DrTrav Åldersgräns 18 år. Regler & villkor gäller. stödlinjen.se. spelpaus.se. Spela ansvarsfullt. Spela inte för mer än du har råd att förlora.
DrTrav

V64 Tips Kalmar 4/12

4 December 2020 - 10:29

V64 hämtar vi på från Kalmar på Fredagskvällen. Min Lösning på omgången finner ni nedan.

Jag spelar med en spik ikväll, 14 Orlando i den femte avdelningen

V64-tips Kalmar Fredag 4/12

v64-1 2,4,7
v64-2 6,10,11,15
v64-3 7,8
v64-4 1,4,6,8,10,11
v64-5 14 Orlando
v64-6 1,2,9,10

576 x 1kr = 576kr (spelar utdelning på endast 6 rätt)

DD-tips Kalmar Fredag 4/12

DD-1 14 Orlando
DD-2 1,2,9,10

4rader x 50kr = 200kr

Spelbolag med fasta odds på trav:
bet365 - Casumo - LeoVegas - Unibet

V64-1 2140m volt
2 Infinitus är min tidiga ledare av loppet. Han har varit ute i tuff konkurrens på slutet och i den senaste starten avslutade sexåringen på mersmakande vis som trea bakom vinnande Vikens High Yield och Ingo. Ikväll har man ett bra utgångsläge med spår två på framvolten som endast består av tre ekipage. Hittar man till ledningen är man hästen att slå för övriga och jag tror segerchansen är bra. Förstahäst.

7 Mulligan har nu tre lopp i kroppen efter vila och börjar är nära toppen nu enligt tränaren. I den senaste starten stod man för en väldigt vass avslutning från tredje utvändigt. Klockan stannade på 08,7 sista 400m. Med ryggar in på slutvarvet kommer man skölja över många tilslut. Tidig på systemet.

4 Master Crowe är skrällen för mig. Han har inte riktigt hittat tillbaka till de storslagna dagarn denna tioåring haft. Men Master Crowe besitter en fin grundkapacitet, och nu med litet fält kommer samtliga få chansen att vara med i loppet. Möter också enklare än vad man är van vid. Skräll.

Min Vinnare: 2 Infinitus
Spets efter 500m: 1 Total Recall
Skrällen: 4 Master Crowe
Ranking: A 2,7,4 B 6,1 C 3,5

V64-2 2140m volt
11 Grace River gör comeback i kvällen start efter långt tävlingsuppehåll. Grace River stod för ett fin kvallopp för sin tränare, det kvalloppet har säkert fört fram detta sexåriga sto formmässigt till dagens start. Man har även fått ett bra utgångsläge med springspår på bakvolten. Grace River kommer vara med långt framme här ikväll trots comebacken. Men jag väljer att gardera.

15 Arvid S.H. vet jag tränaren Fredrik Persson håller högt, han var riktigt bra vid sin senaste seger i augusti. Efter det har man ägnat sig åt galopper i sina två senaste framträdanden. Nu förväntar jag mig att Fredrik kollat igenom hästen ordentligt och åtgärdat eventuella fel. Jag tror vi kommer få se en positiv insats av Arvid S.H ikväll. Tidig på systemet.

6 Stern har stått för bra insatser på slutet och formen är positiv. Han räckte inte riktigt till i den senaste starten. Men ikväll ställs man mot lite enklare motstånd och som endast streckad på 2% i skrivande stund tycker jag man ska räknas tidigt här.

Min skräll i loppet är 10 Alex T.H. Han satt fast med gott om krafter kvar i den senaste starten, efter att galopperat kort med 400m kvar och sen tagit ikapp det och fastnat i ryggar. För två starter sedan uppenbarade sig luckan lite för sent för att kunna hota om segern men intrycket och andraplatsen var välförtjänt. I min bok står 10 Alex T.H.på tur för seger. ikväll har man ett okej utgångsläge, springspår på bakvolten och endast fyra hästar på startvolten lär innebära att man kommer få en bra position direkt från start. Enbart streckad på 5% i skrivande stund gör att spelvärdet är högt på denna fyraåring. Tidig på systemet.

Min Vinnare: 11 Grace River
Spets efter 500m: 1 Oliver Nalan
Skrällen: 10 Alex T.H.
Ranking: A 11,15,10,6 B 8,1,13,4,14,5 C 12,7,9,2,3

V64-3 2140m volt
Ett lopp där två ekipage höjer sig över mängden. Jag väljer att låsa loppet på båda.

8 Mellby Harissa stod för en bra insats som trea i den senaste starten utan att man lyckades hota ettan och tvåan i mål Kali Smart och Hossiana Boko. Mellby Harissa är kapabel och kan göra mycket på egen hand. Jag ser det heller inte som omöjligt här att man är offensiv från start här och kommer köra fram för att få ta överta ledningen i en andra våg. Skulle man lyckas är såklart mycket vunnet för fyraåringen, men heller inget måste för att vinna loppet. Oavsett upplägg är segerchansen hög för Mellby Harissa.

Den jag dubblar systemet med är 7 Gina Mearas. Hon galopperade bort sina chanser i Breeders Crown finalen senast men för två starter sedan visade hon sin kapacitet när hon gick i mål som tvåa via 12,3 full väg. Formen är svårbedömd eftersom hon varit struken efter senast men lever hon upp till sitt kunnande kommer hon vara med och utmana om segern här.

Min Vinnare: 8 Mellby Harissa
Spets efter 500m: 8 Mellby Harissa
Skrällen:
Ranking: A 8,7 B 6,4,3,5 C 2,1

V64-4 1640m auto
Ett öppet sprinterlopp.

11 Mamba galopperade bort sig i den senaste starten och står med ett knepigt bakspår i kvällens start. Visade dock form för två starter sedan när man stod för en vass avslutnign som trea i mål. Då var det också sprinterdistans och bricka 12. Men det var över ett år sedan denna sexåring vann ett lopp. I dag blir man dessutom betrodd på strecken, men ingen jag går speciellt hårt på även om man plockas med på systemet.
  
4 I'm The Only One, det senaste loppet för denna sjuåring är bara att glömma, hon fick backa sig sist och därefter kändes det uppgivet. Hon är kvick iväg från start och ikväll ser förutsättningarna annorlunda ut. Jag tror man tidigt sitter i ledningen, och därifrån är man hästen att slå. För två starter sedan tog man en seger från just ledning och jag förvånar mig inte om det blir en repris på den starten ikväll, nu med ett halvvarv kortare dessutom.

1 Setauket var seg i comebacken i den senaste starten, men nu med ett lopp i kroppen bör formen vara framflyttad. Kapacitet finns i alla fall så det räcker för att vinna detta loppet, skulle det lösa sig från innerspåret är man med och gör upp om segern ikväll.

10 Artemide Zack startade senast på V86 och fullföljde okej trots att han blev oplacerad. Ikväll är motståndet något enklare och med formen på uppgång vill jag inte nonchalera denna fyraåring.

Min Vinnare: 4 I'm The Only One,
Spets efter 500m: 4 I'm The Only One
Skrällen:
Ranking: A 1,4 B 6,11,10,8,2,12,3,9 C 5,7

V64-5 2140m volt
I denna avdelning hittar vi kvällens första och enda spik, 14 Orlando. Hon har mött kulltopparna i stort sett under hela året nu och sått för bra prestationer, bland annat vann hon ett försök till Stoderbyt. Orlando kvalade dessutom in till Breeders Crown finalen, där stod hon för en vass avslutning bakom Milady Grace. I den senaste starten stod man för en bra upphämtning efter galopp i starten och slutade fyra i loppet. Ikväll bör segerchanserna vara goda med en liknande prestation som senast om man bortser från galoppen. Även om det finns en bra motståndare i from av 13 Beluga West så väljer jag att ta ställning för Orlando. Spik.
Motbud

13 Beluga West har fått tre lopp i kroppen efter ett lång tävlingsuppehåll. Hon har gjort det bra varje gång och formen är på topp inför kvällens start. Beluga West tål att tugga på ute i spåren och drabbas heller inte negativt av skotvånget som är infört. Given för den som vill gardera eller eventuellt lås loppet på två hästar.
  
Skrällen är 10 Bring Me Wine som fick backades sig sist i den senaste starten, det loppet är bara att glömma. Detta är en treåring som visat fin fart och Bring Me Wine är klart bättre än vad resultatraden visar. Tidig för den som garderar.

Min Vinnare: 14 Orlando
Spets efter 500m:
Skrällen: 10 Bring Me Wine
Ranking: A 14 B 13,10,7,5,15,9,1 C 8,3,2,6,11,12,4

V64-6 2140m auto
1 Mellby Ironman stod för en bra prestation i den senaste starten när man vann från ledningen, då höll man undan för en så bra häst som Ubiquarian Face. FRån detta utgångsläget lär Robert Bergh som både tränar och kör ladda iväg vad som går från start för att försöka ta hand om ledningen direkt. Lyckas man försvara innerspåret är man hästen att slå och blir min förstahäst i ett öppet lopp.

9 Ready Tonight blir favorit efter att tagit två raka segrar på slutet inför kvällens start. Är denna treåring lika bra som vid de två senaste loppen har man hög segerchans även här ikväll. Dock står man med bakspår nu och kommer troligen få göra jobbet på egen hand. Med anledning av det säger jag syn på Ready Tonight även om han såklart ska med på systemet.

2 Vici Volantes är skrällen för mig, han kommer med en färsk seger i bagaget till dagens start. Då stannade klocka på 10,8 sista 700m från ledningen. Med formen på topp och med ett perfekt utgångsläge vill jag varna för honom. Skräll.

10 Toto Barosso har fått starta på mot kulltopparna nere i Tyskland på slutet. Det har resulterat i en tredjeplats i Tyska Derbyt som bäst. Toto Barosso är något svåra att placera in i detta sammanhang, denna treåring har två segrar på elva starter och varit placerad topp 3 i över hälften av starterna. Eftersom Peter Untersteiner själv väljer att köra tror jag vi kommer få se en bra prestation och blir mitt fjärdestreck på systemet.

Min Vinnare: 1 Mellby Ironman
Spets efter 500m: 1 Mellby Ironman
Skrällen: 2 Vici Volantes
Ranking: A 1,9,2,10 B 6,2,7,11,8,5 C 12,4


Lycka till med spelet

Oliver Bergman

0 Kommentarer Odds kan ändras. Alla odds var korrekta vid den tidpunkt de publicerades.
Kommentarer
För att kommentera måste du vara inloggad.

Bettingbonusar för nya kunder

Åldersgräns 18 år. Regler & villkor gäller. stödlinjen.se. spelpaus.se. Spela ansvarsfullt. Spela inte för mer än du har råd att förlora.

Expekt:

100% upp till 100 kr
18+ År - Regler & Villkor gäller, stödlinjen.se

CampoBet:

Nya med bonus & BankID reg.
18+ År - Regler & Villkor gäller, stödlinjen.se

Turbo Vegas:

Snabba uttag med BankID
18+ År - Regler & Villkor gäller, stödlinjen.se

No Account Bet:

100 kr gratisspel!
18+. Gäller nya kunder. För att kvalificera sig till kampanjen måste man göra en första insättning på minst 200 kr. Bonusbeloppet är på 100 kr och tillfaller endast de spelare som accepterar bonusen efter sin första insättning. Regler & Villkor gäller. Spela ansvarsfullt - Stödlinjen.se - Spelpaus se.

Unibet:

100 kr gratisspel
18+ År - Regler & Villkor gäller, stödlinjen.se

Hajper:

100 kr riskfritt spel
18+ År - Regler & Villkor gäller, stödlinjen.se

Lucky Sports:

100 kr tillbaka vid förlust
18+ År - Regler & Villkor gäller, stödlinjen.se

Snabbis:

Odds & casino
18+ År - Regler & Villkor gäller, stödlinjen.se

Pinnacle:

Alltid höga odds på betting
18+ År - Regler & Villkor gäller, stödlinjen.se

Bethard:

100% upp till 100 kr

Betway:

100% upp till 100 kr
18+ År - Regler & Villkor gäller, stödlinjen.se

10bet:

Satsar på Fotbolls-EM
18+ År - Regler & Villkor gäller, stödlinjen.se

bet365:

Upp till 1250 kr i spelkrediter!
För nya kunder hos bet365. Minsta insats 50 kr och krav på 1x fastställt spel för att få spelkrediterna. Minsta odds, spel och betalningsmetod exkluderingar gäller. Utbetalningar exkluderar insatser i spelkrediter. Tidsbegränsningar och villkor tillämpas. 18+

SpeedyBet:

Betting med BankID registrering
18+ År - Regler & Villkor gäller, stödlinjen.se

LeoVegas:

100 kr gratisspel
18+ År - Regler & Villkor gäller, stödlinjen.se

MrGreen:

Bygg dina egna spel
18+ År - Regler & Villkor gäller, stödlinjen.se

Snabbare:

Blixtsnabba uttag utan konto
18+ År - Regler & Villkor gäller, stödlinjen.se

William Hill:

Bra utbud på fotboll
18+ År - Regler & Villkor gäller, stödlinjen.se

ComeOn:

100% upp till 100 kr
18+ År - Regler & Villkor gäller, stödlinjen.se

888sport:

100% upp till 100 kr
18+ År - Regler & Villkor gäller, stödlinjen.se

Betsson:

100% upp till 100 kr
18+ År - Regler & Villkor gäller, stödlinjen.se

Betfair:

100% upp till 100 kr
18+ År - Regler & Villkor gäller, stödlinjen.se

Casinostugan:

100 Free Spins
18+ År - Regler & Villkor gäller, stödlinjen.se

Interwetten:

Brett utbud och höga odds!
18+ År - Regler & Villkor gäller, stödlinjen.se

Scandibet:

Registrering med BankID
18+ År - Regler & Villkor gäller, stödlinjen.se

Betsafe:

100% upp till 100 kr
18+ År - Regler & Villkor gäller, stödlinjen.se

Nordicbet:

Stort fokus på Ishockey
18+ År - Regler & Villkor gäller, stödlinjen.se

Coolbet:

100% upp till 100 kr
18+ År - Regler & Villkor gäller, stödlinjen.se

Casumo:

100 kr gratisspel
18+ År - Regler & Villkor gäller, stödlinjen.se

Senaste Spelbloggar

Åldersgräns 18 år. Regler & villkor gäller. stödlinjen.se. spelpaus.se. Spela ansvarsfullt. Spela inte för mer än du har råd att förlora.

Oddsbonusar för nya kunder

Åldersgräns 18 år. Regler & villkor gäller. stödlinjen.se. spelpaus.se. Spela ansvarsfullt. Spela inte för mer än du har råd att förlora.
Hajper BankID registrering och riskfritt spel utan omsättningskrav.

18+. Gäller nya kunder vid första speltillfälle. Välj din bonus när du verifierar dig för första gången med BankID. Omsättningskrav: 1x Casino & Live Casino. Minsta insättning på 100kr krävs. Erbjudandet gäller tillsvidare. Stödlinjen.se - Spelpaus.se - Regler & Villkor gäller.

CampoBet Campobet är nya i Sverige och erbjuder betting med BankID.

18+. Gör din första insättning och få 100 kr bonus. Bonus + insättning skall omsättas 5 x till min. odds 1.5 inom 60 dagar. Min. insättning 100 kr. Endast nya spelare, bara en gång per hushåll / IP. Spela ansvarsfullt - Stödlinjen.se - Spelpaus se. Klicka för Regler och villkor.

Unibet Sätt in 100 kr och få 100 kr gratisspel extra att spela för.

Kunder som är 18 år eller äldre. Endast nya kunder bosatta i Sverige. Det finns inget omsättningskrav på den eventuella vinsten utan uttag kan göras direkt. Regler & Villkor gäller - Spela ansvarsfullt - Stödlinjen.se.

  Dagens Bästa Speltips
Odds kan ändras. Spela ansvarsfullt. stödlinjen.se.
Odds
18:00  Bröndby - Viborg
Fotboll - Superliga - 1
2.05
  Rekatochklart Speltips
Odds kan ändras. Spela ansvarsfullt. stödlinjen.se.
Odds
19:00  Östersund - Halmstad
Fotboll - Allsvenskan - Under 2,5 mål
1.85
19:00  Örebro - AIK
Fotboll - Allsvenskan - 2 asian -1
2.15
19:00  Varberg - IFK Göteborg
Fotboll - Allsvenskan - 2 över 1,5 mål
2.25
10:00  Nya Zeeland dam - Sverige dam
Fotboll - OS - 2 asian -2,5
2.01
18:00  Omonia - Dinamo Zagreb
Fotboll - CL-kval - 2
1.83
18:00  HJK - Malmö FF
Fotboll - CL-kval - Under 2,5 mål
1.92
04:00  Hall - Strickland
Annat - UFC - Hall vinnare
2.70
  Rekatochklart Poolspel
Åldersgräns 18 år. Spela ansvarsfullt. stödlinjen.se.
16:50  DD Tips Axevalla 25/7
Insats: 240 kr - DrTrav

Livestreaming