DrTrav Åldersgräns 18 år. Regler & villkor gäller. stödlinjen.se. spelpaus.se. Spela ansvarsfullt. Spela inte för mer än du har råd att förlora.
DrTrav

V64 Tips Jägersro Tisdag 9/6

9 Juni 2020 - 12:12

Kvällens V64-tävlingar hämtar vi ifrån Jägersro. Nedan följer min lösning av omgången. 

V64 Tips Jägersro Tisdag 9/6 

V64-1 1,6,8
V64-2 2,3
V64-3 1,2,3,4,5
V64-4 2,3
V64-5 5,7
V64-6 1,3,6,13,14

600 rader x 1 = 600 kr (spelar utdelning endast på 6 rätt)

DD Tips Jägersro Tisdag 9/6
DD1: 5,7
DD2: 1,6,14

6 rader x 30 kr = 180 kr

Här kan du spela på fasta odds på trav:
bet365 , Unibet , 888sport , Nordicbet , LeoVegas, Casumo

V64 TIPS JÄGERSRO TISDAG 9 JUNI

V64-1
Vi inleder V64 med Junistayern över 3140 meter och jag har streckat tre hästar. 1 Jumeirah Boko tog fyra raka segrar under vintern. Efter det har det blivit två femteplatser. Här är han ensam på startvolten så felfri här så sitter han i spets omgående och från ledningen så tror jag att Thomas Uhrberg försöker att dra i ett jämnt hårt tempo där framme i täten och då kan han bli svår att fånga in för tilläggshästarna så han ska räknas tidigt här.

8 Zefiro Dei Cedri har inte riktigt fått ut vad han kan i årets tre starter. Senast på Åby så var han ute i ett sprinterlopp. Han hade då bakspår och fick en resa i tredje ytter och han höll sedan farten bra och kom i mål som sexa bakom M.T.Mighty Winner som vann från ledningen. Han går över alla distanser och i ett litet fält här så kan han blanda sig i segerstriden om Joakim Lövgren kan få till en bra styrning.

6 Panamera är en duglig stayer som spurtade klart positivt till tredjeplatsen i ett lopp som vanns av Chablis D.K. senast. Det var också första starten efter kortare tävlingspaus. Efteråt har han tränat på som han ska fast det har ändå blivit lite för långt mellan loppen meddelar man från stallet. Kan Jörgen Sjunnesson servera honom en fin resa så kan det vara läge för en fullträff.

I övrigt har 3 Smokin Joe en del anhängare. Han gjorde första starten på länge senast när han kom i mål som trea i ett sexhästars fält. Han vinner inte så ofta vilket blir tydligt när den senaste segern togs i april 2018 och jag tror inte att det kommer en ny seger här så han får inte plats på systemet.

Min Vinnare: 1 Jumeirah Boko
Spets efter 500m: 1 Jumeirah Boko
Skrällen: 7 Wingait Erik
Ranking: A 1 B 8,6,3,2,7 C 4,5

V64-2
Ett Uttagningslopp Summer Meeting Talents sponsored by Melander Stable över 2140 meter och jag har streckat två hästar. 2 Four Fifty har lämnat Olof Thorsons träning och gjorde första starten för sin nuvarande tränare Robert Bergh senast. Hon fick då trava en del av loppet i dödens innan hon tryckte sig till spets på den sista bortre långsidan och sedan dansade hon undan till en överlägsen seger. Det var första starten på länge så med det loppet innanför västen här så kan hon vara ännu bättre nu. Här sitter hon bra till i den främre träffen omgående så hon ska räknas tidigt.

3 Coutinho kördes till spets i ett tidigt skede och sedan var han aldrig i någon förlustfara senast. Från ett trevligt utgångsläge så tror jag att Dante Kolgjini som sitter upp bakom hästen nu har ställt in siktet mot ledningen och kommer han till spets utan att behöva ödsla alltför mycket krafter så kan han leda loppet länge. Det norska huvudlaget rycktes aldrig senast och inga ändringar är aktuella meddelar Patricia van der Meer som tränar hästen.

I övrigt kan 5 Ninia's Boy som har galopperat i tre lopp på raken vara tänkbar. Från stallet så tror man att man har hittat orsakerna till galopperna och han är tillfixad nu. Han är annars rätt bra för klassen fast han är inte i någon superform nu och han får inte plats på systemet.

Min Vinnare: 2 Four Fifty
Spets efter 500m: 3 Coutinho
Skrällen: 6 Zurich As
Ranking: A 2,3 B 5,6,10,11,1,4 C 9,8,7,12

V64-3
Junipokalen över 1640 meter och jag har streckat fem hästar. 1 Global Takeover har inte fått till det på sistone och han har inte travat helt klockrent heller så han har blivit åtgärdad efter det senaste framträdandet. Han brukar vara snabb ut och han har vunnit de flesta loppen från ledningen så lyckas Christoffer Eriksson hålla upp ledningen så är det inte omöjligt att han körs i den positionen över den korta distansen. Blir det inte spets så kan han bli farlig från rygg ledaren med en eventuell lucka till slut.

2 Rushmore Face var ute i ett försök i silverdivisionen i Örebro senast fast han var nedsatt av allergiproblen då så det loppet kan vi glömma. Han har fått ett perfekt läge nu och Adrian Kolgjini kan lägga upp taktiken därefter så i ett litet fält här så ska han räknas tidigt.

5 Ferrari River kan mycket i grund och botten men han har haft svårt att få ut det i loppen på sistone. Vid en lyckad start här så borde Conrad Lugauer som sitter upp bakom hästen kunna ramla ner i en vettig position och sitter han i ett bra slagläge inför avgörandet så kan det vara läge för en efterlängtad seger.

3 Sevilla har inte alls levererat på slutet för han har galopperat i de tre sista loppen. Kan Joakim Lövgren se till att hålla honom i rätt gångart så har han gott kunnande och löser det sig med positionerna så kan han vara med och tampas om en framskjuten placering här.

4 Cobbys Olifant är jämn och säker. Han är väl kanske som allra bäst över längre sträckor. Han var duktig som trea i ett lopp som vanns av Bvlgari Peak på Charlottenlund senast. Han tål att göra en del grovjobb på egen hand om det skulle bli aktuellt och då kan det räcka en bit mot det här motståndet.

Min Vinnare: 1 Global Takeover
Spets efter 500m: 1 Global Takeover
Skrällen: 7 Comanche Moon
Ranking: A 1,2 B 5,3,4 C 7,8,6

V64-4
Ett lopp över 2140 meter och jag har streckat två hästar. 3 Oscar L.A. hade tre raka segrar inför den senaste starten. Då hade han ett tredjespår i volten och han klarade inte det momentet för han tappade sina möjligheter med en startgalopp då. Nu är det bilstart istället så vid felfri avgång här så tror jag att han kan komma till spets i ett tidigt skede av loppet och från ledningen här så kan han leda loppet länge om han slipper att utstå alltför hård press under vägen. Från spets har han tagit tre segrar på lika många gånger han har travat i den positionen.

2 Tiger Face gick rätt bra efter en startgalopp näst senast. Gången efter det så satt han en bit ner i kön innan han gick på till anfall i tredjespår på den sista bortre långsidan och via en stark avslutning så spurtade han in till tredjeplatsen i ett lopp som vanns av Knowledge'em från ledningen. Han är inte att lita på men han har ett bra startspår och felfri nu så sitter han i andraspår omgående och då kan han vara med och utmana om segern här.

I övrigt kan 11 Echelon som gick rätt bra som trea i ett lopp som vanns av Call Me Brodda på Vaggeryd för tre starter sedan vara tänkbar. Gången efter det så fick han ett lopp i vinnarhålet och han kunde sedan aldrig riktigt gå i närkamp med Look Håleryd som vann det loppet från ledningen så han fick nöja sig med andraplatsen. Senast så blev det en startgalopp. Felfri nu så kan han ha vissa möjligheter här om han kan få lite draghjälp under slutrundan men han får ses främst som ett platsbud.

Min Vinnare: 3 Oscar L.A.
Spets efter 500m: 3 Oscar L.A.
Skrällen: 11 Echelon
Ranking: A 3,2 B 11,7,5,1,6,12 C 10,8,4,9

V64-5
Ett lopp över 2140 meter och jag har streckat två hästar. 7 Comte Godiva hade två raka segrar inför den senaste starten. Vid vinsten näst senast så fick han en bra resa på innerspår innan han tog sig loss i den sista kurvan och via en härlig avslutning så fångade han in Conrads Massiv som hade kopplat greppet till seger kort före mål. Gången efter det så travade han i ledningen över lång distans och trots att han fick bestämma en del där framme i täten så var det tomt i tanken och han tappade mycket den sista biten så han slutade oplacerad.

Nu är det återigen medeldistans och kanske att han är vassare med ett rygglopp men från springspåret här så tror jag ändå att det kan bli tidig ledning men blir det inte spets så kan han duga en bit mot det här motståndet även från andra positioner.

5 Urgent Face har visat en härlig form på sistone. Senast så fick han ett passande lopp i rygg på den ledande Exclusive Matter och när han sedan kom loss på upploppet så avslutade han riktigt bra men han nådde aldrig hela vägen till seger. Knivigt femtespår i volten här men klarar han av det momentet så har han en vass spurt att tillgå och då kan det vara läge för en efterlängtad seger.

I övrigt kan 6 Bally T.N. som är hopplöst osäker vara tänkbar. Hans hittills enda seger kom i karriärens första start i februari ifjol. Felfri nu så har han härliga fartresurser och prickar Adrian Kolgjini bra i startögonblicket här så borde han kunna ramla ner i en vettig position direkt och då kan han vara med och tampas om en framskjuten placering här men han får ses främst som ett platsbud.

Min Vinnare: 7 Comte Godiva
Spets efter 500m: 7 Comte Godiva
Skrällen: 12 Ibelieveinamerica
Ranking: A 7,5 B 6,12,4,10,9,3,13,11,1 C 2,8

V64-6
Vi avslutar V64 med STL Diamantstoet, Försök 4 i Meeting 4 över 2140 meter och jag har streckat fem hästar. 6 Irish Steel vann från ledningen näst senast och hon övertygade då. Gången efter det så var det voltstart och en längre distans och då fick hon vandra i dödens innan hon knäckte den ledande Bahama Breeze på den sista långsidan och tog över ledningen och från den positionen så höll hon sedan klart bra även om hon fick släppa Dixi som vann loppet och Prapai R. som plockade andraplatsen förbi sig kort före mål. Här finns det risk för dödens igen men hon ska ändå räknas tidigt.

14 Aura S.L. vann en final i Diamantstoet i februari. Senast så var hon ute i fyraåringseliten för ston på Solvalla under Elitloppshelgen men hon galopperade tyvärr bort sig i ett tidigt skede då. Här har hon tillägg men med en lyckad start från springspåret så borde hon kunna ramla ner i en vettig position innan attacken sätts in och då kan hon vara med och tampas om en framskjuten placering igen.

1 Darling Godiva sprang lite för lätt balanserad och hon blev trött i kroppen senast. Hon kommer att få tävla med lite stabilare skor nu och hon har tränat fint en längre tid och hon har ett trevligt utgångsläge här. Hon kan öppna rätt okej ur volten så här tror jag Adrian Kolgjini kan sitta bra till i den främre träffen omgående eventuellt i ledningen och då kan det räcka en bit mot det här motståndet. Det kan bli ett norskt huvudlag den här gången meddelar Lars I Nilsson.

3 Make More Cider kommer med en trevlig rad som innehåller fyra raka segrar. Då har hon kommit till ledningen och hon har sedan vunnit på ett bra vis. Nu har det gått en längre tid sedan den senaste starten så det är lite ovisst om hon har kunnat bibehålla formen till den här starten. Intressant dock med barfota runt om den här gången så kan Johan Untersteiner få till en bra styrning så kan hon vara långt framme igen.

13 Princess S.W. kom helt snett på det i en final i Diamantstoet på Solvalla i slutet av mars senast. Nu har hon inte startat på några månader men hon duger bra i klassen och kan Peter Untersteiner få lite draghjälp under slutrundan så kan hon bli farlig över upploppet.

Min Vinnare: 6 Irish Steel
Spets efter 500m: 1 Darling Godiva
Skrällen: 8 Procalate
Ranking: A 6,14,1 B 3,13,8,12,10,11 C 4,7,9,15,2,5

Lycka till

/ Henrik Hilmersson

0 Kommentarer Odds kan ändras. Alla odds var korrekta vid den tidpunkt de publicerades.
Kommentarer
För att kommentera måste du vara inloggad.

Bettingbonusar för nya kunder

Åldersgräns 18 år. Regler & villkor gäller. stödlinjen.se. spelpaus.se. Spela ansvarsfullt. Spela inte för mer än du har råd att förlora.

bet365:

Upp till 1250 kr i spelkrediter!
Minsta insats 50 kr och krav på 1x fastställt spel för att få spelkrediterna. Minsta odds, spel och betalningsmetod exkluderingar gäller. Utbetalningar exkluderar insatser i spelkrediter. Tidsbegränsningar och villkor tillämpas. 18+

888sport:

100 kr startbonus!
18+ År - Regler & Villkor gäller, stödlinjen.se

Unibet:

Sätt in 100 kr spela för 200 kr!
18+ År - Regler & Villkor gäller, stödlinjen.se

LeoVegas:

Gratisspel upp till 100 kr!
18+ År - Regler & Villkor gäller, stödlinjen.se. Erbjudandet gäller nya spelare. 1x omsättningskrav till min odds 1.80 för att få bonusen.

Casumo:

Spela för 100 kr, få 300 kr!
18+ År - Regler & Villkor gäller, stödlinjen.se

SpeedyBet:

100% bonus upp till 100 kr!
18+ År - Regler & Villkor gäller, stödlinjen.se

Nordicbet:

100% bonus upp till 100 kr!
18+ År - Regler & Villkor gäller, stödlinjen.se

Bethard:

100% bonus upp till 100 kr!
18+ År - Regler & Villkor gäller, stödlinjen.se

Senaste Spelbloggar

Åldersgräns 18 år. Regler & villkor gäller. stödlinjen.se. spelpaus.se. Spela ansvarsfullt. Spela inte för mer än du har råd att förlora.

Oddsbonusar för nya kunder

Åldersgräns 18 år. Regler & villkor gäller. stödlinjen.se. spelpaus.se. Spela ansvarsfullt. Spela inte för mer än du har råd att förlora.
  Dagens Bästa Speltips
Åldersgräns 18 år. Spela ansvarsfullt. stödlinjen.se.
Odds
21:00  Manchester City - Porto
Fotboll - Champions League - 1 asian hcp -1.5
1.725
  Rekatochklart Speltips
Åldersgräns 18 år. Spela ansvarsfullt. stödlinjen.se.
Odds
18:55  Rapid Wien - Arsenal
Fotboll - Europa League - BLGM
1.75
18:55  Napoli - AZ Alkmaar
Fotboll - Europa League - 1 asian hcp -2
2.06
19:00  Rögle - Frölunda
Ishockey - SHL - 2
2.88
19:00  Luleå - Leksand
Ishockey - SHL - Över 4,5 mål
1.62
19:00  HV71 - Brynäs
Ishockey - SHL - 1
1.90
21:00  Tottenham - LASK
Fotboll - Europa League - 1 asian hcp -1,5
1.93
21:00  Celtic - Milan
Fotboll - Europa League - 2
1.75
15:00  Djurgården - Sirius
Fotboll - Allsvenskan - Över 2,5 mål
1.83
  Rekatochklart Poolspel
Åldersgräns 18 år. Spela ansvarsfullt. stödlinjen.se.
19:00  Powerplay Tips Torsdag 22/10
Insats: 162 kr - MrHockey
19:30  V64 TIps Åby 22/10
Insats: 576 kr - DrTrav
16:00  Stryktipset Tips Lördag 24 Okt
Insats: 864 kr - USandeback

Livestreaming