DrTrav Åldersgräns 18 år. Regler & villkor gäller. stödlinjen.se. spelpaus.se. Spela ansvarsfullt. Spela inte för mer än du har råd att förlora.
DrTrav

V64 Tips Kalmar 12/11

12 November 2020 - 10:10

V64 hämtar vi på från Kalmar på Torsdagskväll. Min Lösning på omgången finner ni nedan.

Jag spelar med två spikar ikväll och det är 7 Västerbo Lexington i den andra avdelningen och 6 Digital Races i den fjärde avdelningen.

V64-tips Kalmar Torsdag 12/11

v64-1 2,4,6,9,11
v64-2 7 Västerbo Lexington
v64-3 1,2,5,6,8,9,11
v64-4 6 Digital Races
v64-5 1,3,4,5,6,8
v64-6 4,5,10

630 x 1kr = 630kr (spelar utdelning på endast 6 rätt)

DD-tips Kalmar Torsdag 12/11

DD-1 1,3,4
DD-2 4,5,10
9 rader x 30kr = 270kr

Spelbolag med fasta odds på trav:
bet365 - Casumo - LeoVegas - Unibet

V64-1 1640m auto
9 Ultra Bright är en fin hemmahäst som är van att möta betydligt hårdare motstånd är vad man gör ikväll. Dock missgynnas hon av spåret då hon inte får någon användning av sin startsnabbhet ikväll. Sen tycker jag det även är ett att tränaren Fredrik Persson själv håller tömmarna. Ultra Bright har gjort sina bästa prestationer när man satt upp Erik Adielsson. Fredrik har inte vunnit med sin sjuåring sedan 29/3-2019. Man meddelar från stallet att Ultra Bright känns fin inför detta och man tycker hon ska räknas tidigt nu mot lämpligare motstånd. Anmäld hybridvagn, öppet huvudlag och barfota runt om.

4 Master Crowe kommer med en färsk seger i bagaget till dagens start. Det var mot ett enklare gäng då men Intrycket senast var klart positivt. Master Crowe är kvick iväg från start och är min tidiga ledare av loppet, från den positionen har man vunnit fyra gånger på sex försök. Denna tioåriga hingst besitter högt kunnande.

2 Yes Mickey kommer från formstallet Bergh, men har haft svårt att hitta rätt på svensk mark ännu. Nu kliver Yes Mickey ut på rätt distans, denna häst från USA ska bli intressant att se vad Robert Bergh lyckas med. Intressant redan ikväll i min bok om man bara håller sig till rätt gångart.

Vill även nämna att 6 Toddler är bättre än vad resultatraden visar, och är en häst med högt kunnande.

Min Vinnare: 9 Ultra Bright
Spets efter 500m: 4 Master Crowe
Skrällen: 2 Yes Mickey k
Ranking: A 9 B 4,2,6,11,7,5,3 C 12,1,8,10

V64-2 2140m volt
7 Västerbo Lexington vann ett av försöken till Svenskt Travderby, han slog då storfavoriten Don Fanucci Zet och det säger en del om hans kunnande och kapacitet. Även om det är ett par hyggliga hästar på startar 20 meter före så har han mött kulltoppen en längre tid nu och denna gången kliver han rejält ner i klass. Det ska vara en bra chans att kunna runda samtliga och jag tror hans hårdhet kommer fälla avgörandet här och jag spikar.

Motbud
3 Upstate Face var tillbaka efter ett längre uppehåll senast och vann enkelt efter ha fått bestämma i eget tempo i ledningen. Med lopp i kroppen nu ska man gått framåt en del formmässigt till kvällens start. Han kan kliva iväg bra från start och lär vara snabbt framme för att överta ledningen. Från den positionen kommer man vara främsta utmanaren till min spik.

4 Aroseforyou spurtade vasst till enkel seger näst senast, men galopperade med krafter kvar under anfall gången i sin senaste start. Skulle kunna vara en outsider här med rätt resa, även om hon möter lite för tufft motstånd här troligtvis.

5 Jeans'n Passion avgjorde enkelt över upploppet senast. Han är anmäld att tävla barfota runt om denna gången vilket han bara gjort två gånger tidigare vilket har resulterat i en seger som följd.

Min Vinnare: 7 Västerbo Lexington
Spets efter 500m: 3 Upstate Face
Skrällen: 5 Jeans'n Passion
Ranking: A 7 B 3,5,4,2 C 6,1

V64-3 2140m auto
1 Trix For Free har hittills i sin karriär i sina sex starter aldrig varit sämre än trea, däremot är fortfarande sägernollan inte spräckt. Trix For Free har stått för flera fina prestationer men fått se sig besegrad precis i slutskedet, så denna treåring står verkligen på tur för seger i min bok. Han har visat fina fartresurser som gör att jag håller honom som knapp spetsfavorit.

9 Aloha Chip var rejäl i debuten för Robert Bergh näst senast, när han fick ett slutvarv utvändigt om ledaren. Får vi se en liknande prestation ikväll blir han tuff att stå emot på slutrundan.

2 Oliver Nalan är ytterligare en individ som ännu inte vunnit lopp. Men formen är där för dagen och man har sett fin ut på slutet. Oliver Nalan blir att räkna med i detta lopp som startas med spårtrappa och han har fått perfekt utgångsläge.

11 Dennis K har en oviss formkurva, men lever man upp till sitt kunnande så som man gjorde när man tog två raka skrällsegrar i augusti så kommer man vara med i segerstriden även här. Plockas med på systemet på kapacitet.

6 Lexington Zon är sällan felfri och har galopperat i 7/11 starter, men han har visat goda fartresurser mellan sina galopper. Felfri blir han att räkna med.

Min Vinnare: 1 Trix For Free
Spets efter 500m: 1 Trix For Free
Skrällen: 2 Oliver Nalan
Ranking: A 1,9,11 B 2,5,6,8,3,10,14 C 15,4,7,13,12

V64-4 2140m volt
Här hittar vi min andra spik i omgången. 6 Digital Races är numera i träning hos Christoffer Eriksson, där har man imponerat med två raka segrar för att i den senaste starten med allt sparat i ett lopp där segraren tog hem 100,000kr. Digital Races ser ut att ha utvecklats ytterligare i nya regin och formen är på topp. Får man användning för de sparade krafterna ifrån senaste starten tror jag man kommer påbörja en ny segerrad ikväll. Spik.

Motbud
3 Lucifer Sam har visat hög kapacitet och inledde sin karriären med två segrar. Därefter har det varit en del strul för denna treåring. Men i den senaste starten fick vi återigen se Lucifer Sams höga kapacitet när han vann på bra sätt. Dock va man väldigt nära på att tappa travet i sista sväng vilket är noterbart, när det strulat mycket tidigare.

4 Samson vann överlägset i debuten för Robert Bergh men ikväll möter man tuffare motstånd och är något osäker av sig. Detta gör att jag inte tror lika mycket på Samson idag.

2 Hannibal Face är långt ifrån att lita på men kunnandet finns och skulle han sköter sig är han långt framme i detta loppet.

Min Vinnare: 6 Digital Races
Spets efter 500m: 3 Lucifer Sam
Skrällen: 3 Lucifer Sam
Ranking: A 6 B 3,4,2,8,7 C 5,1

V64-5 1640m auto

1 Cojito stod för en bra comeback i senaste starten när man hängde med som trea på V75. Ikväll har man lopp i kroppen och möter dessutom enklare motstånd. Men innerspåret kan innebära trafikproblem även om man kan öppna hyggligt. En bra segerchans om det löser sig från innerspåret.

6 Tiger Face är en av de startsnabba utanför favoriten som kan öppna kvickt, dock har denna femåring galopperat i hälften av sina 20 starter i karriären. Som ni förstår är han således väldigt svår att räkna på en men kapacitet för att räcka långt här finns.
  
3 Precious Lord ska enligt stallet vara rejält förberedd inför dagens start trots att det är comback efter kortare vila ikväll. Han är snabb från start och trivs dessutom i ledningen. Precious Lord har fyra segrar av fyra möjliga från just ledningen. Dessutom har man anmält att det blir amerikansk vagn till dagens start. Räknas tidigt i min bok.

4 Major Tallmadge behövde loppet i kroppen senast meddelade tränaren, och ska vara bättre idag än i senaste starten. Kommer inte kunna sändas iväg från start, men skulle man hitta ner i en vettig position så duger man bra för klassen.

Min Vinnare: 3 Precious Lord
Spets efter 500m: 3 Precious Lord
Skrällen: 4 Major Tallmadge
Ranking: A 3,1 B 6,4,8,5,10,2 C 7,12,11,9

V64-6 2140m auto
4 Zlatan Knick har inte vunnit på ett tag, men startar med fina förutsättningar och då han är snabb ut sitter man troligtvis tidigt i ledningen, därifrån kommer man vara hästen för övriga att slå i loppet. Han har inte haft något flyt med sig på sistone, för tre starter sedan var han inblandad i en våldsam öppning som kostade oerhört mycket.  Det inledande halvvarvet satte sig såklart i benen och han är ursäktad att man inte orkade ändå in i mål. Har inför ikväll fått ladda om lite och uppgiften ser lämplig ut. Förstahäst från ledningen.

5 Reddington var fin vid segern för två starter sedan. Senast hade man bakspår i ett kortlopp på V75-lopp på Jägersro, vilket av förklarliga skäl inte blev någon succe. Nu står han bättre till och ska kunna vara med långt framme i detta lopp.

10 Global Workaholic galopperade bort sig direkt från start senast. Före senaste starten har han visat upp fin form precis som hela stall Lövgren har gjort dem senaste veckorna. Med bra startryggar sitter han bra på det omgående trots bakspår och ska i min bok räknas tidigt.

3 Gaya de Pervenche räckte inte riktigt riktigt senast på V75, gången före såg man inte heller som bäst ut. Så formen inför ikväll är ett frågetecken. Normalt sätt är han i alla fall tidig i den här typen av lopp. MEn jag väljer att avstå då formen är i min bok på nedåtgående.

Min Vinnare: 4 Zlatan Knick
Spets efter 500m: 4 Zlatan Knick
Skrällen: 10 Global Workaholic
Ranking: A 4,5,10 B 3,2,12,11,6 C 8,9,1,7


Lycka till med spelet

Oliver Bergman

0 Kommentarer Odds kan ändras. Alla odds var korrekta vid den tidpunkt de publicerades.
Kommentarer
För att kommentera måste du vara inloggad.

Bettingbonusar för nya kunder

Åldersgräns 18 år. Regler & villkor gäller. stödlinjen.se. spelpaus.se. Spela ansvarsfullt. Spela inte för mer än du har råd att förlora.

Lucky Sports:

100 kr tillbaka vid förlust!
18+ År - Regler & Villkor gäller, stödlinjen.se

Unibet:

Sätt in 100 kr spela för 200 kr!
18+ År - Regler & Villkor gäller, stödlinjen.se

bet365:

Upp till 1250 kr i spelkrediter!
Minsta insats 50 kr och krav på 1x fastställt spel för att få spelkrediterna. Minsta odds, spel och betalningsmetod exkluderingar gäller. Utbetalningar exkluderar insatser i spelkrediter. Tidsbegränsningar och villkor tillämpas. 18+

Snabbare:

100% bonus upp till 100 kr!
18+ År - Regler & Villkor gäller, stödlinjen.se

Hajper:

100% bonus upp till 100 kr!
18+ År - Regler & Villkor gäller, stödlinjen.se

SpeedyBet:

100% bonus upp till 100 kr!
18+ År - Regler & Villkor gäller, stödlinjen.se

Casumo:

Spela för 100 kr, få 100 kr!
18+ År - Regler & Villkor gäller, stödlinjen.se

LeoVegas:

Sätt in 100, få 100 kr gratisspel!

Senaste Spelbloggar

Åldersgräns 18 år. Regler & villkor gäller. stödlinjen.se. spelpaus.se. Spela ansvarsfullt. Spela inte för mer än du har råd att förlora.

Oddsbonusar för nya kunder

Åldersgräns 18 år. Regler & villkor gäller. stödlinjen.se. spelpaus.se. Spela ansvarsfullt. Spela inte för mer än du har råd att förlora.
  Dagens Bästa Speltips
Åldersgräns 18 år. Spela ansvarsfullt. stödlinjen.se.
Odds
22:00  Barcelona - Getafe
Fotboll - La Liga - 1 asian -1,5
1.75
  Rekatochklart Speltips
Åldersgräns 18 år. Spela ansvarsfullt. stödlinjen.se.
Odds
21:00  Real Sociedad - Celta Vigo
Fotboll - La Liga - 1
1.95
21:00  Leicester - WBA
Fotboll - Premier League - 1 asian hcp -1.0
2.07
22:00  Barcelona - Getafe
Fotboll - La Liga - 1 asian -1,5
1.75
04:00  Vancouver - Ottawa
Ishockey - NHL - 1
2.06
19:00  Hudiksvall - Gefle
Fotboll - Division 1 Norra - 2 hcp -1
2.35
21:00  Arsenal - Everton
Fotboll - Premier League - 2 Asian +0.5
1.85
18:30  West Ham - Chelsea
Fotboll - Premier League - 2
1.83
18:30  Valencia - Alaves
Fotboll - La Liga - BLGM
2.00
  Rekatochklart Poolspel
Åldersgräns 18 år. Spela ansvarsfullt. stödlinjen.se.
18:00  Powerplay Tips Torsdag 22/4
Insats: 144 kr - MrHockey
18:30  Topptipset Tips Torsdag 22/4
Insats: 144 kr - Tipsexperten
19:30  V64 Tips Bollnäs 22/4
Insats: 672 kr - DrTrav
20:55  DD Tips Bollnäs 22/4
Insats: 200 kr - DrTrav
16:00  Stryktipset Tips Lördag 24 April
Insats: 864 kr - Tipsexperten

Livestreaming