DrTrav Åldersgräns 18 år. Regler & villkor gäller. stödlinjen.se. spelpaus.se. Spela ansvarsfullt. Spela inte för mer än du har råd att förlora.
DrTrav

V64 Tips Kalmar 21/5

21 Maj 2021 - 12:12

V64 hämtar vi från Kalmar denna Fredagskväll. Min Lösning på omgången finner ni nedan.

Jag spelar med en spik ikväll, 7 Ferrari Sisu i den fjärde avdelningen.

V64-tips Kalmar Fredag 21/5
v64-1 3,6,8
v64-2 2,5,6,9,10
v64-3 2,3,5,9,10,12
v64-4 7 Ferrari Sisu ä
v64-5 3,5,12
v64-6 5,6

540 x 1kr = 540kr (spelar utdelning på endast 6 rätt)

DD-tips Kalmar Fredag 21/5
DD-1 3,5,12
DD-2 5,6

6 rader x 40kr = 240kr

Spelbolag med fasta odds på trav:
bet365 - Casumo - LeoVegas - Unibet

V64-1 1640m auto
3 Beckham gjort det bra sedan han kom till har Christian Fiore, på sina sex starter har han aldrig varit sämre än trea. I den senaste starten var man ute på V75 och gick i mål som trea efter en rapp avslutning. Ikväll har man fått ett bra utgångsläge och kliver ner i klass något. Dock lär det vara upptaget i ledningen och han riskerar att få göra en del jobb själv. Men Beckham är stark och rejäl och skulle mycket väl kunna vinna den tunga vägen här. Det är även anmält amerikansk vagn till dagens start vilket är intressant.

8 Hipster Am gjorde debut på Svensk mark i den senaste starten, då fick han ett snällt lopp och såg fin ut både före och under loppet. Ikväll har man fått ett tufft utgångsläge, men med en genomkörare i kroppen bör formkurvan nu peka uppåt. Det är även anmält barfota runt om vilket är intressant. Med en offensiva styrning ikväll över mer passande distans blir han att räkna med.

6 Versace Broline kommer med en färsk seger i bagaget till dagens start. Detta är en fyraåring som sett fin ut sedan han kom till Joakim Lövgren. I den senaste starten lyste man form när man rundade samtliga till seger. Klockan stannade på 13,1 i 2000m. Givet streck ikväll.

Min Vinnare: 3 Beckham
Spets efter 500m: 4 Caramelle T.T
Skrällen:
Ranking: A 3,8,6 B 7,4,1 C 2,5

V64-2 2140m auto
6 To The Moon Face är ett sexårigt sto som vet vart mållinjen sitter. Hon står sig bra i klassen och är kvick iväg från start. Inför kvällens start har man blivit har hon blivit behandlad vilket jag ser som positivt. I min bok sitter Simon Helm tidigt i ledningen här bakom To The Moon Face, även om det även kommer laddas på flera händer. Därifrån kommer man sen bli hästen att slå för övriga.

5 Phantasy Tile är van att möta tufft motstånd. För två starter sedan var man ute och mötte Marion Fouty Bon och gjorde det bra som trea. Ikväll gör man dock comeback efter ett kortare uppehåll och formen är svårbedömd. Lyckas man köra sig till ledningen ökar såklart segerchansen men hon besitter även kunnande för att vinna från andra positioner också. Kapacitetsmässigt måste man streckas på systemet.

10 Lovely O.O. var ute på V75 senast och gjorde det bra utvändigt ledaren i ett Diamantstoet-försök. Även om bakspår är ett minus så är detta en tjej som tål en del grovjobb själv. Till kvällens start har man även fått två lopp i kroppen vilket borde göra sitt för formkurvan. Kommer bli tuff att stå emot över upploppet.

Skrällen är 9 Tidore Degato. Detta är ett femårigt sto som besitter bra fart och har inför kvällen start fått två lopp i kroppen. Dessutom ä det anmält med amerikansk vagn vilket är intressant.

Min Vinnare: 6 To The Moon Face
Spets efter 500m: 6 To The Moon Face / 10 Lovely O.O.
Skrällen: 9 Tidore Degato
Ranking: A 6,5,10 B 9,2,8,7 C 1,3,4

V64-3 2140m auto
3 Express Lime är en fin femåring som oftast är påpassad av spelarna även om seger staplandet uteblivit på allvar. I den senaste starten var det årsdebut och man inledde loppet med att galoppera bort massor. Men man stod sen för en mer smakande upphämtning och klockan stannade på 14,3 i 2100m. Express Lime skrev upp i boken för nästagångare och ikväll är det dags igen. Från ett bra utgångsläge och med lopp i kroppen ska segerchansen vara hög oavsett position.

9 Mojito Day kommer med bra form och en färsk seger i bagaget. I den senaste starten var han klart positiv på barfotabalans som man tävla med för förtsa gången. Det blir samma balans ikväll och från bricka nio kommer man sitta bra på det i ett andraspår direkt. Vet att Fredrik Persson håller denna fyraåringen högt och han ska även ses med segerchans på nytt.

Framhåller även 10 Fauntleroy som kommer till dagens start med fin form. I den senaste starten fick man också välförtjänt utdelningen när man satte nosen först över mållinjen. Detta trots att man gjorde jobbet utvändigt om ledaren, när upploppet nalkades plockade man sen ner ledaren och tog en säker seger. Idag har man ett bakspår vilket inte är någon fördel, men detta är en individ som kan göra en hel del själv i loppen. Till 11% känns man intressant och ska räknas på nytt.

Skrällen är 5 Pomeroy har nu gjort tre lopp i år och gjort det bra i samtliga starter utan att få vinna. Men det har sin förklaring i att man mött stenhårda konkurrenter. Ikväll är det något enklare emot och från ett bra utgångsläge ska man inte nonchaleras. Han är kvick iväg från start och kommer han till ledningen blir det spännande. Endast 5%.

Min Vinnare: 3 Express Lime
Spets efter 500m: 5 Pomeroy / 3 Express Lime
Skrällen: 10 Fauntleroy / 5 Pomeroy
Ranking: A 3 B 9,10,5,2,12,8,6 C 1,11,4,7

V64-4 3140m volt
7 Ferrari Sisu är hästen i gänget och i den senaste starten såg man ut att gå emot en seger i loppet men blev påkörd på upploppet och galoppen ko som ett brev på posten. Nu är det läge för revansch. Den längre distansen har han hanterat bra tidigare, ett litet startfält gynner Ferrari Sisu som står med dubbla tillägg och formen är bra. Han är stark och rejäl och tål att göra en hel del jobb själv om det skulle krävas. Oavsett vilken taktik Conrad Lugauer väljer, antingen att köra offensivt direkt eller gå ett tungt slutvarv så detta en toppchans och jag spikar.

Motbud
8 Usain Henna gjorde årsdebut i den senaste starten och såg fin ut direkt. Nu med lopp i kroppen bör även formen vara framflyttad en hel del till kvällens start. Det är även anmält barfota runt om vilket är spännande. Kommer fälla många över upploppet i detta långlopp. Givet streck vid gardering.

Nämner även 5 Eclipse Am som står 20m före de två ovan nämnda. Detta är en sjuåring som är härdad i tuffa sammanhang och har styrkan som sitt främsta vapen. Man har inte haft stolpe in på slutet men man står på tur för en seger och skulle min spik göra bort sig kan det vara dags ikväll.

Min Vinnare: 7 Ferrari Sisu
Spets efter 500m:
Skrällen: 5 Eclipse Am
Ranking: A 7 B 8,5,3 C 2,1,4,6

V64-5 2140m volt
5 Breidabliks Kahlua är ett fyraårigt sto som gjort sju starter i livet och har aldrig slutat sämre än tvåa i mål. Idag har man ett lurigt läge med spår fem i volten men Breidabliks Kahlua är allround och går från samtliga positioner. Normalt står man bra i klassen och dessutom blir det barfota runt om ikväll, vilket är spännande. Faller den förändringen väl ut är hon ett givet segerbud i loppet.

3 Best In Show As gjorde årsdebut i den senaste starten och gjorde det bra. Detta är en fyraåring som är bättre än vad resultaten antyder och nu med lopp i kroppen bör formen även vara framflyttad en hel del. Från ett bra utgångsläge ikväll kommer man kunna få ett bra lopp och skulle men till och med hitta till ledningen hoppas jag man kör där, för den kapaciteten besitter Best In Show As. Givet streck på systemet till 7%.

Framhåller även skrällen 12 Julia Pellini, även om det låter bra på de två ovan nämnda så måste jag även betala för denna tjejen. Hon är härdad i betydligt tuffare sammanhang än vad hon ställs inför ikväll. Skulle det bra klaffa minsta lilla med positionerna längs vägen här så besitter Julia Pellini en avslutning som mycket väl kunna fälla samtliga. Till endast 6% känns hon som en given skräll att betala för.

Min Vinnare: 5 Breidabliks Kahlua
Spets efter 500m: 3 Best In Show As
Skrällen: 3 Best In Show As / 12 Julia Pellini
Ranking: A 5,3,12 B 7,6,4,1 C 11,2,10,9,8

V64-6 2140m auto
6 Becker är en kapabel häst som tyvärr blandar topp prestationer med en hel del galopper. Vilket gör att detta är individ som det är svårt att räkna på emellanåt. Han är stark och rejäl, tål även att göra en hel del grovjobb själv under loppen. Men han har även visat prov på att man kan avsluta rappt, vilket vi fick se i den senaste starten när han avgjorde via Open Stretch till seger. På pappret har Becker en passande uppgift framför sig. Men det gäller att hålla sig till trav hela vägen.

Väljer att dubbla systemet med skrällen 5 Das Auto som i den senaste starten gjorde det klart bra efter lite strul längs vägen. Då var det comeback efter ett uppehåll. Nu med lopp i kroppen bör även formkurvan vara framflyttad en hel del. Han är kvick iväg från start och tar troligen ledningen, sen lär man släppa till Becker om han travar. Med lucka på upploppet blir man sen farlig. Streckad till endast 8%.

Letar man ytterligare stress på systemet är 7 Newlight Coger tidig. Detta är en tuffing som alltid går hela vägen in i mål. Spåret är kanske något långt ut bakom bilen men med lite klaff längs vägen plockar han ner många över upploppet.

Nämner även 11 Cojito som gör årsdebuten. Under andra halvan av fjolåret stod man för en fin utveckling, då visade man att han duger gott i klassen. Ikväll har man ett tufft utgångsläge men han besitter en tung avslutning om det skulle bli tempo på loppet.

Min Vinnare: 6 Becker
Spets efter 500m: 6 Becker
Skrällen: 5 Das Auto
Ranking: A 6 B 5,7,11,12,9,3,2 C 1,10,8,4

Lycka till med spelet
Oliver Bergman

0 Kommentarer Odds kan ändras. Alla odds var korrekta vid den tidpunkt de publicerades.
Kommentarer
För att kommentera måste du vara inloggad.

Bettingbonusar för nya kunder

Åldersgräns 18 år. Regler & villkor gäller. stödlinjen.se. spelpaus.se. Spela ansvarsfullt. Spela inte för mer än du har råd att förlora.

CampoBet:

Nya med bonus & BankID reg.
18+ År - Regler & Villkor gäller, stödlinjen.se

Snabbare:

100% upp till 100 kr
18+ År - Regler & Villkor gäller, stödlinjen.se

William Hill:

Bra utbud på fotboll
18+ År - Regler & Villkor gäller, stödlinjen.se

Pinnacle:

Alltid höga odds på betting
18+ År - Regler & Villkor gäller, stödlinjen.se

Unibet:

100 kr gratisspel
18+ År - Regler & Villkor gäller, stödlinjen.se

Casumo:

100 kr gratisspel
18+ År - Regler & Villkor gäller, stödlinjen.se

Lucky Sports:

100 kr tillbaka vid förlust
18+ År - Regler & Villkor gäller, stödlinjen.se

Hajper:

100 kr riskfritt spel
18+ År - Regler & Villkor gäller, stödlinjen.se

No Account Bet:

100 kr gratisspel!
18+. Gäller nya kunder. För att kvalificera sig till kampanjen måste man göra en första insättning på minst 200 kr. Bonusbeloppet är på 100 kr och tillfaller endast de spelare som accepterar bonusen efter sin första insättning. Regler & Villkor gäller. Spela ansvarsfullt - Stödlinjen.se - Spelpaus se.

Bethard:

100% upp till 100 kr
18+ År - Regler & Villkor gäller, stödlinjen.se

Betway:

100% upp till 100 kr
18+ År - Regler & Villkor gäller, stödlinjen.se

Expekt:

100% upp till 100 kr
18+ År - Regler & Villkor gäller, stödlinjen.se

bet365:

Upp till 1250 kr i spelkrediter!
För nya kunder hos bet365. Minsta insats 50 kr och krav på 1x fastställt spel för att få spelkrediterna. Minsta odds, spel och betalningsmetod exkluderingar gäller. Utbetalningar exkluderar insatser i spelkrediter. Tidsbegränsningar och villkor tillämpas. 18+

Turbo Vegas:

Snabba uttag med BankID
18+ År - Regler & Villkor gäller, stödlinjen.se

LeoVegas:

100 kr gratisspel
18+ År - Regler & Villkor gäller, stödlinjen.se

MrGreen:

Bygg dina egna spel
18+ År - Regler & Villkor gäller, stödlinjen.se

Snabbis:

100% upp till 100 kr
18+ År - Regler & Villkor gäller, stödlinjen.se

ComeOn:

100% upp till 100 kr
18+ År - Regler & Villkor gäller, stödlinjen.se

888sport:

100% upp till 100 kr
18+ År - Regler & Villkor gäller, stödlinjen.se

Betsson:

100% upp till 100 kr
18+ År - Regler & Villkor gäller, stödlinjen.se

Betfair:

100% upp till 100 kr
18+ År - Regler & Villkor gäller, stödlinjen.se

Casinostugan:

100 Free Spins
18+ År - Regler & Villkor gäller, stödlinjen.se

Interwetten:

Brett utbud och höga odds!
18+ År - Regler & Villkor gäller, stödlinjen.se

Scandibet:

100 kr bonus
18+ År - Regler & Villkor gäller, stödlinjen.se

Betsafe:

100% upp till 100 kr
18+ År - Regler & Villkor gäller, stödlinjen.se

Nordicbet:

Stort fokus på Ishockey
18+ År - Regler & Villkor gäller, stödlinjen.se

Coolbet:

100% upp till 100 kr
18+ År - Regler & Villkor gäller, stödlinjen.se

10bet:

Satsar på Fotbolls-EM
18+ År - Regler & Villkor gäller, stödlinjen.se

Senaste Spelbloggar

Åldersgräns 18 år. Regler & villkor gäller. stödlinjen.se. spelpaus.se. Spela ansvarsfullt. Spela inte för mer än du har råd att förlora.

Oddsbonusar för nya kunder

Åldersgräns 18 år. Regler & villkor gäller. stödlinjen.se. spelpaus.se. Spela ansvarsfullt. Spela inte för mer än du har råd att förlora.
William Hill Sätt in 200 kr och få 100 kr gratisspel. Ett klassiskt spelbolag!

Sätt in 200 kr eller mer med koden: WHS100 , Spela för din insättning genom att lägga ett enkel- eller kombospel med minsta odds: 1.8 för hela kupongen. Få ett Freebet värt 100 kr. 18+ | Regler och villkor gäller | stodlinjen.se | spelpaus.se | Spela Ansvarsfullt

CampoBet Campobet är nya i Sverige och erbjuder betting med BankID.

18+. Gör din första insättning och få 100 kr bonus. Bonus + insättning skall omsättas 5 x till min. odds 1.5 inom 60 dagar. Min. insättning 100 kr. Endast nya spelare, bara en gång per hushåll / IP. Spela ansvarsfullt - Stödlinjen.se - Spelpaus se. Klicka för Regler och villkor.

Unibet Sätt in 100 kr och få 100 kr gratisspel extra att spela för.

Kunder som är 18 år eller äldre. Endast nya kunder bosatta i Sverige. Det finns inget omsättningskrav på den eventuella vinsten utan uttag kan göras direkt. Regler & Villkor gäller - Spela ansvarsfullt - Stödlinjen.se.

  Dagens Bästa Speltips
Odds kan ändras. Spela ansvarsfullt. stödlinjen.se.
Odds
21:00  Espanyol - Athletic Bilbao
Fotboll - La Liga - 1 asian 0
1.97
  Rekatochklart Speltips
Odds kan ändras. Spela ansvarsfullt. stödlinjen.se.
Odds
18:30  Juventus - Sassuolo
Fotboll - Serie A - 1 asian -1
1.70
19:00  Troja/Ljungby - HV71
Ishockey - Hockeyallsvenskan  - 2 hcp -1,5
1.67
19:00  Sirius - Hammarby
Fotboll - Allsvenskan - Akinkunmi Amoo målskytt
3.40
19:00  Rayo Vallecano - Barcelona
Fotboll - La Liga - 2
1.85
19:00  Malmö FF - AIK
Fotboll - Allsvenskan - 1
1.81
19:00  Almtuna - BIK Karlskoga
Ishockey - HockeyAllsvenskan - Över 5,5 mål
1.77
21:30  Real Madrid - Osasuna
Fotboll - La Liga - 1 asian -1,5
2.00
19:00  Degerfors - Elfsborg
Fotboll - Allsvenskan - 2 (asian -1)
1.86
  Rekatochklart Andelsspel
Åldersgräns 18 år. Spela ansvarsfullt. stödlinjen.se.
18:30  Melkers Jackpott Europatipset 150kr
Insats: 150 kr -  
Köp här!
18:30  Topptipset 100kr Tor
Insats: 100 kr -  
Köp här!
15:30  Melkers Jackpott Stryktips 150kr
Insats: 150 kr -  
Köp här!
15:30  Melkers Jackpott Stryktips 300kr (R)
Insats: 300 kr -  
Köp här!
  Rekatochklart Poolspel
Åldersgräns 18 år. Spela ansvarsfullt. stödlinjen.se.
19:00  Europatipset Tips Onsdag 27/10
Insats: 144 kr - Tipsexperten
20:30  V86 Tips Bergsåker & Solvalla 27/10
Insats: 1200 kr - DrTrav

Livestreaming