DrTrav Åldersgräns 18 år. Regler & villkor gäller. stödlinjen.se. spelpaus.se. Spela ansvarsfullt. Spela inte för mer än du har råd att förlora.
DrTrav

V64 Tips Kalmar 20/11

20 November 2020 - 10:36

V64 hämtar vi på från Kalmar på Fredagskvällen. Min Lösning på omgången finner ni nedan.

Jag spelar med två spikar ikväll, 8 Moons Lille Olle i den tredje avdelningen och 4 Västerbo Lexington i den femte avdelningen.

V64-tips Kalmar Fredag 20/11

v64-1 2,3,5,7,9
v64-2 13,6,7,9
v64-3 8 Moons Lille Olle
v64-4 2,3,4,5,6,7,11,12,13,15
v64-5 4 Västerbo Lexington
v64-6 6,8,11

600 x 1kr = 600kr (spelar utdelning på endast 6 rätt)

DD-tips Kalmar Fredag 20/11

DD-1 4 Västerbo Lexington
DD-2 6,8,11

3rader x 70kr = 210kr

Spelbolag med fasta odds på trav:
bet365 - Casumo - LeoVegas - Unibet

V64-1 1640m auto
2 Copaca Banana vann direkt i comebacken efter ett litet uppehåll på 1.11,5 i 1 640m. Med det loppet bör man gått framåt ytterligare till kvällens start. Med ett perfekt utgångsläge kommer man kunna välja mellan olika scenarion i loppet. Det kommer laddas iväg från utvändiga ekipage och då är frågan om man vill svara eller hitta en bra position. Men oavsett upplägg idag ska man räknas tidigt.

5 Amour A Belle med gasglada Wilhelm Paal i vagnen är ett av ekipagen som kommer laddas iväg vad som går från start. Amour A Belle fått fina förutsättningar ikväll då hon är kvick iväg från start och nu över kort distans tror jag inte kusken nöjer sig förens man sitter i ledningen. Så frågan är bara vad det kommer kosta att komma dit? I sin senaste start följde Amour A Belle med bra i snabb avslutning från tredje inner. Hon ska få jänkarvagn på sig ikväll som hon hade vid senaste segerloppet. Hon har inte startat på fem veckor, men ska ändå ses med bra segerchans om man kommer till ledningen utan att det kostat för mycket.
  
3 Au Pair Girl väntar jag och troligtvis tränaren Robert Bergh på första årssegern, jag tyckte nämligen hon förtjänat att fått sätta nosen först i mål. Skulle hon hitta en fin position från start så kommer hon kunna fälla många tillslut med sin snabba avslutning.

Min Vinnare: 2 Copaca Banana
Spets efter 500m: 5 Amour A Belle
Skrällen: 3 Au Pair Girl
Ranking: A 2,5 B 3,9,7,4 C 8,1,10,6

V64-2 2140m auto Monté
6 Gigant Coger gjorde montédebut senast och gjorde det klart positivt, gick i mål som tvåa bakom en mycket bra vinnare. Idag är motståndet enklare och man är förstahästen i loppet. Men till 69% som i skrivande stund går det inte att spika honom. Anna Erixon som sitter i sadeln är en duktig ryttarinna som kommer servera Gigant Coger ett lämpligt upplägg.

7 Au Revoire Font har startat i monté i sverige två gånger tidigare, då hade det slutat med en seger och en sjundeplats. Men Au Revoire Font har visat form i sina senaste starter, då för sulky. Ikväll går man tillbak till monté igen och får duktiga Josefine Ivehag i sadeln, trodde jag. I samma stund som jag sitter och skriver så dök det upp ett nytt namn på Au Revoire Font. Nu är det istället Alexandra Wisen som ska rida i loppet. Jag plockar inte bort på systemet även om jag ser det som ett minus.

3 Havbergs Viking har vunnit ett av sina sex montélopp och segern togs ihop med Henriette Larsen som även rider denna gång. Hästen kan öppna kvickt och lär få en bra resa ifrån detta utgångsläget och ska räknas tidigt här.

9 Zinzan Cash var trea i samma lopp som Gigant Coger i sin senaste start. Zinzan Cash har fin form för dagen och stått för jämna fina prestationer på slutet. Ikväll ska Iina Aho rida för första gången, hon som väntar på sin första årsseger. Skulle kunna skrälla idag med rätt resa.

Min Vinnare: 6 Gigant Coger
Spets efter 500m:
Skrällen: 7 Au Revoire Font
Ranking: A 6 B 7,3,9,1,2,4,10,8 C 5,12,11

V75-3 2640m auto
Ett öppet och spännande lopp där jag fräckt väljer att ta ställning och spika 8 Moons Lille Olle.
Spåret är såklart inte det bästa men 8 Moons Lille Olle är stark och har bra kapacitet. Han gynnas dessutom av distansen, en seger, två andra pris på sex försök. Formen är på topp för dagen precis som för hela stall Knutsson. Hittar man bara en vettig position från start så tycker jag det ska vara goda möjligheter att Moons Lille Olle är med och gör upp om segerstriden här. Kapacitetsmässigt tycker jag Moons Lille Olle är minst lika bra som favoriten Nadal Coger. När man då får 16% på Moons Lille Olle och Nadal Coge är streckad på 39% så väljer jag att ta ställning i ett annars streck krävande lopp. Spik.

Motbud.
3 Nadal Cougar blev för stressad i sin senaste start och galopperade, galopp blev det också i starten näst senast. Tränaren Fredrik Persson tycker att nu med hemmaplan så ska det vara en fördel och han tror att Nadal Cougar ska håller sig lugn innan start. Nadal Cougar har en vinst och ett tredjepris på tre starter på hemmabanan. Sköter han sig lika bra som vid segern för tre starter sedan när han öppnade snabbt till ledningen är man en tidig segerkandidat här.

7 Filip Winner är en segervan herre som vann från rygg på ledaren för två starter sedan. I sin senaste start kunde han inte ta något från en köposition. Men skulle man komma bättre på det ikväll är man med långt framme.

12 Typhoon Face gjorde debut i ny regi senast och gick bra från tredje inner. Nu med ett lopp i kroppen efter ett längre uppehåll bör formen vara framflyttad. Dock sätter såklart spåret ner förväntningarna, men jag tycker man ändå ska ses som en outsider ikväll.

Min Vinnare: 8 Moons Lille Olle
Spets efter 500m: 3 Nadal Cougar
Skrällen: 7 Filip Winne
Ranking: A 8 B 3,7,12,5,8,6,2,1 C 10,4,11

V64-4 2140m auto
Ett streck krävande lopp i min bok.

2 Fiery Heart är min tidiga ledare av loppet men denna fyraåring har bara en seger på 24 starter, men han har starter i tuffa sällskap. Formen är klart på uppgång, i senaste starten galopperade man efter att man suttit fast i en dålig rygg, det såg ut att finnas gott med krafter sparade när galoppen kom. Får man användning för de sparade krafterna idag och samtidigt tar hand om ledningen tror jag man vill köra där. Tränaren Fredrik Persson låter optimistisk inför starten och meddelar att man ska ladda iväg vad som går från start. Nuläget bara spelad på 7%. Jag varnar.

4 Newlight Coger är en annan startande från stall Fredrik Persson, denna individ är mer stark än snabb. Newlight Coger gav rejält intryck vid segern för två starter sedan. Skulle man välja dödens utanpå ledaren tror jag inte man vill mangla stallkamraten utan det blir ett ganska låst lopp. Men man har kapacitet och styrka för att vinna från positionen utvändigt om ledaren.

5 Alex T.H. var klart förbättrad senast och nu med påvisad form blir han att räkna med. Skulle Alex T.H få ett lopp på rulle kommer hans slutspurt att bita bra om det bara inte gått för sakta där framme.

13 Paulino hade jag koll på i hans senaste start på V86. Då gick han skapligt i skymundan och skulle det på något sätt bli ett uppskruvat tempo på loppet ska man inte nonchalera Robert Berghs travare.

Min Vinnare: 2 Fiery Heart
Spets efter 500m: 2 Fiery Heart
Skrällen: 5 Alex T.H.
Ranking: A 2,4 B 13,5,11,3,6,7,15,12 C 8,10,9,14

V64-5 2140m auto
Min andra spik kommer i denna avdelningen, 4 Västerbo Lexington. Denna fyraåriga hingst är inte helt stabil vilket han visade senast på Kalmar när man ägnade sig åt en kortare startgalopp som storfavorit. Men kapacitet finns det gott om, 7 Västerbo Lexington vann ett av försöken till Svenskt Travderby, han slog då storfavoriten Don Fanucci Zet och det säger en del om hans kunnande. Dagens förutsättningar anser jag är lämpligare, med spetsläge direkt ifrån start. Nu när man nu inte ens verkar bli favorit kommer jag ge Västerbo Lexington en ny chans och spika. Sköter han sig bara från start så ska detta vara en bra segerchans.

Motbud
9 Oscar L.A. tog för två starter sedan hem Grosser Preis von Deutschland. Han har även testat på V75 konkurrens här i Sverige och gjort det bra. Utgångsläget idag är inte optimalt, men skulle det lösa sig bra kommer man vara med och göra upp om segern här.

6 Kick The Dust Ås var inte som bäst i sin senaste start, men han har tidigare visat att kunnande finns. Skulle Johan Untersteiner som både tränar och kör ikväll hittat något fel på Kick The Dust Ås ifrån senaste starten och nu åtgärdat det till ikväll blir man att räkna med.

Min Vinnare: 4 Västerbo Lexington
Spets efter 500m: 4 Västerbo Lexington
Skrällen: 9 Oscar L.A.
Ranking: A 4 B 9,6,3,5,10,7,2 C 8,12,1,11

V64-6 2140m auto
6 Kurri Jari Boko har jag trott på i båda sina två senaste starter. För två starter sedan på V75 blev det startgalopp för att sen ta revansch på V86 i sin senaste start när jag spikade. Utgångsläget är okej idag och jag tror vi kommer få se en bra insats idag igen. Med formen på topp så är Make It Happen avkomman min första häst i loppet.

8 Ready Tonight besitter ruggig kapacitet men har ett knepigt utgångsläge. Men i senaste starten hade man samma utgångsläge och laddade iväg från start och tog då trots spår åtta hand om ledningen. Jag tror man återigen kommer ladda iväg från start och skulle det bära hela vägen till ledningen så ökar såklart segerförhopningarna. Men jag tror Ready Tonight är kapabel till att vinna från dödens också.

11 Samson vill jag varna för. Skulle det blir en snabb öppning på loppet kommer det gynna denna treåring. Han kommer med två rakar segrar i bagaget till dagens start. Robert Bergh som tränar har stallet i toppform och skulle övriga konkurrenter öppna upp loppet samtidigt som Samson får en vettig resa kommer man fälla många tillslut. Skräll.

Min Vinnare: 6 Kurri Jari Boko
Spets efter 500m: 2 Despot Power
Skrällen: 11 Samson
Ranking: A 8,6,11 B 2,4,12,3 C 1,9,7,10,5


Lycka till med spelet

Oliver Bergman


0 Kommentarer Odds kan ändras. Alla odds var korrekta vid den tidpunkt de publicerades.
Kommentarer
För att kommentera måste du vara inloggad.

Bettingbonusar för nya kunder

Åldersgräns 18 år. Regler & villkor gäller. stödlinjen.se. spelpaus.se. Spela ansvarsfullt. Spela inte för mer än du har råd att förlora.

Lucky Sports:

100 kr tillbaka vid förlust!
18+ År - Regler & Villkor gäller, stödlinjen.se

Unibet:

Sätt in 100 kr spela för 200 kr!
18+ År - Regler & Villkor gäller, stödlinjen.se

No Account Bet:

100 kr gratisspel!
18+ År - Regler & Villkor gäller, stödlinjen.se

10Bet:

100% bonus upp till 100 kr!
18+ År - Regler & Villkor gäller, stödlinjen.se

Hajper:

Sätt in 100 kr - Spela för 200 kr
18+ År - Regler & Villkor gäller, stödlinjen.se

Pinnacle:

Alltid höga odds på betting
18+ År - Regler & Villkor gäller, stödlinjen.se

Bethard:

50 kr utan insättning!
18+ År - Regler & Villkor gäller, stödlinjen.se

Betway:

100% bonus upp till 100 kr!
18+ År - Regler & Villkor gäller, stödlinjen.se

Snabbare:

100% bonus upp till 100 kr!
18+ År - Regler & Villkor gäller, stödlinjen.se

bet365:

Upp till 1250 kr i spelkrediter!
Minsta insats 50 kr och krav på 1x fastställt spel för att få spelkrediterna. Minsta odds, spel och betalningsmetod exkluderingar gäller. Utbetalningar exkluderar insatser i spelkrediter. Tidsbegränsningar och villkor tillämpas. 18+

SpeedyBet:

100% bonus upp till 100 kr!
18+ År - Regler & Villkor gäller, stödlinjen.se

LeoVegas:

Sätt in 100, få 100 kr gratisspel!

MrGreen:

Freebet värt 100 kr!
18+ År - Regler & Villkor gäller, stödlinjen.se

Casumo:

Spela för 100 kr, få 100 kr!
18+ År - Regler & Villkor gäller, stödlinjen.se

William Hill:

Freebet värt 100 kr!
18+ År - Regler & Villkor gäller, stödlinjen.se

ComeOn:

100% bonus upp till 100 kr!
18+ År - Regler & Villkor gäller, stödlinjen.se

888sport:

100 kr i gratisspel!
18+ År - Regler & Villkor gäller, stödlinjen.se

Betsson:

100% bonus upp till 100 kr!
18+ År - Regler & Villkor gäller, stödlinjen.se

Betfair:

100% bonus upp till 100 kr!
18+ År - Regler & Villkor gäller, stödlinjen.se

Casinostugan:

Sätt in 100 kr - Få 100 Free Spins
18+ År - Regler & Villkor gäller, stödlinjen.se

Interwetten:

Brett utbud och höga odds!
18+ År - Regler & Villkor gäller, stödlinjen.se

Scandibet:

Registrering med BankID
18+ År - Regler & Villkor gäller, stödlinjen.se

Betsafe:

100% bonus upp till 100 kr!
18+ År - Regler & Villkor gäller, stödlinjen.se

Nordicbet:

100% bonus upp till 100 kr!
18+ År - Regler & Villkor gäller, stödlinjen.se

Coolbet:

100% bonus upp till 100 kr!
18+ År - Regler & Villkor gäller, stödlinjen.se

Senaste Spelbloggar

Åldersgräns 18 år. Regler & villkor gäller. stödlinjen.se. spelpaus.se. Spela ansvarsfullt. Spela inte för mer än du har råd att förlora.

Oddsbonusar för nya kunder

Åldersgräns 18 år. Regler & villkor gäller. stödlinjen.se. spelpaus.se. Spela ansvarsfullt. Spela inte för mer än du har råd att förlora.
  Dagens Bästa Speltips
Åldersgräns 18 år. Spela ansvarsfullt. stödlinjen.se.
Odds
22:00  Granada - Real Madrid
Fotboll - La Liga - 2 asian -1,5
2.18
  Rekatochklart Speltips
Åldersgräns 18 år. Spela ansvarsfullt. stödlinjen.se.
Odds
18:30  Norrköping - Degerfors
Fotboll - Allsvenskan - BLGM + ö2,5
2.05
18:30  AIK - Malmö FF
Fotboll - Allsvenskan - 2
2.21
19:00  Aston Villa - Everton
Fotboll - Premier League  - 2 asian hcp 0
1.85
19:00  Aston Villa - Everton
Fotboll - Premier League - Över 24,5 skott
1.72
21:15  Manchester Utd - Liverpool
Fotboll - Premier League  - 1 asian hcp 0
2.16
22:00  Granada - Real Madrid
Fotboll - La Liga - 2 asian -1,5
2.18
03:00  Calgary - Vancouver
Ishockey - NHL - 1
1.95
22:15  Braga - Moreirense
Fotboll - Primeira Liga - Under 2,5 mål
2.25
  Rekatochklart Poolspel
Åldersgräns 18 år. Spela ansvarsfullt. stödlinjen.se.
16:00  Powerplay Tips Torsdag 13/5
Insats: kr - MrHockey
18:30  Topptipset Tips Torsdag 13/5
Insats: 144 kr - Tipsexperten
19:30  V64 Tips Jägersro 13/5
Insats: 540 kr - DrTrav
20:55  DD Tips Jägersro 13/5
Insats: 320 kr - DrTrav

Livestreaming