DrTrav Åldersgräns 18 år. Regler & villkor gäller. stödlinjen.se. spelpaus.se. Spela ansvarsfullt. Spela inte för mer än du har råd att förlora.
DrTrav

V64 Tips Jägersro Tisdag 3/12

3 December 2019 - 13:43

Kvällens V64 tävlingar avgörs på Jägersro och här följer min lösning av omgången.

Jag spikar i två av loppen dels i V64-2 på nummer 1 Börge som inte trivdes riktigt på banunderlaget senast så den starten kan vi glömma. I starten innan det så pressade han sig till ledningen med varvet kvar av loppet och gick sedan undan till en säker seger från den positionen. Han trivs väldigt bra under sadel och med en skicklig ryttarinna i Sofia Adolfsson här så tror jag han kan hitta loss från innerspåret i god tid före mål och blir han inte fast så tror jag han blir svårstoppad i det här gänget.

Min andra spik kommer i V64-5 på nummer 3 Breidabliks Cognac som var duktig vid vinsten för tre starter sedan. Han galopperade i starten senast men är bättre än vad raden anger. Viss galopprisk föreligger men felfri nu så tror jag han blir svår att stå emot om Marc Elias kan servera honom en fin löpning i den främre träffen här. Han går alltid med skor så barfotaförbudet är inget som ska ställa till det.

V64-1 1,3,4
V64-2 1 Börge
V64-3 1,2,3,4,10,12
V64-4 Alla
V64-5 3 Breidabliks Cognac
V64-6 4,9,10

648 rader x 1 = 648 kr (spelar utdelning endast på 6 rätt)

Dagens Dubbel
DD1: 3 Breidabliks Cognac
DD2: 4,8,9,10,11

5 rader x 40 kr = 200 kr

Här kan du spela på fasta odds på trav:
bet365 , Unibet , 888sport , MrGreen, LeoVegas

V64-1
Vi inleder V64 med ett lopp över 2140 meter och jag har streckat tre hästar, 4 Toddler avgjorde till en knapp seger senast och har nu två lopp i kroppen efter en tids frånvaro. Han har tränat bra och blir bättre och bättre för varje lopp. Han tävlar alltid med skor och skotvånget är därför inget minus för hans del så i ett litet fält här så ska han räknas tidigt från ett trevligt utgångsläge, 3 Niky Flax är härdad mot hårt motstånd i Silverdivisionen inom V75 spelet. Han sköt till bra efter ett passivt upplägg till tredjeplatsen bakom vinnande Martin De Bos senast. Han kan öppna bra så här tror jag att Johan Untersteiner har ledningen i sikte och från spets så kan han leda loppet länge om han slipper att utstå alltför hård press under vägen. Han har gått barfota runt om sedan det förra skotvånget så det är knappast en fördel att han måste ha skor nu men han har ändå vunnit med skor tidigare, 1 Staro Leonardo kommer från flera starka insatser. Han fullföljde bra till andraplatsen bakom Stonewashd Diamant senast. Innerspåret här kan bli en fälla men det är inte så många hästar med i loppet så det kan lösa sig bra med en lucka till slut och då kan han bli farlig över upploppet och kan då utmana om en framskjuten placering.

Min Vinnare: 4 Toddler
Spets efter 500m: 3 Niky Flax
Skrällen: 7 Wonderboy
Ranking: A 4 B 3,1,7,6 C 2,5
Bonus: 100% upp till 3000 kr hos LeoVegas

V64-2
Decembermontén över 2140 meter och jag har spikat nummer 1 Börge som inte riktigt trivdes riktigt på banunderlaget senast så den starten kan vi glömma. I starten innan det så pressade han sig till ledningen med varvet kvar av loppet och gick sedan undan till en säker seger från den positionen. Han trivs väldigt bra under sadel och med en skicklig ryttarinna i Sofia Adolfsson här så tror jag han kan hitta loss från innerspåret i god tid före mål och blir han inte fast så tror jag han blir svårstoppad i det här gänget, vid gardering kan 8 Uappa Di Azzurra som inte har vunnit på ett tag men hon trivs annars bra i disciplinen vara tänkbar om hon kan få spara speeden fram till upploppet, 5 Pax är snabb ut och kan leda loppet länge om han slipper att utstå alltför hård press under vägen men jag håller min spik som ett strå vassare.

Min Vinnare: 1 Börge
Spets efter 500m: 5 Pax
Skrällen: 5 Pax
Ranking: A 1 B 8,5,2,3,9 C 10,6,4
Spela på loppet hos bet365, Unibet, LeoVegas

V64-3
Ett lopp över 2140 meter och jag har streckat sex hästar, 12 Ups Face är en orutinerad treåring med endast två starter hittills men han har gjort det bra så här långt med en seger och en tredjeplats. Här är det ett dåligt utgångsläge men det är ett par hästar strukna och löser det sig med positionerna här så kan han blanda sig i segerstriden på nytt och ska räknas tidigt här, 3 Dirty Dancing har gjort bort sig med startgalopp i årets båda starter. Kan han hålla ordning på benen nu så kan han få ett bra lopp i den främre träffen och kan då bli att räkna med här, 1 Livi Midnight ledde loppet från start till mål senast. Tuffare motstånd här men hon kan öppna bra ur volten så med en lyckad start här så kan hon leda loppet länge om hon slipper att utstå alltför hård press under vägen, 2 Perfect Lane har fått ett lopp i kroppen efter närmare ett års frånvaro. Hon fullföljde då godkänt till andraplatsen bakom vinnande Maxi i debuten för Peter Untersteiner. Hon borde normalt sett vara förbättrad med det loppet i kroppen och kan då duga en bit i den här klassen fast hon är väldigt mycket streckad.

Min Vinnare: 12 Ups Face
Spets efter 500m: 1 Livi Midnight
Skrällen: 10 Super Alice
Ranking: A 12,3 B 1,2,10,4 C 7,8,6,9
Bonus: 100% upp till 3000 kr hos LeoVegas

V64-4
Ett Amatörlopp över 1640 meter och jag har streckat alla tolv hästarna, 9 Tiffany Cash gjorde bort sig med galopp på Bjerke senast men hon har innan det misslyckandet visat upp gott kunnande. Kan hon hålla ordning på benen här så kan hon bli att räkna med över upploppet trots att det handlar om ett treårigt sto mot äldre hästar, 6 The Muffin Man gjorde första starten sedan maj månad senast. Han gick då en godkänd avslutning på open stretchen till fjärdeplatsen bakom vinnande Straight Flush och med det loppet i kroppen nu så kan han vara klart förbättrad till den här starten så om Mats C Nilsson som kör hästen kan servera honom en fin löpning så kan han blanda sig i segerstriden här, 2 Tresexton har gjort bort sig med galopp i två av de tre senaste starterna. Felfri nu så kan han få ett bra lopp i den främre träffen och kan då utmana om en framskjuten placering här, 1 Selected Face var duktig vid vinsten på Charlottenlund näst senast. Senast så var han ute i ett Klass II försök på Jägersro och då var han inte som bäst. Innerspår här är inte optimalt och dessutom är det ingen fördel att han måste gå med skor men om det löser sig från innerspåret här så kan han duga en bit mot det här gänget.

Min Vinnare: 9 Tiffany Cash
Spets efter 500m: 8 Spring Alone
Skrällen: 4 Fellini Boko
Ranking: A 9,6 B 2,1,4,8,7,10,12 C 3,5,11
Spela på loppet hos bet365, Unibet, LeoVegas

V64-5
Ett lopp över 2140 meter och jag har spikat nummer 3 Breidabliks Cognac som var duktig vid vinsten för tre starter sedan. Han galopperade i starten senast men är bättre än vad raden anger. Viss galopprisk föreligger men felfri nu så tror jag han blir svår att stå emot om Marc Elias kan servera honom en fin löpning i den främre träffen. Han går alltid med skor så barfotaförbudet är inget som ska ställa till det, vid gardering kan 9 Stand By Ken som har visat fin form en längre tid och han tog årets första seger när han avslutade starkt via 12,5 sista 700 meterna från andra utvändigt senast vara tänkbar. Här har han ett stängt spår men löser det sig med positionerna så kan han utmana om en framskjuten placering på nytt, 7 Victory Lee är härdad mot tufft motstånd och med en lyckad start här så tror jag Adrian Kolgjini har ledningen i sikte och skulle han komma till spets smärtfritt så kan han leda loppet länge fast han får ses främst som ett platsbud.

Min Vinnare: 3 Breidabliks Cognac
Spets efter 500m: 7 Victory Lee
Skrällen: 11 Peakadilly
Ranking: A 3 B 9,7,2,8,11,5 C 4,6
Bonus: 100% upp till 3000 kr hos LeoVegas

V64-6
Vi avslutar V64 med ett Lärlingslopp - Ston över 2140 meter och jag har streckat tre hästar, 9 Queen For A Day har vunnit hälften av sina 20 starter i karriären. Nu är det debut på svensk mark men om Marc Elias kan komma igenom hyggligt och kan hitta en vettig rygg att gå i under slutvarvet så fäller hon många hästar till slut och ska räknas tidigt här, 10 Aura S.L. har gjort tre starter i Sverige och hon inledde med två raka segrar innan hon provade lyckan i ett V75 lopp senast men då slog ihop från start och galopperade bort sig direkt. Kan Victor Rosleff som kör hästen servera henne en bra löpning så kan hon blanda sig i segerstriden här om det blir ett uppskruvat tempo på tillställningen, 4 Global Wireless vann på ett bra vis från ledningen senast. Hon är snabb ut så jag tror att siktet är inställt på ledningen här och skulle hon komma till spets och få bestämma en del där framme i täten så kan det räcka till en ny seger här, 2 Nanny McPhee drar en del streck men hon galopperade bort sig i comebacken i ett tidigt skede senast. Skulle hon sköta sig nu så kan hon duga en bit här men det är ingen häst som får plats på mitt system.

Min Vinnare: 9 Queen For A Day
Spets efter 500m: 4 Global Wireless
Skrällen: 8 Ivy League
Ranking: A 9,10 B 4,8,11,2,1,7,5 C 3,6,12
Spela på loppet hos bet365, Unibet, LeoVegas

Lycka till

/ Henrik Hilmersson

0 Kommentarer Odds kan ändras. Alla odds var korrekta vid den tidpunkt de publicerades.
Kommentarer
För att kommentera måste du vara inloggad.

Bettingbonusar för nya kunder

Åldersgräns 18 år. Regler & villkor gäller. stödlinjen.se. spelpaus.se. Spela ansvarsfullt. Spela inte för mer än du har råd att förlora.

bet365:

Upp till 1250 kr i spelkrediter!
Minsta insats 50 kr och krav på 1x fastställt spel för att få spelkrediterna. Minsta odds, spel och betalningsmetod exkluderingar gäller. Utbetalningar exkluderar insatser i spelkrediter. Tidsbegränsningar och villkor tillämpas. 18+

Unibet:

Sätt in 100 kr spela för 200 kr!
18+ År - Regler & Villkor gäller, stödlinjen.se

888sport:

100 kr i gratisspel!
18+ År - Regler & Villkor gäller, stödlinjen.se

LeoVegas:

Gratisspel upp till 100 kr!
18+ År - Regler & Villkor gäller, stödlinjen.se. Erbjudandet gäller nya spelare. 1x omsättningskrav till min odds 1.80 för att få bonusen.

Casumo:

Spela för 100 kr, få 100 kr!
18+ År - Regler & Villkor gäller, stödlinjen.se

SpeedyBet:

100% bonus upp till 100 kr!
18+ År - Regler & Villkor gäller, stödlinjen.se

Nordicbet:

100% bonus upp till 100 kr!
18+ År - Regler & Villkor gäller, stödlinjen.se

Bethard:

100% bonus upp till 100 kr!
18+ År - Regler & Villkor gäller, stödlinjen.se

Senaste Spelbloggar

Åldersgräns 18 år. Regler & villkor gäller. stödlinjen.se. spelpaus.se. Spela ansvarsfullt. Spela inte för mer än du har råd att förlora.

Oddsbonusar för nya kunder

Åldersgräns 18 år. Regler & villkor gäller. stödlinjen.se. spelpaus.se. Spela ansvarsfullt. Spela inte för mer än du har råd att förlora.
  Dagens Bästa Speltips
Åldersgräns 18 år. Spela ansvarsfullt. stödlinjen.se.
Odds
21:00  Betis - Eibar
Fotboll - La Liga - 1
1.86
  Rekatochklart Speltips
Åldersgräns 18 år. Spela ansvarsfullt. stödlinjen.se.
Odds
20:56  Lopp 7 - Global Weather
Trav - Färjestad  - Plats
1.95
21:00  West Ham - Aston Villa
Fotboll - Premier League  - Under 3 mål
1.75
21:00  West Ham - Aston Villa
Fotboll - Premier League - Villa u 7,5 ins
2.00
21:00  Betis - Eibar
Fotboll - La Liga - 1
1.86
02:15  Eagles - Seahawks
Amfotboll - NFL - Chris Carson TD
2.20
18:55  Shakhtar - Real Madrid
Fotboll - Champions League  - 2 asian hcp -1,5
1.95
21:00  Liverpool - Ajax
Fotboll - Champions League - Ajax MIBH
3.85
21:00  Atletico - Bayern München
Fotboll - Champions League - 1
2.05
21:00  Dortmund - Lazio
Fotboll - Champions League - 1
1.64
  Rekatochklart Poolspel
Åldersgräns 18 år. Spela ansvarsfullt. stödlinjen.se.
18:30  Topptipset Tips Måndag 30/11
Insats: 144 kr - Tipsexperten
19:30  V64 Tips Färjestad 30/11
Insats: 480 kr - DrTrav
20:55  DD Tips Färjestad 30/11
Insats: 240 kr - DrTrav
20:00  Europatipset Tips Onsdag 2 Dec
Insats: 864 kr - USandeback

Livestreaming