V64 Tips Kalmar 23/10

Publicerad på 23 Okt 2020 - 13:17

DrTrav

DrTrav

23 Okt 2020 - 13:17

V64 hämtar vi på från Kalmar på Fredagskvällen

Min Lösning på omgången finner ni nedan.

Jag spelar med en spik ikväll och det är 6 Vinici I.M. i den första avdelningen.

V64-tips Kalmar Fredag 23/10
v64-1 6 Vinici I.M.
v64-2 1,2,7,8,9
v64-3 1,4,5,11
v64-4 3,6,8,9
v64-5 1,3,9
v64-6 2,6

576 x 1kr = 480kr (spelar utdelning på endast 6 rätt)

DD-tips Kalmar Fredag 23/10

DD-1 1,3,9
DD-2 2,6

6rader x 40kr = 240kr

Spelbolag med fasta odds på trav:
bet365 - Casumo - LeoVegas - Unibet

V64-1 2140 auto 
6 Vinici I.M. vann enkelt senast från ledningen, och tror man kommer försöka göra om den senaste prestationen ikväll igen. Man laddar iväg från start med hopp om att ta han om ledningen direkt i loppet. Formen är på topp och motståndare skrämmer inte nämnvärt utan jag hamrar in spiken direkt i första avdelningen på 6 Vinici I.M.

5 Sobel Photo ses kanske som den främsta motståndare ikväll. Man kommer tillbaka efter lite vila ikväll och jag tror man behöver loppet i kroppen innan man ska räknas på alvar.

1 Made In Sweden har ett perfekt utgångsläge och kommer få en fin resa härifrån. Ska inte nonchaleras vid gardering. Ägnade sig åt startgalopp senast, men gången före segrade man via ledningen.

4 Xanthis De Roi väntar på att få utdelning på sin fina form. Segern borde vara inom räckhåll men kommer bli tufft ikväll.

12 Mellby Eye Catcher är inte så tokig som raden visar och sänker många med minsta klaff på vägen.

Min Vinnare: 6 Vinici I.M.
Spets efter 500m: 6 Vinici I.M.
Skrällen: 1 Made In Sweden
Ranking: A 6 B 1,5,4,12,11,7,3 C,9,8,2,10 

V64-2 1640m auto
9 Son Hugo Pellini har inlett sin karriär lovande där man varit på pallen i samtliga sina tre starter. Senast kommer man ifrån seger där man själv valde att trycka upp tempot utvändigt om ledaren och avgjorde sista biten. Från detta utgångsläge är man garanterad en fin resa och blir min förstahäst i loppet. 

1 Dennis K. är en startsnabb individ som har tagit karriärens båda segrar från ledningen. Man kommer troligtvis också försöka hålla upp den positionen härifrån, Håller man upp ledningen ikväll ska Dennis K räknas tidigt in i segerstriden. 

8 Victory Of Life kommer med två rakar segrar och har toppform för dagen. Däremot är utgångsläget med spår 8 bakom bilen sämsta tänkbara. Kommer såklart bli endel betrodd men vågar inte helt lita på detta treåriga sto från bricka åtta. 

7 Honeybee Frö såg riktigt positiv i senaste starten utan att kunna blanda sig någon segerstrid. Idag är det en viss vingelrisk, men kommer man till bra i loppet så ska man ses som en outsider. 

2 Voyager West kommer med en övertygande seger i bagaget och dessutom rycker man skorna för första gången i livet till kvällens start. Hel Intressant för mig. 

Min Vinnare: 9 Son Hugo Pellin
Spets efter 500m:1 Dennis K.
Skrällen: 2 Voyager West
Ranking: A 9,1,8 B 2,7,6,4 C 3,5

V64-3 1640 auto
1 Bang Bang Bi har aldrig vunnit på sina nio försök men har varit på pallen i fem av dessa starter. Senast blev man fast med krafter kvar, krafter som man kommer få användning av ikväll förhoppningsvis. Men man står i mina ögon på tur för seger. 

4 Dixie Dick har en uppåtgående form och möter lite enklare ikväll. Man har även fått ett bra spår vilket gör att jag tror man kommer vara med långt framme ikväll. Skulle kunna blixtra till ikväll. 

5 Nydakebs Finity är en kapabel fyraårig valack som på kapacitet duger gott i detta loppet. Men man har inför ikväll inte startat på ett tag och borde behöva lopp i kroppen.

11 Oliver Nalan kan endel och fick ett fint lopp senast. Tar man det loppet på rätt sätt så lär man gått framåt en del till ikväll. Idag blir det barfota bak dessutom. Skrällbud. 

Min Vinnare: 1 Bang Bang Bi
Spets efter 500m:1 Bang Bang Bi
Skrällen:
Ranking: A 1,4 B 5,11,10,7,6,9 C 12,3,8,2

V64-4 2140 auto
3 Artemide Zack fick ett fint lopp senast via andra utvändigt och höll farten fint hela vägen in i mål. Idag har man fått ett fint läge och oavsett om man kör till ledningen eller får en fin ryggresa ska man ses med en fin chans ikväll. 

9 Benjamin S.H. har visat fin kapacitet och kunnande. Dessutom har utvecklingskurvan haft en positiv trend hela året. Ikväll möter man något beskedligare motstånd, och man ska kunna vara med långt framme. Titta inte för mycket på resultatraden då den ser allt annat än positiv ut. Benjamin S.H. har nämligen haft en hel del otur på slutet. 

6 The Gambler sitter inne på endel fart i grunden och ska i ett lopp som detta räknas om man sköter sig från start. The Gambler är nämligen galopp benägen, men när han fungerar så är det en fin sort. 

8 Hitthebar är en extremt strulig sort som man aldrig riktigt vet vad man får ut av. Men när man fungerar ska man räknas tidigt vi ett lopp som detta. 

Min Vinnare: 3 Artemide Zack
Spets efter 500m:3 Artemide Zack
Skrällen: 6 The Gambler
Ranking: A 3,9 B 6,8,1,7 C 2,10

V64-5 2140m auto
3 D´amore kommer tillbaka och gör comeback ikväll, men man låter optimistiska ifrån tränar håll direkt. Detta sexåriga sto besitter hög kapacitet för klassen och sitter man i tidig ledning så kommer man bli svårfångad för övriga konkurrenter. 

9 Ottens Filosof har tre raka nollor i raden men trots detta ska man ändå ses med goda vinstchanser ikväll. Det senaste loppet meddelar man från tränarhåll behövdes för att komma närmare toppformen. Man bör därför gått framåt en del till kvällens start. Nu möter man dessutom något enklare ikväll och ska kunna få ett bra lopp från denna positionen. Tidig på systemet. 

1 Philomenia står fortfarande på noll segrar i karriären men skulle man få ett fint lopp i ryggar och sen lucka in på upploppet ska man inte nonchaleras. Rygg på 3 D´amore i mitt badkar och från den positionen kommer man med som tredje häst på systemet.

Min Vinnare: 3 D´amore
Spets efter 500m: 3 D´amore
Skrällen: 1 Philomenia
Ranking: A 3,9 B 1,5,4,12,11 C 6,7,2,10,8

V64-6 1640m auto
2 Taiga Woodland är min tidiga ledare av loppet. Har Taiga Woodland en bra dag så kommer andra konkurrenter verkligen behöva vara bra för att plocka ner denna sjuåriga valack från ledningen. Skulle man istället välja att släppa ledningen med honom och få positionen rygg ledaren skulle slaget inte vara förlorat heller. Med lucka in på upploppet är man kvick i benen och kan fälla många. 

6 Devs Daffodil var senast ute på V86 på Åby och stod för en mycket bra prestation och fick som tack för det även sätta nosen först i loppet. Med det loppet på minnet kommer jag inte räkna bort Devs Daffodil, som kommer bli en av två hästar i mitt skräll lås på systemet. 

5 L’Amour Bonanza gör comeback ikväll efter en månads tävling frånvaro. Är formen där direkt i comebacken så är segerchansen hög. Jag väljer ändå att avstå honom ikväll och vill se att formen är där igen först. 

3 Tengil Face sitter inne på mycket kunnande, men idag är distansen ingen fördel och jag väljer att avstå. En outsider för den som har råd. 

Min Vinnare: 6 Devs Daffodil 
Spets efter 500m: 2 Taiga Woodland
Skrällen: 2 Taiga Woodland
Ranking: A 6,2 B 5,3,1,9 C 7,4,8

Lycka till med spelen ikväll 

Oliver Bergman

Kommentarer

Logga in eller skapa ett konto för att kommentera
Skapa ett konto