DrTrav Åldersgräns 18 år. Regler & villkor gäller. stödlinjen.se. spelpaus.se. Spela ansvarsfullt. Spela inte för mer än du har råd att förlora.
DrTrav

V64 Tips Jägersro Tisdag 9/6

9 Juni 2020 - 12:12

Kvällens V64-tävlingar hämtar vi ifrån Jägersro. Nedan följer min lösning av omgången. 

V64 Tips Jägersro Tisdag 9/6 

V64-1 1,6,8
V64-2 2,3
V64-3 1,2,3,4,5
V64-4 2,3
V64-5 5,7
V64-6 1,3,6,13,14

600 rader x 1 = 600 kr (spelar utdelning endast på 6 rätt)

DD Tips Jägersro Tisdag 9/6
DD1: 5,7
DD2: 1,6,14

6 rader x 30 kr = 180 kr

Här kan du spela på fasta odds på trav:
bet365 , Unibet , 888sport , Nordicbet , LeoVegas, Casumo

V64 TIPS JÄGERSRO TISDAG 9 JUNI

V64-1
Vi inleder V64 med Junistayern över 3140 meter och jag har streckat tre hästar. 1 Jumeirah Boko tog fyra raka segrar under vintern. Efter det har det blivit två femteplatser. Här är han ensam på startvolten så felfri här så sitter han i spets omgående och från ledningen så tror jag att Thomas Uhrberg försöker att dra i ett jämnt hårt tempo där framme i täten och då kan han bli svår att fånga in för tilläggshästarna så han ska räknas tidigt här.

8 Zefiro Dei Cedri har inte riktigt fått ut vad han kan i årets tre starter. Senast på Åby så var han ute i ett sprinterlopp. Han hade då bakspår och fick en resa i tredje ytter och han höll sedan farten bra och kom i mål som sexa bakom M.T.Mighty Winner som vann från ledningen. Han går över alla distanser och i ett litet fält här så kan han blanda sig i segerstriden om Joakim Lövgren kan få till en bra styrning.

6 Panamera är en duglig stayer som spurtade klart positivt till tredjeplatsen i ett lopp som vanns av Chablis D.K. senast. Det var också första starten efter kortare tävlingspaus. Efteråt har han tränat på som han ska fast det har ändå blivit lite för långt mellan loppen meddelar man från stallet. Kan Jörgen Sjunnesson servera honom en fin resa så kan det vara läge för en fullträff.

I övrigt har 3 Smokin Joe en del anhängare. Han gjorde första starten på länge senast när han kom i mål som trea i ett sexhästars fält. Han vinner inte så ofta vilket blir tydligt när den senaste segern togs i april 2018 och jag tror inte att det kommer en ny seger här så han får inte plats på systemet.

Min Vinnare: 1 Jumeirah Boko
Spets efter 500m: 1 Jumeirah Boko
Skrällen: 7 Wingait Erik
Ranking: A 1 B 8,6,3,2,7 C 4,5

V64-2
Ett Uttagningslopp Summer Meeting Talents sponsored by Melander Stable över 2140 meter och jag har streckat två hästar. 2 Four Fifty har lämnat Olof Thorsons träning och gjorde första starten för sin nuvarande tränare Robert Bergh senast. Hon fick då trava en del av loppet i dödens innan hon tryckte sig till spets på den sista bortre långsidan och sedan dansade hon undan till en överlägsen seger. Det var första starten på länge så med det loppet innanför västen här så kan hon vara ännu bättre nu. Här sitter hon bra till i den främre träffen omgående så hon ska räknas tidigt.

3 Coutinho kördes till spets i ett tidigt skede och sedan var han aldrig i någon förlustfara senast. Från ett trevligt utgångsläge så tror jag att Dante Kolgjini som sitter upp bakom hästen nu har ställt in siktet mot ledningen och kommer han till spets utan att behöva ödsla alltför mycket krafter så kan han leda loppet länge. Det norska huvudlaget rycktes aldrig senast och inga ändringar är aktuella meddelar Patricia van der Meer som tränar hästen.

I övrigt kan 5 Ninia's Boy som har galopperat i tre lopp på raken vara tänkbar. Från stallet så tror man att man har hittat orsakerna till galopperna och han är tillfixad nu. Han är annars rätt bra för klassen fast han är inte i någon superform nu och han får inte plats på systemet.

Min Vinnare: 2 Four Fifty
Spets efter 500m: 3 Coutinho
Skrällen: 6 Zurich As
Ranking: A 2,3 B 5,6,10,11,1,4 C 9,8,7,12

V64-3
Junipokalen över 1640 meter och jag har streckat fem hästar. 1 Global Takeover har inte fått till det på sistone och han har inte travat helt klockrent heller så han har blivit åtgärdad efter det senaste framträdandet. Han brukar vara snabb ut och han har vunnit de flesta loppen från ledningen så lyckas Christoffer Eriksson hålla upp ledningen så är det inte omöjligt att han körs i den positionen över den korta distansen. Blir det inte spets så kan han bli farlig från rygg ledaren med en eventuell lucka till slut.

2 Rushmore Face var ute i ett försök i silverdivisionen i Örebro senast fast han var nedsatt av allergiproblen då så det loppet kan vi glömma. Han har fått ett perfekt läge nu och Adrian Kolgjini kan lägga upp taktiken därefter så i ett litet fält här så ska han räknas tidigt.

5 Ferrari River kan mycket i grund och botten men han har haft svårt att få ut det i loppen på sistone. Vid en lyckad start här så borde Conrad Lugauer som sitter upp bakom hästen kunna ramla ner i en vettig position och sitter han i ett bra slagläge inför avgörandet så kan det vara läge för en efterlängtad seger.

3 Sevilla har inte alls levererat på slutet för han har galopperat i de tre sista loppen. Kan Joakim Lövgren se till att hålla honom i rätt gångart så har han gott kunnande och löser det sig med positionerna så kan han vara med och tampas om en framskjuten placering här.

4 Cobbys Olifant är jämn och säker. Han är väl kanske som allra bäst över längre sträckor. Han var duktig som trea i ett lopp som vanns av Bvlgari Peak på Charlottenlund senast. Han tål att göra en del grovjobb på egen hand om det skulle bli aktuellt och då kan det räcka en bit mot det här motståndet.

Min Vinnare: 1 Global Takeover
Spets efter 500m: 1 Global Takeover
Skrällen: 7 Comanche Moon
Ranking: A 1,2 B 5,3,4 C 7,8,6

V64-4
Ett lopp över 2140 meter och jag har streckat två hästar. 3 Oscar L.A. hade tre raka segrar inför den senaste starten. Då hade han ett tredjespår i volten och han klarade inte det momentet för han tappade sina möjligheter med en startgalopp då. Nu är det bilstart istället så vid felfri avgång här så tror jag att han kan komma till spets i ett tidigt skede av loppet och från ledningen här så kan han leda loppet länge om han slipper att utstå alltför hård press under vägen. Från spets har han tagit tre segrar på lika många gånger han har travat i den positionen.

2 Tiger Face gick rätt bra efter en startgalopp näst senast. Gången efter det så satt han en bit ner i kön innan han gick på till anfall i tredjespår på den sista bortre långsidan och via en stark avslutning så spurtade han in till tredjeplatsen i ett lopp som vanns av Knowledge'em från ledningen. Han är inte att lita på men han har ett bra startspår och felfri nu så sitter han i andraspår omgående och då kan han vara med och utmana om segern här.

I övrigt kan 11 Echel