DrTrav Åldersgräns 18 år. Regler & villkor gäller. stödlinjen.se. spelpaus.se. Spela ansvarsfullt. Spela inte för mer än du har råd att förlora.
DrTrav

V64 Tips Jägersro Tisdag 28/4

28 April 2020 - 12:09

Kvällens V64 tävlingar avgörs på Jägersro och här nedan så följer min lösning av omgången.

Jag spikar endast i V64-1 på nummer 4 Island Life som provade att kvala in till Paralympiatravets final för två starter sedan och var då klart positiv som fyra bakom Cyber Lane som vann det loppet. Efter det var han tillbaka i silverdivisionen och fick då en alldeles för tuff resa efter en mindre begåvad styrning av Robert Bergh.

Här är det inte så många hästar med i loppet och det är inte omöjligt att det kan bli tidig ledning för Island Life här och skulle så bli fallet så är mycket vunnet. Blir det inte spets så är han bra nog att han kan vinna loppet från dödens med om det skulle behövas. Vinnarodds 2.25 hos bet365

V64 Tips Jägersro Tisdag 28/4
V64-1 4 Island Life
V64-2 4,7,9
V64-3 1,4,7
V64-4 2,3,5,7,8,12,13,14
V64-5 4,9
V64-6 2,3,8,9,10

720 rader x 1 = 720 kr (spelar utdelning endast på 6 rätt)

DD Tips Jägersro Tisdag 28/4
DD1: 9 Loveexplosion H.C.
DD2: 2,3,8,9,10

5 rader x 40 kr = 200 kr

Här kan du spela på fasta odds på trav:
bet365 , Unibet , 888sport , Nordicbet , LeoVegas, Casumo

V64-1
Vi inleder V64 med ett lopp över 2140 meter och jag har spikat nummer 4 Island Life som provade att kvala in till Paralympiatravets final för två starter sedan och var klart positiv som fyra bakom Cyber Lane som vann det loppet. Efter det var han tillbaka i silverdivisionen och fick då en alldeles för tuff resa efter en mindre begåvad styrning av Robert Bergh. Här är det inte så många hästar med i loppet och det är inte omöjligt att det kan bli tidig ledning här och skulle så bli fallet så är mycket vunnet. Blir det inte spets så är han bra nog att han kan vinna loppet från dödens med om det skulle behövas.

Vid gardering kan nummer 3 Roofie som såg fin ut som fastlåst i ett lopp som vanns av Quite E.Wood senast vara tänkbar. Derbyfinalisten från ifjol är ännu utan seger efter åtta starter i år men kan Johan Untersteiner få till en bra styrning nu så kan han utmana om en framskjuten placering här.

5 Staro Leonardo har inte startat sedan januari så formen nu är oviss och han kan behöva loppet. Är han inte alltför ringrostig så har han gott kunnande och kan duga en bit mot det här motståndet men han får ses främst som ett platsbud.

Min Vinnare: 4 Island Life
Spets efter 500m: 4 Island Life
Skrällen: 1 He's A Diffacolt
Ranking: A 4 B 3,5,1,2,7 C 8,6
Travbonus: 1250 kr i spelkrediter hos bet365

V64-2
Ett Ungdomslopp - Högst 35 år över 1640 meter och jag har streckat tre hästar, 7 To The Moon Face har fyra vinster på tio starter hittills i karriären. Senast så travade hon i ledningen och från den positionen så höll hon till en delad seger med en bra avslutande La Cerise. Här har hon fått ett lurigt utgångsläge på kort distans men hon kan öppna bra så jag tror att Isabella Bergh är offensiv och skulle hon komma till ledningen smärtfritt så kan det räcka långt här. Hon kan bli att räkna med även om hon skulle landa i dödens så oavsett så ska hon räknas tidigt här. Eventuellt blir det ett can't see back huvudlag istället för öppet som det var senast.

4 Ortega Bob är ännu utan seger efter 17 starter. Hon är van vid att möta tufft motstånd och nu är hon anmäld barfota runt om så kan Oscar Uhrberg hitta ner i ett vettigt slagläge innan attacken sätts in så kan hon vara med och tampas om en framskjuten placering här.

9 Craigh Da Nun har ingen vidare rad och hon vinner inte så ofta vilket en seger efter 12 starter visar. Hon är mer stark än snabb men om hon kan få smyga med i en vettig rygg och om det blir bra tempo på loppet så kan hon ställa till med en överraskning här.

Min Vinnare: 7 To The Moon Face
Spets efter 500m: 7 To The Moon Face
Skrällen: 9 Craigh Da Nun
Ranking: A 7 B 4,9,11,5,1 C 6,2,8,10
Spela på loppet hos bet365, Unibet, Casumo, LeoVegas, 888sport

V64-3
Ett lopp över 1640 meter och jag har streckat tre hästar, 1 Champion Melon skrällde rejält när han klev fram i dödens med varvet kvar till mål och plockade ner den ledande Aha och höll även undan för övriga ekipage till seger för fyra starter sedan. Han kan öppna hyggligt men det kan ändå bli tufft att hålla upp ledningen men kan han hitta loss i god tid före mål så kan han bli farlig den sista biten. Barfota runt om och jänkarvagn nu.

7 Franklin Face är härdad i betydligt tuffare sammanhang än vad som är fallet här. Han är startsnabb men han har ett spår långt ut så det är inte säkert att han kan komma till ledningen men en invändig strykning underlättar en del. Kan Adrian Kolgjini som sitter i vagnen hitta ner i en vettig position innan han sätter in slutstöten så kan han blanda sig i segerstriden här.

4 Dallas har gjort det bra på slutet även om det inte har räckt hela vägen. Han travade utvändigt om den ledande Schönbrunn och knäckte denne in på upploppet men kunde inte stå emot en bra avslutande Chablis D.K. och han fick även släppa Quite E.Wood förbi sig så det slutade med en tredjeplats näst senast. Det följde han upp med att avsluta bra till andraplatsen i ett lopp som vanns av Bonny Boy.

Det har varit dåligt med lopp för honom på sistone så därför har han inte startat på en dryg månad men han har jobbat på som vanligt hela tiden och känns fin meddelar man från stallet. Han är kvick iväg och över den korta distansen här så tror jag man vill köra i spets om han kommer dit och skulle så bli fallet så kan det räcka en bit här.

Min Vinnare: 1 Champion Melon
Spets efter 500m: 4 Dallas
Skrällen: 10 Bag's Simoni
Ranking: A 1,7,4 B 10,8,5 C 6,2,9
Travbonus: 1250 kr i spelkrediter hos bet365

V64-4
Ett lopp över 2140 meter och jag har streckat åtta hästar, 13 Vasco De Gama satt längst ner i kön innan han vreds på till attack på den sista bortre långsidan och via en stark avslutning i vida spår så plockade han ner Floydside Am och sedan den ledande Easy Peak galopperat bort sig på upploppet så var han först i mål. Tråkigt utgångsläge här men kan Olof Thorson hitta en bra rygg att gå i innan han sätter in slutstöten så kan han bli farlig den sista biten och då kan det räcka till en ny seger.

8 Typhoon Face återkommer nu efter kortare tävlingspaus men han har bra kapacitet för klassen. Med springspår på tillägg och med bara två motståndare på startvolten så kan det med en lyckad start bära av till tidig ledning och skulle så bli fallet så kan han leda loppet länge om han slipper att utstå alltför hård press under vägen. Blir det inte ledningen så borde han ändå kunna hamna i en vettig position och kan då vara med och tampas om en framskjuten placering på nytt.

5 Urgent Face avslutade positivt men var utan chans mot Tycoon Broline så han fick nöja sig med andraplatsen bakom denne näst senast. Kan Jörgen Sjunnesson som kör hästen få till en bra styrning så kan det vara läge för en fullträff.

14 Digital Data är jämn och säker. Senast så satt han invändigt och hängde med okej och sedan Arvid S.H. galopperat kort före mål så blev han trea bakom Global Workaholic. Kan han få lite draghjälp under slutrundan så kan han vara intressant till en låg procent på spelet.

3 G.K.Ursus kom med en stark avslutning till seger näst senast. Gången efter det var han lite sämre men klaffar det med löpningsförloppet så kan han duga mot det här motståndet.

Min Vinnare: 13 Vasco De Gama
Spets efter 500m: 8 Typhoon Face
Skrällen: 14 Digital Data
Ranking: A 13,8 B 5,14,3,7,2,12 C 6,11,4,9,10,1
Spela på loppet hos bet365, Unibet, Casumo, LeoVegas, 888sport

V64-5
Ett lopp över 2640 meter och jag har streckat två hästar, 9 Loveexplosion H.C. satt i fjärde utvändigt innan han blev störd till galopp på den sista bortre långsidan men han kom tillbaka storstilat och levererade en mycket vass avslutning och var inte långt ifrån segern men nu fick han nöja sig med andraplatsen bakom Benjamin S.H. som var först i mål. Han är stabil i voltstart och bäst när han få attackera bakifrån så läget här är bra och felfri nu så blir han svår att stå emot om Christoffer Eriksson kan servera honom en fin löpning.

4 Paulino har gjort två starter för Robert Bergh. Senast kom den första segern sedan han kommit till ledningen efter 700 meter och från den positionen så vann han sedan på ett bra vis. Klarar han ett snävt spår i volten här så kanske han kan köra sig till spets efter en bit och skulle så bli fallet så kan det räcka långt här.

I övrigt drar nummer 7 Undigious Diamant en del streck. Han har årsdebuten avklarad och gick då okej som tvåa bakom Rally Gunnar som vann det loppet. Med lopp i kroppen nu så kan vara vassare nu och med en lyckad start från springspåret här så kanske han kan ramla ner i en vettig position och då kan han vara med och tampas om en framskjuten placering här men han får inte plats på systemet.

Min Vinnare: 9 Loveexplosion H.C.
Spets efter 500m: 4 Paulino
Skrällen: 5 Galantis
Ranking: A 9,4 B 7,5,3,8,11 C 10,2,12,1
Travbonus: 1250 kr i spelkrediter hos bet365

V64-6
Vi avslutar V64 med Executive Caviars Vårlopp för Ston - Avd 4 över 2140 meter och jag har streckat fem hästar, 8 Global Whitechapel gjorde det bra vid vinsten för tre starter sedan. Senast så avslutade hon godkänt men det räckte inte till mer än en femteplats bakom Next Chapter som vann från ledningen. Dåligt läge här men kan Joakim Lövgren som sitter upp bakom hästen ramla ner i en vettig position innan attacken sätts in så kan hon bli farlig över upploppet.

9 Restless Heart är inte att lita på och har haft svårt att övertyga på slutet. Felfri nu så är hon stark den sista biten och kan då blanda sig i segerstriden här om det blir bra tempo på tillställningen.

2 Happy Celebration gjorde debut i ny regi för Peter Untersteiner senast och galopperade då i ledningen in i den första kurvan men hon ställde sig och kom tillbaka bra till fjärdeplatsen i ett lopp som vanns av Nobella Winner. Felfri nu så kan det vara loppets tidiga ledare och då kan hon leda loppet länge om hon slipper att utstå alltför hård press under vägen.

3 Twilight Brodda har två raka segrar men har inte startat sedan början av året så formen nu är oviss. Trevligt utgångsläge nu och med ett passande lopp i den främre träffen här så kan hon vara med och kriga om en framskjuten placering på nytt även om det kan saknas en del till toppformen. Barfota bak nu tror jag är en fördel.

10 Clean Cash höll klart bra till tredjeplatsen i ett lopp som vanns av Galant Sisu senast. Bakspår nu är väl ingen fördel då hon känns vassare när hon är med där framme men får hon gå med i en bra rygg och få spara speeden fram till upploppet så kan hon avsluta loppet bra och då kan det räcka en bit här.

Min Vinnare: 8 Global Whitechapel
Spets efter 500m: 2 Happy Celebration
Skrällen: 10 Clean Cash
Ranking: A 8,9 B 2,3,10,1,6,4,11 C 5,7,12
Spela på loppet hos bet365, Unibet, Casumo, LeoVegas, 888sport

Lycka till

/ Henrik Hilmersson

0 Kommentarer Odds kan ändras. Alla odds var korrekta vid den tidpunkt de publicerades.
Kommentarer
För att kommentera måste du vara inloggad.

Bettingbonusar för nya kunder

Åldersgräns 18 år. Regler & villkor gäller. stödlinjen.se. spelpaus.se. Spela ansvarsfullt. Spela inte för mer än du har råd att förlora.

bet365:

Upp till 1250 kr i spelkrediter!
Minsta insats 50 kr och krav på 1x fastställt spel för att få spelkrediterna. Minsta odds, spel och betalningsmetod exkluderingar gäller. Utbetalningar exkluderar insatser i spelkrediter. Tidsbegränsningar och villkor tillämpas. 18+

888sport:

100 kr i gratisspel!
18+ År - Regler & Villkor gäller, stödlinjen.se

Unibet:

Sätt in 100 kr spela för 200 kr!
18+ År - Regler & Villkor gäller, stödlinjen.se

LeoVegas:

Gratisspel upp till 100 kr!
18+ År - Regler & Villkor gäller, stödlinjen.se. Erbjudandet gäller nya spelare. 1x omsättningskrav till min odds 1.80 för att få bonusen.

Casumo:

Spela för 100 kr, få 100 kr!
18+ År - Regler & Villkor gäller, stödlinjen.se

SpeedyBet:

100% bonus upp till 100 kr!
18+ År - Regler & Villkor gäller, stödlinjen.se

Nordicbet:

100% bonus upp till 100 kr!
18+ År - Regler & Villkor gäller, stödlinjen.se

Bethard:

100% bonus upp till 100 kr!
18+ År - Regler & Villkor gäller, stödlinjen.se

Senaste Spelbloggar

Åldersgräns 18 år. Regler & villkor gäller. stödlinjen.se. spelpaus.se. Spela ansvarsfullt. Spela inte för mer än du har råd att förlora.

Oddsbonusar för nya kunder

Åldersgräns 18 år. Regler & villkor gäller. stödlinjen.se. spelpaus.se. Spela ansvarsfullt. Spela inte för mer än du har råd att förlora.
  Dagens Bästa Speltips
Åldersgräns 18 år. Spela ansvarsfullt. stödlinjen.se.
Odds
19:00  Sirius - Mjällby
Fotboll - Allsvenskan - 1
2.00
  Rekatochklart Speltips
Åldersgräns 18 år. Spela ansvarsfullt. stödlinjen.se.
Odds
21:00  Wolverhampton - Southampton
Fotboll - Premier League  - BLGM
1.95
21:00  Athletic Bilbao - Betis
Fotboll - La Liga - 1
2.23
02:15  Buccaneers - Rams
Amfotboll - NFL - 1 hcp -3
1.70
18:55  Rennes - Chelsea
Fotboll - Champions League - 1 över 3,5 hörnor
1.73
21:00  PSG - Leipzig
Fotboll - Champions League - 1
1.60
21:00  Dynamo Kiev - Barcelona
Fotboll - Champions League - 1 asian hcp +1,5
1.74
  Rekatochklart Poolspel
Åldersgräns 18 år. Spela ansvarsfullt. stödlinjen.se.
19:00  Topptipset Tips Måndag 23/11
Insats: 144 kr - Tipsexperten
19:30  V64 Tips Halmstad 23/11
Insats: 600 kr - DrTrav
20:55  DD Tips Halmstad 23/11
Insats: 250 kr - DrTrav
18:55  Europatipset Tips Onsdag 25 Nov
Insats: 864 kr - USandeback

Livestreaming