 1.65 hos Casumo , Unibet & LeoVegas

V64 Tips Jägersro Tisdag 25/2
V64-1 2,4,7
V64-2 2,10
V64-3 4,10
V64-4 8 Feel The Rush
V64-5 Alla
V64-6 1,3,4,5,8,9

576 rader x 1 = 576 kr (spelar utdelning endast på 6 rätt)

DD Tips Jägersro Tisdag 25/2
DD1: Alla
DD2: 5 Call Me Brodda

8 rader x 20 kr = 160 kr

Här kan du spela på fasta odds på trav:
bet365 , Unibet , 888sport , Nordicbet , LeoVegas, Casumo

V64-1
Vi inleder V64 med ett lopp över 2140 meter och jag har streckat tre hästar, 4 Volare Gar hade ett dåligt läge i Klass I finalen på Solvalla och fick sedan ett tufft lopp och slutade oplacerad senast. Innan det så hade han gjort det bra med vinst i ett överpaceat lopp på Mantorp innan jul och en andraplats bakom Hector Boko gången efter det. Han är troligen inte med i någon spetskörning men han är stark och rejäl och jag tror att Kim Eriksson synar dödens inför slutvarvet och då kan han visa sig vara starkast i det här gänget så han ska räknas tidigt här.

2 Hurricane River har ingen seger i raden men han kan bättre än vad han visat på sistone. Lyckas Johan Untersteiner hålla ut nummer 3 Quick Vald som är snabb iväg i startögonblicket så tror jag han kan köra sig till ledningen och skulle så bli fallet så kan det vara läge för en efterlängtad seger. Spets är dock inget måste utan från det här läget så kan han få en fin resa i den främre träffen och kan bli att räkna med även om det skulle vara upptaget i täten, 7 Racing Ribb kördes offensivt och hittade till spets efter drygt 700 meter senast och från den positionen så drog han undan till en säker seger. Kan Dante Kolgjini som kör hästen servera honom en fin löpning här så kan han dyka upp i segerstriden på nytt.

Min Vinnare: 4 Volare Gar
Spets efter 500m: 2 Hurricane River
Skrällen: 1 Youngblood Pellini
Ranking: A 4 B 2,7,3,1,5,6
Travbonus: 100% upp till 1000 kr hos Casumo

V64-2
Februarimontén över 2140 meter och jag har streckat två hästar, 2 Diamond Mearas har två lopp i kroppen efter en tids frånvaro så hon kan vara förbättrad till den här starten. Nu handlar det om debut i montédisciplinen men hon har en duktig ryttarinna i Tova Bengtsson på ryggen och med en bra start här så tror jag på tidig ledning och skulle hon få bestämma som hon vill där framme i täten så kan det räcka långt här.

10 Dual Ignitors har visat sig trivas bra under sadel. Han kom med en bra avslutning fram till fjärdeplatsen i ett lopp som vanns av Valter L.P.C. senast. Gången innan det så var han duktig som tvåa och här har han springspår på tilläggsvolten så med en lyckad start så kan Lee Nimåker som sitter upp på hästen sitta i ett bra slagläge omgående och löser det sig med positionerna så kan han blanda sig i segerstriden här, vid ytterligare gardering kan nummer 6 Selected Face som slutade oplacerad i comebacken senast och har inte startat på en månad nu men han har tränat bra vara tänkbar. Kan Linda Allercrantz som styr hästen ge honom en fin löpning så kan han duga en bit mot det här gänget men han får ses främst som ett platsbud.

Min Vinnare: 2 Diamond Mearas
Spets efter 500m: 2 Diamond Mearas
Skrällen: 8 Nemo Rols
Ranking: A 2,10 B 6,9,8,5,12,4,3,7 C 11,1,14
Spela på loppet hos Casumo, bet365, Unibet, LeoVegas

V64-3
Ett lopp över 2140 meter och jag har streckat två hästar, 4 Run Brodde Run har inte startat sedan uttagningsloppet till Derbyt ifjol. Peter Untersteiner brukar ha hästarna i god författning när de återkommer efter vila och är han inte alltför ringrostig så tror jag han har god chans till seger direkt. Han är mycket kvick iväg och har tagit samtliga sina tidigare vinster från ledningen så jag tror att han körs i ledningen så länge lampan lyser här och skulle han få fuska bort en del av loppet i täten så tror jag han rinner undan till vinst.

10 Cold Cash fick en fin löpning i i tredje utvändigt innan han vreds ut till attack på upploppet och via en bra avslutning fångade han in sitt motstånd till en säker seger senast. Kan Peter Ingves som kör hästen få smyga med i en vettig rygg fram till upploppet så fäller han många hästar till slut om det blir bra tempo på tillställningen, vid ytterligare gardering kan nummer 3 Bernts Ulrika som var duktig vid vinsten i årsdebuten näst senast vara tänkbar. Gången efter det så var hon sämre men har hon sin dag så kan hon duga en bit mot det här gänget fast hon får ses främst som ett platsbud.

Min Vinnare: 4 Run Brodde Run
Spets efter 500m: 4 Run Brodde Run
Skrällen: 7 Jopi
Ranking: A 4,10 B 3,7,9,5 C 8,1
Travbonus: 100% upp till 1000 kr hos Casumo

V64-4
Ett Stolopp över 1640 meter och jag har spikat nummer 8 Feel The Rush som har gjort fyra starter hittills med två vinster och två andraplatser som resultat. I årsdebuten näst senast så travade hon i ledningen men fick stryk precis på linjen när en bra avslutande G.R.Winnie plockade ner henne. Gången efter det så hade hon spår 8 bakom bilen och hamnade i dödens men hon hade inga problem med att plocka ner den ledande Sugarbabe A.T. och hålla undan för övriga ekipage till seger. Samma utgångsläge nu som senast men ett halvvarv kortare distans men om Thomas Uhrberg kan hitta ner i en vettig position och kan servera henne en fin löpning så tror jag hon blir svårstoppad här.

Vid gardering kan nummer 2 Livi Moon som var ute i ett sjuhästarsfält på Charlottenlund näst senast där hon avslutade vasst och fångade in ledaren kort före mål vara tänkbar. Gången efter det så blev det galopp men om hon kan hålla ordning på benen nu så kan hon ha vissa möjligheter om Christoffer Eriksson kan servera henne ett bra lopp, 3 Lisa Lisieux har visat god form på slutet och har ett trevligt utgångsläge här. Hon gick en bra avslutning till andraplatsen bakom en överlägsen I Keep Tabs senast och med en liknande spurt här så kan det räcka en bit mot det här gänget också men hon får ses främst som ett platsbud.

Min Vinnare: 8 Feel The Rush
Spets efter 500m: 1 Dark Passion
Skrällen: 2 Livi Moon
Ranking: A 8 B 2,3,1,7,9 C 6,5,4
Spela på loppet hos Casumo, bet365, Unibet, LeoVegas

V64-5
Ett lopp över 1640 meter och jag har streckat alla åtta hästarna, 3 Dats So Cool var ute i två försök i bronsdivisionen där det blev en andraplats bakom Önas Nougat för tre starter sedan. Senast så var han ute i ett litet fält på Halmstad där han kom till ledningen i ett tidigt skede och sedan så blev det en enkel seger från den positionen. Det blev rätt billigt men han visade att formen sitter där och kan han nå spets utan att ödsla alltför mycket kraft här så kan det räcka till en ny seger, 4 Ferry Boko gick rätt bra till andraplatsen i ett lopp som vanns av Imperator senast. Från ett trevligt utgångsläge här så borde han kunna få ett bra lopp i en vettig rygg och kan han få spara speeden fram till upploppet så fäller han många hästar till slut om det blir överpace på loppet.

1 Zio Tom Jet var ute i ett V75 lopp på Mantorp senast och där blev han fast med gott om krafter sparade i rygg på ledaren och fick nöja sig med fjärdeplatsen bakom vinnande Thriller N.P. Från innerspåret här kan det bli rygg ledaren igen och skulle så bli fallet så kan han bli farlig med en eventuell lucka till slut, 2 Demolition Man F. har inte startat på ett tag men han har fått ett passande utgångsläge för här sitter han i andraspår omgående. Skulle det bli en utdragen spetsstrid och bra tempo på tillställningen så kan han kliva in i handlingen under senare delen av loppet. Peter Untersteiner ersätter Bengt A Nilsson i vagnen den här gången och han känner hästen väl för han har kört honom med framgång tidigare.

Min Vinnare: 3 Dats So Cool
Spets efter 500m: 3 Dats So Cool
Skrällen: 7 Beatriz
Ranking: A 3,4 B 1,2,6,9 C 7,8
Travbonus: 100% upp till 1000 kr hos Casumo

V64-6
Vi avslutar V64 med ett lopp över 2640 meter och jag har streckat sex hästar, 5 Call Me Brodda var ute i tuffa årgångslopp under fjolåret och hon blev lite sliten så hon blev behandlad och fick en välbehövlig vila under några veckor. Hon har tidigare gått bra direkt efter vila och hon är gynnad av den långa distansen så jag tror hon gör ett bra lopp direkt i comebacken här så hon ska räknas tidigt, 2 Terminator Face (struken) är osäker och har galopperat i de tre senaste loppen. Nu gör han comeback efter en tids frånvaro så tror jag Lutfi Kolgjini tar en lugn start och när han har travat in sig så tror jag han skickar hästen till spets och från ledningen så kan han leda loppet länge om han slipper alltför hård press under vägen. Blir det inte ledningen så tål han att göra en del grovjobb på egen hand om det skulle behövas så felfri här så kan han vara långt framme.

9 Twinkle Face gick rätt bra till tredjeplatsen bakom Racing Ribb senast. Han har ett par lopp i kroppen och kan vara ännu vassare till den här starten. Kan han få smyga med i en bra rygg och få vänta med slutstöten fram till upploppet så kan det räcka en bit mot det här gänget, 8 Very Many Legs har varit ute i rätt tuffa gäng och har skaffat sig hårdhet. Nu möter hon hingstarna och har ett dåligt utgångsläge men samtidigt är det lång distans och då gör inte spåret lika mycket så kommer hon bara till i loppet så kan hon bli att räkna med den sista biten.

Min Vinnare: 5 Call Me Brodda
Spets efter 500m: 4 Igor Ribb
Skrällen: 4 Igor Ribb
Ranking: A 5 B 9,8,4,3,1,12,10 C 6,7,11
Spela på loppet hos Casumo, bet365, Unibet, LeoVegas

Lycka till

/ Henrik Hilmersson

0 Kommentarer Odds kan ändras. Alla odds var korrekta vid den tidpunkt de publicerades.
Kommentarer
För att kommentera måste du vara inloggad.

Bettingbonusar för nya kunder

Åldersgräns 18 år. Regler & villkor gäller. stödlinjen.se. spelpaus.se. Spela ansvarsfullt. Spela inte för mer än du har råd att förlora.

bet365:

Upp till 1250 kr i spelkrediter!
Minsta insats 50 kr och krav på 1x fastställt spel för att få spelkrediterna. Minsta odds, spel och betalningsmetod exkluderingar gäller. Utbetalningar exkluderar insatser i spelkrediter. Tidsbegränsningar och villkor tillämpas. 18+

888sport:

100 kr startbonus!
18+ År - Regler & Villkor gäller, stödlinjen.se

Unibet:

Sätt in 100 kr spela för 200 kr!
18+ År - Regler & Villkor gäller, stödlinjen.se

LeoVegas:

Gratisspel upp till 100 kr!
18+ År - Regler & Villkor gäller, stödlinjen.se. Erbjudandet gäller nya spelare. 1x omsättningskrav till min odds 1.80 för att få bonusen.

Casumo:

Spela för 100 kr, få 100 kr!
18+ År - Regler & Villkor gäller, stödlinjen.se

SpeedyBet:

100% bonus upp till 100 kr!
18+ År - Regler & Villkor gäller, stödlinjen.se

Nordicbet:

100% bonus upp till 100 kr!
18+ År - Regler & Villkor gäller, stödlinjen.se

Bethard:

100% bonus upp till 100 kr!
18+ År - Regler & Villkor gäller, stödlinjen.se

Senaste Spelbloggar

Åldersgräns 18 år. Regler & villkor gäller. stödlinjen.se. spelpaus.se. Spela ansvarsfullt. Spela inte för mer än du har råd att förlora.

Oddsbonusar för nya kunder

Åldersgräns 18 år. Regler & villkor gäller. stödlinjen.se. spelpaus.se. Spela ansvarsfullt. Spela inte för mer än du har råd att förlora.
  Dagens Bästa Speltips
Åldersgräns 18 år. Spela ansvarsfullt. stödlinjen.se.
Odds
16:00  Barcelona - Real Madrid
Fotboll - La Liga - 1
2.07
  Rekatochklart Speltips
Åldersgräns 18 år. Spela ansvarsfullt. stödlinjen.se.
Odds
12:30  Thorengruppen - Lund
Innebandy - Superligan Dam - Över 9,5 mål
1.83
14:00  Valladolid - Alaves
Fotboll - La Liga - 1
2.40
14:30  Östersund - Hammarby
Fotboll - Allsvenskan - 2 asian hcp -1
2.15
15:00  Tingsryd - Västervik
Ishockey - Hockeyallsvenskan  - 2
2.70
15:00  Southampton - Everton
Fotboll - Premier League  - 2 asian hcp 0
1.82
17:30  Wolverhampton - Newcastle
Fotboll - Premier League - 1
1.75
17:30  Malmö FF - IFK Göteborg
Fotboll - Allsvenskan - 1 asian hcp -1
1.75
20:15  Arsenal - Leicester
Fotboll - Premier League - Under 2,5 mål
2.15
21:00  Real Sociedad - Huesca
Fotboll - La Liga - 1
1.68
21:00  Lyon - Monaco
Fotboll - Ligue 1 - 1
1.70
18:30  Brighton - WBA
Fotboll - Premier League - 1
1.79
  Rekatochklart Poolspel
Åldersgräns 18 år. Spela ansvarsfullt. stödlinjen.se.
14:30  Europatipset Tips Söndag 25/10
Insats: 144 / 864 kr - Tipsexperten
14:30  Europatipset Tips Söndag 25 Okt
Insats: 864 kr - USandeback
15:00  V75 Tips Solvalla 25/10
Insats: 1080 kr - DrTrav

Livestreaming