V64 Tips Kalmar 30/4

Publicerad på 30 Apr 2021 - 13:46

DrTrav

DrTrav

30 Apr 2021 - 13:46

V64 hämtar vi från Kalmar denna Måndag. Min Lösning på omgången finner ni nedan.

Jag spelar med en spik ikväll, 2 Alfas Kennedy i den inledande och första avdelningen.

V64-tips Kalmar Fredag 30/4
v64-1 2 Alfas Kennedy
v64-2 1,4,5,6
v64-3 1,2,4,5,6,7,9
v64-4 2,3
v64-5 3,6,7
v64-6 4,7,9

504 x 1kr = 504kr (spelar utdelning på endast 6 rätt)

DD-tips Kalmar Fredag 30/4

DD-1 7 Tae Kwon Deo
DD-2 4,7,9
3 rader x 50 = 140

DD-1 3,6
DD-2 4,7,9
6 rader x 20kr = 120kr

Spelbolag med fasta odds på trav:
bet365 - Casumo - LeoVegas - Unibet

V64-1 2640m volt
Vi inleder V64 spelet med att spika 2 Alfas Kennedy. Detta är en sexåring från Joakim Lövgren som besitter fint kunnande för klassen. Men man har under sin karriär haft problem med aktionen och det har blivit en hel del galopper. Detta har gjort att man har betydligt mindre pengar på sig än sett till sin kapacitet. Nu har man fungerat i två raka starter och Alfas Kennedy har även sett fint ut. Formen sitter där, det visade man för två starter sedan när man satt fast till 350m kvar, när luckan kom avslutade man ruskigt vasst en bit bak. Det följde man upp med att i den senaste starten på nytt avsluta vasst i fin stil. Idag kan man trots sina 20m tillägg vara den som sitter i ledningen efter en bit då det bara finns en häst på start. Lyckas man komma dit är man hästen att slå för övriga. Till 37% tycker jag spelvärdet är högt och jag tar ställning och spikar.

Motbud
8 Image Rapida är en svår häst att räkna på då han presterar aningen ojämnt. Men i den senaste starten såg han fin ut i ett V86 lopp där man blev fast med mycket sparat över mållinjen. Löser det sig från bricka fem i volten ikväll kommer man kunna blanda sig i segerstriden. Givet streck vid gardering.

Nämner även 7 Hurricane Silas som är stark och rejäl. Denna sexåringen trivs verkligen över längre distans och nu har man även fått två lopp i kroppen inför kvällens start vilket borde göra gott för formen. Man har dock inte hovar för att kunna gå barfota runt om vilket kan ses som ett minus.

Min Vinnare: 2 Alfas Kennedy
Spets efter 500m: 2 Alfas Kennedy
Skrällen:
Ranking: A 2 B 8,7,10,5,11,4 C 6,9,3,1

V64-2 2140m volt
5 Mahma Lane är bästa hästen i fältet och är en häst jag personligen tagit till mig direkt när hon inledde sin karriär med tre raka segrar. Därefter har man varit ute och mött de allra bästa i hennes årskull vid flera tillfällen, därav att segrarna inte staplats på hög. I den senaste starten gjorde man årsdebut och nu med lopp i kroppen bör formen vara framflyttad en hel del. Ikväll möter man överkomligt motstånd och löser det sig bara från innerspåret på 40m tillägg så ska segerchanserna vara goda. Förstahäst.

Framhåller även 6 Hall Of Am tidigt. Detta är ett USA fött sto som hittills inte fått till det resultatmässigt på Svensk mark. I den senaste starten var det årsdebut och man gick direkt ut i ett försök till Drottningens pokal och man fick den dagen förstörd av en galopp. Ikväll står man med 40m tillägg vilket normalt sett inte ska vara lätt att plocka in men med endast sju hästar med i loppet blir det något enklare att plocka in de extra meterna. Går Hall Of Am bara felfritt ikväll är man tillräckligt bra för att vara med och utmana om segern. Till 15% är man given på mitt system.

Nämner även 1 Firenze Laser som står på start. I den senaste starten var det comeback, och man gjorde det bra direkt. Firenze Laser gick i mål som tvåa efter att travat sista varvet utvändigt om ledaren. Detta är ett sto som besitter fin fart och även om man möter lite tuffare hästar ikväll så finns fromen där och får man bestämma en bit i ledningen kan man bli svår att nå.

Streckar även 4 Bring Me Money som var ute i några riktigt tuffa gäng under förra säsongen och gjorde det oftast bra utan att slåss om segrarna. Ikväll står hon bra inne i sin volt och är bara formen där direkt i årsdebuten ska man inte nonchaleras.

Min Vinnare: 5 Mahma Lane
Spets efter 500m: 1 Firenze Laser
Skrällen: 6 Hall Of Am tidigt
Ranking: A 5,6 B 1,4 C 7,3,2

V64-3 2140m auto
4 Jakob K.Boko är en kapabel femårig från Conrad Lugauer men som det finns mycket utvecklingspotential i. Man har varit på pallen i fem av sex starter men i den senaste starten blev det dubbla galopper och har efter det fått träna hemma på gården i nästan tre månader. Stall Lugauers hästar brukar dock sällan behöva lopp i kroppen och trots uppehållet går det nog att räkna med bra insats direkt. Felfri ikväll är man med och gör upp om segern.

Framhåller skrällen 2 Leon de Castella. I den senaste starten var man inte som bäst och frågan är om hästen var helt frisk den dagen. Normalt sätt ät detta en fin fyraåring som ikväll fått ett bra utgångsläge. Kan man smyga med i spåren ikväll och spara speeden kommer man fälla många över upploppet. Till 4% känns man given.

6 Spinal Tap A.T. har en seger och två andraplatser på de tre senaste starterna. I den senaste starten var man inte långt efter Sebbe Cee imål. Spinal Tap A.T. är kvick iväg bakom bilen och skulle man kunna hitta en fin position härifrån finns för nog för att utmana när mållinjen närmar sig.

Nämner även en anna skräll, 5 Fauntleroy har som har sett förbättrad ut på slutet. I den senaste starten stod man för en bra avslutning och med den rätta resan här ikväll ska man inte nonchaleras. Sträckas till 5%.

Min Vinnare: 4 Jakob K.Boko
Spets efter 500m: 4 Jakob K.Boko
Skrällen: 2 Leon de Castella
Ranking: A 4,2,6 B 5,1,7,9 C 10,8,3

V64-4 1640m auto
2 Unacerveza Broline kommer till kvällens start med bra form. I de två senaste starterna har man stått för starka prestationer och det har resulterat i en seger och en andraplats. Senast gick man större delen av loppet utvändigt om ledaren och höll bra hela vägen in till mål. Ikväll är det debut över kort distans och man fick ett perfekt utgångsläge. Unacerveza Broline gynnas om tempot blir bra på loppet och kommer hans styrka till användning blir man svårslagen ikväll.

Dubblar systemet med 3 B.B.Solarsystem även han kommer med bra form till kvällens start. I den senaste starten blev man fast med mycket sparade krafter, intrycket var även fint och från ett spännande läge måste man räknas tidigt. MAn är kvick iväg från start och i min bok är man den tidiga ledaren av loppet. Därifrån kommer man sen bita ifrån sig bra över den korta distansen. Streckas.

Söker man ytterligare streck på systemet är 5 Nadal Coger tidig. I den senaste starten fick man offra mycket kraft för att ta sig till ledningen och när man sen aldrig fick dämpa tempot fick man ge sig med 150m kvar till mål. Kommer säkert laddas iväg ikväll igen och lyckas man ta sig till ledningen ökar såklart segerchansen.

Min Vinnare: 2 Unacerveza Broline
Spets efter 500m: 3 B.B.Solarsystem
Skrällen:
Ranking: A 2,3 B 5,10,1,4,7,9 C 8,12,11,6

V64-5 1640m auto
Här får vi se en spännande årsdebut, 7 Tae Kwon Deo. Det är alltså segraren i SprinterMästaren 2019 som kommer ut på banan första gången i år. Man avslutade fjolårssäsongen med att sluta trea från dödens i Hugo Åbergs Memorial. Från stall Kolgjini låter rapporterna inför kvällens start positiva, man menar att Tae Kwon Deo tränar på fin hemma på gården och att man gått ett snabbjobb inne på Jägersro i 13,5 i 1600m. Trots att man inte startat på ett tag skrämmer inte motståndet nämnvärt och är bara Tae Kwon Deo frisk ikväll ska segerchansen vara bra.

3 Generaal Bianco kommer till dagens start med två lopp i kroppen och har dokumenterad form. I den senaste starten gjorde man det fullt godkänt via en snabb avslutning bakom Dear Friend. Man är kvick iväg från start och skulle man komma till ledningen ikväll leder man länge. Streckas på systemet.

Nämner även 6 Gareth Boko som ikväll gör gör en spännande debut för sin tränare Jerry Riordan. Detta är en åttaåring som kan en hel del i grunden och till kvällens start rycker man skorna första gången sedan 2017 vilket är intressant. Är man väl förberedd inför kvällens uppgift kan man bli en obehaglig överraskning för motståndarna.

Min Vinnare: 7 Tae Kwon Deo
Spets efter 500m: 3 Generaal Bianco
Skrällen: 6 Gareth Boko
Ranking: A 7 B 3,6,4,2,1 C 5,9,10

V64-6 2140m auto
4 Awesome Kronos är en rejäl femåring som i den senaste starten fick en tuff inledning på loppet som satt i benen tillsut och man fick ge sig tidigt. För två starter sedan var det finaler på Solvalla och man hade ett dåligt utgångsläge men gjorde det okej bakom täten. Backar vi tre starter fick vi se vad Awesome Krono är kapabel till, då vann man på V75 via en sylvass avslutning och klockan stannade på 10,9 sista 800m. Awesome Krono är kvick iväg från start och ikväll lär kusk och tränare Johan Untersteiner ladda iväg från start för att ta hand om ledningen. Väl där kommer man bli tuff för övriga att plocka ner. Förstahäst.

Framhåller även 9 Hillbilly Woodland har också varit ute på V75 och gjort det bra. I den senaste starten var man tillbaka på tävlingsbanan efter lite sjukdom och man gjorde det bra direkt, genom att avsluta sista 700m på 11,2. Med den genomköraren i kroppen bör formen vara framflyttad till kvällens start och skulle det lösa sig med positionerna under vägen är man inte helt oäven och till 8% vill jag betala för henne.

Streckar även 3 Gangnam Style K. som kommer med en bra prestation i ryggen. Till dagens start rycker man skorna och Conrad Lugauers femåring utrustas även med en amerikansk vagn. Från ett intressant utgångsläge till låg spelprocent är detta en skräll i loppet jag betalar för.

Min Vinnare: 4 Awesome Kronos
Spets efter 500m: 4 Awesome Kronos
Skrällen: 9 Hillbilly Woodland / 3 Gangnam Style K.
Ranking: A 4 B 9,3,6,7,8,1 C 10,2,5,11

Lycka till med spelet
Oliver Bergman

Kommentarer

Logga in för att kommentera.

Vill du vara med i gemenskapen? Logga in eller registrera dig gratis!

Skapa konto