DrTrav Åldersgräns 18 år. Regler & villkor gäller. stödlinjen.se. spelpaus.se. Spela ansvarsfullt. Spela inte för mer än du har råd att förlora.
DrTrav

V64 Tips Jägersro Tisdag 5/5

5 Maj 2020 - 12:24

Kvällens V64 tävlingar avgörs på Jägersro. Det är en Jackpot på 7 miljoner kronor i potten och här nedan så följer min lösning av omgången.

MISSA INTE att bet365 nu erbjuder fasta odds på alla travlopp i Sverige. KLICKA HÄR.

Jag spikar endast i V64-6 på nummer 2 Now Or Never Flair som har gjort en start i sin nya regi för Joakim Lövgren. Han tog då en kortare galopp i starten och fick sedan ett lopp längst bak i kön och han avslutade sedan klart bra i skymundan men han slutade precis utanför prisplaceringarna då.

Den senaste segern togs i oktober 2017 när han var i Mikko Ahos träning och efter det har både Mattias Djuse och Anders Lindqvist haft honom i träning utan att lyckas. Nu har han en nyttig genomkörare i kroppen och felfri nu från ett perfekt utgångsläge så är han väldigt kapabel och då tror jag han blir svår att stå emot när Joakim Lövgren väljer att sätta in slutstöten. Vinnarodds 4.00 hos bet365

V64 Tips Jägersro Tisdag 5/5
V64-1 Alla
V64-2 2,5,6
V64-3 1,8,9
V64-4 1,2
V64-5 1,2,4,5,6
V64-6 2 Now Or Never Flair

630 rader x 1 = 630 kr (spelar utdelning endast på 6 rätt)

DD Tips Jägersro Tisdag 5/5
DD1: 1,2,4,5,6
DD2: 2 Now Or Never Flair

5 rader x 40 kr = 200 kr

Här kan du spela på fasta odds på trav:
bet365 , Unibet , 888sport , Nordicbet , LeoVegas, Casumo

V64-1
Vi inleder V64 med ett Fyraåringslopp över 1640 meter och jag har streckat alla sju hästarna. 4 Usain Töll har årsdebuten avklarad nu och kan vara klart förbättrad med det loppet i kroppen. Han räckte inte till i ett tufft uttagningslopp till Kungapokalen som Aeotos Kronos vann före Green Manalishi och Upset Face då. Här är det en annan klass på motståndet och med den startsnabbheten han besitter kan det bli tidig ledning här och från spets så är det hästen att slå.

6 Staro Nashville kommer ut i en efterlängtad årsdebut nu. Han har inte startat sedan han blev sexa i finalen av Kriteriet ifjol så formen nu är oviss. Kan Joakim Lövgren hitta ner i ett vettigt slagläge och om han kan servera honom en fin löpning innan han sätter in attacken så kan han blanda sig i segerstriden direkt i comebacken här.

1 Darling Godiva blev tvåa i årsdebuten bakom Princess Kloster senast. Trevligt utgångsläge nu och här kan hon få ett passande lopp på innerspår och får Christoffer Eriksson som kör hästen en lucka till slut så kan hon bli farlig den sista biten.

2 Redneck Woodland var precis som tipsettan ute mot övermäktigt motstånd på Åby senast. Med ett bra lopp i den främre träffen här så kan han avsluta loppet bra och då kan det räcka långt här.

Min Vinnare: 4 Usain Töll
Spets efter 500m: 4 Usain Töll
Skrällen: 3 Alex Mede S.M.
Ranking: A 4,6 B 1,2,3,5,7
Travbonus: 1250 kr i spelkrediter hos bet365

V64-2
Ett lopp över 1640 meter och jag har streckat tre hästar. 6 Amarock väntar fortfarande på karriärens första seger. Senast så travade han större delen av loppet i dödens innan han på den sista bortre långsidan tryckte sig till ledningen sedan den då ledande Ninia's Boy galopperat och från den positionen så höll han bra även om han inte kunde stå emot Silent Honor den sista biten så det slutade med en andraplats. Kan Kevin Oscarsson hitta ner i en vettig position här så kan det vara läge för en fullträff.

5 Chip Chop Koea gjorde bort sig med galopp i den senaste starten i slutet av februari. Nu återkommer han efter en tids frånvaro så formen är oviss men felfri nu så är han kvick iväg och kommer Jörgen Lorentzon till ledningen smärtfritt så kan han bli svår att plocka ner om han skulle få styra och ställa där framme i täten.

2 Even Steven kom med en stark avslutning och fångade in den ledande Umami Face till seger kort före mål för tre starter sedan. Han hamnade illa till senast och han var sedan tidigt slagen. Varenne-sonen kan betydligt bättre än så. Här är han nedstruken till innerspår och det är debut över den korta distansen här och det känns inte som någon fördel men kan Joakim Lövgren hitta loss i god tid före mål så kan han vara med och göra upp om segern om det blir ett uppskruvat tempo på tillställningen.

9 Matilda Cash drar en del streck. Hon har inte riktigt fått till det i årets tre starter även om det var ett steg i rätt riktning när hon blev trea i ett lopp som Chili Volo vann från spets senast. Löser det sig med positionerna så kan hon ha vissa möjligheter här men hon får inte plats på systemet.

Min Vinnare: 6 Amarock
Spets efter 500m: 5 Chip Chop Koea
Skrällen: 7 Era Wan
Ranking: A 6,5,2 B 9,7,8,4 C 3
Spela på loppet hos bet365, Unibet, Casumo, LeoVegas, 888sport

V64-3
Högst 60 lopp 2019 över 2140 meter och jag har streckat tre hästar. 1 Ganes B. har årsdebuten avklarad. Hon gick okej som sjua i ett lopp som vanns av Upstate Face då. Med det loppet innanför västen nu är en vassare insats att vänta här. Här är hon ensam på startvolten så här tror jag att Hanna Lähdekorpi kör i ledningen så länge lampan lyser och skulle hon slippa alltför hård press under vägen så kan det räcka hela vägen.

9 Take The A.Train travade i ledningen i årsdebuten för tre starter sedan och han hade då ingen chans mot Four Guys Dream. Efter det har han ägnat sig åt galopp i två raka starter. Han provades barfota runt om senast och han blev då lite tveksam bland hästar och rullade över i galopp. Nu kan det vara bra att han får börja från bakspår istället och får han gå med i en bra rygg under slutrundan så kan han bli farlig över upploppet. Det blir skor runt om den här gången.

8 Borups Racing återkommer efter en tids frånvaro. Han är härdad mot tufft motstånd och kan Frank Nilsson få en bra start från springspåret på tilläggsvolten här så så borde han kunna ramla ner i en vettig position omgående och då kan han vara med och kriga om en framskjuten placering här. Han är anmäld barfota runt om direkt i comebacken här.

Min Vinnare: 1 Ganes B.
Spets efter 500m: 1 Ganes B.
Skrällen: 10 O.M.Escobar
Ranking: A 1,9,8 B 10,6,5,4 C 11,2,3,7
Travbonus: 1250 kr i spelkrediter hos bet365

V64-4
Ett lopp över 2140 meter och jag har streckat två hästar. 2 Navaho Ghostdance är ännu utan seger efter 8 starter hittills. Näst senast så fick han ett lopp i rygg på I Keep Tabs och hakade på bra som tvåa bakom denne och det var långt ner till övriga ekipage. Gången efter det hade han bakspår men Adrian Kolgjini kom igenom bra och han var offensiv och tryckte sig till ledningen på den första långsidan och från den positionen så höll han okej även om krafterna tröt till slut och han fick nöja sig med femteplatsen bakom Ribot som drog det längsta strået. Trevligt utgångsläge för Joke Face sonen här och från det här läget så tror jag att Adrian Kolgjini siktar mot ledningen igen och kommer han till spets smärtfritt så kan det vara läge för en fullträff.

1 Riley S.W. hade besvärligt startspår senast och han fick ett snällt lopp och han hade lite krafter kvar i mål då. Betydligt bättre läge här även om han inte är någon startraket men får han en fin resa på innerspår här så kan han bli farlig med en eventuell lucka till slut.

Vid ytterligare gardering kan 5 Opulent Tile som har gjort det bra på sistone vara tänkbar. Senast kom karriärens första seger när han efter tidig ledning vann på ett bra vis från den positionen. Han har öppnat bra i voltstart men nu är det autostart för första gången och det är inte säkert att han öppnar lika bra bakom bilen och skulle han få vandra utvändigt om tipsettan så är han sårbar som klar favorit i nuläget och han får inte plats på systemet.

Min Vinnare: 2 Navaho Ghostdance
Spets efter 500m: 2 Navaho Ghostdance
Skrällen: 9 Zar Neo
Ranking: A 2,1 B 5,9,6 C 3,10,7,8
Spela på loppet hos bet365, Unibet, Casumo, LeoVegas, 888sport

V64-5
Ett Stolopp över 1640 meter och jag har streckat fem hästar. 4 Elle Titation gjorde bort sig med en startgalopp i ett V75 lopp på Jägersro näst senast. Gången efter det så klev hon fram utvändigt om den ledande Alert Vendil med dryga varvet kvar till mål och från den positionen så knäckte hon ledaren men hon kunde inte stå emot Digital Crunch som kom med en stark avslutning så det slutade med en andraplats. Hon är inte så startsnabb men med ett lopp i kroppen nu så kan hon vara segermogen här om Johan Untersteiner kan servera henne ett passande lopp.

1 Bellissa Gry är en dansk gäst som inte har startat på ett tag. Fint läge här då hon är startsnabb men det är inte säkert att Sören Johansson som sitter i vagnen lyckas att hålla upp ledningen men blir det inte spets så kanske det kan bli rygg ledaren istället och skulle hon få en lucka till slut så kan hon blanda sig i segerstriden här.

2 Esther Cheri har varit borta sedan början på året för hon drabbades av en halsinfektion. Hon har tränat på ordentligt senaste månaderna och i förra veckan gick ett banjobb i 17 tempo i 2000 meter på Jägersro meddelar man från stallet. Läget här är bra och hon är snabb ut så tar hon sig förbi invändig häst så tror jag att Christoffer Eriksson kör i ledningen så länge lampan lyser och då kan det räcka långt i comebacken här.

6 La Cerise travade en stor del av loppet utvändigt om den ledande Another Lucky Day innan hon tog över ledningen med halvvarvet kvar till mål och från den positionen så höll hon okej men hon kunde inte stå emot Allagash Nancy den sista biten så det slutade med en andraplats senast. Kan Peter Untersteiner komma ner i ett vettigt slagläge här innan attacken sätts in så kan hon vara med och kriga om en fin placering här.

5 Tiffany Stars är rätt startsnabb och hon gjorde det bra när hon vann från spets för tre starter sedan. Nu är hon anmäld barfota runt om för första gången på ett drygt år och kan Peter Zadel få till en bra styrning så kan hon vara långt framme här.

Min Vinnare: 4 Elle Titation
Spets efter 500m: 2 Esther Cheri
Skrällen: 2 Esther Cheri
Ranking: A 4,1 B 2,6,5,8,3,7,10,12 C 9,11
Travbonus: 1250 kr i spelkrediter hos bet365

V64-6
Vi avslutar V64 med ett lopp över 2140 meter och jag har spikat nummer 2 Now Or Never Flair som har gjort en start i sin nya regi för Joakim Lövgren. Han tog då en kortare galopp i starten och fick sedan ett lopp längst bak i kön och han avslutade sedan klart bra i skymundan men han slutade precis utanför prisplaceringarna då.

Den senaste segern togs i oktober 2017 när han var i Mikko Ahos träning och efter det har både Mattias Djuse och Anders Lindqvist haft honom i träning utan att lyckas. Nu har han en nyttig genomkörare i kroppen och felfri nu från ett perfekt utgångsläge så är han väldigt kapabel och då tror jag han blir svår att stå emot när Joakim Lövgren väljer att sätta in slutstöten.

Vid gardering kan 4 Alonso Caesar som inte är så tokig vara tänkbar. Nu kommer han ut i årsdebut så formen är oviss men kan Peter Ingves få till en bra styrning i den främre träffen här så kan han bli att räkna med direkt i återkomsten här men han får ses främst som ett platsbud.

3 Hurricane River höll bra från dödens till tredjeplatsen bakom Ottens Dibaba som vann från ledningen senast. Han är startsnabb så här kan han kanske komma till spets och skulle han få fuska bort en del av loppet där framme i täten så kan det räcka långt här.

7 Ingo är härdad mot hårt motstånd. Han fick efter finalen i bronsdivisionen på Solvalla i slutet på mars en välbehövlig vila. Han känns bra i jobben och var fin i ett jobb på Jägersro i onsdags meddelar man från stallet. Han är startsnabb men det kan ändå bli tufft att nå spets här men dödens kan nog vara ledigt fast från den positionen krävs det en bra prestation för att han ska räcka till seger här.

Min Vinnare: 2 Now Or Never Flair
Spets efter 500m: 3 Hurricane River
Skrällen: 4 Alonso Caesar
Ranking: A 2 B 4,3,7,1,5,6 C 9,8
Spela på loppet hos bet365, Unibet, Casumo, LeoVegas, 888sport

Lycka till

/ Henrik Hilmersson

0 Kommentarer Odds kan ändras. Alla odds var korrekta vid den tidpunkt de publicerades.
Kommentarer
För att kommentera måste du vara inloggad.

Bettingbonusar för nya kunder

Åldersgräns 18 år. Regler & villkor gäller. stödlinjen.se. spelpaus.se. Spela ansvarsfullt. Spela inte för mer än du har råd att förlora.

bet365:

Upp till 1250 kr i spelkrediter!
Minsta insats 50 kr och krav på 1x fastställt spel för att få spelkrediterna. Minsta odds, spel och betalningsmetod exkluderingar gäller. Utbetalningar exkluderar insatser i spelkrediter. Tidsbegränsningar och villkor tillämpas. 18+

888sport:

100 kr startbonus!
18+ År - Regler & Villkor gäller, stödlinjen.se

Unibet:

Sätt in 100 kr spela för 200 kr!
18+ År - Regler & Villkor gäller, stödlinjen.se

LeoVegas:

Gratisspel upp till 100 kr!
18+ År - Regler & Villkor gäller, stödlinjen.se. Erbjudandet gäller nya spelare. 1x omsättningskrav till min odds 1.80 för att få bonusen.

Casumo:

Spela för 100 kr, få 100 kr!
18+ År - Regler & Villkor gäller, stödlinjen.se

SpeedyBet:

100% bonus upp till 100 kr!
18+ År - Regler & Villkor gäller, stödlinjen.se

Nordicbet:

100% bonus upp till 100 kr!
18+ År - Regler & Villkor gäller, stödlinjen.se

Bethard:

100% bonus upp till 100 kr!
18+ År - Regler & Villkor gäller, stödlinjen.se

Senaste Spelbloggar

Åldersgräns 18 år. Regler & villkor gäller. stödlinjen.se. spelpaus.se. Spela ansvarsfullt. Spela inte för mer än du har råd att förlora.

Oddsbonusar för nya kunder

Åldersgräns 18 år. Regler & villkor gäller. stödlinjen.se. spelpaus.se. Spela ansvarsfullt. Spela inte för mer än du har råd att förlora.
  Dagens Bästa Speltips
Åldersgräns 18 år. Spela ansvarsfullt. stödlinjen.se.
Odds
21:00  Burnley - Tottenham
Fotboll - Premier League  - 2 asian -1
1.95
  Rekatochklart Speltips
Åldersgräns 18 år. Spela ansvarsfullt. stödlinjen.se.
Odds
19:00  Västerås - Vita Hästen
Ishockey - Hockeyallsvenskan - 1
2.30
19:00  IFK Norrköping - AIK
Fotboll - Allsvenskan - 1
2.14
19:52  Lopp 5 - 7 Horizon du Gers
Trav - Mantorp  - Vinnare
2.75
20:45  AC Milan - Roma
Fotboll - Serie A - 2 asian hcp +0,5
1.82
21:00  Levante - Celta Vigo
Fotboll - La Liga - BLGM
1.83
21:00  Burnley - Tottenham
Fotboll - Premier League  - 2 asian -1
1.95
01:15  Rams - Bears
Amfotboll - NFL - 1 -4,5
1.74
18:55  Lokomotiv Moskva - Bayern
Fotboll - Champions League - 2 asian hcp -2
1.72
19:00  Björklöven - Västervik
Ishockey - Hockeyallsvenskan  - X2
3.45
21:00  Mönchengladbach - Real Madrid
Fotboll - Champions League - 2
1.91
21:00  Liverpool - Midtjylland
Fotboll - CL - Under 4 mål
1.76
18:55  Krasnodar - Chelsea
Fotboll - Champions League - 2 asian hcp -1
1.76
21:00  Man United - Leipzig
Fotboll - Champions League - Över 2,5 mål
1.83
  Rekatochklart Poolspel
Åldersgräns 18 år. Spela ansvarsfullt. stödlinjen.se.
19:00  Topptipset Tips Måndag 26/10
Insats: 144 kr - Tipsexperten
19:30  V64 Tips Mantorp
Insats: 600 kr - DrTrav
20:55  DD Tips Mantorp 26/10
Insats: 240 kr - DrTrav
20:45  Topptipset Tips Tisdag 27/10
Insats: 144 kr - Tipsexperten
18:55  Europatipset Tips Onsdag 28 Okt
Insats: 864 kr - USandeback

Livestreaming