DrTrav Åldersgräns 18 år. Regler & villkor gäller. stödlinjen.se. spelpaus.se. Spela ansvarsfullt. Spela inte för mer än du har råd att förlora.
DrTrav

V64 Tips Kalmar 5/2

5 Februari 2021 - 12:05

V64 hämtar vi på från Kalmar på fredagskvällen. Min Lösning på omgången finner ni nedan.

Jag spelar med två spikar ikväll, 2 Ready Häggenäs i den andra avdelningen och 6 Dixie Dick i den fjärde avdelningen.

V64-tips Kalmar Fredag 5/2
v64-1 1,3,6,11,12
v64-2 2 Ready Häggenäs
v64-3 1,3,7,9,11,12
v64-4 6 Dixie Dick
v64-5 1,5,11
v64-6 2,3,5,9,10,12

540 x 1kr = 540kr (spelar utdelning på endast 6 rätt)

DD-tips Kalmar Fredag 5/2
DD-1 1,5,11
DD-2 12,5,3

9 rader x 30kr = 270kr

Spelbolag med fasta odds på trav:
bet365 - Casumo - LeoVegas - Unibet

V64-1 2140m volt
1 Just Make It överträffade tränaren Ola Samuelson i den senaste starten, Ola låg lite lågt men Just Make It stod för en vass avslutning när man fick luckan med 250m kvar till mål och slutade tvåa i mål. Nu med lopp i kroppen lär detta femåriga sto gått framåt ytterligare formmässigt och vi kan förvänta oss en ännu bättre prestation. Man är kvick från start och från bricka ett är hon min tidiga ledare av loppet. Från ledningen är man sen hästen att slå för övriga. Förstahäst.

12 Aroseforyou står ensam med springspår på bakvolten, och detta är en en femåring som verkligen kommer till starten med form. I den senaste starten var man femma på V75 och ikväll kliver man ner i klass. Prickar man springspåret kommer man snabbt vara ikapp hästarna på start och man kommer blanda sig i segerstriden.

Vill även nämna 3 In Love Silas som är en stark och rejäl femåring. Men hon har svårt att hålla sig till rätt gångart. In Love Silas har galopperat i sju av de senaste tio starterna. Men skulle man trava hela loppet ikväll kommer man vara med långt framme.

11 Hip Hurray Boko besitter bra kapacitet och gör ikväll årsdebut, detta är en tjej som har en vass avslutning och med rätt ryggar resa här kommer hennes spurt bita bra. Ska inte nonchaleras vid gardering.

Min Vinnare: 1 Just Make It
Spets efter 500m: 1 Just Make It
Skrällen: 11 Hip Hurray Boko
Ranking: A 1,12 B 3,11,6,4,8,9 C 2,5,7,10

V64-2 2140m auto
Här hittar vi kvällens första spik 2 Ready Häggenäs. Han har nu gjort två starter för sin tränare Per Nordström och blir bara bättre och bättre. I den senaste starten vann man från rygg på ledaren. Formen är bra och nu med perfekt utgångsläge kommer man få en bra resa, skulle man hitta till ledningen vore det heller ingen nackdel. Jag är inne på att man ikväll tar andra raka segern och spikar honom på V64.

Motbud
4 Miss Youniverse stod för en bra insats i den senaste starten och fick som tack inkassera första årssegern, avslutade på 14,3 sista 600m ute i spåren. Man är kvick från start och skulle kunna utmana min spik om ledningen initialt. Men Miss Youniverse besitter även en vass slutspurt, så jag är inne på att man ger upp spetskörningen tidigt och fokuserar på att hitta en vettig position för att kunna avsluta vasst ikväll. Främsta motbudet till min spik. Plockar man båda hästarna har man ett starkt lås men jag väljer att ta ställning för att spara streck till övriga avdelningar.

Min Vinnare: 2 Ready Häggenäs
Spets efter 500m: 2 Ready Häggenäs
Skrällen: 
Ranking: A 2 B 4,1,3,7 C 5,6,8

V64-3 2140m auto
7 Newlight Coger kommer till dagens start med en färsk seger i bagaget, man avgjorde på bra sätt efter att han körts fram utvändigt ledaren med 1300m från mål. Detta är en sjuåringen som lever på sin styrkan räds inte att inta dödspositionen tidigt från detta utgångsläge. Kan mycket väl vara så att man är starkast igen. Förstahäst men givet att gardera.

1 Das Auto kommer med bra prestationer på slutet, han har en seger och en andraplats på de två senaste starterna. Näst senast vann man via en fin prestation från ledningen. I den senaste starten var man ute på V75 och blev tvåa i mål. Nu har man inte startat på över en månad, men kapacitet och kunnande har man för att vara med och utmana om segern direkt. Man är kvick från start och min troliga ledare av loppet. Givet streck på kupongen.

11 Bear A Perfection är en femåring som är svår att räkna på då han blandar i sina prestationer. Men skulle man leva upp till sitt kunnande så finns en vass avslutning att tillgå som kommer fälla många över upploppet. Skräll.

Min Vinnare: 7 Newlight Coger
Spets efter 500m: 1 Das Auto
Skrällen: 11 Bear A Perfection
Ranking: A 7,1 B 11,9,3,12,6,5,10 C 2,14,15,13,14,8

V64-4 1640m auto
Här hittar vi kvällens andra spik 6 Dixie Dick. Han gör ikväll årsdebut och har troligen inte det absoluta toppformen direkt. Men han är kvick från start och från ledningen är jag inne på att han har det som krävs för att hålla övriga motståndare bakom sig över mållinjen. Kapacitet och kunnande finns för att duga gott i ett lopp som detta. Jag tar ställning och spikar trots att det är årsdebut.

Motbud
11 Trix For Free kommer med en färsk seger i bagaget till dagens start, då gick man undan från ledningen och vann knappt men säkert. Nu har man ett tufft utgångsläge och det ska nämnas att detta är en fyraåring som tagit karriärens båda segrar från ledningen. En position man inte kommer kunna få här ikväll. Men med god form och en vettig position kommer man vara med långt framme. En häst jag inte skulle lämnat utanför systemet om jag garderat.

9 Boss Design var inte som bäst i den senaste starten, men detta är en femåring som för två starter sedan visade sig från sin bästa sida. Boss Design är stark och rejäl, och det hade såklart varit mer gynnsamt med ett längre lopp för honom. Men han kommer gå hela vägen in i mål och skulle kunna blanda sig i segerstriden om min spik har en sämre dag.

Min Vinnare: 6 Dixie Dick
Spets efter 500m: 6 Dixie Dick
Skrällen: 11 Trix For Free
Ranking: A 6 B 11,9,3,4,10,12 C 5,1,2,7,8

V64-5 1640m auto
1 Herakles är kvick iväg från start och har ikväll lottats till perfekta förutsättningar. Detta är en sjuåring som är van att möta tufft motstånd. Enda frågetecknet inför kvällens start är formen? I den senaste starten var man inte som bäst. Men skulle man hitta till ledningen här ikväll kommer man förhoppningsvis bita ifrån sig bra och han blir min förstahäst i loppet.

5 Rocky Bear var inte heller som bäst senast, men den prestationen är bara att lägga åt sidan då han inte fungerade på ett krävande underlag den kvällen. Detta är en häst som duger bra för klassen och är enligt tränaren bättre i form än vad resultatraden antyder. Han är stark och rejäl och tål att göra endel på egen hand i loppen. MEd passande förutsättningar är Rocky Bear segeraktuell ikväll.

11 Felix Am kommer från en start i monté, då gjorde man det bra och blev tvåa i mål. Dessförinnan var man ute på V75 i två raka starter. Har ikväll ett tufft utgångsläge men skulle tempot bli lite för högt där framme kommer Felix Am dra fördel av det och kunna runda många tillslut. Skräll.

Min Vinnare: 1 Herakles
Spets efter 500m: 1 Herakles
Skrällen: 11 Felix Am
Ranking: A 1,5 B 11,4,10,6,8,7,3 C 2,9

V64-6 2140m auto
12 Hurricane River är ikväll ett tufft utgångsläge men detta är en sexåring som besitter ett rejält slutvarv. Skulle man inte få för mycket strul längs vägen kommer man kunna tugga på ute i spåren och skulle inte alls bli förvånad om hans inställning för att han har samtliga konkurrenter efter sig när mållinjen passeras. Han kommer till dagens start med fin form och även om det kommer krävas en rejäl prestation och en gnutt tur längs vägen ikväll väger det ändå över och Hurricane River blir min förstahäst.

2 Sato också en sexåring med hög kapacitet, men han lever inte alltid upp till sin fulla förmåga i loppen. Han är svår att räkna på, men ikväll har man ett fint utgångsläge och måste därför räknas tidigt. I den senaste starten var det banunderlaget som ställde till det endel. Sato är bättre än vad resultatraden antyder och han är allround och inte beroende av något speciellt löpning förlopp. Vaknar Sato på rätt sida idag så är han segeraktuell. Streckas.

Nämner även 5 Moon's Oki Doki som är stark och rejäl, han stod för en bra prestation i den senaste starten när man fick trava utvändigt om ledaren sista varvet och höll godkänt hela vägen in till mål. Inställning och styrka finns hos Moon's Oki Doki och ska inte nonchaleras i detta sammanhang. Givet streck bakom de två jag nämnt ovan.

Min Vinnare: 12 Hurricane River
Spets efter 500m: 2 Sato
Skrällen: 5 Moon's Oki Doki
Ranking: A 12,2 B 5,3,10,9,1,5 C 7,8,6,11

Lycka till 

Oliver Bergman 

0 Kommentarer Odds kan ändras. Alla odds var korrekta vid den tidpunkt de publicerades.
Kommentarer
För att kommentera måste du vara inloggad.

Bettingbonusar för nya kunder

Åldersgräns 18 år. Regler & villkor gäller. stödlinjen.se. spelpaus.se. Spela ansvarsfullt. Spela inte för mer än du har råd att förlora.

CampoBet:

Nya med bonus & BankID reg.
18+ År - Regler & Villkor gäller, stödlinjen.se

Snabbare:

100% upp till 100 kr
18+ År - Regler & Villkor gäller, stödlinjen.se

William Hill:

Bra utbud på fotboll
18+ År - Regler & Villkor gäller, stödlinjen.se

Pinnacle:

Alltid höga odds på betting
18+ År - Regler & Villkor gäller, stödlinjen.se

Unibet:

100 kr gratisspel
18+ År - Regler & Villkor gäller, stödlinjen.se

Casumo:

100 kr gratisspel
18+ År - Regler & Villkor gäller, stödlinjen.se

Lucky Sports:

100 kr tillbaka vid förlust
18+ År - Regler & Villkor gäller, stödlinjen.se

Hajper:

100 kr riskfritt spel
18+ År - Regler & Villkor gäller, stödlinjen.se

No Account Bet:

100 kr gratisspel!
18+. Gäller nya kunder. För att kvalificera sig till kampanjen måste man göra en första insättning på minst 200 kr. Bonusbeloppet är på 100 kr och tillfaller endast de spelare som accepterar bonusen efter sin första insättning. Regler & Villkor gäller. Spela ansvarsfullt - Stödlinjen.se - Spelpaus se.

Bethard:

100% upp till 100 kr
18+ År - Regler & Villkor gäller, stödlinjen.se

Betway:

100% upp till 100 kr
18+ År - Regler & Villkor gäller, stödlinjen.se

Expekt:

100% upp till 100 kr
18+ År - Regler & Villkor gäller, stödlinjen.se

bet365:

Upp till 1250 kr i spelkrediter!
För nya kunder hos bet365. Minsta insats 50 kr och krav på 1x fastställt spel för att få spelkrediterna. Minsta odds, spel och betalningsmetod exkluderingar gäller. Utbetalningar exkluderar insatser i spelkrediter. Tidsbegränsningar och villkor tillämpas. 18+

Turbo Vegas:

Snabba uttag med BankID
18+ År - Regler & Villkor gäller, stödlinjen.se

LeoVegas:

100 kr gratisspel
18+ År - Regler & Villkor gäller, stödlinjen.se

MrGreen:

Bygg dina egna spel
18+ År - Regler & Villkor gäller, stödlinjen.se

Snabbis:

100% upp till 100 kr
18+ År - Regler & Villkor gäller, stödlinjen.se

ComeOn:

100% upp till 100 kr
18+ År - Regler & Villkor gäller, stödlinjen.se

888sport:

100% upp till 100 kr
18+ År - Regler & Villkor gäller, stödlinjen.se

Betsson:

100% upp till 100 kr
18+ År - Regler & Villkor gäller, stödlinjen.se

Betfair:

100% upp till 100 kr
18+ År - Regler & Villkor gäller, stödlinjen.se

Casinostugan:

100 Free Spins
18+ År - Regler & Villkor gäller, stödlinjen.se

Interwetten:

Brett utbud och höga odds!
18+ År - Regler & Villkor gäller, stödlinjen.se

Scandibet:

100 kr bonus
18+ År - Regler & Villkor gäller, stödlinjen.se

Betsafe:

100% upp till 100 kr
18+ År - Regler & Villkor gäller, stödlinjen.se

Nordicbet:

Stort fokus på Ishockey
18+ År - Regler & Villkor gäller, stödlinjen.se

Coolbet:

100% upp till 100 kr
18+ År - Regler & Villkor gäller, stödlinjen.se

10bet:

Satsar på Fotbolls-EM
18+ År - Regler & Villkor gäller, stödlinjen.se

Senaste Spelbloggar

Åldersgräns 18 år. Regler & villkor gäller. stödlinjen.se. spelpaus.se. Spela ansvarsfullt. Spela inte för mer än du har råd att förlora.

Oddsbonusar för nya kunder

Åldersgräns 18 år. Regler & villkor gäller. stödlinjen.se. spelpaus.se. Spela ansvarsfullt. Spela inte för mer än du har råd att förlora.
William Hill Sätt in 200 kr och få 100 kr gratisspel. Ett klassiskt spelbolag!

Sätt in 200 kr eller mer med koden: WHS100 , Spela för din insättning genom att lägga ett enkel- eller kombospel med minsta odds: 1.8 för hela kupongen. Få ett Freebet värt 100 kr. 18+ | Regler och villkor gäller | stodlinjen.se | spelpaus.se | Spela Ansvarsfullt

CampoBet Campobet är nya i Sverige och erbjuder betting med BankID.

18+. Gör din första insättning och få 100 kr bonus. Bonus + insättning skall omsättas 5 x till min. odds 1.5 inom 60 dagar. Min. insättning 100 kr. Endast nya spelare, bara en gång per hushåll / IP. Spela ansvarsfullt - Stödlinjen.se - Spelpaus se. Klicka för Regler och villkor.

Unibet Sätt in 100 kr och få 100 kr gratisspel extra att spela för.

Kunder som är 18 år eller äldre. Endast nya kunder bosatta i Sverige. Det finns inget omsättningskrav på den eventuella vinsten utan uttag kan göras direkt. Regler & Villkor gäller - Spela ansvarsfullt - Stödlinjen.se.

  Dagens Bästa Speltips
Odds kan ändras. Spela ansvarsfullt. stödlinjen.se.
Odds
18:30  Torino - Genoa
Fotboll - Serie A - 1
1.81
  Rekatochklart Speltips
Odds kan ändras. Spela ansvarsfullt. stödlinjen.se.
Odds
01:00  Buffalo - Boston
Ishockey - NHL - 2
1.719
04:10  Kings-Jazz
Basket - NBA - 2 -4,5
1.74
13:30  Chelsea - Norwich
Fotboll - Premier League - 1 -1,5 (asian)
1.63
15:00  Djurgården - Kalmar FF
Fotboll - Allsvenskan - 1
1.79
15:15  Malmö - Frölunda
Ishockey - SHL - 2
2.29
15:15  Färjestad - Timrå
Ishockey - SHL - 2
6.50
16:00  Crystal Palace - Newcastle
Fotboll - Premier League - Över 2,5 mål
1.98
18:30  Brighton - Manchester City
Fotboll - Premier League - Över 9,5 hörnor
1.58
18:30  Brighton - Man City
Fotboll - Premier League - City ö 4,5 skott
1.72
20:45  Bologna - Milan
Fotboll - Serie A - BLGM + ö2,5
1.90
21:00  Athletic Bilbao - Villarreal
Fotboll - La Liga - 1 asian 0
1.75
15:00  Hammarby - Östersund
Fotboll - Allsvenskan - 1 asian -1,5
1.76
17:30  AIK - IFK Norrköping
Fotboll - Allsvenskan - 1
2.00
17:30  AIK - IFK Norrköping
Fotboll - Allsvenskan - 1
2.02
  Rekatochklart Andelsspel
Åldersgräns 18 år. Spela ansvarsfullt. stödlinjen.se.
15:30  Rekatochklarts TV system 200kr
Insats: 200 kr -  
Köp här!
15:30  Melkers Jackpott Stryktips 300kr
Insats: 300 kr -  
Köp här!
16:00  Big 9 - Rekatochklarts 140 kr
Insats: 140 kr -  
Köp här!
14:30  Melkers Jackpott Europatips 150kr
Insats: 150 kr -  
Köp här!
18:30  Topptipset 100kr Mån
Insats: 100 kr -  
Köp här!
  Rekatochklart Poolspel
Åldersgräns 18 år. Spela ansvarsfullt. stödlinjen.se.
21:15  DD Tips Kalmar & Bollnäs 22/10
Insats: 240 kr - DrTrav
16:00  Stryktipset Tips Lördag 23/10
Insats: 144 kr - Tipsexperten
16:00  Big 9 Speltips Lördag 23 oktober
Insats: 1152 kr - USandeback
16:00  Stryktipset Tips 23/10 2021
Insats: 216 kr - Aston
16:20  V75 Tips Örebro 23/10
Insats: 1440 kr - DrTrav
  Läsarnas Speltips
Åldersgräns 18 år. Spela ansvarsfullt. stödlinjen.se.
Odds
15:00  Mjällby - IFK GÖteborg
Fotboll - Allsvenskan - 0-0 HT
2.65

Livestreaming