DrTrav Åldersgräns 18 år. Regler & villkor gäller. stödlinjen.se. spelpaus.se. Spela ansvarsfullt. Spela inte för mer än du har råd att förlora.
DrTrav

V64 Tips Jägersro Tisdag 5/11

5 November 2019 - 14:06

Kvällens V64 tävlingar avgörs på Jägersro med två uttagningslopp till Svensk Uppfödningslöpning och här följer min lösning av omgången.

Jag spikar endast i V64-4 på nummer 1 Usain Tilly som har övertygat vid tre raka segrar på lika många starter. I de två senaste starterna så har han fått bestämma i ledningen och har sedan gått undan till lätta segrar från den positionen. Han kan öppna bra fast det är inte säkert att han kan hålla upp ledningen initialt från innerspåret men det kan lösa sig bra ändå även om det inte skulle bli spets så jag tror på god chans till en ny seger här.

V64-1 1,4,5
V64-2 5,7,8
V64-3 3,5,6,8,9,10
V64-4 1 Usain Tilly
V64-5 2,7,10
V64-6 5,9,10,11

648 rader x 1 = 648 kr (spelar utdelning endast på 6 rätt)

Dagens Dubbel
DD1: 10 Procalate
DD2: 5,9,10,11

4 rader x 50 kr = 200 kr

Här kan du spela på fasta odds på trav:
bet365 , Unibet , 888sport , MrGreen, LeoVegas

V64-1
Vi inleder V64 med ett lopp över 2140 meter och jag har streckat tre hästar, 4 Rushmore Face körde sig till ledningen efter ett halvvarv i ett V75 lopp på Jägersro senast men orkade inte hela vägen utan han fick nöja sig med tredjeplatsen bakom vinnande Niky Flax. Med det loppet i kroppen nu så kan han vara klart förbättrad till den här starten och kan Adrian Kolgjini kuppa sig till ledningen på nytt så kan han bli svårfångad från den positionen och han ska räknas tidigt här, 1 Sevilla gör comeback efter en efter kortare tävlingspaus nu. Han kan öppna rätt så vettigt men det är inte säkert att han kan hålla upp ledningen men om han skulle lyckas med det är mycket vunnet fast det är ett litet fält med endast fem motståndare så det kan lösa sig bra med en lucka till slut också även om det inte skulle bli spets här, 5 Dizzy River gjorde det bra vid vinsten näst senast men blev generad till galopp gången efter det. Han är mycket vass om han kan få spara speeden fram till upploppet och kan bli farlig den sista biten.

Min Vinnare: 4 Rushmore Face
Spets efter 500m: 4 Rushmore Face
Skrällen: 3 Normandie Royal
Ranking: A 4 B 1,5,6,3 C 7
Bonus: 100% upp till 3000 kr hos LeoVegas

V64-2
Uttagningslopp Svensk Uppfödningslöpning 2019 - Tvååringslopp över 1640 meter och jag har streckat tre hästar, 5 Pucks Bounce var mycket bra vid vinsten näst senast. Det följdes upp med en vass prestation i Breeders Course finalen senast där han fick trava i dödens men åkte dit mot en smygkörd Kuyt F.Boko den sista biten. Från ett trevligt utgångsläge här så tror jag att Erik Adielsson kan köra till ledningen eller dödens i ett tidigt skede för att reglera fältet så han ska räknas tidigt här, 7 Global Badman hade tagit tre raka segrar hemma på Bergsåker innan han senast var ute på sin första långresa när Svampen skulle avgöras i Örebro men det slutade med ett galoppmisslyckande en bit efter start. Spår långt ut här men en invändig strykning underlättar en del så om Daniel Wäjersten som sitter upp bakom hästen kan slinka ner i ett vettigt slagläge så kan han blanda sig i segerstriden på nytt, 8 Karl May Boko har inlett karriären lovande med en vinst och två andraplatser på tre starter hittills. Bold Eagle-sonen är under utveckling och klaffar det med löpningsförloppet så kan vi få se Örjan Kihlström i vinnarcirkeln efter loppet.

Min Vinnare: 5 Pucks Bounce
Spets efter 500m: 5 Pucks Bounce
Skrällen: 10 Global Benchmark
Ranking: A 5 B 7,8,2,10,6,4 C 1,9
Spela på loppet hos bet365, Unibet, LeoVegas

V64-3
Wången Cup - Ungdomslopp - Ston över 2140 meter och jag har streckat sex hästar, 3 Laurenti hade två raka galoppmisslyckanden i raden innan hon nu har gjort två positiva insatser på slutet. Från ett trevligt utgångsläge här så kan hon få en fin löpning i den främre träffen och hon ska räknas tidigt här, 8 Lutecia har inte startat på ett tag men kommer ut i ny regi för Joakim Lövgren här och trots ett tufft läge bakom bilen så kan hon duga en bit mot det här gänget direkt i återkomsten här. Det blir troligen skor runt om samt ett öppet huvudlag och en vanlig vagn meddelar man från stallet, 9 Alhambra har inte räckt till i uttagningsloppen till StoSprintern och Derbystoet i sina senaste starter. Kan hon få smyga med i en bra rygg och få spara speeden fram till upploppet här så kan hon komma in i matchen om det blir ett uppskruvat tempo på tillställningen, 5 Bellflower Wine kan lägga iväg rätt bra från start och kan vara spetsbudet här och skulle hon få trolla bort en del av loppet i täten så kan hon rinna undan till en seger.

Min Vinnare: 3 Laurenti
Spets efter 500m: 5 Bellflower Wine
Skrällen: 8 Lutecia
Ranking: A 3,8,9 B 5,6,10 C 4,11,7,1
Bonus: 100% upp till 3000 kr hos LeoVegas

V64-4
Ett Uttagningslopp Svensk Uppfödningslöpning 2019 - Tvååringslopp över 1640 meter och jag har spikat nummer 1 Usain Tilly som har övertygat vid tre raka segrar på lika många starter. I de två senaste starterna så har han fått bestämma i ledningen och har sedan gått undan till lätta segrar från den positionen. Han kan öppna bra fast det är inte säkert att han kan hålla upp ledningen initialt från innerspåret men det kan lösa sig bra ändå även om det inte skulle bli spets så jag tror på god chans till en ny seger här, vid gardering kan 5 Armani Degato som kördes till ledningen efter ett halvvarv och vann sedan lätt från den positionen för tre starter sedan vara tänkbar. Svante Båth som tränar hästen vill se honom i rygg och kan han få spara speeden fram till upploppet så fäller han många hästar till slut, 7 A Good Point kördes till ledningen i finalen av Breeders Course senast och höll sedan godkänt till tredjeplatsen bakom en smygkörd Kuyt F.Boko då. Här har han ett spår långt ut men om Kevin Oscarsson som kör hästen kan hitta ner i en hygglig position så kan han duga en bit här fast han får ses främst som ett platsbud.

Min Vinnare: 1 Usain Tilly
Spets efter 500m: 1 Usain Tilly
Skrällen: 5 Armani Degato
Ranking: A 1 B 5,7,2,6,4,9 C 8,3
Spela på loppet hos bet365, Unibet, LeoVegas

V64-5
Ett Fyraåringslopp Ston över 2140 meter och jag har streckat tre hästar, 10 Procalate är härdad mot hårt motstånd och nu kommer hon ut efter en tids frånvaro. Kan Adrian Kolgjini som sitter upp bakom hästen hitta en vettig rygg att gå i under slutvarvet och kan bli fint framdragen här så kan hon bli farlig den sista biten och hon ska räknas tidigt här, 7 Ilydia Boko har gjort bort sig med galopp i de två senaste starterna. Hon tränar lika bra som hon gjort hela tiden och felfri nu så kan hon bli svår att stå emot över upploppet om det klaffar med löpningsförloppet, 2 Amazing Sensation har aldrig förlorat felfri efter åtta starter hittills. Nu är det debut i ny regi för Joakim Lövgren men om hon kan köra sig till ledningen och få bestämma en del där framme i täten så kan det räcka långt här trots att det var ett tag sedan den senaste starten.

Min Vinnare: 10 Procalate
Spets efter 500m: 2 Amazing Sensation
Skrällen: 5 Miss Mythos
Ranking: A 10 B 7,2,5,3,8,9 C 6,4,1
Bonus: 100% upp till 3000 kr hos LeoVegas

V64-6
Vi avslutar V64 med ett Treåringslopp Ston över 2140 meter och jag har streckat fyra hästar, 11 Waiting Hill Hall har inlett karriären bra med tre segrar på fem starter. I den senaste starten så kördes hon till ledningen med 1250 meter kvar till mål och hon gick sedan undan till en säker seger via 13,4 sista 700 meterna från den positionen. Stefan Söderkvist ersätter Steen Juul nu och kan hon hitta en vettig rygg att gå i och kan bli fint framdragen under slutvarvet så fäller hon många hästar till slut och hon ska räknas tidigt här, 10 Mellby Harissa galopperade bort sig i Oaksfinalen näst senast men hon avslutade mycket vasst i försöket till andraplatsen bakom vinnande Alaska Kronos gången innan det. Senast så höll hon klart bra till andraplatsen bakom vinnande Gaya De Pervenche. Med lite klaff och överpace på loppet så kan det vara läge för den första segern, 9 Sashay My Way hade två raka segrar innan hon var lite sämre senast men då gick hon med skor runt om. Hon trivs bättre med barfota bak och här tror jag att Adrian Kolgjini tar ett tidigt initiativ och sänder framåt när tempot har bedarrat där framme och då kan det bli dödens efter en bit och från den positionen så kan hon reglera fältet, 5 Nina Ginto är inte helt att lita på men felfri nu från ett snävt spår i volten här så kan vi få se Johan Untersteiner i spets och skulle hon få bestämma som hon vill i täten så kan det räcka långt här för hon är inte så mycket sämre än hästarna på 20 meters tillägg.

Min Vinnare: 11 Waiting Hill Hall
Spets efter 500m: 5 Nina Ginto
Skrällen: 5 Nina Ginto
Ranking: A 11 B 10,9,5,3,1,6,8,2 C 7,4
Spela på loppet hos bet365, Unibet, LeoVegas

Lycka till

/ Henrik Hilmersson

0 Kommentarer Odds kan ändras. Alla odds var korrekta vid den tidpunkt de publicerades.
Kommentarer
För att kommentera måste du vara inloggad.

Bettingbonusar för nya kunder

Åldersgräns 18 år. Regler & villkor gäller. stödlinjen.se. spelpaus.se. Spela ansvarsfullt. Spela inte för mer än du har råd att förlora.

bet365:

Upp till 1250 kr i spelkrediter!
Minsta insats 50 kr och krav på 1x fastställt spel för att få spelkrediterna. Minsta odds, spel och betalningsmetod exkluderingar gäller. Utbetalningar exkluderar insatser i spelkrediter. Tidsbegränsningar och villkor tillämpas. 18+

888sport:

100 kr startbonus!
18+ År - Regler & Villkor gäller, stödlinjen.se

Unibet:

Sätt in 100 kr spela för 200 kr!
18+ År - Regler & Villkor gäller, stödlinjen.se

LeoVegas:

Gratisspel upp till 100 kr!
18+ År - Regler & Villkor gäller, stödlinjen.se. Erbjudandet gäller nya spelare. 1x omsättningskrav till min odds 1.80 för att få bonusen.

Casumo:

Spela för 100 kr, få 100 kr!
18+ År - Regler & Villkor gäller, stödlinjen.se

SpeedyBet:

100% bonus upp till 100 kr!
18+ År - Regler & Villkor gäller, stödlinjen.se

Nordicbet:

100% bonus upp till 100 kr!
18+ År - Regler & Villkor gäller, stödlinjen.se

Bethard:

100% bonus upp till 100 kr!
18+ År - Regler & Villkor gäller, stödlinjen.se

Senaste Spelbloggar

Åldersgräns 18 år. Regler & villkor gäller. stödlinjen.se. spelpaus.se. Spela ansvarsfullt. Spela inte för mer än du har råd att förlora.

Oddsbonusar för nya kunder

Åldersgräns 18 år. Regler & villkor gäller. stödlinjen.se. spelpaus.se. Spela ansvarsfullt. Spela inte för mer än du har råd att förlora.
  Dagens Bästa Speltips
Åldersgräns 18 år. Spela ansvarsfullt. stödlinjen.se.
Odds
16:00  Barcelona - Real Madrid
Fotboll - La Liga - 1
2.07
  Rekatochklart Speltips
Åldersgräns 18 år. Spela ansvarsfullt. stödlinjen.se.
Odds
12:30  Thorengruppen - Lund
Innebandy - Superligan Dam - Över 9,5 mål
1.83
14:00  Valladolid - Alaves
Fotboll - La Liga - 1
2.40
14:30  Östersund - Hammarby
Fotboll - Allsvenskan - 2 asian hcp -1
2.15
15:00  Tingsryd - Västervik
Ishockey - Hockeyallsvenskan  - 2
2.70
15:00  Southampton - Everton
Fotboll - Premier League  - 2 asian hcp 0
1.82
17:30  Wolverhampton - Newcastle
Fotboll - Premier League - 1
1.75
17:30  Malmö FF - IFK Göteborg
Fotboll - Allsvenskan - 1 asian hcp -1
1.75
20:15  Arsenal - Leicester
Fotboll - Premier League - Under 2,5 mål
2.15
21:00  Real Sociedad - Huesca
Fotboll - La Liga - 1
1.68
21:00  Lyon - Monaco
Fotboll - Ligue 1 - 1
1.70
18:30  Brighton - WBA
Fotboll - Premier League - 1
1.79
  Rekatochklart Poolspel
Åldersgräns 18 år. Spela ansvarsfullt. stödlinjen.se.
14:30  Europatipset Tips Söndag 25/10
Insats: 144 / 864 kr - Tipsexperten
14:30  Europatipset Tips Söndag 25 Okt
Insats: 864 kr - USandeback
15:00  V75 Tips Solvalla 25/10
Insats: 1080 kr - DrTrav

Livestreaming