DrTrav Åldersgräns 18 år. Regler & villkor gäller. stödlinjen.se. spelpaus.se. Spela ansvarsfullt. Spela inte för mer än du har råd att förlora.
DrTrav

V64 Tips Kalmar Fredag 2/10

2 Oktober 2020 - 12:24

Det är V64 tävlingar ifrån Kalmar ikväll. Det är en Jackpot på 6 miljoner kronor i potten. Nedan följer min lösning av omgången.

Jag spelar med en spik. 15 Wild Love i den tredje avdelningen.

V64 Tips Kalmar Fredag 2/10
V64-1 3,5,8
V64-2 6,8
V64-3 15 Wild Love
V64-4 Alla
V64-5 4,9
V64-6 2,3,10,13,14,15

648 rader x 1 = 648 kr (spelar utdelning endast på 6 rätt)

DD Tips Kalmar Fredag 2/10
DD1: 4,9
DD2: 10,13,15

6 rader x 30 kr = 180 kr

Spelbolag med fasta odds på trav:
bet365 - Casumo - LeoVegas - Unibet

V64 TIPS KALMAR FREDAG 2/10

V64-1
Vi inleder V64 med ett lopp över 2140 meter och jag har streckat tre hästar. 5 Moneykeeper har gjort åtta starter i Robert Berghs regi och det har bara blivit en seger hittills. Den vinsten togs i Arvika för fem starter sedan sedan han kommit till ledningen efter en del av loppet. Senast så galopperade han bort sig med knappa halvvarvet till mål. Gången innan det gick han bra som trea i ett stayerlopp som vanns av Exaudio Vici. Han är van vid lite tuffare motstånd än detta och får han ett passande lopp och om han kan hålla sig till rätt gångart så kan han blanda sig i segerstriden här. Intressant med Christoffer Eriksson i vagnen för första gången.

8 Roofparty gjorde det bra när han tog två raka segrar i juli-augusti. Efter det har det blivit två raka galopper. Näst senast trampade han av sig en sko vilket var anledningen till galoppen. Senast så fick han ett lopp i vinnarhålet men han kunde inte riktigt hänga med och slog på en galopp i den sista svängen. Allt verkar bra med honom och han känns fortsatt jättefin meddelar man från stallet. Han är snabb iväg ur volten så trots tillägget här så kan Jim Oscarsson sitta i ett vettigt slagläge direkt. Med rätt resa här så kan han vara långt framme.

3 Newlight Coger har galopperat i tre av de fem senaste loppen. De övriga två har slutat med segrar. På aktuell bana för tre starter sedan så gick han hela loppet i dödens och han gjorde det bra när han med en stark avslutning fångade in Draft One till seger precis på linjen. I ett felfritt lopp nu så har han 20 meters försprång på sina värsta motståndare så här kanske Fredrik Persson kan trycka sig till spets i ett tidigt skede av loppet. Skulle så bli fallet så kan han bli svår att fånga in.

Min Vinnare: 5 Moneykeeper
Spets efter 500m: 3 Newlight Coger
Skrällen: 1 Yankee Bowler
Ranking: A 5,8,3 B 6,1,4,7 C 2,9,10

V64-2
Treåringsserien över 2140 meter och jag har streckat två hästar. 8 Despot Power fick bestämma i ledningen men han orkade inte hela vägen och kom i mål som trea i ett lopp som vanns av Selected News näst senast. Gången efter det så testade han att kvala in till Kriteriet. Han gick även då i ledningen men han var slagen tidigt och han slutade först på en femteplats i ett lopp som den slutliga finalvinnaren Brambling segrade. Nu kliver han ner rejält i klass fast han brottas med 60 meters tillägg och det är inte det lättaste att hämta in över medeldistans men han är gynnad av ett litet fält så han kan bli svår att stå emot när attacken sätts in så han ska räknas tidigt här.

6 Happy Few galopperade i starten för fyra starter sedan. Gången efter det gjorde han likadant fast han gjorde sedan en bra upphämtning och kom in som fyra i ett lopp som vanns av Ups Face. Det var voltstart vid båda de galopperna men näst senast när det var autostart på Tingsryd så skötte han sig och då kom han med en vass avslutning och han satte nosen först och slog av Cena som hade greppet på linjen. Senast så fick han en fin resa och med en härlig avslutning så sänkte han den ledande Big Hug till en säker seger. Han har varit svår i voltstart så en viss galopprisk föreligger men felfri nu så har han 20 meters försprång på tipsettan och kan Joakim Lövgren dra fördel av det och om han kan få ett passande lopp så kan han blanda sig i segerstriden igen.

I övrigt kan 3 Taittinger vara tänkbar. Han har bara gjort en start hittills och den slutade på bästa vis med en seger på Vaggeryd. Han fick då ett fint lopp i ryggar innan han gick på i tredjespår i den sista svängen och in på upploppet så avväpnade han ledaren och han höll även undan för övriga ekipage till en rätt enkel seger. Skulle ett par av de mer betrodda hästarna underprestera eller göra bort sig med galopp så kan han slå till med en vinst.

Min Vinnare: 8 Despot Power
Spets efter 500m: 3 Taittinger
Skrällen: 4 Hollister Sisu
Ranking: A 8,6 B 3,4 C 5,7,1,2

V64-3
Stoserien Final 2020 över 2140 meter. Jag har spikat 15 Wild Love som står för klassen i gänget. Hon spurtade positivt från kön och kom in som femma i ett lopp som Sorbet vann från dödens för fyra starter sedan. Man hade tänkt att gå ut i EM för ston på Solvalla för en tid sedan fast poängen räckte inte för att komma med där så hon gick ut i ett lopp i Kalmar istället. Då hade hon dubbla tillägg över medeldistans men hon avslutade sin vana trogen strålande och över det långa upploppet då så satte hon nosen först på linjen. Näst senast på Åby så pressade hon sig till ledningen ut på slutrundan och från spets så vann hon sedan i ohotad stil. I ett tufft stolopp på Solvalla senast så hade hon bakspår och trots en vass avslutning så kunde hon inte ta så mycket och hon fick nöja sig med femteplatsen i ett lopp som vanns av Hevin Boko från spets. Det här är ett mycket enklare sällskap hon är ute mot nu fast dubbla tillägg är ändå inte det lättaste men över det långa upploppet här så tror jag hon blir svår att stå emot om det inte strular med positionerna.

13 Ritz Guiness avslutade godkänt som femma i ett lopp som vanns av Accolade senast. Det var första starten på en månad så med det loppet i kroppen och lite tätare starter nu så kan hon vara lite vassare till den här starten. Bakspår på den första tilläggsvolten nu men om hon kan få smyga med i en trevlig rygg innan hon sätter in slutstöten så kan hon vara med och kämpa om en framskjuten placering men hon får ses främst som ett platsbud.

5 Oliveria kördes till spets och från den positionen så höll hon sedan undan till seger för tre starter sedan på Tingsryd. Senast så satt hon fast och kom i mål som fyra i ett lopp där Chumani drog det längsta strået. Vid en lyckad start här så kan det bli tidig ledning. Från spets så kan det räcka en bit här om Joakim Lövgren skulle få styra och ställa som hon vill där framme i täten fast jag tror inte hon räcker till seger.

Min Vinnare: 15 Wild Love
Spets efter 500m: 5 Oliveria
Skrällen: 5 Oliveria
Ranking: A 15 B 13,5,14,9,12,6,2,7 C 11,10,4,8,3,1

V64-4
Fyraåringsserien över 2140 meter och jag har streckat alla nio hästarna. 9 Kick The Dust Ås kommer från två starter inom Klass I på V75 spelet. Båda gångerna har han kommit i mål som sjua. Här är det överlag lite enklare motstånd och Johan
Untersteiner har fin stallform. I Kalmar har han startat tre gånger tidigare och samtliga dessa har slutat med segrar. Nu rycker man alla skorna och får han lite draghjälp under slutrundan så har han en vass avslutning att tillgå och då kan det vara läge för ytterligare en seger.

7 Four Guys Dream har bara segrar och galopper i raden. Han övertygade när han vann ett Klass I försök på Axevalla i juli. Efter det har han gjort bort sig med galopp i två lopp i rad. Senast så reste man långt från Halmstad till Solänget men det blev en tidig galopp då så det var bara att åka hem tomhänt. Han tål att göra en del grovjobb på egen hand om det skulle behövas och kan han hålla sig till rätt gångart nu så kan han duga en bit mot det här motståndet.

3 Hillbilly Woodland tog karriärens första seger näst senast. Hon kom då till ledningen i ett tidigt skede av loppet och från den positionen så vann hon sedan på ett bra vis. I den efterföljande starten så kom hon med en vass avslutning ute i spåren och då räckte det till en tredjeplats i ett lopp som vanns av Greta Journey från spets. Kan Oscar Ginman hitta till ledningen smärtfritt här så kan hon leda loppet länge om hon slipper att utstå alltför hård press under vägen.

5 Gravity Pace provade att kvalificera sig till Derbyt näst senast. Det slutade dock i ett galoppmisslyckande då. Gången efter det så var han ute i ett Klass II försök på Jägersro för en månad sedan. Han höll då farten okej och kom i mål som sjua i ett lopp där Upper Face drog det längsta strået. Med rätt resa här så kan han vara med och utmana om en framskjuten placering.

Min Vinnare: 9 Kick The Dust Ås
Spets efter 500m: 3 Hillbilly Woodland
Skrällen: 8 Mad Princess
Ranking: A 9,7 B 3,5,6,8 C 1,2,4

V64-5
Vilhelm Johansson Minne 2020 - 4-5-åriga ston över 2140 meter och jag har streckat två hästar. 4 Activated var struken inför en tilltänkt start på Bollnäs i slutet av juli för dåliga blodvärden. Hon gjorde comeback i ett V75 lopp på Bergsåker näst senast. Hon fullföljde då bra och kom i mål som trea bakom Lipstick Tooma. På Solvalla i mitten på september så öppnade hon bra och var på väg mot ledningen men hon tappade stilen och slog då på en galopp och då var den dagen förstörd. Hon börjar närma sig formen och allt känns bra inför detta meddelar Fredrik Wallin. Felfri nu så tror jag på tidig ledning och från spets så kan hon bli svår att fånga in så hon ska räknas tidigt här.

9 Milady Grace debuterade i ny regi för Daniel Redén för fyra starter sedan. Hon hade ett dåligt läge så hon fick ett rygglopp i regidebuten och hon kom i mål med en del sparade krafter då. Hon var inte så hårt jobbad inför debuten men hon var vassare gången efter det. Hon tog då ledningen och vann sedan lätt från den positionen. I uttagningsloppet till Derbystoet näst senast så landade hon i dödens ut på slutvarvet och från den positionen så sänkte hon den ledande Mahma Lane till en säker seger. I den efterföljande finalen senast så fick hon vandra större delen av loppet i dödens och hon gjorde det bra men hon tog sig inte förbi Diana Zet som vann från spets så det slutade med en andraplats. Bakspår nu men kan Johan Untersteiner få till en bra styrning så kan hon blanda sig i segerstriden igen.

I övrigt kan 3 Argbiggan vara tänkbar. Hon var ute i finalen av Diamantstoet på Åby för tre starter sedan. Hon avslutade då strålande via open stretchen och var först i mål. Gången efter det så travade hon i ledningen och hon kämpade länge och väl men hon fick ge sig med liten marginal mot Lipstick Tooma då. Senast kom hon med en hygglig avslutning till fjärdeplatsen bakom Vichy Grif. Skulle Rickard Svanstedt lyckas snuva tipsettan på ledningen så kan hon leda loppet länge om hon slipper att utstå alltför hård press under vägen.

Min Vinnare: 4 Activated
Spets efter 500m: 4 Activated
Skrällen: 7 Award Kronos
Ranking: A 4,9 B 3,5,6,7,2 C 1,10,8

V64-6
Vi avslutar V64 med Stayerserien Final 2020 över 3140 meter och jag har streckat sex hästar. 10 Sevilla har gjort det bra en längre tid. Senast var han ute i ett försök i Silverdivisionen på Jägersro. Han hade då ingen chans mot Harran Boko som var överlägsen i det loppet från ledningen så han fick nöja sig med femteplatsen. Han är van vid tuffare motstånd än detta och den långa distansen har han inga problem med. Sitter Joakim Lövgren i ett vettigt slagläge inför avgörandet så kan han bli svår att stå emot den sista delen av loppet.

15 Usain Henna har gjort fem starter sedan flytten från Jörgen Westholm till sin nuvarande tränare Sigvard Hyllsjö och han har ännu inte varit sämre än tvåa då. Det började med två raka andraplatser innan det gången efter det på Visby blev en seger från ledningen. Näst senast så tryckte han till och tog över ledningen på den sista bortre långsidan. Han fick dock ge sig mot Eldorado B. som avslutade starkt så det blev en andraplats. Han klev runt sitt motstånd på ett bra vis till en rätt enkel seger senast. 60 meters tillägg nu är tufft men distansen är lång och mycket kan hända på vägen så klaffar det med löpningsförloppet så gör han inte bort sig.

13 Global Unspoked är jämn och säker och kommer till den här starten med full form. I ett långlopp på Färjestad senast så satt han djupt nere i kön men han kom med en mycket vass avslutning i skymundan och kom i mål som fyra i ett lopp där Global Viscount avgjorde till seger. Kan han sitta lite bättre till in på upploppet den här gången så biter hans avslutning bra till slut och då kan det vara läge för en fullträff.

14 Eldorado B. gick ett vasst upplopp på en bra tid och kom in som tvåa bakom Tycoon Conway Hall för tre starter sedan. Han debuterade över den långa distansen gången efter det. Han sänkte då Usain Henna med en vass spurt till seger. Senast hade han ett dåligt läge och han kom i mål som sexa i Good as Golds Derbyminne som Bucks To Burn vann. Med en trevlig rygg att gå i och om han kan få lite draghjälp under slutrundan så kan han bli att räkna med över upploppet.

Min Vinnare: 10 Sevilla
Spets efter 500m: 1 Totti Face
Skrällen: 3 Sanda Love
Ranking: A 10,15,13 B 14,2,3,1,4,9 C 7,11,12,5,6,8

Lycka till

/ Henrik Hilmersson

0 Kommentarer Odds kan ändras. Alla odds var korrekta vid den tidpunkt de publicerades.
Kommentarer
För att kommentera måste du vara inloggad.

Bettingbonusar för nya kunder

Åldersgräns 18 år. Regler & villkor gäller. stödlinjen.se. spelpaus.se. Spela ansvarsfullt. Spela inte för mer än du har råd att förlora.

Lucky Sports:

100 kr tillbaka vid förlust!
18+ År - Regler & Villkor gäller, stödlinjen.se

Unibet:

Sätt in 100 kr spela för 200 kr!
18+ År - Regler & Villkor gäller, stödlinjen.se

bet365:

Upp till 1250 kr i spelkrediter!
Minsta insats 50 kr och krav på 1x fastställt spel för att få spelkrediterna. Minsta odds, spel och betalningsmetod exkluderingar gäller. Utbetalningar exkluderar insatser i spelkrediter. Tidsbegränsningar och villkor tillämpas. 18+

Snabbare:

100% bonus upp till 100 kr!
18+ År - Regler & Villkor gäller, stödlinjen.se

Hajper:

Sätt in 100 kr - Spela för 200 kr
18+ År - Regler & Villkor gäller, stödlinjen.se

SpeedyBet:

100% bonus upp till 100 kr!
18+ År - Regler & Villkor gäller, stödlinjen.se

Casumo:

Spela för 100 kr, få 100 kr!
18+ År - Regler & Villkor gäller, stödlinjen.se

LeoVegas:

Sätt in 100, få 100 kr gratisspel!

Senaste Spelbloggar

Åldersgräns 18 år. Regler & villkor gäller. stödlinjen.se. spelpaus.se. Spela ansvarsfullt. Spela inte för mer än du har råd att förlora.

Oddsbonusar för nya kunder

Åldersgräns 18 år. Regler & villkor gäller. stödlinjen.se. spelpaus.se. Spela ansvarsfullt. Spela inte för mer än du har råd att förlora.
  Dagens Bästa Speltips
Åldersgräns 18 år. Spela ansvarsfullt. stödlinjen.se.
Odds
19:00  Växjö - Örebro
Ishockey - SHL - 1
1.86
  Rekatochklart Speltips
Åldersgräns 18 år. Spela ansvarsfullt. stödlinjen.se.
Odds
19:00  Växjö - Örebro
Ishockey - SHL - 1
1.86
19:00  Rögle - Skellefteå
Ishockey - SHL - 1
1.86
19:00  Hudiksvall - Gefle
Fotboll - Division 1 Norra - 2 hcp -1
2.35
20:56  Lopp 8 - 5 Hemisphere
Fotboll - Åby - Plats
1.90
21:00  Arsenal - Everton
Fotboll - Premier League - 2 Asian +0.5
1.85
01:00  NY Rangers - Philadelphia
Ishockey - NHL - 1
2.00
02:00  Rockets-Clippers
Basket - NBA - 1 Wood U19,5 poäng
1.76
13:30  Liverpool - Newcastle
Fotboll - Premier League - NEW ö 2,5 hörnor
1.80
18:30  West Ham - Chelsea
Fotboll - Premier League - 2
1.83
18:30  Valencia - Alaves
Fotboll - La Liga - BLGM
2.00
21:00  Real Madrid - Betis
Fotboll - La Liga - 1 asian -1
1.86
  Rekatochklart Poolspel
Åldersgräns 18 år. Spela ansvarsfullt. stödlinjen.se.
18:45  Topptipset Tips Fredag 23/4
Insats: 144 kr - Tipsexperten
19:00  Powerplay Tips Fredag 23/4
Insats: 162 kr - MrHockey
19:30  V64 Tips Åby 23/4
Insats: 540 kr - DrTrav
20:55  DD Tips Åby 23/4
Insats: 240 kr - DrTrav
16:00  Stryktipset Tips Lördag 24 April
Insats: 864 kr - Tipsexperten
16:20  V75 Tips Halmstad 24/4
Insats: 1215 kr - DrTrav
18:20  DD Tips Halmstad 24/4
Insats: 250 kr - DrTrav

Livestreaming