DrTrav Åldersgräns 18 år. Regler & villkor gäller. stödlinjen.se. spelpaus.se. Spela ansvarsfullt. Spela inte för mer än du har råd att förlora.
DrTrav

V64 Tips Jägersro Torsdag 21/5

21 Maj 2020 - 10:12

Gentlemannadagen brukar locka mycket publik till Jägersro men så blir det ju inte i år. Här nedan följer min lösning av omgången.

Jag spikar endast i V64-5 på nummer 1 Eldorado B. som har gjort tre starter i Joakim Lövgrens regi med två fjärdeplatser som bästa resultat hittills. Han öppnade fort men tog sig inte förbi Smevikens Cruiser som hade spåret innanför honom senast och sedan så fick han trava en stor del av loppet i andra utvändigt och han fick aldrig någon lucka för den täppte Floris Baldwin igen så han gick i mål med sparade krafter bakom Mily som vann det loppet från dödens.

Här har han fått ett perfekt utgångsläge och med den startsnabbheten han besitter så tror jag han sitter i ledningen omgående och från spets så tror jag han blir svår att fånga in för det är en position som han trivs mycket bra i. 

V64 Tips Jägersro Torsdag 21/5
V64-1 1,2,5,7,9,10,11
V64-2 2,6,7,10
V64-3 4,5,7,9
V64-4 4,7
V64-5 1 Eldorado B.
V64-6 4,11

448 rader x 1 = 448 kr (spelar utdelning endast på 6 rätt)

DD Tips Jägersro Torsdag 21/5
DD1: 1,2,5
DD2: 4,11

6 rader x 30 kr = 180 kr

Här kan du spela på fasta odds på trav:
bet365 , Unibet , 888sport , Nordicbet , LeoVegas, Casumo

V64-1
Vi inleder V64 med ett Fyraåringslopp över 1640 meter och jag har streckat sju hästar. 5 Upper Face var riktigt bra när han vann trots en startgalopp för fem starter sedan. Han visade gryende form som tvåa i ett lopp som vanns av Armour As senast. Här tror jag ett offensivt upplägg är att vänta så kan Lutfi Kolgjini servera honom ett passande lopp så kan han vara med och tampas om segern men han är rätt ojämn så jag vill ha med flera hästar.

7 Sweetman gick en godkänd avslutning som fyra i ett lopp som vanns av Usain Töll senast. Han kan kliva iväg bra bakom bilen och Thomas Uhrberg gillar ledningen så kommer han till spets smärtfritt så kan han leda loppet länge över den korta distansen här. Blir det inte spets så kan han bli att räkna med även från andra positioner. Eventuellt första gången barfota runt om är klart intressant.

10 Conrads Massiv skrällde rejält näst senast och han var duktig även gången efter det. Han satt då en bit ner i kön innan han fick full marschorder på den sista bortre långsidan och tryckte sig till ledningen in i slutsvängen och från den positionen höll han sedan bra men han fick ge sig den sista biten mot en vasst spurtande Comte Godiva så det slutade med en andraplats. Hittar Joakim Lövgren en vettig position innan han sätter in attacken så fäller han många hästar till slut.

11 Era Wan hade tre raka galopper i raden innan den senaste starten. Han tog då ledningen tidigt och vann sedan i en ohotad stil från den positionen. Bakspår nu är inte så bra för han är stänkrädd så det är galopprisk men sköter han sig så har han gott kunnande och kan då dyka upp i segerstriden igen.

2 Wolf Of Wallstreet har inte startat på ett tag men han har gått ett par tuffare banjobb på ett bra vis meddelar man från stallet. Läget är perfekt och han är snabb från start och hittills har han visat sig vara effektivast i ledningen så Peter Ingves laddar nog rejält från början för att försöka nå spets och skulle det lyckas så kan det räcka långt här. Skulle det vara upptaget i ledningen så kanske han kan komma ner i rygg på ledaren och då kan han bli farlig med en eventuell lucka till slut.

Min Vinnare: 5 Upper Face
Spets efter 500m: 7 Sweetman
Skrällen: 9 Fiery Heart
Ranking: A 5,7,10 B 11,2,9,1 C 4,8,6,3

V64-2
Amatörklubbens Jubileumsmonté över 2140 meter och jag har streckat fyra hästar. 2 Edio har varit riktigt bra i montédisciplinen där han har vunnit sju av tio starter. Senast så satt han en bit ner i kön innan han avancerades framåt på den sista bortre långsidan och då tryckte han till på ledaren i slutsvängen och tog över ledningen och sedan så vann han väldigt lätt från den positionen. Här sitter Iina Aho som sitter upp på hästen bra till omgående så med en fin resa här så kan han ta ytterligare en seger.

6 Concorde trivs även han mycket bra under sadel. Han har 12 vinster och två andraplatser på 15 starter i disciplinen. Nu har han inte startat sedan november ifjol så formen är svårbedömd men han rapporteras träna bra. Han är stark så löser det sig med positionerna så kan han bli att räkna med direkt i comebacken.

10 Major Tom kommer med mycket fin form. Han hade två raka segrar innan han fick nöja sig med andraplatsen i ett lopp som vanns av tipsettan senast. Spår 10 är ett framspår i monté så hittar Tova Bengtsson som sitter på ryggen ner i ett vettigt slagläge innan attacken sätts in så kan han utmana om en framskjuten placering.

7 Global Strategy har varit borta från tävlingsbanorna sedan februari så formen nu är oviss. Kan Christina Lindhardt få till en bra styrning så kan han vara intressant till en låg procent på spelet.

Min Vinnare: 2 Edio
Spets efter 500m: 5 See You Tomorrow
Skrällen: 7 Global Strategy
Ranking: A 2 B 6,10,7,4,9 C 8,5,3,1

V64-3
Ett lopp över 2140 meter och jag har streckat fyra hästar. 7 Velten Versailles står för klassen i gänget. Den holländska hästen är obesegrad efter sju starter så här långt. Nu handlar det om årsdebut men han gick en 13-tid i ett kvallopp nyligen. Då gick han med tung träningsbalans och han kommer att lättas nu och han har troligen gått framåt en hel del med kvalet i kroppen. Han kan öppna bra och kommer han till ledningen blir han inte lätt att plocka ner men det kan vankas svar invändigt och då kan det bli tuffare att ta en ny seger så jag provar att gardera honom.

5 Neelix öppnade fort och var på väg att nå ledningen men då blev han påkörd i den första kurvan och så var den dagen förstörd i ett V75 lopp i Örebro i början av månaden. Senast så travade han i ledningen men när tussarna drogs i den sista kurvan så slog han på en galopp och det var en fin placering som försvann där. Med den startsnabbheten han besitter så tror jag att Lutfi Kolgjini är ute efter ledningen här och skulle han nå spets så kan han vinna loppet från den positionen.

4 Champion Melon fick en invändig löpning och avslutade sedan godkänt till fjärdeplatsen i ett lopp som vanns av Franklin Face senast. Han kan öppna bra så kan Thomas Uhrberg hitta ner i en fin position innan han sätter in attacken så kan han duga en bit mot det här gänget. Han har mestadels gått med skor men nu är det anmält barfota fram och det kanske kan lyfta honom ett snäpp.

9 Ofelia O.E. var senast ute i en tuff final i Diamantstoet där det slutade med en sjätteplats bakom Anthara Bi som vann det loppet. Kan Peter Untersteiner smyga med i en bra rygg innan hon sätter in slutstöten så fäller hon många hästar till slut om det blir bra tempo på tillställningen.

Min Vinnare: 7 Velten Versailles
Spets efter 500m: 5 Neelix
Skrällen: 4 Champion Melon
Ranking: A 7,5 B 4,9,3,1,8 C 6,2

V64-4
KGB-priset - Högst 100 lopp 2019 över 2140 meter och jag har streckat två hästar. 7 O.M.Faststeep kommer från en seger. Hon landade då i dödens efter 700 meter och från den positionen så plockade hon ner den ledande Ville Ima och höll även undan för övriga motståndare till seger senast. Matilda Holmkvist som körde henne då kör igen. Spår lite långt ut men en invändig strykning underlättar en del och här tror jag det blir full laddning från början så kommer hon till spets så är det hästen att slå men skulle det vara upptaget i ledningen så är hon bra nog att hon kan vinna loppet från dödens igen om det skulle behövas så hon ska räknas tidigt.

4 Rosie Access (struken) har bara en seger efter 12 starter. Hon är lite trög av sig och hänger mest med utan att visa det där lite extra men nu ska man rycka alla skorna för första gången och det tror jag kan väcka liv i henne. Kan Paul Robertsson som kör hästen få till en bra styrning så kan det vara läge för en ny seger.

I övrigt kan nummer 1 Digital Crunch som har tre lopp i kroppen vara tänkbar. Två raka segrar har det blivit men innerspåret är ingen fördel och det finns en klar risk att han hamnar illa till i början av loppet och då behöver han en del tur för att han ska kunna komma loss men skulle det lösa sig så besitter han gott kunnande.

11 Vasco De Gama gick en vass avslutning från kön och hann fram till seger precis på linjen näst senast. Kan Olof Thorson få lite draghjälp under slutrundan så kan han bli farlig den sista biten men han får ses främst som ett platsbud.

Min Vinnare: 7 O.M.Faststeep
Spets efter 500m: 7 O.M.Faststeep
Skrällen: 2 Enzo Brogård
Ranking: A 7,4 B 1,11,2,6,12,10 C 9,8,3

V64-5
Majpokalen över 1640 meter. Jag har spikat nummer 1 Eldorado B som har gjort tre starter i Joakim Lövgrens regi med två fjärdeplatser som bästa resultat hittills. Han öppnade fort men tog sig inte förbi Smevikens Cruiser som hade spåret innanför honom senast och sedan så fick han trava en stor del av loppet i andra utvändigt och han fick aldrig någon lucka för den täppte Floris Baldwin igen så han gick i mål med sparade krafter bakom Mily som vann det loppet från dödens.

Här har han fått ett perfekt utgångsläge och med den startsnabbheten han besitter så tror jag han sitter i ledningen omgående och från spets så tror jag han blir svår att fånga in för det är en position som han trivs mycket bra i.

Vid gardering kan 5 Tycoon Conway Hall som gjorde första starten sedan oktober 2018 i ny regi för Flemming Jensen senast vara tänkbar. Med ett lopp i kroppen efter så lång frånvaro kan han vara klart förbättrad till den här starten så med en fin resa här så kan han utmana om en framskjuten placering.

2 Ferrari Sisu var tvåa bakom Attraversiamo i Derbyt ifjol. Han har haft en svag inledning av säsongen men den senaste insatsen var ett steg i rätt riktning. Han höll då farten bra till sjätteplatsen i ett tufft femåringslopp på Åby som vanns av Noble Superb. Han är inte att lita på men felfri nu så är han väldigt stark och från dödens så kan han vara långt framme men jag tror inte han tar ner min spik.

Min Vinnare: 1 Eldorado B.
Spets efter 500m: 1 Eldorado B.
Skrällen: 7 Giveitgasandgo
Ranking: A 1 B 5,2,6,7,4 C 3,10,9,8

V64-6
Vi avslutar V64 med ett lopp över 2140 meter och jag har streckat två hästar. 4 Darah Bibo travade större delen av loppet utvändigt om den ledande Aroseforyou i ett bra tempo och hon knäckte ledaren och tog över ledningen in i slutsvängen och såg ut att gå mot segern men Alhambra Mail kom med en sylvass spurt på open stretchen och fångade in henne till seger så det slutade med en andraplats senast.

Här tror jag att Peter Untersteiner gasar till ledningen och från spets här så kan det räcka långt om hon slipper att utstå alltför hård press under vägen. Hon kan vinna även från andra positioner om det skulle vara upptaget där framme i täten.

11 Booze har gjort det bra från tråkiga utgångslägen på sistone. Näst senast så höll han bra som trea i ett lopp som vanns av Next Chapter. Gången efter det så klev han fram utvändigt om den ledande Galewindsonthepath med varvet till mål och han gick i rejäl närkamp med ledaren på upploppet men tog sig aldrig förbi så det slutade med en andraplats. Som vanligt har han fått ett dåligt spår men går det för långsamt där framme i täten så tror jag att Adrian Kolgjini synar dödens när tillfälle ges och då kan han visa sig vara starkast i det här gänget.

I övrigt kan nummer 3 Global Workaholic som vann lätt efter att ha tagit över ledningen efter ett halvvarv näst senast vara tänkbar. Gången efter det så slutade det med en startgalopp så han är inte att lita på men kan Joakim Lövgren servera honom ett passande lopp så kan han ha vissa möjligheter här men han får ses främst som ett platsbud.

Min Vinnare: 4 Darah Bibo
Spets efter 500m: 4 Darah Bibo
Skrällen: 11 Booze
Ranking: A 4,11 B 3,1,12,6,7,8 C 2,9,5,10

Lycka till

/ Henrik Hilmersson

0 Kommentarer Odds kan ändras. Alla odds var korrekta vid den tidpunkt de publicerades.
Kommentarer
För att kommentera måste du vara inloggad.

Bettingbonusar för nya kunder

Åldersgräns 18 år. Regler & villkor gäller. stödlinjen.se. spelpaus.se. Spela ansvarsfullt. Spela inte för mer än du har råd att förlora.

bet365:

Upp till 1250 kr i spelkrediter!
Minsta insats 50 kr och krav på 1x fastställt spel för att få spelkrediterna. Minsta odds, spel och betalningsmetod exkluderingar gäller. Utbetalningar exkluderar insatser i spelkrediter. Tidsbegränsningar och villkor tillämpas. 18+

Unibet:

Sätt in 100 kr spela för 200 kr!
18+ År - Regler & Villkor gäller, stödlinjen.se

888sport:

100 kr i gratisspel!
18+ År - Regler & Villkor gäller, stödlinjen.se

LeoVegas:

Gratisspel upp till 100 kr!
18+ År - Regler & Villkor gäller, stödlinjen.se. Erbjudandet gäller nya spelare. 1x omsättningskrav till min odds 1.80 för att få bonusen.

Casumo:

Spela för 100 kr, få 100 kr!
18+ År - Regler & Villkor gäller, stödlinjen.se

SpeedyBet:

100% bonus upp till 100 kr!
18+ År - Regler & Villkor gäller, stödlinjen.se

Nordicbet:

100% bonus upp till 100 kr!
18+ År - Regler & Villkor gäller, stödlinjen.se

Bethard:

100% bonus upp till 100 kr!
18+ År - Regler & Villkor gäller, stödlinjen.se

Senaste Spelbloggar

Åldersgräns 18 år. Regler & villkor gäller. stödlinjen.se. spelpaus.se. Spela ansvarsfullt. Spela inte för mer än du har råd att förlora.

Oddsbonusar för nya kunder

Åldersgräns 18 år. Regler & villkor gäller. stödlinjen.se. spelpaus.se. Spela ansvarsfullt. Spela inte för mer än du har råd att förlora.
  Dagens Bästa Speltips
Åldersgräns 18 år. Spela ansvarsfullt. stödlinjen.se.
Odds
18:30  Everton - Leeds
Fotboll - Premier League - 1
2.02
  Rekatochklart Speltips
Åldersgräns 18 år. Spela ansvarsfullt. stödlinjen.se.
Odds
12:30  Lazio - Udinese
Fotboll - Serie A - 1
1.74
14:00  Barcelona - Osasuna
Fotboll - La Liga - 1 asian hcp -1,5
1.77
14:30  Varberg - Malmö FF
Fotboll - Allsvenskan - Ö 1,5 mål 1a hl
2.55
14:30  Helsingborg - Falkenberg
Fotboll - Allsvenskan - 2 asian hcp 0
2.55
15:00  Southampton - Man Utd
Fotboll - Premier League  - BLGM
1.66
15:00  Milan - Fiorentina
Fotboll - Serie A - Under 2,5 mål
2.25
17:30  Modo - Västerås
Ishockey - SHL - 1
2.20
20:15  Arsenal - Wolves
Fotboll - Premier League - 2 asian hcp +0.5
1.83
20:45  Napoli - Roma
Fotboll - Serie A - 1
2.17
21:00  Real Sociedad - Villarreal
Fotboll - La Liga - X2
1.76
18:30  Leicester - Fulham
Fotboll - Premier League - Ful ö 3.5 hörnor
1.87
  Rekatochklart Poolspel
Åldersgräns 18 år. Spela ansvarsfullt. stödlinjen.se.
14:30  Europatipset Tips Söndag 29/11
Insats: 864 kr - Tipsexperten
14:30  Europatipset Tips Söndag 29 Nov
Insats: 864 kr - USandeback
15:00  
Insats: 864 kr - DrTrav
15:00  GS75 Tips Eskilstuna 29/11
Insats: 864 kr - DrTrav

Livestreaming