DrTrav Åldersgräns 18 år. Regler & villkor gäller. stödlinjen.se. spelpaus.se. Spela ansvarsfullt. Spela inte för mer än du har råd att förlora.
DrTrav

V64 Tips Kalmar Fredag 13/3

13 Mars 2020 - 12:33

Det är V64 tävlingar ifrån Kalmar ikväll och här nedan följer min lösning av omgången.

Jag spikar endast i V64-4 på nummer 9 Victory Lee som bara vunnit två av 28 lopp men han har ofta varit ute i rätt tuffa gäng. I årsdebuten senast så gick han en godkänd avslutning till femteplatsen i ett lopp som vanns av Floalts Cesna. Med lopp i kroppen nu så tror jag på en klart förbättrad insats och med en lyckad start från springspåret på tilläggsvolten så tror jag han kan sitta i ledningen efter en bit och skulle så bli fallet så tror jag han blir svårslagen här. Skulle det inte bli ledningen så borde han kunna hitta ner i ett vettigt slagläge och då kan han bli farlig när Adrian Kolgjini väljer att sätta in slutstöten. Han är anmäld barfota runt om för allra första gången vilket är mycket intressant. Vinnarodds 3.75 hos Casumo , Unibet & LeoVegas

V64 Tips Kalmar Fredag 13/3
V64-1 1,5,12,15
V64-2 4,5,7,8,10
V64-3 2,4,5,9,13
V64-4 9 Victory Lee
V64-5 2,5
V64-6 2,13,14

600 rader x 1 = 600 kr (spelar utdelning endast på 6 rätt)

DD Tips Kalmar Fredag 13/3
DD1: 2,5
DD2: 2,13,14

6 rader x 30 kr = 180 kr

Här kan du spela på fasta odds på trav:
bet365 , Unibet , 888sport , Nordicbet , LeoVegas, Casumo

V64-1
Vi inleder V64 med ett Spårtrappa lopp över 2140 meter och jag har streckat fyra hästar, 5 French Quick blev rejält betrodd i ett V86 lopp på Jägersro när hästen efter två starka andraplatser skulle tävla barfota runt om senast men det slutade med ett misslyckande för det blev en startgalopp då. Nu återgår man till skor igen som han har fungerat bra på tidigare och nu är det bilstart istället för volt som det var senast så då tror jag att han kliver iväg i rätt gångart och är Wim Paal på offensiven så kan han sitta i ledningen i ett tidigt skede och skulle så bli fallet så kan det vara läge för en seger, 1 Love Runs Out kommer till den här starten med två raka segrar i just Kalmar. Han hade precis samma läge med innerspår bakom bilen över aktuell distans senast och var då chanslös på ledningen men Stefan Persson tog sig loss direkt och hamnade i tredje utvändigt innan han gick till attack på den sista bortre långsidan och via en stark avslutning så var han först i mål. Ställer inte innerspåret till med problem här så tror jag han är med och gör upp om segern på nytt.

12 Explosive Class avslutade fjolåret bra och kommer nu ut i årsdebut. Formen nu är oviss men kan Johan Untersteiner få smyga med i en bra rygg och få spara speeden fram till upploppet så kan han bli att räkna med direkt i comebacken här. Barfota runt om precis som vid de två senaste vinsterna, 15 Scorzone har gjort tre starter för Adrian Kolgjini och det har som bäst blivit en fjärdeplats. Han gjorde första starten sedan september senast och kan vara klart förbättrad med det loppet i kroppen till den här starten. Det är många hästar att runda med lite klaff på vägen så fäller han många hästar till slut om det blir bra tempo på tillställningen.

Min Vinnare: 5 French Quick
Spets efter 500m: 5 French Quick
Skrällen: 15 Scorzone
Ranking: A 5 B 1,12,15,2,4,11,9,10 C 8,7,6,14,13,3
Travbonus: 100% upp till 1000 kr hos 888sport

V64-2
Ett Stayerlopp över 3140 meter och jag har streckat fem hästar, 10 Global Unspoked har varit ute i rätt tuffa lopp. Han hängde på okej till andraplatsen i ett lopp som vanns av Nappa Scar näst senast. Gången efter det så blev han femma i ett V86 lopp på Solvalla som vanns av Sir Ratzeputz. Han lever på sin styrka så han är gynnad av den långa distansen och nu är han anmäld barfota runt om så med en fin löpning här så kan han bli farlig den sista biten så han ska räknas tidigt här. Kim Eriksson upp för första gången är intressant, 5 Typhoeus Face kom med en bra avslutning i ett V75 lopp som vanns av Vagabond Bi senast. Han har bara en seger i karriären efter 32 starter men ikväll är han anmäld barfota runt om för första gången och då har han styrkan för att kunna blanda sig i segerstriden här.

7 Stand By Ken har inte fått till det på ett tag och har dessutom varit struken efter den senaste starten men om han inte har tappat alltför mycket på det så har han gott kunnande och kan då duga en bit mot det här gänget, 8 Just Wait And See tog sin senaste seger i december 2018. Han har gått okej på slutet utan att visa något extra men kan han leva upp till vad han kan så borde han hävda sig väl i ett lopp som detta, 4 Derby Simoni kommer nu ut i sin första start sedan december så han kan behöva ett lopp i kroppen. Kan han få smyga med i en bra rygg fram tills han väljer att gå till attack så kan det ändå räcka en bit direkt i återkomsten här.

Min Vinnare: 10 Global Unspoked
Spets efter 500m: 2 Jas
Skrällen: 4 Derby Simoni
Ranking: A 10,5 B 7,8,4,2,6,11 C 9,3,1
Spela på loppet hos Casumo, bet365, Unibet, LeoVegas

V64-3
Ett lopp över 2140 meter och jag har streckat fem hästar, 13 Bring Me Bajern har inte startat sedan oktober så formen nu är svårbedömd. Han gör debut i ny regi för Håkan K Persson och det är en fin fyraåring som har tränat bra inför detta meddelar man från stallet och trots att han har ett tufft utgångsläge med bakspår på tillägg så tror jag han kan vara med i segerstriden direkt i comebacken här. Han är anmäld barfota bak och det är på den balansen som han har tagit sina båda tidigare vinster, 5 Lillvici har två lopp i kroppen efter lång frånvaro. Senast så tappade han mycket på en startgalopp men han gick bra efter den och slutade sexa bakom Il Commendante som vann det loppet. Han har ännu ingen seger efter nio starter men om Dan Ottosson kan servera honom en fin löpning så kan det vara läge för en fullträff.

9 Oliveria höll okej som trea från ledningen i comebacken senast. Fast efter det så har hon varit struken för en halsinfektion men om hon inte har tappat alltför mycket på det så kan hon bli farlig över upploppet om Johan Untersteiner kan få till en bra styrning, 4 Ready Cool har galopperat i samtliga tre starter i karriären. Näst senast så tog han ledningen och såg ut att gå mot en klar seger men in på upploppet så slog han på en galopp men han ställde sig efter en bit och via en bra spurt så var han ändå först i mål. Han är inte att lita på men om Joakim Lövgren kan se till att hålla honom i rätt gångart hela vägen så kan det räcka långt här, 2 Garden Grove vann från ledningen näst senast. Kan hon åter nå till täten här och få bestämma en del där framme så kan hon ha vissa möjligheter att hålla undan till en ny seger.

Min Vinnare: 13 Bring Me Bajern
Spets efter 500m: 2 Garden Grove
Skrällen: 5 Lillvici
Ranking: A 13 B 5,9,4,2,3,6 C 11,7,8,12,1
Travbonus: 100% upp till 1000 kr hos 888sport

V64-4
Ett lopp över 2140 meter och jag har spikat nummer 9 Victory Lee som bara vunnit två av 28 lopp men han har ofta varit ute i rätt tuffa gäng. I årsdebuten senast så gick han en godkänd avslutning till femteplatsen i ett lopp som vanns av Floalts Cesna. Med lopp i kroppen nu så tror jag på en klart förbättrad insats och med en lyckad start från springspåret på tilläggsvolten så tror jag han kan sitta i ledningen efter en bit och skulle så bli fallet så tror jag han blir svårslagen här. Skulle det inte bli ledningen så borde han kunna hitta ner i ett vettigt slagläge och då kan han bli farlig när Adrian Kolgjini väljer att sätta in slutstöten. Han är anmäld barfota runt om för allra första gången vilket är mycket intressant.

Vid gardering kan nummer 7 Delicious Ice som har gjort två starter efter vila utan att visa något extra vara tänkbar. Fjärdespåret i volten är inte optimalt men om han kan kliva iväg i rätt gångart så kan det räcka en bit här. Barfota runt om nu är en klar fördel, 2 Alfas Kennedy har många galopper i raden och är inte att lita på. Han skötte sig näst senast och då kom han med en stark avslutning och hann fram till en knapp seger. Kan han hålla ordning på benen nu så kan han vara långt framme här, 6 Call Me Brodda har en del anhängare. Hon var lite seg i årsdebuten och hon kan med det loppet i kroppen nu vara mycket bättre så kan Stefan Persson få till en bra styrning så kan det räcka en bit här men hon får ses främst som ett platsbud.

Min Vinnare: 9 Victory Lee
Spets efter 500m: 9 Victory Lee
Skrällen: 1 Silver Glen
Ranking: A 9 B 7,2,6,5,1 C 11,4,8,10,3,12
Spela på loppet hos Casumo, bet365, Unibet, LeoVegas

V64-5
Ett lopp över 1640 meter och jag har streckat två hästar, 5 Sharp Dream har visat fin form på slutet även om det inte har räckt till någon seger på ett tag. Hon öppnade rätt kvickt men kunde inte hålla upp ledningen från innerspåret men hon gick sedan ut och tog över täten efter ett halvvarv och sedan släppte hon när Franklin Face ställde frågan och sedan fick hon en sen lucka på upploppet och avslutade bra till andraplatsen i ett lopp som vanns av Cheri De Vie. Kan Jan Hansen servera henne ett bra lopp i den främre träffen så kan hon vara med och göra upp om segern här.

2 Elof Palema kommer från en seger. Han tog då över ledningen i ett tidigt skede och sedan så höll han undan till seger från den positionen. Från ett trevligt utgångsläge här så tror jag han tar hand om ledningen på nytt och från spets så kan han bli svår att plocka ner så han ska räknas tidigt här, vid ytterligare gardering kan 11 Copaca Banana som inte har fungerat och har gjort bort sig med galopp vid två gånger i rad vara tänkbar. Felfri nu så har han bra farter i sig och kan han få lite draghjälp under slutrundan så fäller han många hästar till slut men han får ses främst som ett platsbud.

Min Vinnare: 5 Sharp Dream
Spets efter 500m: 2 Elof Palema
Skrällen: 7 Niras Bumblebee
Ranking: A 5,2 B 11,7,10 C 8,1,4,3,9
Travbonus: 100% upp till 1000 kr hos 888sport

V64-6
Vi avslutar V64 med ett Stolopp över 2140 meter och jag har streckat tre hästar, 2 Make More Cider har tagit tre segrar på de fyra senaste starterna. Senast så öppnade hon bra bakom bilen men tvingades släppa ifrån sig ledningen i en snabb öppning och hon klev då sedan ut först i andraspår och in på upploppet så satte hon klorna i ledaren och höll även undan för övriga ekipage till seger. Hon är kvick iväg och även om det är voltstart nu så tror jag att vägen ligger öppen för tidig ledning här och skulle hon få bestämma en del där framme i täten så kan hon rinna undan till en ny seger.

14 Mulligan tog över ledningen med varvet kvar till mål och från den positionens så lyckades hon hålla undan till en knapp seger senast. Hon har varit ute mot betydligt hårdare motstånd än detta men det är inte helt enkelt att plocka in dubbla tillägg över medeldistans men med barfota runt om och jänkarvagn nu så kan hon bli svår att stå emot den sista biten, 13 Beluga West galopperade i ett tidigt skede senast men ställde sig och låg sedan långt ner i kön fast hon avslutade bra i skymundan men det räckte inte till att få med sig några pengar från det loppet. Felfri nu så kan hon bli farlig om hon kan få smyga med i en bra rygg och få spara speeden fram till upploppet.

Min Vinnare: 2 Make More Cider
Spets efter 500m: 2 Make More Cider
Skrällen: 13 Beluga West
Ranking: A 2,14,13 B 10,12,5,7 C 8,15,11,6,4,3,1,9
Spela på loppet hos Casumo, bet365, Unibet, LeoVegas

Lycka till

/ Henrik Hilmersson

0 Kommentarer Odds kan ändras. Alla odds var korrekta vid den tidpunkt de publicerades.
Kommentarer
För att kommentera måste du vara inloggad.

Bettingbonusar för nya kunder

Åldersgräns 18 år. Regler & villkor gäller. stödlinjen.se. spelpaus.se. Spela ansvarsfullt. Spela inte för mer än du har råd att förlora.

bet365:

Upp till 1250 kr i spelkrediter!
Minsta insats 50 kr och krav på 1x fastställt spel för att få spelkrediterna. Minsta odds, spel och betalningsmetod exkluderingar gäller. Utbetalningar exkluderar insatser i spelkrediter. Tidsbegränsningar och villkor tillämpas. 18+

888sport:

100 kr startbonus!
18+ År - Regler & Villkor gäller, stödlinjen.se

Unibet:

Sätt in 100 kr spela för 200 kr!
18+ År - Regler & Villkor gäller, stödlinjen.se

LeoVegas:

Gratisspel upp till 100 kr!
18+ År - Regler & Villkor gäller, stödlinjen.se. Erbjudandet gäller nya spelare. 1x omsättningskrav till min odds 1.80 för att få bonusen.

Casumo:

Spela för 100 kr, få 300 kr!
18+ År - Regler & Villkor gäller, stödlinjen.se

SpeedyBet:

100% bonus upp till 100 kr!
18+ År - Regler & Villkor gäller, stödlinjen.se

Nordicbet:

100% bonus upp till 100 kr!
18+ År - Regler & Villkor gäller, stödlinjen.se

Bethard:

100% bonus upp till 100 kr!
18+ År - Regler & Villkor gäller, stödlinjen.se

Senaste Spelbloggar

Åldersgräns 18 år. Regler & villkor gäller. stödlinjen.se. spelpaus.se. Spela ansvarsfullt. Spela inte för mer än du har råd att förlora.

Oddsbonusar för nya kunder

Åldersgräns 18 år. Regler & villkor gäller. stödlinjen.se. spelpaus.se. Spela ansvarsfullt. Spela inte för mer än du har råd att förlora.
  Dagens Bästa Speltips
Åldersgräns 18 år. Spela ansvarsfullt. stödlinjen.se.
Odds
21:00  Manchester City - Porto
Fotboll - Champions League - 1 asian hcp -1.5
1.725
  Rekatochklart Speltips
Åldersgräns 18 år. Spela ansvarsfullt. stödlinjen.se.
Odds
18:55  Rapid Wien - Arsenal
Fotboll - Europa League - BLGM
1.75
18:55  Napoli - AZ Alkmaar
Fotboll - Europa League - 1 asian hcp -2
2.06
19:00  Rögle - Frölunda
Ishockey - SHL - 2
2.88
19:00  Luleå - Leksand
Ishockey - SHL - Över 4,5 mål
1.62
19:00  HV71 - Brynäs
Ishockey - SHL - 1
1.90
21:00  Tottenham - LASK
Fotboll - Europa League - 1 asian hcp -1,5
1.93
21:00  Celtic - Milan
Fotboll - Europa League - 2
1.75
15:00  Djurgården - Sirius
Fotboll - Allsvenskan - Över 2,5 mål
1.83
  Rekatochklart Poolspel
Åldersgräns 18 år. Spela ansvarsfullt. stödlinjen.se.
19:00  Powerplay Tips Torsdag 22/10
Insats: 162 kr - MrHockey
19:30  V64 TIps Åby 22/10
Insats: 576 kr - DrTrav
16:00  Stryktipset Tips Lördag 24 Okt
Insats: 864 kr - USandeback

Livestreaming